ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΑΘΕΟΙ?ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ!!ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΑΘΕΪΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!
ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!!ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΘΕΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ .....ΑΘΕΪΑ!!ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΙΕΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!


    Ιστορική συνάντηση του πατριάρχη Ιεροσολύμων με τον πρόεδρο του Ισραήλ Είναι η πρώτη φορά σε διάστημα 30 ετών που ένας πρόεδρος του Ισραήλ επισκέπτεται το Πατριαρχείο σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Ρίβλιν.
    «Δε μπορούμε να ανεχθούμε πλέον τα εγκλήματα μίσους που διαπράττονται εναντίον των εκπροσώπων της θρησκείας ή θρησκευτικών τοποθεσιών» επισήμανε ο Ρίβλιν.
    «Το να επιτίθενται εναντίον των ιερών σας τόπων, είναι σα να επιτίθενται εναντίον των δικών μας ιερών τόπων και ο ισραηλινός νόμος πρέπει να εφαρμοστεί συνεπεία αυτών των εγκλημάτων» προσέθεσε ο ίδιος, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!

alt   Αλληλούια.  Ο νηπιοβαπτισμός είναι από τις πλέον βίαιες τελετές. Το να υπερισχύσεις και να στιγματίσεις τη ζωή ενός βρέφους είναι χαρακτηριστικό καθυστερημένων λαών, όπου η πατριαρχική βία κυβερνά, γυναίκες, παιδιά και πρόβατα.
Αφορκισμός Α
 «Επιτιμά σοι Κύριος, Διάβολε, ο παραγενόμενος εις τον κόσμον και κατασκηνώσας εν ανθρώποις».  Σε επιτιμά ο Κύριος, Διάβολε, εσένα που ήρθες στον κόσμο και κατασκήνωσες στους ανθρώπους.
 Ο χριστιανός ιερέας θεωρεί λοιπόν

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΜΠΑΫΡΟΝ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΓΙΝ


alt

BYRON, Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΓΙΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ!!
Η κατάρα της Αθηνάς (The Curse of Minerva), μία από τις νεανικές ποιητικές δημιουργίες του φιλέλληνα ποιητή λόρδου Μπάυρον, παραμένει λησμονημένη και σχεδόν άγνωστη. Το ποίημα αυτό γράφηκε τον Μάρτιο του 1811 στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού τού 23χρονου ποιητή στην Ελλάδα. Ένα αττικό δειλινό λοιπόν ο Μπάυρον, όπως θα έκανε και κάθε ξένος περιηγητής στον τόπο μας, ανέβηκε προσκυνητής στον ιερό βράχο για να θαυμάσει το αρχαίο κάλλος, αλλά