ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!! ΘΑΝΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Είπε ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Πατριάρχης της ΕβραιοΟρθοδοξίας και των προσκυνημένων Ρωμιών μετά την άλωση της Πόλης ο Γεννάδιος Σχολάριος!!
alt
Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην. Αν με ρωτήσει κανείς τι είμαι , απαντώ Χριστιανός είμαι!» Σημείωση: Ο Γεννάδιος Σχολάριος (κατά κόσμον Γεώργιος Σχολάριος) ήταν ο πρώτος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

ΟΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΑΔΑ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΗ ΔΙΟΣ!!!!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ!!

athina.jpg

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΦΩΤΟΣ!!ΒΙΝΤΕΟ


Άλλη μια μαρτυρία προστίθεται 
στις δεκάδες ή και εκατοντάδες παρόμοιες, ιστορικές («Η Απάτη του «Αγίου Φωτός» σε 5 μέρη», «Ένας Άγγλος διπλωμάτης για την «ευσεβή απάτη» του Αγίου Φωτός») αλλά και σύγχρονες («Ποιών ανθρώπων τα σπίρτα ανάβουν το «άγιο Φως»!», «Ο πρέσβυς Άγγελος Βλάχος για το Άγιο Φως»). Πριν λίγες ημέρες, ο εκπρόσωπος του Αρμένιου πατριάρχη Ιεροσολύμων Noυρχάν (Manougian), του 97ου Αρμένη πατριάρχη αυτής της πόλης, το πατριαρχείο του οποίου χρονολογείται από το 638, ο πατήρ Σαμουήλ Aghoian, έσπασε την Ομερτά και ομολόγησε το προφανές.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ!!ΒΙΝΤΕΟ

1254091
Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ για τον μηχανισμό των Αντικυθήρων!!Ένα ντοκιμαντέρ για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, τον αρχαιότερο υπολογιστή και το πρώτο μηχανικό σύμπαν στον κόσμο, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σήμερα στις 19:00, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη (2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσόπουλου, Πειραιά). 

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΔΙΗΓΗΣΕΩΝ!!..

Οι τέσσερις ευαγγελιστές
Εισαγωγή Η εναρμόνιση των ευαγγελικών διηγήσεων, που επιχειρείται από εκείνους που προσπαθούν να δείξουν ότι δεν υπάρχουν διαφορές, είναι προβληματική, τόσο στην «λογική» της όσο και στο τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε αυτούς τους λόγους και σε δεύτερο που θα ακολουθήσει θα τα εξετάσουμε στην πράξη. Η κεντρική σκέψη των σύγχρονων απολογητών είναι ότι οι ευαγγελικές διηγήσεις δεν είναι πλήρεις, δεν αποτελούν ιστοριογραφία, συνεπώς δεν πρέπει να περιμένουμε ακριβή έκθεση των γεγονότων, εφόσον οι συγγραφείς τους δεν αποσκοπούσαν σε αυτό. Οι όποιες διαφορές, πάντα κατά τους απολογητές, δεν οφείλονται σε διαφορετικές περιγραφές της ουσίας των γεγονότων, αλλά είτε σε παραλείψεις των συγγραφέων επειδή θεωρούν κάποια πράγματα ήδη γνωστά και είναι για τους συγκεκριμένους συγγραφείς μικρότερης σημασίας. Επίσης, θεωρούν ως δεδομένο ότι τα ευαγγέλια είναι γραμμένα είτε από τον κύκλο των δώδεκα (Ματθαίος, Ιωάννης), είτε από ανθρώπους που σχετίζονται με τους δώδεκα (Μάρκος, Λουκάς). 

ΙΕΡΟ ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ!!!Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ


Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!!ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΑΘΩΩΝ ΖΩΩΝ!!ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για οχι στο σουβλισμα του αρνιου
«Πλησιάζει και πάλι το Εβραιοχριστιανικό "ΠΕΣΑΧ"Πάσχα. Πλησιάζουν οι μέρες της αθρόας σφαγής αθώων ζώων χάριν ενός βάρβαρου Εβραϊκού «εθίμου» που θα έπρεπε να έχει προ πολλού εκλείψει. Βεβαίως αυτή είναι απλά μια πτυχή του όλου θέματος. Κάθε μέρα διαβάζουμε όλο και περισσότερα περιστατικά κακοποίησης ζώων, περιστατικά φριχτά που «λογικά» δεν μπορεί να διαπράττονται από ανθρώπους και μάλιστα -πολλές φορές- από νέους ανθρώπους.

mikis_theodorakis
Τι δείχνει άραγε αυτό για την κοινωνία μας; Τι άλλο παρά την γενικευμένη σε όλους τους τομείς σήψη! Η Πολιτεία είναι ανεπαρκής έως εντελώς απούσα. Ενώ θα ΄πρεπε να είναι παρούσα όχι μόνο κατασταλτικά αλλά πρώτα απ’ όλα παρέχοντας την ανάλογη ΠΑΙΔΕΙΑ από την νηπιακή ακόμα ηλικία. Αν βεβαίως θέλουμε πραγματικά να απαλλαγούμε κάποτε οριστικά από αυτή την «εθνική μας ντροπή». Έτσι, όλο το βάρος πέφτει όπως πάντα στον «πατριωτισμό των Ελλήνων». Στους αφανείς ζωόφιλους που αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους και από το υστέρημά τους κάνουν ό,τι μπορούν. Και φυσικά κανείς υπεύθυνος δεν μιλά για τα σφαγεία (που ίσως θα έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα), για τα πειράματα, για την καταστροφή που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος σε όλο το περιβάλλον του. Δεν ωφελεί να κάνουμε ότι δεν ξέρουμε. Ας αρχίσουμε αλλάζοντας τον εαυτό μας και ας αγωνιστούμε παράλληλα για να αλλάξει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση γύρω μας. Είναι καιρός να κάνουμε κάτι. Είναι καιρός να πάψουμε να ντρεπόμαστε που είμαστε άνθρωποι!»¨Μικης Θεοδωράκης..ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!!

ΝΕΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ "ΙΕΡΕΑ"!!ΓΛΕΝΤΑΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!

ier1

Ιερωμένος των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλει εκβιασμό - Τι ακριβώς συνέβη με τη 48χρονη συγκάτοικό του

Ανάμεσα σε συμπληγάδες βρίσκεται ο 40χρονος αρχιμανδρίτης των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος φέρεται ότι συγκατοικούσε με μία γυναίκα και την κόρη της. Η ίδια μάλιστα εμφανιζόταν ως αδελφή του, με αποτέλεσμα να ταξιδεύει δωρεάν με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας και να εισέρχεται σε διάφορες στρατιωτικές λέσχες με την ανάλογη κάρτα εισόδου που της είχε εκδοθεί. 

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ!!!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

Κάνοντας τη φωνή της Τζόυς Ευείδη μιμούνται την ανθρώπινη φωνή τα ...
Ο Ματθαίος (ιε΄22-2Cool και o Μάρκος (ζ΄25-30) περιγράφουν μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Πρόκειται για την θεραπεία της κόρης μιας γυναίκας πού παρουσιάζεται ως κανονική Ελληνί­δα, όχι Εβραία που μιλούσε ελληνικά, καθότι γίνεται σαφής διάκριση: Είναι «Ελληνίδα Συροφοινίκισσα στο γένος» («κατά Μάρκο» ζ΄ 26). Εδώ θέλει αρκετή προσοχή γιατί μόνο το πρωτότυπο κείμενο μιλάει για Ελληνίδα. Αν διαβάζετε το κείμενο στη νεοελληνική απόδοση των Χριστιανών μεταφραστών, κατά κανόνα μεταφράζουν το «Ελληνίδα» σε «ειδωλολάτρις», οπότε ο ανυποψίαστος αναγνώστης προσπερνάει το κείμενο χωρίς να αντιληφθεί την πραγματική σημασία του. ΑΣΤΑ.jpg Η γυναίκα αυτή λοιπόν έπεσε στα πόδια του Ιησού παρακαλώντας τον να θεραπεύσει την άρρωστη κόρη της, καθότι ο Ιησούς εμφανίζεται κατ' εξοχή ως θεραπευτής. Ξέρετε όμως ποια ήταν η αντίδρασή του; «Κι εκείνος δεν της αποκρίθηκε ούτε μία λέξη.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΠΑΠΑΔΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΕΛΕΝΗ!!ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ!!

elenakypros

Προκαλεί η ΑΘΛΙΑ "πρεσβυτέρα" του ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ "ιερέα" που βίαζε την Ελένη:
Η σύζυγος του ΠΑΙΔΕΡΑΤΗ "ιερέα" Στυλιανού Σάββα, υποστήριξε ότι η Έλενα Φραντζή που αυτοκτόνησε, χρηματίστηκε από πρόσωπα τα οποία δεν θέλησε να κατονομάσει Στη Κύπρο συνεχίζεται ο σάλος γύρω από τον θάνατο της 29χρονης Έλενας Φραντζή η οποία από την ηλικία των τεσσάρων ετών βίωνε τη σεξουαλική κακοποίηση από τον θετό της πατέρα, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ"ιερέα" Στυλιανό Σάββα και την σωματική βία από την θετή της μητέρα πρεσβυτέρα Ελένη Σάββα, στο χωριό Εργάτες. Ο" ιερέας" δικάστηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε, ενώ η ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ  "πρεσβυτέρα" δικάζεται στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας. 

ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ!!!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!




 Ποιος ζημιώθηκε ποτέ από τη νηστεία; Υπολόγισε την οικονομική κατάσταση του σπιτιού σου σε μια μέρα νηστείας. Υπολόγισέ την και σε μια συνηθισμένη μέρα. Θα διαπιστώσεις έτσι εύκολα, πόσο μεγάλο κέρδος έχεις με τη νηστεία.
Σκέψου πως ακόμα και οι εφοριακοί αφήνουν τους φορολογουμένους να ζήσουν λίγο καιρό ήσυχοι και ανενόχλητοι. Ας επιτρέψει λοιπόν και η σάρκα μια μικρή ανάπαυλα στο στόμα. Ας κάνει μια μικρή ανακωχή αυτή, που, όταν χορτάσει, φιλοσοφεί γύρω από την εγκράτεια, ενώ, όταν πεινάσει, ξεχνάει όσα δέχτηκε πριν.
Όποιος νηστεύει, δεν έχει ανάγκη από δάνεια ούτε χρειάζεται να πληρώνει τόκους. Η νηστεία γίνεται αφορμή να ευφραίνεται ο άνθρωπος. Γιατί όπως η δίψα κάνει γλυκό το πιοτό και η πείνα ευχάριστο το τραπέζι, έτσι και η νηστεία κάνει απολαυστικά τα φαγητά. ·

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η ΤΟΡΑ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! !Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αποτέλεσμα εικόνας για Η Τορά

Το λήμμα σχετίζεται με την Ιουδαϊκή θρησκεία. Ζητήματα σχετικά με εθνικές, ιστορικές και πολιτισμικές όψεις της Ιουδαϊκής ταυτότητας αναφέρονται στο λήμμα Εβραίοι.

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!ΠΑΠΑΣ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ!!ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!!

IERA_SYNODOS_KYPROU
Ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας είχε εισηγηθεί αποκατάσταση του ιερέα λέγοντας πως «έχει αρκετά ταλαιπωρηθεί» Η αποκατάσταση ιερέα, στα ιερατικά του καθήκοντα μετά την καταδίκη και τη φυλάκιση του για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης, έχει αφήσει εκτεθειμένη την Ιερά Σύνοδο της Κύπρου. Το πλέον τραγικό είναι ότι το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης, η 29χρονη Έλενα Φραντζή βρέθηκε πριν λίγες νεκρή στο διαμέρισμα της στη Λευκωσία και ο θάνατος της αποδίδεται σε αυτοκτονία.

ΑΜΦΙΠΟΛΗ:ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ...

Αμφίπολη: Το απίστευτο μυστικό! – Τι “περίεργο” έχει ο τάφος | Newsit.gr
Πέρασαν χρόνια από τη μεγάλη ανακάλυψη αλλά ο τάφος στην Αμφίπολη φαίνεται ότι δεν έχει αποκαλύψει ακόμη όλα τα μυστικά του. Ένα καλά “κρυμμένο” μυστικό ήρθε στο φως πρόσφατα, μια ιδιομορφία που δείχνει ότι ο τύμβος Καστά έχει πολλά ακόμη να... διηγηθεί. Το μυστικό βρίσκεται στην είσοδο. Ο τάφος στην Αμφίπολη αν και είναι κυκλικός δεν έχει είσοδο που οδηγεί απευθείας στο κέντρο του, ο άξονας του διαδρόμου της εισόδου είναι έκκεντρος… Ο λόγος; Θέλει μεγάλη εμπειρία αλλά μαζί και φαντασία για να τον καταλάβει κανείς. Το έκανε ο ομότιμος καθηγητής Ανωτέρας Γεωδαισίας και Χαρτογραφίας του ΑΠΘ, Ευάγγελος Λιβιεράτος, ο οποίος “είδε” που “δείχνει” ή που “βλέπει” η είσοδος του τάφου της Αμφίπολης.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ!!ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!!


Ανακαλύφθηκε νέο όργανο στο ανθρώπινο σώμα! Ίσως είναι το κλειδί στην καταπολέμηση του καρκίνου | Newsit.gr
Επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα νέο όργανο, άγνωστο έως τώρα, που μάλιστα φαίνεται να παίζει ρόλο σε διάφορες κοινές παθήσεις όπως ο καρκίνος. Το όργανο απαρτίζεται από ένα δίκτυο καναλιών μεταφοράς υγρών μέσα στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο, μεταξύ άλλων, πιθανώς χρησιμοποιούν και τα καρκινικά κύτταρα για την εξάπλωσή τους.

ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ !!ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ!!

ΕΟΡΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ  
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΚΥΚΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΨΗ ΛΕΥΚΟΥ ΚΥΚΝΟΥ!!


 Σύμφωνα με μια παράδοση μητέρα των Τυνδαρίδων (Ελένη, Κλυταιμνήστρα, Κάστορας, Πολυδεύκης) δεν ήταν η Λήδα αλλά η Νέμεση, κόρη της νύχτας. Την αγάπησε ο Δίας, κι εκείνη, θέλοντας να αποφύγει τις περιπτύξεις του θεού και να διατηρήσει την παρθενιά της, πήρε διάφορες μορφές και στο τέλος μεταμορφώθηκε σε χήνα. Όμως ο Δίας, παίρνοντας μορφή κύκνου, ενώθηκε μαζί της. Η Νέμεση γέννησε ένα αυγό που το μάζεψαν βοσκοί και το παρέδωσαν στη Λήδα.

Ο Ερατοσθένης λέει ότι ο Δίας τοποθέτησε στον ουρανό τον κύκνο, στη μορφή του οποίου είχε πάρει για να ενωθεί με τη Νέμεση ). Το γρήγορο πουλί (αἰόλος) φαίνεται στον ουρανό, όταν η νύχτα είναι καθαρή -η αἰόλα νὺξ είναι η αστραφερή, η γυαλιστερή, η γεμάτη αστέρια νύχτα. (

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

 

ΑΓΡΑΝΙΑ
Σύμφωνα με τον Ηνίοχο τα Αγράνια ήταν γιορτή του Άργους προς τιμή του Διονύσου και σχετιζόταν με τις τρείς κόρες του βασιλιά Προίτου.
Ο Προίτος ήταν βασιλιάς του Άργους και από τη σύζυγο του Σθενεβοία, κόρη του βασιλιά της Λυκίας Ιοβάτη, απέκτησε έναν γιό, το Μεγαπένθη και τρείς κόρες, την Λυσίππη, την Ιφονόη και την Ιφιάνασσα. Επειδή την ώρα του γάμου τους περιφρόνησαν τις θυσίες του Διονύσου προσεβλήθησαν από μανία και περιπλανούνταν στα όρη της Πελοποννήσου. Ο Προίτος τότε επικαλέστηκε τη βοήθεια του Μάντη Μελάμποδος που ήταν γνωστός για τις θεραπευτικές του ικανότητες. Ο Μελάμπους κατάφερε να θεραπεύσει τις κόρες του Προίτου και εις ανάμνηση του γεγονότος κάθε χρόνο, το μήνα Βοηδρομίωνα τελούσαν τα Αγράνια –που ήταν αναπαράσταση των γεγονότων- και θυσίες προς τιμή του Διονύσου.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η "ΑΓΙΑ" ΓΡΑΦΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ???



alt
Γράφει ο Σπύρος Μακρής  

Όλοι έχουμε ακούσει ή έχουμε δει σε ταινίες σχετικά με την γέννηση του Ιησού Χριστού. Είναι ευρέως διαδεδομένο πως το γεγονός ότι ήρθε στον κόσμο αποτελεί ένα θαύμα. Ότι η μητέρα του Μαριάμ δεν αγγίχτηκε από κανέναν άντρα, αλλά έφερε στον κόσμο το παιδί της μέσω ενός θαύματος. Ωστόσο, μία προσεκτική ματιά στην Αγία Γραφή, ίσως, μας επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ "ΙΕΡΕΣ" ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!"ΑΓΙΟΙ" ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ!!



