ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΠΡΟΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ : ΣΑΛΟΥΣΤΙΟΣ - ΠΕΡΙ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ!!!


    πηγη   altΟ Σερήνος Σαλλούστιος (ή Σαλούστιος) υπήρξε νεοπλατωνικός φιλόσοφος του 4ου μ.X. αιώνος, σύγχρνονος, αλλά και προσωπικός φίλος, του αυτοκράτορος Ιουλιανού, στον οποίο άλλωστε εισηγήθηκε την πολιτική ανοχής και ανεξιθρησκίας απέναντι στους χριστιανούς. Στο επίτομο έργο του "Περί Θεών και Κόσμου", με το οποίο ο ίδιος φιλοδοξούσε προφανώς να διαμορφώσει μία εισαγωγή στον Νεοπλατωνισμό, πραγματεύεται με πολύ απλή και κατανοητή γλώσσα τα δύσκολα φιλοσοφικά και θεολογικά ζητήματα του ελληνικού

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ!!ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ??




ΒΕΒΗΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η¨ΑΓΙΑ”ΣΟΦΙΑ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!!ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ??ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!ΣΗΜΕΡΑ  ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΥΝΕΣΚΟ ΑΣ ΕΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!

Η “Αγία” Σοφία θεμελιώθηκε από τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ  Κωνσταντίνο αλλά οικοδομήθηκε από το γιο του Κωνστάντιο (337-361). Τα εγκαίνιά της έγιναν το 346.
Ο Σωκράτης, που έγραψε την Ιστορία της Εκκλησίας από το 305-439, αναφέρει: “… κατά, τον καιρόν τούτον (επί πατριάρχου Μακεδονίου) ο βασιλεύς την Μεγάλην Εκκλησίαν έκτιζεν, ήτις Σοφία μεν προσαγορεύεται νυν, συνήπται δε τη επωνύμω Ειρήνη …” Από τη φράση αυτή του Σωκράτη αλλά και από τις ανασκαφές