ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΥΣ!!

Το «διαζύγιο» με τη Ανανεωτική Πτέρυγα επισημοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας, επικρίνοντας για πρώτη φορά δημόσια σε υψηλούς τόνους τη στάση τους, την οποία παρουσίασε ως «αδικαιολόγητη και προειλημμένη».

«Οι σύντροφοι είχαν κάνει την επιλογή τους από καιρό, είχαν εντοπίσει εκ των προτέρων κόκκινες γραμμές που θα δικαιολογούσαν τις αποφάσεις τους και οι οποίες εδώ και ένα χρόνο μετατοπίζονταν» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ από το βήμα
της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, απαντώντας έτσι εμμέσως και στην κριτική που δέχεται από στελέχη της Κουμουνδούρου, ότι δεν πήρε πρωτοβουλίες προκειμένου να αποτρέψει το «σχίσμα». «Ξέρω ότι οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την αποχώρηση μέρους στελεχών της Ανανεωτικής Πτέρυγας δεν είναι ευχάριστες για κανέναν… Θα κριθούν για την πρακτική τους, όπως όλοι μας» είπε χαρακτηριστικά o κ. Τσίπρας. «Τοποθέτησαν τις αποφάσεις τους, όχι μόνο απέναντι σε φανταστικούς εσωτερικούς εχθρούς, σε φανταστικούς κινδύνους αλλά και απέναντι στην πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου