ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (;)

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

Συγγνώμη κατόπιν εορτής



Μία από τις πιο σοβαρές αποκαλύψεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες για το μπάχαλο που επικρατεί στα περισσότερα νοσοκομεία, αντιμετωπίζεται με την κλασσική ελληνική μέθοδο, με μια ένορκη διοικητική εξέταση δηλαδή.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Συνήγορος του Πολίτη αποκάλυψε ότι ο λόγος που έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, περιμένοντας μόσχευμα στο «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο», ήταν η αδυναμία του νοσοκομείου να υποδεχθεί τα απαιτούμενα μοσχεύματα. Δηλαδή τα μοσχεύματα υπήρχαν, αλλά, λόγω θερινών αδειών, δεν μπορούσε να συγκροτηθεί ομάδα υποδοχής τους.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Αδέσμευτος Λόγος : Εκτός ενισχύσεων τα φωτοβολταϊκά


ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

Εκτός του νέου αναπτυξιακού νόμου τίθενται τα επενδυτικά σχέδια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα, ενώ αναμένεται να εξαιρεθούν και τα αιολικά συστήματα μέχρι ορισμένης ισχύος, όπως ανακοίνωσε χθες στη Βουλή η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη.

Νέα αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ!!!


Οχι μόνο πώληση μονάδων παραγωγής και ορυχείων της ΔΕΗ, αλλά και αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος απαιτεί η τρόικα από την κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Η σχετική απαίτηση θα ενσωματωθεί στο νέο Mνημόνιο που θα υπογραφεί την ερχόμενη εβδομάδα.Οι ελεγκτές της τρόικας, υιοθετώντας πλήρως τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπέβαλαν και επισήμως το αίτημα προς την ελληνική πλευρά, χθες.epirusgate

Ιησους του Ναυή - 'Β Μέρος - Σφαγές με εντολή του Θεού

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Τι πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες



Πέρα από το μαύρισμα και τις όμορφες εικόνες, το καλοκαίρι για πολλές έχουν και κακές αναμνήσεις από ευκαιριακές λοιμώξεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι περισσότερες γυναίκες κάνουν τον ετήσιο γυναικολογικό τους έλεγχο το Σεπτέμβρη προκειμένου να διαγνωστούν τυχόν προβλήματα που δεν έχουν εμφανίσει ιδιαίτερα συμπτώματα.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!!(ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ)

Δεν είμαι απ’ τη μιά μεριά                                                             
μα ούτε κι απ’ την άλλη
κι αυτό στη χώρα δε χωρά
σε κανενός κεφάλι
Χούντα με λεν’ οι Αριστεροί
κι οι Δεξιοί κουμμούνι
κι όλοι μαζί αθεϊστή
του Γιαχωβά οι δούλοι
Κανένας δεν τ’ ανέχεται
να θέλω – συμφορά μου
ελληνική την πίστη μου
και τα πολιτικά μου
Η χώρα αυτή που γέννησε
θεούς και πολιτείες
αναζητά το μέλλον της
σ’ Αμερικές κι Ασίες
Βασδέκης Ν. Σταύρος

Ο Κόσμος κατά τη Μονσάντο!Δείτε το Βίντεο!



Κωδική ονομασία "Αρχή του Τέλους",
με δηλητήριο ποτισμένους αγγέλους,
σκορπισμένους - ναι - κι ο νόμος της σιωπής
ενάντια στη φύση και στους δαίμονες της γης.
Γενετικά μεταλλαγμένα, παράσιτα, πειράματα,
ορμόνες, διοξίνες, φυτοφάρμακα,
λιπάσματα, μυριάδες δικαιολογίες και ψέμματα,
βρώμικα χέρια και δύστροπα πνεύματα.
Βιάζεται ο θάνατος, τώρα μετράει σε στρέμματα,
μας φτιάχνει τέλος σε τέσσερα γεύματα
κι αν θες ν' αρχίσεις υπάρχουν σπόροι μιας χρήσης,
πατέντα ο δρόμος της εύκολης λύσης.

