ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011


Image194.gif

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ


 Ο 29χρονος βρετανός Rob Millist, δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρυσε τη μορφή του Ιησού μέσα στις φλόγες του τζακιού! Τρεις ακόμη άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως είδαν με τα μάτια τους το συμβάν!  

  Αμέσως ο Rob έτρεξε και έφερε τη φωτογραφική μηχανή του και απαθανάτισε το γεγονός. Ο ίδιος είναι βέβαιος πως πρόκειται για κάποιο θεϊκό μήνυμα! Στη φωτογραφία βλέπετε τη "μορφή" που έχει σχηματιστεί ανάμεσα στις φλόγες.

 


Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ανθελληνικό παραλήρημα! Γερμανική εφημερίδα μας παρομοιάζει με τους ΝΑΖΙ που διασύρουν την Ευρώπη


- Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία των Αγανακτισμένων με τον αγκυλωτό σταυρό στη σημαία της Ε.Ε.
- Αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Πετσάλνικος έβρισε χυδαία τους γερμανούς βουλευτές
- Bild: Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μας απείλησε ότι η Γερμανία θα πάθει ότι στον Β Παγκόσμιο στη Κρήτη
- Η φωτογραφία φέρεται να είναι του πρακτορείου Associated Press

Γερμανικά μέσα προβάλουν πλακάτ από τη συγκέντρωση "Αγανακτισμένων" ...
στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία φέρει στο κέντρο τον αγκυλωτό σταυρό.

Φωτογραφία με το συγκεκριμένο πλακάτ, χωρίς όμως συγκεκριμένο σχολιασμό, συνοδεύει ρεπορτάζ για την κρίση στην Ελλάδα που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό "Der Spiegel". Το θέμα προβάλλει η εφημερίδα Bild στη σημερινή της έκδοση και στο σχετικό δημοσίευμα γράφει ότι "με τον αγκυλωτό σταυρό οι Έλληνες διασύρουν την Ευρώπη και παρόλα αυτά λαμβάνουν νέα βοήθεια δισεκατομμυρίων ευρώ".

Η φωτογραφία παντως αυτή δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο ειδησεογραφικό πρακτορείο και η εφημερίδα δηλώνει πως είναι προϊόν του πρακτορείου Associated Press.

Στην ιστοσελίδα η "Bild Online" κάνει λόγο και για "ένα νέο σκάνδαλο" που έρχεται στο φως αναφορικά με περιστατικό που συνέβη κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας Γερμανών βουλευτών στην Ελλάδα στα μέσα Μαΐου.

Ας τα βλέπουν κάποιοι: Τουρκική σφαλιάρα και "φίμωμα" του ΔΝΤ!



Όταν στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του, μαζί με την ελληνική οικονομική ελίτ, συναγωνίζονται σε δηλώσεις "απώλειας εθνικής κυριαρχίας" λόγω της εγκατάστασης του ΔΝΤ στην Ελλάδα (εγκατάσταση που οι ίδιοι προκάλεσαν) στην Τουρκία, απλά όταν το ΔΝΤ πρόκειται να μιλήσει του κλείνουν το στόμα με το "έτσι θέλω" προκειμένου να μην ανακοινωθούν δυσμενή αποτελέσματα για την τουρκική οικονομία! Δικαιολογία: "Είναι υποκειμενικά τα συμπεράσματά σας κύριοι του ΔΝΤ"!

Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η Τουρκία ένας από τους μέχρι πρότινος καλύτερους πελάτες του ΔΝΤ, (όπου σημειωτέον το ΔΝΤ έχει μόνιμα εγκατασταθεί από το 2000) έχει την εθνική αξιοπρέπει και "βουλώνει το στόμα" του διεθούς οργανισμού όταν κρίνει ότι δεν την συμφέρουν οι ανακοινώσεις του:

