ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Το μεγαλύτερο νόμισμα του κόσμου πουλήθηκε για 3,2 εκ. ευρώ

 
Ισπανική εταιρία που ειδικεύεται στο εμπόριο πολύτιμων μετάλλων, αγόρασε το μεγαλύτερο χρυσό νόμισμα του κόσμου, σε μια δημοπρασία που έλαβε χώρα την Παρασκευή 25 Ιουνίου στη Βιέννη. Το βάρους 100 κιλών νόμισμα, χρηματικής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων Καναδά, είναι ένα από τα μόλις πέντε που «τυπώθηκαν» από το Βασιλικό Νομισματοκοπείο του Καναδά, έγινε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εκθέματα και αγοράστηκε τέσσερις  φορές πάνω από την πραγματική του αξία.

ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - ΦΛΑΒΙΟΣ ΚΛΑΥΔΙΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ!!

ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - ΦΛΑΒΙΟΣ ΚΛΑΥΔΙΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ:ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ  ΜΕΡΚΟΥΡΙΟ!! ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ



Άρά γε χρή φάναι καί ύπέρ τούτων; Καί ύπέρ τών άρρήτων γράψομεν καί τά άνέξοιστα καί τά άνεκλάλητα έκλαλήσομεν; Τίς μέν ό Άττις ήτοι Γάλλος τίς δέ ή τών θεών Μήτηρ καί ό τής άγνείας ταυτησί τρόπος όποίος καί προσέτι τού χάριν ούτωσί τοιούτος ήμίν έξ άρχής κατεδείχθη παραδοθείς μέν ύπό τών άρχαιοτάτων Φρυγών παραδεχθείς δέ πρώτον ύφ' Έλλήνων καί τούτων ού τών τυχόντων άλλ' Άθηναίων

Τα πανηγύρια της προπαγάνδας

ΣΟΚ!! ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Η MONICA BELLOUCCI !!

Το «ρεπορτάζ παραλίας» δεν είναι Ελληνική εφεύρεση και κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι paparazzi παίρνουν τις πλαζ αναζητώντας εκείνο το στιγμιότυπο που θα τους εξασφαλίσει μια καλή επιταγή. Αίσθηση έκαναν οι φωτογραφίες της Monica Bellucci που κάνουν το γύρο του κόσμου, τραβηγμένες κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών σε κάποια ευρωπαϊκή παραλία ...; Μήπως για το σουξέ των φωτογραφιών ευθύνεται το γεγονός ότι η Monica είναι τόπλες;                                                    

ΝΕΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΑΛΙ Ο "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ"

Η Καββάλα ή Καμπάλα http://el.wikipedia.org/wiki/Καββάλα
 ή Καββαλά http://el.wikipedia.org/wiki/Συζήτηση:Καββάλα
 είναι η απόκρυφη παράδοση του Εβραϊκού μυστικισμού, ιδίως η μυστικιστική σκέψη που αναπτύσσεται στην Ευρώπη από το έβδομο και όγδοο αιώνα. Στα Εβραϊκά, Καββαλά (Εβρ. קבלה) είναι η πράξη αποδοχής, η παράδοση (η Εβραϊκή λέξη δηλώνει την παραλαβή, όπως μια εμπορική συναλλαγή, καθώς και η Λειτουργία των Εισοδίων του Σαββάτου, η μεγαλύτερη Εβραϊκή αργία)...Πηγή: (Wikipedia)

Στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ παραλαμβάνει το C4I. Έναν μήνα μετά ... να και μία βόμβα κι ένας ακόμα αθώος...νεκρός. Τυχαίο; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Στις 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ βρέθηκε το οπλοστάσιο του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ...

και μία μόλις μέρα μετά , στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ παραλαμβάνει το C4I.

Ενας Βρετανός έχασε τη ζωή του σαδομαζοχιστικό σεξ!!!

Ενας Βρετανός έχασε τη ζωή του σε σπίτι οργίων, όπου δύο πόρνες ειδικευμένες σε σαδομαζοχιστικό σεξ τον τσάκισαν αφού του έδωσαν αναισθητικό για να αντέξει τον πόνο. Ο άνδρας πέθανε στο μπάνιο και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν

Πως να προστατευτείτε από τις εισπρακτικές εταιρείες

Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ROUFIANOS.COM και επειδή γνωρίζουμε ότι ΟΥΚ ολίγοι συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, παραθέτουμε το μήνυμα (όπως μας εστάλη) και σας προτείνουμε τι πρέπει να κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις.  


"ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΛΓΑΣ ...

Προγνωστικά ποδοσφαίρου (26-29 Ιουνίου)

Φίλες και Φίλοι καλησπέρα σας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο αγγίξαμε την απόλυτη επιτυχία με τελική απόδοση ?6,70.Καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδας δεν βρήκαμε κάτι το αξιόλογο για να σας προτείνουμε γι΄αυτό προτιμήσαμε την αποχή.Μην ανησυχείτε όμως, με την έναρξη των πρωταθλημάτων θα δηλώσουμε παρών και θα είμαστε σε καθημερινή βάση κοντά σας.
Σήμερα έχουμε επιλέξει κάποια πολύ καλά σημεία που

Το δαχτυλίδι της άπιστης

Ένας άνδρας πουλάει στο διαδίκτυο τα δακτυλίδια του γάμου, καθώς θέλοντας να κάνει έκπληξη στη μέλλουσα σύζυγό του, επέστρεψε νωρίτερα από επαγγελματικό ταξίδι και την βρήκε στο κρεβάτι με τέσσερις μαύρους άνδρες (Pic)

Εξαπλασίασαν τα κέρδη τους ποντάροντας στη χρεοκοπία της Ελλάδας!

Εξι φορές τα λεφτά τους κέρδισαν οι κερδοσκόποι που έβαλαν στο στόχαστρο τη χώρα μας. Τον Οκτώβριο του 2009 η αξία ενός συμβολαίου CDS έφτανε τα 125.000 δολάρια και 8 μήνες αργότερα "άγγιξε" τα 900.000 δολάρια (κέρδη 573%)! Τα πονταρίσματα υπέρ της πτώχευσης της Ελλάδος τούς έκαναν πλούσιους. Σχεδόν έξι φορές τα λεφτά τους πήραν οι κερδοσκόποι που έβαλαν στο στόχαστρο τη χώρας μας, ενώ οι επενδυτές που παρέμειναν

"Μία μίνι εποχή παγετώνων, ξεκινάει το 2014"!

  Μία δυσοίωνη πρόβλεψη για το κλίμα της γης, ανακοίνωσαν 75 εμπειρογνώμονες, που συμμετείχαν στην 4η Διεθνή Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή στο Σικάγο!
  Κόντρα στις απόψεις της  Διακυβερνητικής Επιτροπή του ΟΗΕ (IPCC), περί υπερθέρμανσης, οι παραπάνω επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: η πολυσυζητημένη κλιματική αλλαγή, δεν θα οδηγήσει σε μια παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας όπως περιμένουμε, αλλά σε μια νέα εποχή παγετώνων!

ΠΡΟΒΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Κυριακή  πρωϊ .  Οι   χριστιανικές   εκκλησίες  μόλις   έχουν  τελειώσει .  Ο  κόσμος  στις  πλατείες    αγοράζει  την  εφημερίδα  του .  Μια  παρέα   δικών   μας  (  του  Ελληνοπρεπούς  χώρου )  κάθεται  σε  ένα  παγκάκι  συζητώντας . Δίπλα  τους   σακκούλες   με   λαχανικά . 

Το τσιγάρο «κομμένο» ή λαθραίο ή στριφτό

Κάπνισμα ως το φίλτρο ενός τσιγάρου ακόμη και λαθραίου πλέον, εξαιτίας της υψηλής τιμής του πακέτου .

Η ζήτηση παρουσιάζει πτώση ως και 50%, ενώ φουντώνει το παράνομο εμπόριο- Στροφή στις φθηνές μάρκες

Βίασαν 15χρονη σε παραλία!!!ΓΙΟΣ ΒΙΑΖΕ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ

Ένα 15χρονο κορίτσι είναι το θύμα ενός πατέρα και του γιου του οι οποίοι το απήγαγαν και στη συνέχεια ο γιος το βίασε. Πρόκειται για δύο Αθίγγανους οι οποίοι συνελήφθησαν.
Στην Κόρινθο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ασφάλειας ένας 56χρονος πατέρας και ο 17χρονος γιος του διότι το απόγευμα της Πέμπτης ο νεαρός βίασε ανήλικο κορίτσι παρουσία του πατέρα του.