Τι θα φέρει η απελευθέρωση των μεταφορών

Βόλος-Αθήνα σε τιμές... Μαλαισία-Πειραιάς

Τουλάχιστον κατά 50% μπορεί να μειωθεί το κόστος μεταφοράς βασικών αγαθών, σε βάθος κάποιων ετών, από τη στιγμή που θα ανοίξει το επάγγελμα των φορτηγατζήδων, εκτιμούν οικονομολόγοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Σήμερα, στην Ελλάδα, τη μοναδική χώρα από τις 15 της Ε.Ε. όπου το επάγγελμα παραμένει κλειστό, μεταφορικά και κόστος αποθήκευσης αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο της τελικής τιμής πολλών βασικών αγαθών.

«Το κόστος μεταφοράς ενός εμπορευματοκιβωτίου από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη είναι σήμερα όσο το μισό του κόστους μεταφοράς του από τη... Σαγκάη μέχρι τον Πειραιά, όπου λόγω της κρίσης τα ναύλα και οι τιμές καυσίμων έχουν πέσει», λέει χαρακτηριστικά ο οικονομολόγος και συνεργάτης του ΣΕΒ, Μιχάλης Μητσόπουλος.

Οι πολιτικοί αρχηγοί ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

Θα προτιμήσουν τα ελληνικά νησιά

Τον… αέρα τους θα αλλάξουν και οι πολιτικοί αρχηγοί εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών με τον πρωθυπουργό να προτιμά την όμορφη Πάρο, τον Δεκαπενταύγουστο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει διακοπές στο νησί, ενώ θα παραστεί και στην λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά, ανήμερα της γιορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα πάει λίγες ημέρες κοντά στον Δεκαπενταύγουστο στην Πύλο και αμέσως μετά στο Ναύπλιο, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρέθηκε ήδη στο Λιτόχωρο με τη σύζυγο του και τα εγγόνια τους.

Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Και η πτώχευση της χώρας?

 Γράφει: ο Κωνσταντίνος Ρωμανός
Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 Ο Σημίτης έδωσε και πάλι τη βασική φόρμουλα για την ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων όταν είπε ότι το κύριο εμπόδιο στην ανάπτυξη ήταν η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων.

Να παρατηρήσουμε εδώ ότι δεν αναζήτησε την αιτία της «κακοδαιμονίας» μας σε κάποιο επιμέρους συστατικό στοιχείο της ελληνικής ταυτότητας (π.χ την Ορθοδοξία ή τον κοραϊσμό ή τον ραγιαδισμό, τον ατομικισμό κ.λ.π), το οποίο εξοβελίζοντας θα μπορούσαμε να ελπίσουμε σένα πιο θετικό μέλλον.

Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube την εβδομάδα που πέρασε


Δείτε τα καλύτερα βίντεο του YouTube για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Την πρώτη θέση κατέχει η «απάντηση» ενός μαθητή προς τον καθηγητή του όταν επιχείρησε να διαγράψει το γραπτό του. Ακολουθεί ένας επιπλέον λόγος για να μην καταναλώνει αλκοόλ κανείς πριν οδηγήσει.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ - "Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...": "Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ"

"Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ «ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝ ΠΕΡΑΤΩΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΕΚΚΕΝΩΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΥ «ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ» ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ «ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ» - ΙΣΩΣ Ο «ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ» ΤΩΝ - ΠΡΩΗΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΩΝ ΜΚΟ (ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ), ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ".
"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"
[ ΠΑ.ΣΥ.Α. ]

Όταν ρωτάνε οι bloggers!!!! Δείτε το βίντεο οπωσδήποτε! ειδικά μετά το 5.30

Ο θάνατος του εμποράκου...και η “κατοχική κυβέρνηση”..

Η πραγματική ουσία του προβλήματος, που δεν είναι άλλη, παρά ο σκοπούμενος “θάνατος του εμποράκου”.

Όλα όσα γίνονται και όλα τα μέτρα που παίρνονται από την, (πολύ σωστά), “κατοχική κυβέρνηση” του Γιώργου Παπανδρέου, έχουν ένα και μοναδικό στόχο.
Την άλωση της οικονομίας από τις μεγάλες πολυεθνικές και από το υπερδιογκωμένο μεγάλο κεφάλαιο, με παράλληλη υπαλληλοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών και την ταξινόμησή τους στην κατηγορία των 600 ευρώ και αυτών αποπληθωρισμένων.

Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ανάθεση ύψους 165 εκατ. ευρώ στην εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη

ΟΠΑΠ και Ιντραλότ προχωρούν χέρι χέριΣταθερή αξία! ΟΠΑΠ και Ιντραλότ, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2013.

Η νέα ανάθεση, ύψους 165 εκατ. ευρώ, στην εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη αφορά στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης του υπάρχοντος συστήματος του ΟΠΑΠ και τη συνεκμετάλλευση των τεσσάρων νέων παιχνιδιών που αναμένεται να εισαχθούν στη στοιχηματική αγορά μέσα στο 2011.

Περί αιτιότητας….

 Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
[EXOFYLLO_KALHNYXTA.jpg]Καλημέρα Σαββατιάτικα!
    Τελικά το περιβόητο Νομοσχέδιο για την κατάργηση των αδειών ΔΧ που
    θα κατέθετε αυτή την εβδομάδα στη Βουλή ο κ Ρέππας ΔΕΝ...κατατέθηκε!
    Δηλαδή το ΑΙΤΙΟ που ήταν η εσπευσμένη κατάθεση και το αιτιατό που ήταν
    η επίσπευση της της απεργίας...ΔΕΝ δημιούργησαν αιτιότητα!!!
    Χάπια από Ψυχιατρους για τους Έλληνες ή  Ψυχολόγοι στις ουρές των
    βενζινάδικων;

Ο παράνομος ξενώνας του Νομάρχη Ιωαννίνων

Σημαντικό πολιτικό και ηθικό ζήτημα για τον κ. Καχριμάνη που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη,με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας!

Την ώρα που στη Νομαρχία Ιωαννίνων, στις 21 Ιουλίου, γινόταν η ανακοίνωση από τον Αντώνη Σαμαρά της στήριξης της ΝΔ στον Αλέκο Καχριμάνη για το αξίωμα του αιρετού περιφερειάρχη της Ηπείρου, σε ένα άλλο σημείο της πόλης, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της οικογένειας του κ. Καχριμάνη εξαπλώνονταν και μάλιστα παράνομα!Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ηπειρωτικός Αγών",στην οδό Τοσίτσα 31, τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία έχουν πιάσει εντατική δουλειά. Εκεί, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, βρίσκεται ένα διώροφο παραδοσιακό κτίριο σε όχι ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Οι εργάτες που δίνουν καθημερινό παρών, προσπαθούν να το σουλουπώσουν. Μάλιστα έχουν αρκετές σημαντικές εργασίες, όπως καλούπωμα.

Ρακοσυλλέκτρια με 3.000.000 ευρώ

Πέθανε ρακοσυλλέκτρια στο Βόλο, με 3 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα! Εναν αμύθητο θησαυρό έκρυβε μία 92χρονη ρακοσυλλέκτρια στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Η κυρά Δέσποινα είχε τρεις ολόκληρες ημέρες να δώσει σημεία ζωής και η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το σπίτι της ανάγκασε τους γείτονες να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Αμεσα οι άνδρες της Ασφάλειας μετέβησαν στην οδό Τσιγάντε 15 όπου με τη βοήθεια ενός κλειδαρά άνοιξαν το μικρό σπίτι της, το οποίο ήταν γεμάτο από σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα που μάζευε κάθε μέρα από κάδους απορριμμάτων.

«Μπάτε σκύλοι, αλέστε» στην ελληνική Θράκη!

Είναι γνωστό ότι μία από τις υψηλές παρουσίες που είχαμε την…τεράστια τιμή να δούμε στα μέρη μας επ’ ευκαιρία του μνημοσύνου του αλήστου μνήμης φασιστοειδούς (πράκτορα της ΜΙΤ, μπλεγμένου με Γκρίζους Λύκους, κλπ) Αχμέτ Σαδήκ, ήταν ο υπουργός Επικρατείας (και αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης) Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος βέβαια εννοείται ότι δεν έχασε την ευκαιρία (απλή αφορμή ήτανε άλλωστε το μνημόσυνο) να επισκεφθεί και να επιθεωρήσει διάφορους…υπηκόους του εδώ στην ελληνική (ακόμη) Θράκη.