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 19

Ιστοσελίδα της ABTTF  1-6-2011

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (EOΤΔΘ), θέλει να τραβήξει σε διεθνές επίπεδο την προσοχή στο άρθρο 19 του νόμου 3370/1955, ώστε να ακουστεί η φωνή των περίπου 60.000 Τούρκων της Δυτικής Θράκης που τους είχαν αφαιρέσει την ιθαγένεια. Το άρθρο 10 ανέφερε πως ¨Άτομο που δεν είναι εθνικής καταγωγής Έλληνας δύναται να απολέσει την ιθαγένεια του αν εγκαταλείψει την Ελλάδα χωρίς πρόθεση επιστροφής. Γίνονται ετοιμασίες ώστε να τεθεί σε επίπεδο Ε.Ε. η κατάσταση των Τούρκων της Δυτικής Θράκης που λόγω αυτού του άρθρου σήμερα είτε είναι ανιθαγενείς είτε αναγκάστηκαν να πάρουν την ιθαγένεια μιας άλλης χώρας.Το άρθρο 19 που ίσχυε 43 χρόνια καταργήθηκε το 1998. Όμως λόγω της εφαρμογής του άρθρου χιλιάδες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, εκτός από το δικαίωμα της ιθαγένειας, στερήθηκαν και άλλων κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Οι Αλβανοί πλήττουν τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου με διοικητικά μέτρα

Ενός κακού μύρια έπονται. Αφού χάθηκε ο Δήμος της Χειμάρρας, οι Αλβανοί του Σαλί Μπερίσα κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους, σε μια προσπάθειά τους να «σβήσουν» από το χάρτη τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Πριν λίγες ημέρες, αποφασίστηκε στα Τίρανα, πως στα ατομικά πιστοποιητικά γέννησης που θα εκδίδονται στα κατά τόπους ληξιαρχεία της Αλβανίας, δεν θα αναγράφεται η εθνικότητα των πολιτών της (κάτι που αντίθετα συνέβαινε στα κατά τα άλλα αλήστου μνήμης χρόνια της κομμουνιστικής καταπίεσης). Ο στόχος, είναι παραπάνω από προφανής...

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ!

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΘΕΟΓΟΝΙΑ, ΓΕΝΟΣ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΘΕΩΝ


Βάζουν «ταφόπλακα» σε ελληνικά σχολεία της Αλβανίας




Σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας αντιμετωπίζει το ελληνικό εκπαιδευτήριο ΟΜΗΡΟΣ που λειτουργεί εδώ και μια δεκαετία στην Κορυτσά. Το σχολείο φιλοξενεί παιδιά της ελληνικής μειονότητας της περιοχής, αλλά και Αλβανούς μαθητές που προτιμούν την ποιότητα σπουδών του συγκεκριμένου σχολείου.

Η ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο Παιδείας δεν έχει προχωρήσει στην καταβολή των λειτουργικών εξόδων του σχολείου και των μισθών του προσωπικού, με το αιτιολογικό της οικονομικής κρίσης.
Σενάρια περί «λουκέτου» στο σχολείο δίνουν και παίρνουν στην Κορυτσά, καθώς οι αλβανικές αρχές είναι διατεθειμένες να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή.
Μειονοτικές οργανώσεις αλλά και βουλευτές από την Βόρεια Ελλάδα απευθύνουν έκκληση προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες ώστε να μην χαθεί το πρότυπο αυτό σχολείο.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα ΜΑΤ έστησαν κάγκελα στο Σύνταγμα


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα ΜΑΤ έστησαν κάγκελα στο Σύνταγμα [φωτορεπορτάζ]Η μεγάλη συγκέντρωση άρχισε. Ο «αγανακτισμένος» κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στην πλατεία του Συντάγματος. Μεγάλα πανό, συνθήματα κατά της κυβέρνησης και… κατσαρόλες, αποτελούν τα «όπλα» τους.
Μπροστά και γύρω από την Βουλή υπάρχουν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο μπροστινό μέρος έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, με σκοπό να κρατήσουν μακριά τον κόσμο.

Ιερώνυμος στην "Καθημερινή της Κυριακής": Μαζί τα φάγαμε!!!

 Λίγες μέρες μετά την βράβευση με το χρυσό μετάλλιο  του προδότη και ανθέλληνα πρωθυπουργού από το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατείο άλλη μια συγκάλυψη από την ορθόδοξη μαφία των ρασοφόρων  προς τους δυνάστες και προδότες της πατρίδος μας.

Φίλοι μου το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατείο πάντα έκανε αλισβερίσι με τους δυνάστες και κατακτητές της πατρίδος μας  αγνοώντας πάντα για την τύχη του λάου,αρκεί να διατηρήσει τα κεκτημένα του.
  
Αντί να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό που τους έχει στηρίξει τόσα χρόνια από την αμύθητη περιουσία τους, συμμαχούν με την ανθελληνική προδοτική κυβέρνηση....Αυτή είναι η αγάπη τους.   

ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ  ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!!ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΚΥΦΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!