Μαθητές ανακάλυψαν μυστηριώδη σπηλιά στον Άρη!


Μία ομάδα μαθητών Λυκείου, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε μια σπηλιά στον πλανήτη Άρη, με τη βοήθεια της κάμερας θερμικών εκπομπών THEMIS, που βρίσκεται στο σκάφος της Νasa, Odyssey.
  Οι 16 σπουδαστές από το Λύκειο Evergreen της Καλιφόρνια, συμμετείχαν σε ένα Μαθητικό Πρόγραμμα Απεικόνισης (MSIP), που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ:ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 Ο Ευάγγελος Μπεξής κράζει τον Προδότη Βαρθολομαίο
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Τα «τάγματα εφόδου» των ξένων μυστικών υπηρεσιών και των μασόνων!!!

Όλοι η Ελλάδα σήμερα γνωρίζει αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος: Ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές», επιδοτούμενοι «υπερεπαναστάτες» και ποικίλοι «τρομοκράτες» είναι όργανα των ξένων μυστικών υπηρεσιών, «τάγματα εφόδου» του παρακράτους. Οι χώροι αυτοί των «αριστερίστικων» νεφελωμάτων έχουν εδώ και πολλά χρόνια αλωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες. Αποτελούν τους προνομιούχους χώρους στρατολόγησης φασιστικών ομάδων κρούσης του κράτους και του παρακράτους.

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων προκηρύσσει στάση

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων προκηρύσσει στάση εργασίας την Δευτέρα 28 Ιουνίου από τις 11:00 έως και 14:00. Οι διπλωματικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 11:30.
Δεν θα πραγματοποιηθεί πορεία και έτσι η Αστυνομία δεν θα μπορέσει να τους εμποδίσει να περικυκλώσουν το Μέγαρο Μαξίμου…..

Απίστευτη κομπίνα με τραπεζικό που έβαλε στην τσέπη 1 εκατ. ευρώ

Απίστευτη κομπίνα είχε στήσει υπάλληλος υποκαταστήματος τράπεζας στην Κοζάνη, έχοντας υπεξαιρέσει σύμφωνα με εκτιμήσεις ποσό που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο επιτήδειος έπαιρνε δάνεια για λογαριασμό δεκάδων πελατών, οι οποίοι δεν γνώριζαν το παραμικρό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο μέρος των υπεξερεθέντων χρημάτων το ξόδευε στα καζίνο, τόσο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της FYROM.

Νέο «έμφραγμα» την Τρίτη στο λιμάνι του Πειραιά


Η φουρτούνα στο λιμάνι του Πειραιά δεν θα κοπάσει γρήγορα, όπως φαίνεται, καθώς και την ερχόμενη εβδομάδα οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ σκοπεύουν να αποκλείσουν τον Πειραιά!

Συγκεκριμένα παρά το γεγονός ότι στη σημερινή συνεδρίασή της η ΠΝΟ απέρριψε την εισήγηση για απεργία την Τρίτη (με 9 υπέρ, 6 κατά), τα σωματεία της ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ πρόκειται να απεργήσουν κανονικά υπό την σκέπη της ΓΣΕΕ, αυτή τη φορά.

«Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» με… Ηλία Ψινάκη!

 
Το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» η ταινία του όμηρου Ευστρατιάδη που τόσο αγαπήσαμε, ετοιμάζεται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη και όπως φαίνεται ο Ηλίας Ψινάκης θα πρωταγωνιστήσει σε ένα ρόλο που θα …συζητηθεί.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 142 ΤΡΟΛΕΪ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΠΑΠ!

Αποκαλύπτει τις μίζες το νομικό τμήμα της ΜΑΝ





Οι αποκαλύψεις αναμένεται να οδηγήσουν την εισαγγελία Αθηνών στην εκ νέου ανάληψη της έρευνας

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ..."ΚΟΡΟΪΔΑ"!.1.837.000εκ. ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΥΣΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ!!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ..."ΚΟΡΟΪΔΑ"!.

Έκαστος στο είδος του και οι Σκοπιανοί στις προκλήσεις τους!Καφες Πελλα!!!