Η… «έξυπνη» γλάστρα

Ειδοποιεί όταν χρειάζεται πότισμα!

Η… «έξυπνη» γλάστραΒρετανίδα φοιτήτρια δημιούργησε την «έξυπνη» γλάστρα που φωτίζεται όταν το φυτό που περιέχει χρειάζεται πότισμα!

Η γλάστρα «Tulipe», όπως ονομάζεται, κοκκινίζει στη βάση της χάρη σε αισθητήρες που την ενεργοποιούν όταν δεν καταγράφονται τα κατάλληλα επίπεδα θερμοκρασίας φωτός και υγρασίας στο χώμα.

ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ 'Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ????ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!




Οι Άγγλοι θαυμάζουν τους Έλληνες κροίσους με τις θαλαμηγούς

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα



Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ toksipnitiri ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZPHk2zTIO1fxAsK30B51Lw00feM5ZHIi3kM0Bkf5QeALAuYdwJdH4ZSq4LMiD5GaH8fvNuFSjyUU5kIVhPxsoIkc9Efe3mK5Kdf2OQ_w7mUt7J_8ELG4sIZ-T-XZZVp6fasunl458QaR2/s400/Terrorism.jpgΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ  toksipnitiri ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ  ΕΔΩ!!

Μερικοί ενοχλήθηκαν από τις εγγραφές μας και την απίστευτη επιτυχία του μπλογκ μας και κατάφεραν για λίγο να το ρίξουν!!ΕΠΙΣΤΕΦΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!   ΤOKSIPNITIRI ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!

Ομοφυλοφιλία και Αρρενωπότητα - Έννοιες ασυμβίβαστες


Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας


"Στα δικά μας τώρα... Υπάρχει λέει "πόλεμος" μεταξύ αρρενωπών και θηλυπρεπών ομοφυλόφιλων... Οι αρρενωποί κατηγορούν τους θηλυπρεπείς ότι τους εκθέτουν και φταίνε αυτοί που η κοινωνία απεχθάνεται τους gays! Οι θηλυπρεπείς κατηγορούν τους αρρενωπούς ότι είναι υποκριτές και ρατσιστές!"

http://suncitizen.blogspot.com/2008/06/gay-vs-gay.html
 


Καταρχάς ασχέτως, αν διαφωνώ ή όχι με την ομοφυλοφιλία, συμφωνώ με τους καλούμενους θηλυπρεπείς, που κατηγορούν τους καλούμενους αρρενωπούς, ότι είναι υποκριτές & ρατσιστές

& ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ:

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Στην Οξφόρδη μαθαίνουν αρχαία ελληνικά

Στην Οξφόρδη μαθαίνουν αρχαία ελληνικά
Στην Οξφόρδη μαθαίνουν αρχαία ελληνικά

Εισάγεται το πρόγραμμα σε βρετανικά σχολεία

Οι μαθητές θα μάθουν την αρχαιοελληνική αλφάβητο, τη βασική γραμματική και το βασικό λεξιλόγιο, ενώ θα ερευνήσουν και την αρχαιοελληνική κουλτούρα, όπως την ιδέα και την υλοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και κωμωδίες του Αριστοφάνη.

«Τα αρχαία ελληνικά είναι μια υπέροχη γλώσσα, γεμάτη όμορφες λέξεις και εντυπωσιακά νοήματα», τόνισε η Λόρνα Ρόμπινσον η διευθύντρια του προγράμματος.

Οι συντελεστές του troktikou σπάνε τη σιωπή τους???

altΜόλις πριν από λίγο πήραμε μειλ από την ομάδα του κανονικού τρωκτικού από την κανονική διευθυνσή τους
trotkikos@gmail.com με την οπία προσπαθούν να απάντήσουν σε όσα συμβαίνουν γύρω από την χρησιμοποίηση του ονόματος του τρωκτικού. Το δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια...

"Το φως της Ελλάδας άνοιξε τα μάτια μου!", ομολογεί μεγάλος αμερικανός συγγραφέας!