ΚΕΦ.ΙΘ ΣΤΙΧ.33-36 ΕΠΟΤΙΣΑΝ ΔΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΟΙΝΟΝ ΕΝ ΤΗ ΝΥΚΤΙ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΕΚΟΙΜΗΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ  Η ΝΕΩΤΕΡΗ  ΕΚΟΙΜΗΘΗ  ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΚ ΗΔΕΙ ΕΝ ΤΩ ΚΟΙΜΗΘΗΝΑΙ ΑΥΤΟΝ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΟΝ ΑΙ ΔΥΟ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΛΩΤ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΩΝ!!!ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ  ΟΙ ΕΚΛΕΤΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΜΠΑΜΠΑ  ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ...ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ ΛΩΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΘΙΜΕ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.Υ.Γ.ΤΟΝ ΛΩΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΠΑΜΠΑ 'Η ΠΑΠΠΟΥ??
alt
Δεν είναι όμως ν' απορεί κανείς με την παρουσία και την ανοχή της αιμομιξίας στο δόγμα του Ιουδαιοχριστιανισμού. Εδώ έχουν βαλθεί να πείσουν όλον τον κόσμο ότι είμαστε απόγονοι δυο Εβραίων αιμομικτών της εβραϊκής μυθολογίας, δηλαδή του Αδάμ και της Εύας.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΑΜΑΡ ΚΑΙ ΤΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΣΤΙΣ ΛΕΧΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ???


Θάμαρ και ΙούδαςΠόσοι άνθρωποι άραγες, που έχουν επικυρώσει τον δεσμό τους με θρησκευτικό γάμο, έχουν ίσως ακούσει, ανάμεσα στα λόγια που ψάλλει ο παπάς κατά την διάρκεια τού «μυστηρίου», το όνομα «Θάμαρ»; Μάλλον ελάχιστοι, καθώς ουσιαστικά, κανείς δεν καταλαβαίνει τί ψάλλεται εκείνη την ώρα μέσα στην εκκλησία, ούτε καν κι ο ίδιος ο παπάς. Αλλά κι απ' αυτούς που έχουν συγκρατήσει στην μνήμη τους αυτό το όνομα, πόσοι γνωρίζουν ποια ήταν η Θάμαρ;
Ας ανοίξουμε λοιπόν σ' αυτό το σημείο μια παρένθεση κι ας την γνωρίσουμε...
Παρ' ότι λοιπόν, στον πολύ κόσμο, το όνομα «Θάμαρ», δεν λέει απολύτως τίποτε, εν τούτοις το όνομα «Αυνάν» κάτι, ίσως, να λέει (βλέπε «αυνανισμός»).
Στην «θεόπνευστη» Βίβλο μαθαίνουμε, πως ο Αυνάν κλήθηκε, από τον πατέρα του, Ιούδα, να αντικαταστήσει τον νεκρό αδελφό του, Ηρ (τον σκότωσε ο Θεός, χωρίς να αναφέρεται ο λόγος), και να γονιμοποιήσει την -χήρα πλέον- νύφη του, έτσι ώστε να «αναστήσει» το σπέρμα τού αδελφού του. Η χήρα αυτή, είναι η Θάμαρ, η οποία μάς απασχολεί εδώ. Επειδή όμως, σύμφωνα με αυτό το εβραϊκό έθιμο, τα παιδιά που θα γεννιόταν, δεν θα θεωρούνταν παιδιά τού Αυνάν, αλλά παιδιά του νεκρού αδελφού του, Ηρ, ο Αυνάν αρνείται να εκσπερματώσει στον κόλπο της και προτιμά να «ξοδεύει» το σπέρμα του, χύνοντάς το στο έδαφος. Αυτή η άρνηση τού Αυνάν, εξοργίζει τον «πανάγαθο» Θεό και τον στέλνει στα «θυμαράκια» να κάνει «συντροφιά» στον νεκρό αδελφό του. Ίσως αξίζει να γίνει αναφορά εδώ, στην επιλεκτική οργή τού Κυρίου, καθώς στην περίπτωση τού «θεοσεβή» Λωτ, ο οποίος γκάστρωσε τις δυο του κόρες, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΦΡΙΚΗ!! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ..ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ!!

