ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αρχιτεκτονικό Γραφείο στα νότια προάστια της Αθήνας.

"Βαδίζοντας πάντα σε κανόνες βιοκλιματικού σχεδιασμού και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δημιουργήσαμε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο, το οποίο μπορεί να καλύψει όλο το φάσμα εργασιών και μελετών που σχετίζεται με την οικοδομή."

Η κηδεία που έθαψε ένα έθνος

Η εξέλιξη του «παπανδρεϊσμού»


…από τους ταγματασφαλίτες του Γεωργίου στα λαμόγια του Ανδρέα …και από εκεί …στις «αδερφές» του Γιωργάκη.


Η 3η Νοεμβρίου του 1968 ήταν μια πολύ σημαντική ημερομηνία για το ελληνικό παρακράτος. Μια ημερομηνία χαράς και ευτυχίας. Γιατί; Γιατί εκείνη την ημέρα το ελληνικό παρακράτος είχε κατορθώσει το ακατόρθωτο. Πήρε από τον “ κουβά” του ένα “ σκουπίδι” και έφτιαξε το “ υλικό” των ονείρων ενός λαού. Είχε βάλει τον λαό, ο οποίος είχε ματώσει τόσο στην κατοχή όσο και στον εμφύλιο που ακολούθησε, να “ προσκυνήσει” έναν από τους κύριους υπεύθυνους της μεταπολεμικής αθλιότητας. Έναν άνθρωπο, ο οποίος δήλωσε “ απών” στο πανεθνικό μέτωπο αντίστασης κατά των κατακτητών και στη συνέχεια έβαλε τον λαό στην περιπέτεια του εμφυλίου. συνέχεια ->

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σοκαριστικό βίντεο που ξεσκεπάζει τους Σκοπιανούς και τα ψεύδη τους


Ομολογία Σοκ από τον πρώην πρωθυπουργό της FYROM, Γκεοργκιέφσκι:

“ ο Goce Delchev και ο Dame Gruev έδιναν θανατικές καταδίκες σε όποιον τολμούσε να πει ότι το αίμα του Μ. Αλέξανδρου κυλούσε στις φλέβες του”

Πριν περίπου 100 χρόνια, οι ΨευτοΜακεδόνες “ Ήρωες” των σημερινών Σκοπιανών εκτελούσαν ως προδότη όποιον …
τολμούσε να δηλώσει απόγονος του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ σήμερα όποιος τολμάει να ισχυριστεί το… αντίθετο αποκτάει την στάμπα του Προδότη!!

Δείτε το βίντεο: συνέχεια->