 Η επανακυκλοφορία του βιβλίου που έγραψε ο Χένρι Μίλερ το 1941, στο οποίο μετέφερε τις εντυπώσεις του από το ταξίδι του στην Ελλάδα, αναζωπυρώνει το διεθνές ενδιαφέρον για τον συγγραφέα αλλά και για τη χώρα μας
 Η πρόσφατη αμερικανική επανακυκλοφορία του βιβλίου του Χένρι Μίλερ «Ο Κολοσσός του Μαρουσιού» (εκδ. Νew Directions) εστιάζει εκ νέου το διεθνές ενδιαφέρον σε έναν δημιουργό- συγγραφέα και ζωγράφο- ο οποίος κατόρθωσε να υπερβεί τις παραδοσιακές λογοτεχνικές φόρμες της εποχής του εξελίσσοντας ένα νέο είδος μυθιστορήματος που συμπεριέχει στοιχεία αυτοβιογραφίας, κοινωνικής κριτικής, φιλοσοφικών αναζητήσεων και ταξιδιωτικών εμπειριών.

Η πρώτη αντίσταση. Μένει η σπίθα να γίνει πυρκαγιά!!!


-Μια “ ζόρικη” αντίσταση έχουν απέναντί τους και τρέχουν πανικόβλητοι…
Όπως είναι ήδη γνωστό από το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης αποφάσισαν την συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, εν μέσω πανηγυρισμών.
Αυτό είναι η είδηση!

Ο καλός θεός της αγάπης!!

Λέγει ο Ιησούς Χριστός : *Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* . *Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27) .ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ο σύγχρονος Έλληνας άνεργος είναι εδώ

Με έκδηλη την αγωνία του αναλύει την καθημερινότητά του

Ο σύγχρονος  Έλληνας άνεργος είναι εδώ
Ο σύγχρονος Έλληνας άνεργος είναι εδώ
Μπορεί η οικονομική κρίση να «χτύπησε».. πρόσφατα την πόρτα της χώρας μας, ωστόσο κάποιος τους έχει προλάβει εδώ και αρκετό καιρό και τους έχει ρίξει στην απόγνωση.

Δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας οι οποίοι με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό τους πασχίζουν καθημερινά να βρουν τη λύση στα οικονομικά τους προβλήματα και να δώσουν τη…λύση στα βιοποριστικά τους προβλήματα.

Εδώ μιλάς εσύ!

http://hideaway.pblogs.gr/files/65026-finger.jpgΠεριμένουμε τα μηνύματα σας στο toksipnitiri@gmail.com Εδώ μιλάς εσύ! Τα δημοσιεύματα στο toksipnitiri δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε ..

Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
 Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………

Ότι δεν κατάφεραν οι Βούλγαροι κομιτατζήδες πριν από 100 χρόνια το κατάφερε ο Δήμος Έδεσσας σε λίγους μήνες

Πασόκοι Δήμαρχοι κι Αντιδήμαρχοι σε πρόσφατα τοπικά πανηγύρια της Έδεσσας χόρεψαν επαναστατικά τραγούδια που υμνούν τον Γκότσε Ντέλτσεφ και ούρλιαξαν για την επανένωση της Μακεδονίας με τα Σκοπιανά και Βουλγαρικά κομμάτια της.
Αν σας φάνηκε περίεργο ... είστε καινούργιοι προφανώς στο "άθλημα".
Το έκαναν στην Κερασιά Έδεσσας απ' όπου ανέβασαν και το παρακάτω video.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Με περιοριστικούς όρους και παρά την αρνητική εισήγηση του Εισαγγελέα, αποφυλακίστηκε σήμερα, 6 μήνες μετά την προφυλάκισή του, κατόπιν αποφάσεως του Συμβουλίου Εφετών, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου. Για την αποφυλάκιση ορίστηκε χρηματική αποζημίωση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Βγάζουν στους δρόμους το ...στρατό!


Στη λύση χρησιμοποίησης των στρατιωτικών βυτιοφόρων κατέληξε η κυβέρνηση. Ο στρατός θα αναλάβει την τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα. Τα στρατιωτικά βυτιοφόρα θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις για να αποφευχθούν επεισόδια.