orthodoxy.jpg
Με αφορμή την αποτρόπαια πράξη των δυο στρατιωτών της Ρωμιοσύνης παραθέτω ενα παλαιότερο άρθρο μου με την δολοφονία χιλιάδων γάτων από Χριστιανοτάλιμπαν!!
Ο "Θεός" των Εβραιοχριστιανών μιλάει απαξιωτικά στην βίβλο για τα ζώα!!
Γάτα, Γαλή, κελτικά caiot. Η γάτα, στην Ελληνική Παράδοση είναι ιερό ζώο της Θεάς Αρτέμιδος  και συμβολίζει την ελευθερία, το κρύφιο και την εσωτερική δύναμη. 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!


ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ Ο ΠΑΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ!!!"ΣΥΝΕΡΓΟΙ" ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΣΑΤΥΡΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!


Κύπρος: 29χρονη που τη βίαζε ο θετός ιερέας πατέρας της τελικά αυτοκτόνησε
Κύπρος: 29χρονη που τη βίαζε ο θετός ιερέας πατέρας της τελικά αυτοκτόνησε Η ιστορία της Έλενας Φραντζή που συγκλόνισε την Κύπρο - Τον γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία του ιερέα, ο οποίος καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση της ανάδοχης κόρης του!!!

ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΤΟ ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ!!



ΤΩΡΑ ΡΩΜΙΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!Ο ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΨΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ......ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ!!!!
alt
«ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΣΟΥ»
Ο Δαυίδ στον 27ο
ψαλμό, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις και πιεζόμενος
φρικτά από παντού, απευθύνει με κραυγές έκκληση στον Κύριο να μη αδιαφορήσει
στα προβλήματά του, αλλά να τα επιλύσει, διότι υπάρχει κίνδυνος να μη αντέξει
στις δοκιμασίες και να ξεχάσει τον αληθινό Θεό και να γίνει όμοιος με αυτούς που
κατεβαίνουν στον λάκκο της διαφθοράς και της ασέβειας.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: (ΣΑΟΥΛ) Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!



alt
«Εάν διά τoυ ψεύδoυς μoυ η αλήθεια τoυ Θεoύ κατεδείχθη μεγάλη πρoς δόξαν τoυ, γιατί ακόμη κατακρίνoμαι ως αμαρτωλός;».
Απόστολος Παύλος (Προς Ρωμαίους Επιστολή, 3: 7).
Ο Παύλος ήταν ο θρησκευτικός ηγέτης που πραγματοποίησε το όνειρο της εξάπλωσης του ΕβραιοΧριστιανισμού. Φέρεται να είναι αστός -Φαρισαίος- απόλυτα συμβιβασμένος, όπως κατηγορείται ότι είναι και ολόκληρη η ανώτερη κοινωνία της Παλαιστίνης, με ένα παραπανίσιο προνόμιο μιας κι έχει και υπηκοότητα Ρωμαίου πολίτη. Άκουγε ακόμη στο όνομα Σαύλος (Σαούλ) και ήταν απηνής διώκτης των χριστιανών. Αργότερα, όμως, ύστερα από το θαύμα στο δρόμο προς Δαμασκό -όπου πήγαινε για να συλλάβει χριστιανούς- ασπάστηκε τον Χριστιανισμό (που δεν ονομαζόταν ακόμη έτσι), μετονομάστηκε σε Παύλος -όνομα Ρωμαίων που σημαίνει «μικρός»- και κήρυξε τον Χριστιανισμό σε Μικρά Ασία, Ελλάδα, Ρώμη, Ισπανία.
Ο Παύλος δεν άνηκε στον κύκλο των μαθητών του Χριστού. Εμφανίστηκε στο προσκήνιο τρία χρόνια μετά την σταύρωση του Ιησού και κατάφερε να χριστεί απόστολος ως άμεσα «διορισμένος» από τον Χριστό, που ...;παρουσιάστηκε μπροστά του και του ζήτησε να γίνει απόστολος.
Ο ρόλος του θρησκευτικού αστυνόμου στον Παύλο δεν φαίνεται να αφυπνίστηκε μέχρι τις παραμονές του θανάτου του Ιησού. Αυτή καθ' αυτή η διαπίστωση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η εμφάνιση του Ιησού από την Ναζαρέτ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο  ΚΑΘΕ ΣΩΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
alt
Από νωρίς, από τότε που οι δαίμονες τον χτυπούσαν και τον άφηναν αναίσθητο, άρχισε να του παρέχεται κι ένα άλλο χάρισμα. Να εκβάλλει δαιμόνια από ανθρώπους. Παλιά η μεθοδεία του Σατανά. Ταλαιπωρεί αφάνταστα και μεταβάλλει τον άνθρωπο σε απαίσιο τυφλό του όργανο. Ιδιαίτερα στη δεκαετία του 1980 φέρνανε συχνά δαιμονισμένους στη Μονή, για να τους διαβάσει εξορκισμούς ο π. Ιάκωβος και να τους σταυρώσει με την κάρα του οσίου Δαβίδ. 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΠΟΣΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ??ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ !!!