Εταιρεία στα Σκόπια, βάφτισε τον καφέ που συσκευάζει … «Πέλλα», παραπέμποντας στην πρωτεύουσα της αρχαίας Μακεδονίας, σε μια ακόμη προκλητική προσπάθεια να οικειοποιηθούν την ελληνική ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά.

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Εδώ μιλάς εσύ!

http://hideaway.pblogs.gr/files/65026-finger.jpgΠεριμένουμε τα μηνύματα σας στο toksipnitiri@gmail.com Εδώ μιλάς εσύ! Τα δημοσιεύματα στο toksipnitiri δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε ..

Χωρίς νερό το Αιγαίο Στην αγκαλία της Τουρκίας στέλνει για νερό τους Έλληνες των νησιών μας η κυβέρνηση

200610-nero
O φόβος ότι θα μείνουν για ακόμα μια φορά χωρίς νερό εν όψει μάλιστα τουριστικής περιόδου, σκορπά την απόγνωση στους κατοίκους δεκάδων νησιών στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Οι δήμαρχοι των ακριτικών νησιών αφήνουν να εννοηθεί ότι το αθηνοκεντρικό κράτος τους αναγκάζει να στραφούν στην Τουρκία για να ζητήσουν πόσιμο νερό για τις ανάγκες των πληθυσμών τους. Η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να τους εξαντλεί, κάθε τρείς-τέσσερις μήνες λένε το νερό νεράκι.

Να ανακαλέσει άρθρο του περί εκποίησης δημόσιας γης καλεί η κυβέρνηση τον Guardian


Να ανακαλέσει αμέσως άρθρο του, σύμφωνα με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση βγάζει στο σφυρί
νησιά για να εξασφαλίσει έσοδα, ζητεί από τον Guardian ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Στην επιστολή του προς τη βρετανική εφημερίδα χαρακτηρίζει το δημοσίευμα προσβλητικό, ανακριβές, παραπλανητικό και εμπρηστικό, ενώ δεδομένου ότι έχει αναδημοσιευθεί και σε άλλα μέσα καλεί την εφημερίδα να δημοσιεύσει την επιστολή του.

Συγκεκριμένα, η επιστολή του κ. Πεταλωτή προς τον Guardian έχει ως εξής:

Κομοτηνή: 55χρονος ζούσε μέσα σε θησαυρό χρυσαφικών αλλά και ακαθαρσίες!

 Έναν θησαυρό με χρυσαφικά, αλυσίδες, λίρες και πεντόλιρα που είχε σε χρηματοκιβώτιο αλλά και πεταμένες στο πάτωμα μέσα σε κουβάδες, δίπλα σε μουχλιασμένα τρόφιμα και ακαθαρσίες, έφερε στο φως η χθεσινή επίσκεψη της εισαγγελέως και των αστυνομικών σε διαμέρισμα της περιοχής του ΙΚΑ Κομοτηνής.

Η Ελλάδα (πάντα) πρώτη στην ακρίβεια


Σε μόνιμη πρωταθλήτρια Ευρώπης στις αυξήσεις τιμών σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης έχει αναδειχθεί η Ελλάδα. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Καταναλωτών, η χώρα μας κατέγραψε τον Μάιο του 2010 τη μεγαλύτερη άνοδο τιμών σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009 ανάμεσα σε όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωζώνης. Συγκεκριμένα η Ελλάδα κατέχει την πρωτιά τον πληθωρισμό με 5,3%, την ώρα που ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι μόλις 1,6%, ενώ πολύ μεγαλύτερες είναι οι διαφορές σε ορισμένα σημαντικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Τα (νέα) μέτρα που δεν μπήκαν στη μετάφραση!

Τον εύγλωττο τίτλο της ταινίας της Σοφία Κόπολα «Χαμένοι στη μετάφραση» θυμίζει το μνημόνιο που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με την τρόικα, σύμφωνα με τη βαρύνουσα καταγγελία που έκαναν χθες τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκπρόσωποι της Αριστεράς κάνουν λόγο για «πρωτοφανή εμπαιγμό του ελληνικού λαού», καθώς σε ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο καταγγέλλουν ότι στο πρωτότυπο κείμενο του μνημονίου που αφορά τα

Αυτοί είναι οι Έλληνες χρήστες Ξεκινούν με κάνναβη, καταλήγουν στην ηρωίνη...