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ για τις απολύσεις στο εργοστάσιο "ΒΙΚΟΣ"

ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!-Η «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Συνάδελφοι, οι πρόσφατες απολύσεις στο εργοστάσιο δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες. Δεν είναι λύση για κανένα μας η λογική «ο σώζων εαυτόν σωθήτο». Κανένας να μην σταυρώσει τα χέρια και να πει «τι να κάνουμε τώρα»!Η στάση των εργαζόμενων και η ανάκληση των απολύσεων στο Καρυπίδη στα Γιάννενα, στον Αρβανιτίδη επίσης στα Γιάννενα και σε άλλους χώρους δουλειάς σ΄όλη την Ελλάδα, η ίδια πρωτοπόρα δράση του ΠΑΜΕ που είναι «βραχνάς» στα σχέδια της εργοδοσίας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε:Πρώτα από όλα να δυναμώσουμε το συνδικάτο φτιάχνοντας ένα σωματείο στον αντίποδα της εργοδοσίας που θα πρωτοστατεί ώστε να γίνει η πάλη οργανωμένη, συλλογική όχι απλά να σώσουμε ότι μπορούμε, αλλά να κατακτήσουμε όσα μας ανήκουν.

Αλβανοί έσφαξαν ελληνόπουλα στο χωριό Διαβατό της Βέροιας.

ΝΑ τους χαίρεστε τους
νέους ψηφοφόρους σας προδότες...

Συμμορία Αλβανών
έσφαξε ελληνόπουλο στην Βέροια.  

Σε υψηλά 12ετίας η ανεργία στην Ευρωζώνη

Και μικρή άνοδος του πληθωρισμού

Σε υψηλά 12ετίας η ανεργία στην Ευρωζώνη
Σε υψηλά 12ετίας η ανεργία στην Ευρωζώνη
Διατηρείται σε υψηλά επίπεδα η ανεργία στην Ευρωζώνη που διαμορφώθηκε στο 10% τον Ιούνιο για τέταρτο συνεχή μήνα.

Παρότι αυτά τα επίπεδα βρίσκονται στα υψηλότερα της τελευταίας 12ετίας, οι αναλυτές επισημαίνουν πως η μη περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης στην αγορά εργασίας για διάστημα 4 μηνών είναι θετική ένδειξη ότι η Ευρώπη βγαίνει από την κρίση.

Διαβάστε την 100σέλιδη "αίτηση ακύρωσης κατά των βασικών αρχών του μνημονίου και των διατάξεων", από ΔΣΑ - και άλλων φορέων.

epirus-ellas
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατέθηκε η πρώτη κοινή αίτηση ακύρωσης κατά των βασικών αρχών του μνημονίου και των διατάξεων που ακολούθησαν και επιβάλουν δραστικά οικονομικά μέτρα για την απρόσκοπτη κάλυψη των δανειακών αναγκών της χώρας.

Η αίτηση υπογράφεται από τον Δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, την ΑΔΕΔΥ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων, την ΕΣΗΕΑ, το ΤΕΕ, πέντε ακόμα φορείς και 22 μέλη τους. Από την πλευρά της η ΓΣΕΕ προσέφυγε στην Διεθνή Οργάνωση Εργασίας καταγγέλοντας παραβίαση θεμελιωδών Διεθνών Συμβάσεων Εργασίας από τα νομοθετικά μέτρα της Κυβέρνησης για την εφαρμογή του(Διαβάστε στο τέλος την αίτηση ακύρωσης)...

