ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:ΠΩΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ!!
Το 313 μετα. ο αλητήριος; Κωνσταντίνος είδε στο όνειρο του έναν σταυρό με τα γράμματα Χ και Ρ χαραγμένα κάτω από την επιγραφή «Εν τούτω νίκα». Είχε εκστρατεύσει εναντίον της Ιταλίας όπου κυριαρχούσε ο Μαξέντιος, αλλά η περιοχή ανήκε επισήμως στον Λικίνιο. Το έμβλημα που είδε στο «όραμα» του και υιοθέτησε θα τον οδηγούσε την επομένη στη νίκη. 
Η ιστορία είναι fake history, καθώς όχι μόνο κυκλοφόρησε χρόνια μετά, αλλά επιπλέον, σε δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές. Ο Κωνσταντίνος δεν ήταν ποτέ εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά αφοσιωμένος στην πίστη όπως υποστηρίζουν οι (μεταγενέστεροι) αγιογράφοι. Επισήμως ωστόσο, ήταν ο πρώτος Ρωμαίος αυτοκράτορας που ασπάστηκε τον Εβραιοχριστιανισμό. Μια μικρή εβραϊκή θρησκεία που αγνοήθηκε παντελώς

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΦΩΤΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ??


Ο Τσίπρας έχοντας δεξιά του τον Αρχιεπίσκοπο Ισίδωρο (από την Αχλαδιά Τρικάλων, 13 χρονών στα Ιεροσόλυμα) και αριστερά του τον πατριάρχη που στρατολογήθηκε 12 χρονών στη σκοτεινή Αελφότητα του Τάφου και ανέδειξε σε πολύ υψηλή αρχιερατική και κρίσιμα διοικητική θέση του πατριαρχείου του, έναν ιερέα που έφυγε από την Ελλάδα για να κρύψει τη ντροπή της σύλληψής (και της μετέπειτα καταδίκης του), με ένα νεαρό στις τουαλέτες του αθηναϊκού πορνοκινηματογράφου ‘Αρίωνα’ («‘Νέοι Άνθρωποι"

Π
ρόπερσι (12.4.2017) 
είχαμε κάνει
ένα απλό ερώτημα«Γιατί ο πατριάρχης Ιεροσολύμων δεν διαψεύδει τον μύθο», όπου σημειώναμε: «Ο εγγονός του αγωνιστή του 1821 οπλαρχηγού Γιάννη Δυοβουνιώτη (του συμπολεμιστή του Αθανάσιου Διάκου) Κωνσταντίνος, Κοσμήτορας της Θεολογικής, διευθυντής Θρησκευμάτων στο Υπ. Παιδείας (1927), μέλος (1928) της Ακαδημίας Αθηνών και αργότερα και Γραμματέας της και πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθήνας (1931-32), γράφει στα 1936 στον Β΄τόμο της «Επετηρίδος της

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

«Δευκαλίων και Πύρρα», πίνακας του Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, 1636 - Wikimedia Commons
Το θέμα περί της ιστορικής συνέχειας Πρωτοελλήνων και Ελλήνων, θα μας απασχολήσει στην επόμενη σειρά άρθρων που θα ακολουθήσει. Η δομή και το περιεχόμενο, έχουν ως εξής:
Στο πρώτο μέρος, θα εξεταστεί η σημασία της μυθολογίας από ιστορικής απόψεως, η καταγωγή του Έλληνος, του Πελασγού και του Γραικού. Θα αναφερθούμε στους πρώτους βασιλείς και οικιστές της Αττικής, θα δούμε τους απογόνους του Δευκαλίωνος και θα κλείσουμε με τις περίφημες αμφικτιονίες. Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί μια γεύση ότι οι ίδιες οι ελληνικές παραδόσεις είναι υπέρμαχες της συνέχειας.
Στο δεύτερο μέρος, θα 

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Michel Serrer:ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

alt
Ο θρύλος των επιστημών (La lιgende des sciences) είναι μια σειρά βραβευμένων Γαλλικών ντοκιμαντέρ του Γάλλου φιλόσοφου και συγγραφέως Michel Serrer και αναφέρεται στο θαύμα των Ελλήνων. Στην έκρηξη των γνώσεων και των