 
Είναι άνδρας (ποσοστό 82,2%), ηλικίας περίπου 30,6 ετών, μένει με την οικογένειά του (52,67%) σε σταθερή στέγη (94,83%) και είναι κάτοικος (94,8%) του λεκανοπεδίου Αττικής (83,58%). Είναι Έλληνας (92%), άνεργος (61%) και είναι είτε απόφοιτος Λυκείου (43,67%) είτε απόφοιτος Γυμνασίου (18,83%).

«Τούρκοι» στην Θράκη, «τούρκοι» στην Κρήτη τώρα και στα… Γιάννενα


Όταν σε βιάζουν επιβάλλεται να φωνάξεις αλλιώς θα σου πουν ότι το απόλαυσες κι από πάνω.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παίζει με τη φωτιά, αφήνοντας απογόνους τούρκων που ζούσαν παλαιότερα στην Ελλάδα και αποχώρησαν στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληθυσμών που προέβλεπε η Συνθήκη της Λωζάννης αλλά και πριν (βλ. Κρήτη). Μετά την επίσκεψη εδώ του Ερντογάν και τα γελοία στιγμιότυπα με τους εναγκαλισμούς στην Κωνσταντινούπολη,

Ανθρώπινα δικαιώματα το λένε τώρα….

_bangladesh_svg

Ποιό κράτος αναγνώρισε πρώτο απ’όλα τα κράτη της γης τα Σκόπια ως “Μακεδονία”?Το Μπαγκλαντές!!!   
Εμείς τι κάνουμε για αυτό?Δίνουμε ιθαγένεια ή 
υπηκοότητα , δικαίωμα ψήφου και δουλειές σ’οποιον απο κει έρχεται εδώ ως λαθρομετανάστης και του λέμε και “ευχαριστώ”.Ανθρώπινα   δικαιώματα το λένε τώρα……… 
ΜΕΝΙΟΣ 

Ω ταλαίπωρος Ελλάς….


«Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν». Αδαμάντιος Κοραής». Τα λόγια του μεγάλου Έλληνα Διαφωτιστή Αδαμαντίου Κοραή θα ηχούν για πάντα στ’ αυτιά μας και θα μας δείχνουν το μέγεθος της πολιτιστικής μας καταδίκης και της εθνικής μας τραγωδίας, που εκτυλίσσεται χωρίς διακοπή έως σήμερα. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Δημόσιο λύκειο με... αέρα ιδιωτικού

▅Η υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στον «δεκάλογο»  των επικείμενων αλλαγών, τονίζοντας πάντως ότι δεν πρόκειται για  αποφάσεις αλλά για ενδεικτική απαρίθμηση προτάσεων, που έχει στόχο  να δώσει τροφή στη σκέψη για τη διαβούλευση που θα ακολουθήσει
Σε σχολικές διατριβές και εργαστηριακές ασκήσεις θα επιδίδονται κατά τα ερχόμενα σχολικά έτη οι μαθητές των δημόσιων λυκείων, καθώς οι ερευνητικές εργασίες σε κάθε μάθημα και οι εργαστηριακές ασκήσεις στις Φυσικές Επιστήμες πρόκειται να ενταχθούν στο πρόγραμμα όπως γίνεται στα μεγάλα ιδιωτικά σχολεία.

Τύφλα να έχει το υπουργείο τουρισμού!!!

(κλικάρετε εδώ για να το δείτε καλύτερα)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidiOrpeE_tfiG1JoNXptI0tirbI8Q3R0jSsfLPljBz-m-6BDjuHkR05duU5KbI4HQKaRUPiwIs2y8vs71pHIdyAEgNikL_rmiUU4q0PfaL0HNrJUmAFeXMToqopQQ-N-wgzB2RePYAEyY/s1600-h/kathimerini2.jpg

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ!!

Μεγάλη Δημοσκόπηση Newsit: Μπακογιάννη 9,1% και Κουβέλης 5,9% - Aλλάζει το πολιτικό σκηνικό








Αδύνατη η αυτοδυναμία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΛΟΓΥΜΝΗ!!!ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!


Η Μάνα του Obama γυμνή!
Ένα νέο σκάνδαλο γύρω απο τον Barack Obama! Παλιές φωτογραφίες με την μάνα του... γυμνή!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!! ΕΔΩ!!