Ο Λάκι προσέχει το περιβάλλον

Ένας υπέροχος σκύλος, ο Λάκι, έχει αφήσει άναυδους του κατοίκους στο Γκλούσεστερ της Βρετανίας με τις ικανότητές του στη ανακύκλωση
Ένας υπέροχος σκύλος, ο Λάκι, έχει αφήσει άναυδους του κατοίκους στο Γκλούσεστερ της Βρετανίας με τις ικανότητές του στη ανακύκλωση.
Ο τρίχρονος Λάκι, που είναι διασταύρωση Κέλπι και Ντόπερμαν μαζεύει από το δρόμο απορρίμματα και τα πετάει στον κάδο. Μάλιστα, έχει μάθει και αναγνωρίζει διαφορετικά είδη σκουπιδιών από γυαλί, πλαστικό κτλ.  καθώς ο ιδιοκτήτης του τον έχει άριστα εκπαιδεύσει.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΣΚΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Σ' ΑΓΑΠΩ !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε...πάγωμα αυξήσεων στον ιδιωτικό τομέα

Με ονομαστική ψηφοφορία, μετά από αίτημα του ΚΚΕ, υπερψηφίστηκε την Πέμπτη με ψήφους 53 έναντι 47 στην Ολομέλεια η αναδιατυπωμένη τροπολογία που παγώνει για έναν χρόνο την δυνατότητα χορήγησης αυξήσεων στον ιδιωτικό τομέα, μέσω του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας και περιορίζει κατόπιν για δύο χρόνια τις αυξήσεις στους κατώτερους μισθούς στη μεταβολή του ευρωπαϊκού πληθωρισμού.
Στην ίδια διαδικασία εγκρίθηκε και η ρύθμιση για αποζημίωση των απολυμένων της πρώην Ολυμπιακής με ομόλογα του Δημοσίου.
Υπέρ της ρύθμισης για τις αυξήσεις ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο ανεξάρτητος Γιάννης Δημαράς, ενώ εναντίον ψήφισαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

ΑΥΣΤΡΟΒΑΛΚΑΝΙΑ: ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΟΔΥΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΩΡΤΖΗ

Για να γνωρισουμε τους γείτονες!!

epirusgate
Γράφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος*

Ο Γιάννης Τζώρτζης είναι ένας από εκείνους που μελέτησαν αλλά και πόνεσαν πολύ τα Βαλκάνια. Εχοντας ζήσει επί τόπου τη λαίλαπα των βάρβαρων αεροπορικών επιδρομών του 1999 και τις τραγικές συνέπειες της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, επιχειρεί να εντοπίσει τα ιστορικά και πραγματικά αίτια που οδήγησαν στην γιουγκοσλαβική κρίση. Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι η αναδρομή που κάνει στα βάθη του ιστορικού χρόνου, προκειμένου να τεκμηριώσει αναλυτικά τη συμβίωση των Νοτιοσλάβων στα Βαλκάνια και τη συνύπαρξή τους με τους γείτονες λαούς που συνάντησαν εκεί.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Νεκροί οι δύο χειριστές

Οι δύο χειριστές του στρατιωτικού ελικοπτέρου Apache...Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΥΕΘΑ, και οι δύο χειριστές του στρατιωτικού ελικοπτέρου είναι νεκροί. Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα.

Οι θαμμένες φωτογραφίες Τζολί

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί που είχαν τραβηχτεί από φίλους στα άγρια νιάτα της σταρ, όταν έπαιρνε ναρκωτικά και διασκέδαζε σε πάρτι οργίων.
Με τίτλο "Τα σκοτεινά μυστικά που θα καταστρέψουν τι σχέση Μπράντ και Αντζελίνα" και  ''Οι φωτογραφίες που θα τους χωρίσουν! Ο Μπράντ  νόμιζε ότι τα ξέρει όλα, αλλά δεν είχε ιδέα...!''  το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό  Star  δημοσιεύει οκτώ φωτογραφίες τις ηθοποιάκου που θα ταράξουν  τα θεμέλια του γάμου τους.

«Η μετάλλαξη των Ελλήνων» και η σημερινή τους κατάπτωση!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτός ήταν ο τίτλος ενός άρθρου μου, το οποίο δημοσιεύθηκε στα «Πολιτικά Θέματα» της 7/12/2009.
Τους βλέπεις στα μεταφορικά μέσα ως όντα ενός άλλου κόσμου:
Σκυθρωποί, μελαγχολικοί, αμίλητοι, σκυφτοί, με άδειο βλέμμα, άδεια ψυχή και νεκρά νεύρα. Δεν έχουν το κουράγιο ν’ αρθρώσουν μία κουβέντα, να κοιτάξουν από το παράθυρο. Δεν τους βλέπεις να διαβάζουν εφημερίδα κι αν σπάνια γίνεται αυτό θα πρόκειται για τις διανεμόμενες δωρεάν ή τις λεγόμενες αθλητικές, οι οποίες τους χορηγούν το χλωροφόρμιο της κοινωνικής και πολιτικής αδιαφορίας.

