ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αποδείξεις: Οι σημερινοί Έλληνες είμαστε απόγονοι των "Αρχαίων". Αφυπνισθείτε ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ!!

Αποδείξεις: Οι σημερινοί Έλληνες είμαστε απόγονοι των Αρχαίων. Αφυπνισθείτε!

«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε ... συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».

Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)

ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ BREAK DANCE!!!!XAXAAAAAAAA!!ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ!!

Έφτιαξαν τον Ιησού να χορεύει breakdance... για να φέρουν τους νέους στην Εκκλησία!!!ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΓΚΟ!!
ΚείμενοDogma Newsdesk
Έναν ομολογουμένως παράδοξο  τρόπο επέλεξαν οι υπεύθυνοι της Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής του Clifton και οι υπεύθυνοι του Δήμου του Μπρίστολ στη Μεγάλη Βρετανία, για να κάνουν τους νέους να μιλούν για την θρησκεία.

Εμπνευσμένοι από τους χορευτές breakdance που πριν από μερικά χρόνια είχαν χορέψει μπροστά στον τότε Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄, αποφάσισαν να φτιάξουν έναν τεράστιο υπαίθριο πίνακα του Ιησού να χορεύει ο ίδιος breakdance. Ο πίνακας φτιάχτηκε στον τοίχο μιας πολυκατοικίας δίπλα από τον οποίο βρίσκεται υπαίθρια καφετέρια.

Το αν μη τι άλλο παράξενο έργο, που στην Ελλάδα θα είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, φαίνεται πως στην βρετανική κοινωνία τυγχάνει ιδιαίτερης αποδοχής.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του εκπροσώπου της τοπικής Ρωμαιοκαθολικής επισκοπής ο οποίος είπε: «Φαίνεται λαμπρό έργο Δεν ξέρω αν ο Ιησούς χόρευε, αλλά σίγουρα είχε βγει στους δρόμους για να αναμειχθεί με τους ανθρώπους όλων των τύπων και ηλικιών. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος θα μπορούσε να προσβληθεί από αυτό το έργο».