Το γυναικείο σώμα κάνει επιλογή σπέρματος!

 
Ερευνα του Πανεπιστημίου Αδελαΐδας στην Αυστραλία έρχεται να αποδείξει επιστημονικά ότι η γυναίκα έχει τελικά το πάνω χέρι όσον αφορά τη γονιμοποίηση. Όπως προκύπτει, το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας ενδέχεται να απορρίπτει σπέρματα τα οποία εκτιμά ότι ποιοτικά δεν είναι αρκετά καλά για να γονιμοποιηθούν.
Από τα πειράματα προκύπτει ότι οι γυναίκες έχουν ένα έμφυτο σύστημα ελέγχου το οποίο αποφασίζει, αν ο άντρας σύντροφος έχει την ποιότητα που αξίζει, να επενδύσει η γυναίκα την αναπαραγωγική της ενέργεια.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Η εφημερίδα “ΕΜΠΡΟΣ” την εποχή των Βαλκανικών πολέμων (29/4/1913) αποκαλύπτει τα ανθελληνικά παιχνίδια εις βάρος της Μακεδονίας.
Σκοπός τους είναι να κάνουν την Θεσσαλονίκη «Νέα Ιερουσαλήμ» ανέκαθεν την λιγουρευόντουσαν.
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ο Πελασγικός μύθος της δημιουργίας



Εν αρχή η Ευρυνόμη, η Θεά των Πάντων, αναδύθηκε γυμνή από το Χάος, αλλά δεν βρήκε τίποτε στέρεο για να ακουμπήσει τα πόδια της, και έτσι διαχώρισε τη θάλασσα από τον ουρανό χορεύοντας μόνη πάνω στα κύματα.
Η Ευρυνόμη χόρεψε κατά τα νότια, και ο αέρας που αναδεύθηκε πίσω της, φάνταξε κάτι καινούριο και ξεχωριστό, κάτι για να αρχίσει έργο δημιουργίας. Η Ευρυνόμη στράφηκε κι άδραξε αυτόν το βόρειο άνεμο, τον έτριψε μέσα στα χέρια της, και ιδού! Ο μέγας όφις Οφίων.
Η Ευρυνόμη χόρεψε, έξαλλα και ο Οφίων κουλουριάστηκε γύρω στα θεϊκά μέλη, και ορέχτηκε να σμίξει μαζί της.

Εισαγγελική παρέμβαση στο λιμάνι

▅Ανδρες του Λιμενικού (φωτό) παρεμβαίνουν να χωρίσουν επιβάτες και απεργούς του ΠΑΜΕ  που συμπλέκονται μπροστά στον καταπέλτη του «Χάισπιντ 4». Υπενθυμίζεται ότι προχθές  λόγω της κινητοποίησης των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ και Στέφενσον δεν  εκτελέστηκε κανένα δρομολόγιο προς τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα νησιά του  Αργοσαρωνικού. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση μεταξύ απεργών και επιβατών,  όταν οι τελευταίοι απαίτησαν να επιβιβαστούν στα πλοία, καθώς οι εταιρείες με ανακοινώσεις τούς είχαν καταστήσει σαφές ότι τα δρομολόγια επρόκειτο να γίνουν κανονικά, μετά  την απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά που είχε κρίνει παράνομη την απεργία

Σκληραίνει η κόντρα στο λιμάνι του Πειραιά. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών παρενέβη προς δύο κατευθύνσεις αναζητώντας ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες λιμενικών αλλά και συνδικαλιστών. Συνεχίστηκε στο μεταξύ και χθες η αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΚΚΕ, ενώ ιδιαίτερα καταγγελτικός και για τις δύο πλευρές εμφανίστηκε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Η Ελλάδα πουλά 6.000 νησιά για να εξοφλήσει τα χρέη της

Δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «Τhe Guardian» υποστηρίζει πως «η Ελλάδα βγάζει τα νησιά της προς πώληση για να σώσει την οικονομία». Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας υποστηρίζει πως η Ελλάδα κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εξοφλήσει τα χρέη της και εξετάζει την πώληση νησιών καθώς αδυνατεί να βρει πόρους για την ανάπτυξη των υποδομών τους.