alt
«Αλβανοί, 
με την εθνική τους φορεσιά, 
την πιο μεγαλόπρεπη τού κόσμου, 
άσπρη φουστανέλλα...»    
Λόρδος Byron, 1809    
Μια παραδοσιακή 
αλβανική φορεσιά    

alt

Οι εύζωνοι τού παλατιού άρχισαν την καριέρα τους σα σωματοφυλακή τού Γεωργίου Α΄. Φυσικά, όταν οργανώθηκε το επίλεκτο αυτό σώμα, αποφασίστηκε και το είδος τής στολής, που θα έπρεπε να φοράει. Ο κλήρος έπεσε στη φουστανέλλα, τής οποίας όμως η προϊστορία είναι μεγάλη και σκοτεινή. 

Η φουστανέλλα θεωρείται εθνική στολή των σημερινών ρωμιών. Πριν αποβεί στολή όμως, υπήρξε εθνική ενδυμασία. Για την ακρίβεια, η φουστανέλλα ήταν η εθνική ενδυμασία των αρβανιτών (αλβανών). Με τούς πολυάριθμους αλβανικούς εποικισμούς στον ελλαδικό χώρο (διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Από τον Σπάτα και τον Τατόη, στο Χαλάνδρι και τη Λούτσα...), η φουστανέλλα καθιερώθηκε σαν ενδυμασία των ελληνόφωνων χριστιανικών πληθυσμών, ενώ τούς 17ο και 18ο αιώνες, έφτασε να αποτελεί την κυρίαρχη ενδυμασία τής Ρούμελης και τού Μοριά.  

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ??ΤΟN ΓΙΕΣΟΥΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
25 Μαρτίου 2018 Κυριακή της Κυριακής, Έτος Β Κατά τη διάρκεια αυτής της Σαρακοστής, ο Λόγος του Θεού μας έδειξε το περίγραμμα ενός ταξιδιού. Ένα ταξίδι που «ανέτρεψε» την εικόνα του Θεού (Ιω. 2: 13-25). που στη συνέχεια μας οδήγησε να σηκώσουμε το βλέμμα μας ώστε να μπορέσουμε να ανακάμψουμε από τη θνητή ασθένειά μας (Ιω. 3: 14-21). και που τελικά, την περασμένη Κυριακή, ξύπνησε σε μας έλξη στον Κύριο Ιησού, στο μυστήριο του ταπείνωσης και ανύψωσης (Ιω. 12: 20-33). Τώρα, βρισκόμαστε στο τέλος της Σαρακοστής και σήμερα βλέπουμε τον Ιησού να εισέρχεται στην Ιερουσαλήμ, όπου όλα θα ολοκληρωθούν. Αυτή είναι η μόνη Ευχαριστιακή γιορτή στην οποία διαβάζονται δύο περάσματα του Ευαγγελίου. Διαβάζουμε τον απολογισμό της εισόδου του Ιησού στην Ιερουσαλήμ, και στη συνέχεια διαβάζουμε τον λογαριασμό του πάθους.
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!

ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!1830: ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ!!!!





Ζωγραφιά σε ξύλινο κρεβάτι!! με την θεά Αθηνά πάνω από την Κωνσταντινούπολη, να νικά το Μωάμεθ τον Πορθητή. Γύρω στο 1830.!!
 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ!!
 Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΩΣ ΘΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

O ΝΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!



ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΝ ΒΑΠΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ !!!ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ
Το 530 μ.Κ. ο Ιουστινιανός έδωσε την χαριστική βολή στον πολιτισμό και στους «αλιτηρίους Έλληνας», όπως τους αποκαλεί ο Κώδικάς του. Η καινοτομία του ήταν η καθιέρωση του θεσμού του «ανάδοχου», που αργότερα μετονομάστηκε σε «νονός».

ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ "ΑΓΙΟΣ" ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ!!!ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ!!


Ο πρώτος άνθρωπος που αναγνώρισε επίσημα και τίμησε δεόντως τονΚοσμά στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα ήταν ο Αλή Πασάς. Ο Αλής μέχρι το τέλος του με πολλές πράξεις έδειξε ότι θεωρούσε τον Άγιο Κοσμά πρόσωπο μεγάλου κύρους και με ακτινοβολία χωρίς όρια θρησκευτικού δόγματος. Ήταν αυτός που μετά τον απαγχονισμό του Αγίου στο Καλικόντασι (χωριό κοντά στο Φίερι της Αλβανίας) έχτισε μοναστήρι αφιερωμένο στον Κοσμά με τον τάφο του, έκανε λαϊκούς εράνους στην Αλβανία και στην Ήπειρο, εξέδωσε φιρμάνια, οργάνωσε επίσημες τελετές προς τιμή του στα Γιάννινα, φρόντισε να συνταχθεί η Ακολουθία του και γενικά έγινε ο αναβιωτής της μνήμης του. Και όλα αυτά τα έπραξε ο Αλής, χρόνια πολλά προτού το Πατριαρχείο τον ανακηρύξει σε άγιο (η ανακήρυξη έγινε στην Κων/λη στις 9-8-1961)! Ο Αρ. Βαλαωρίτης γράφει: «Εν Καλικοντασίω του Μπερατίου, ένθα ο ιερομάρτυς υπέστη του δι' αγχόνης θανάτου, ήγειρον ο Αλή Πασάς ιδίοις αναλώμασι περικαλή ναόν».

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ "ΗΡΩΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
Ζήτω το αφορισμένο 1821!!!
Ακόμη κι ο Κολοκοτρώνης δε γλίτωσε τον αφορισμό από τον Γρηγόριο τον Ε'
   «...Οταν οι νεκροί μπορούν να γείρουν στο πλευρό τους και να κοιμηθούν δίχως παράπονο, ξέροντας πως δεν πήγε το αίμα τους του κάκου, είναι η Ειρήνη» Γιάννης Ρίτσος Δεν είναι μόνον οι ζωντανοί που ζητούν τη δικαίωσή τους, αλλά και οι νεκροί, τα γεγονότα και οι εποχές κραυγάζουν για αλήθεια, αναγνώριση και δικαίωση. Και εμείς ακόμη εμφυλιοπολεμούμε! Πέρασαν πάνω από 185 χρόνια από την Επανάσταση του '21 και ακόμη και σήμερα μια σειρά από ήρωες και πρωταγωνιστές της εθνικής μας παλιγγενεσίας τούς βαραίνει ο αφορισμός του Γρηγορίου του Ε΄. Ο ίδιος αφορισμός βαραίνει και αυτήν την ίδια την Επανάσταση, την ανάσταση δηλαδή του Γένους. Ο Κολοκοτρώνης, ο Υψηλάντης, ο Σούτσος, ο Ρήγας, ο Ανδρούτσος, ο Καραϊσκάκης, οι Σουλιώτες και μια πλειάδα ακόμη από επώνυμα και ανώνυμα παλικάρια περιμένουν καρτερικά κάτω από το χώμα την άρση του αφορισμού τους.