Η Οδύσσεια σε...πέτρινη απεικόνιση!

ITHAKH_pinakidaΗ είδηση κυκλοφόρησε το...2006.Ερώτηση.Έκανε ο...κανένας κάποια κίνηση για τη χρονολόγηση της πινακίδας;Τι τρέμουν;Μήπως τους βγει καμιά χρονολογία μερικών χιλιάδων ετών και γκρεμιστούν όλα τα ψεύδη με τα οποία έχουν χτίσει την ανυπαρξία τους;Και εκείνη την πάλαι ένδοξη και τώρα έρμη τοποθεσία,δεν έχουν το τσαγανό να εξαλείψουν την υβριστική ονομασία..."άγιος αθανάσιος";Τόσο πολύ τους κάθεται στο λαιμό η "Σχολή Ομήρου";
Επεισόδια της Οδύσσειας σε αρχαία πινακίδα.

Λείπουν οι Αετοί, περίσσεψαν οι μετριότητες!..

Τα Πιπεράτα
Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

pipero-2.jpgΤα μεγάλα ψυχοκοινωνικά φαινόμενα, αυτά που με την ολοκλήρωσή μορφοποιούν νέους θεσμούς, δομές και σχήματα είναι δύσκολο, εάν όχι σχεδόν ακατόρθωτο, να τα αξιολογήσουμε την ώρα που βρίσκονται στη δυναμική φάση της εξέλιξής τους. Στην Ελλάδα μας οι μορφοποιήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και νέοι θεσμοί, δομές και σχήματα, άγνωστα μέχρι σήμερα, κρυσταλλώνονται προοδευτικά στο συλλογικό μας υποσυνείδητο!
ΟΛΟΙ οι ενασχολούμενοι με την Πολιτική αρνούνται την ύπαρξή τους και υποβαθμίζουν τη σημασία τους για να συνεχίσουν τον ερωτικό τους εναγκαλισμό με την εξουσία ή με την προσδοκία κατάκτησής της και τα μύρια όσα...αυτή η σχέση, αποδεδειγμένα από εξεταστικές επιτροπές, αποδίδει!

Αδέσμευτος Λόγος : Ποιος είναι ο Vangelis Moss;

Iδού το ερώτημα:
«Ποιος είναι ο Vangelis Moss
Κάποια νέα διασημότητα?

Κάποιο νέο πρόσωπο της showbiz?

Κάποιος ιδιοφυής Ελληνοαμερικάνος

που μας κάνει περήφανους

με την πετυχημένη καριέρα του?


Μπα, τίποτα από αυτά...!

Το παρελθόν του μέλλοντός μας...


Του Γερ. ΘεοφιλάτουΣε κατάρρευση και στο σκέλος των παροχών και στο σκέλος των εισροών οδηγείται η κοινωνική ασφάλιση μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νόμου. Τα ασφαλιστικά ταμεία θα οδηγηθούν σε σταδιακή οικονομική κατάρρευση, αδυνατώντας να πληρώσουν και αυτές ακόμα τις περιορισμένες συντάξεις και άλλες παροχές. Ας παραθέσουμε επ’ αυτού δύο βασικά στοιχεία που πέρασαν στα “ψιλά”.

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα



ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!

ΟΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΑΛΟΒΩΝ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΒΑΒΑ" ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

Ούτε τελευταία είδηση δεν φαίνεται να παίζει στα κανάλια του συστήματος η σφαγή των Ελληνόπουλων από ενήλικους Αλβανούς στο Διαβατό της Βέροιας. Αν βέβαια το περιστατικό ήταν από την ανάποδη μέχρι και έκτακτα θα βγάζανε για να καταδείξουν τους φασίστες, τους ρατσιστές, τους εγκληματίες έλληνες...