Ηρθε η ώρα σας να απολογηθείτε, κυρία Παπαρήγα!

 
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γ. Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής κατά της Αλέκας Παπαρήγα για τον αποκλεισμό του λιμανιού του Πειραιά από το ΠΑΜΕ.
 Την κατηγόρησε ότι φέρει μεγάλες ευθύνες για τα πλήγματα που δέχεται η χώρα μας στον τουρισμό και της καταλόγισε «δήθεν επαναστικότητα».

Από το «Πουλήστε τα νησιά σας» στο… «Ταξιδέψτε στην Ελλάδα»!

 
Στον… ανίερο πόλεμο που είχε στηθεί από διάφορα ευρωπαϊκά media κατά της Ελλάδας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η γερμανική εφημερίδα Bild αν μη τι άλλο διατηρούσε ρόλο στρατηγού.
Σχεδόν… κανείς, δεν έχει ξεχάσει το προσβλητικό δημοσίευμα εν είδει ανοικτής επιστολής προς τον ευρισκόμενο μάλιστα στην Γερμανία πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ούτε φυσικά τις προτροπές των Γερμανών να πουλήσουμε τα νησιά μας και την Ακρόπολη για να ξεχρεώσουμε!

Πρόταση για πράσινη''κατεχόμενη'' ανοικοδόμηση της Αμμοχώστου και άρση της οικονομικής απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων»,ζήτησε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Κατατέθηκε στην βουλή από Έλληνα ευρωβουλευτή των Οικολόγων
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του κ. Τρεμόπουλου(γνωστός στην Ελλάδα για φιλοσκοπιανές και φιλοτουρκικές θέσεις ), η πρόταση έρχεται να συμπληρώσει παλαιότερο σχέδιο της κυπριακής κυβέρνησης να δεχθεί την επίσημη επαναλειτουργία του λιμανιού της Αμμοχώστου υπό ευρωπαϊκή διοίκηση για τις

Αποθρασύνθηκαν τελείως οι Αλβανοί. Αλβανός βουλευτής ζήτηση ενός λεπτού σιγή για τα «θύματα» της «Ελληνικής Θηριωδίας» τα «θύματα» της Τσαμουριάς.

Η χθεσινή συνεδρίαση στην Αλβανική Βουλή, άρχισε με ενός λεπτού σιγής κατόπιν αιτήσεως του προέδρου του PDU Shpetim Idrizi, για τα «θύματα» της «Ελληνικής Θηριωδίας», όπως είπε, κατά του λαού της Τσαμουριάς.
Ο βουλευτής και Πρόεδρος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Αλβανία, Βαγγέλης Ντούλες, αρνήθηκε να σηκωθεί, προκαλώντας την δαιμονισμένη αντίδραση του δεύτερου βουλευτή του PDU Dashamir Tahiri.

Βόμβα από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το ασφαλιστικό!

 
Αντισυνταγματικές κρίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου βασικές διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου για το Συνταξιοδοτικό, το οποίο δεν φαίνεται να αντέχει τη βάσανο του δικαστικού ελέγχου καθώς έρχεται σε αντίθεση  με το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και στη νομολογία ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων.

Μινωική τοιχογραφία στη Χαναάν…!

Μινωική τοιχογραφία στη Χανααν...!Τα υπολείμματα μιάς μινωικού τύπου τοιχογραφίας με χαρακτηριστικό μπλε φόντο -πρώτη τού είδους της, που βρέθηκε… ποτέ στο Ισραήλ- ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατων ανασκαφών στο Tελ Kάμπρι. Η τοιχογραφία αυτή σχετίζεται με άλλες αιγαιακού τύπου τοιχογραφίες, οι οποίες είχαν ανακαλυφθεί σε παλαιότερες ανασκαφές στο χαναανίτικο παλάτι στο Kάμπρι.

Η πρώτη επέτειος από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

 Ένας χρόνος χωρίς τον «βασιλιά»
  Ο «βασιλιάς» δεν είναι πια εδώ...
Λος Αντζελες
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που ο Μάικλ Τζάκσον έφυγε από τη ζωή. Χιλιάδες θαυμαστές του αναμένεται να κατακλύσουν το Λος Αντζελες, καθώς τις επόμενες ημέρες οργανώνονται αρκετές εκδηλώσεις στη μνήμη του.