ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ 1830!!

 


ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 1830 ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΡΟΣ Η "ΕΛΛΑΔΑ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΜΟΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!!!
Ο
 Οίκος του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γκλύξμπουργκ (γερμανικά: Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg, δανικά: Slesvig-Holsten-Sønderborg-Lyksborg), ο οποίος είναι κυρίως γνωστός ως Οίκος του Γκλύξμπουργκ, είναι ένας Δανογερμανικός κλάδος του Οίκου του Όλντενμπουργκ, μέλη του οποίου βασιλεύουν ή έχουν βασιλεύσει κατά καιρούς στη Δανία, τη Νορβηγία, την Ελλάδα και αρκετά βόρεια Γερμανικά κράτη.

Η Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, ο Χάραλντ Ε΄ της Νορβηγίας, ο Κωνσταντίνος Β΄ της Ελλάδας, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και ο Κάρολος Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου είναι εκ πατρός μέλη της δυναστείας Γκλύξμπουργκ.

Το Κάστρο του Γκλύξμπουργκ, ένα από τα σημαντικότερα αναγεννησιακά κάστρα της Βόρειας Ευρώπης

Ιστορία

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΜ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ??

 






Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ??ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ  ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ  ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ!!!ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ!!!

 



ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ!!!Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!



Μητροπολίτης προσκαλεί το σουλτάνο να κυνηγήσουν μαζί τούς Έλληνες!! Απόκρυφες στιγμές τής Ιστορίας τής Άλωσης. Λούπου Μαρία O oρθόδοξος κλήρος τής εποχής τής άλωσης τής Κωνσταντινούπολης, ως γνωστόν, εκήρυττε, ότι ήταν «θέλημα θεού η Πόλη να τουρκέψει», «θεϊκή βούληση και τιμωρία», «θεία πρόνοια» και άλλα. Μέσα στα πλαίσια τής θέσης αυτής τής Εκκλησίας ήταν η εχθρότητά της κατά των

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΙΔΙΑ!!ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!

 ΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!

feidias-1 Ο Φειδίας (περ. 490 π.Χ. - 430 π.Χ.) ήταν Έλληνας γλύπτης, ζωγράφος και αρχιτέκτονας, ο οποίος έζησε τον 5ο αιώνα π.Χ. και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σημαντικότερους γλύπτες της Κλασικής εποχής.Το Άγαλμα του Ολυμπίου Διός στην Ολυμπία, το οποίο φιλοτέχνησε ο Φειδίας, ήταν ένα από τα Επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Ο Φειδίας σχεδίασε επίσης τα αγάλματα της θεάς Αθηνάς που βρίσκονταν στην Ακρόπολη των Αθηνών, δηλαδή την Αθηνά Παρθένο, που βρισκόταν

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ!!

 


Η συμβολή του Φιλόλαου και των Πυθαγορείων στην πορεία προς τον ηλιοκεντρισμό!!!! Ηλιοκεντρισμός Η μελέτη του ουρανού και η επεξεργασία των πληροφοριών οι οποίες προέκυψαν από αυτήν, χρησίμευε στις αρχαίες κοινωνίες, ως βασικό εργαλείο βοήθειας, στη δημιουργία ημερολογίων που ήσαν χρήσιμα για τις λατρευτικές τελετές και την γεωργία, όσο φυσικά και στη ναυσιπλοΐα.[1] Όλοι σχεδόν οι λαοί από τους οποίους διαθέτουμε γραπτές πηγές, φαίνεται να είχαν ασχοληθεί με την αστρονομία εμπειρικά, εισάγοντας πρακτικές μαθηματικές σχέσεις, προσπαθώντας να κατανοήσουν και να προβλέψουν τα ουράνια φαινόμενα, να εξευμενίσουν τη φύση και να επωφεληθούν από τη γνώση αυτή στη καθημερινότητά τους. Κάποιοι, όπως στην Μεσοποταμία, ασχολήθηκαν περισσότερο και κατέγραφαν τις θέσεις μέρα με την

ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ"ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΣΤΗ ΤΗΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ!

 



Ελάχιστοι από τους προσκυνητές πρόβατα που φτάνουν στην Τήνο θα γνωρίζουν, φαντάζομαι, ότι ο ναός της "Μεγαλόχαρης" είναι κτισμένος πάνω σε ένα αρχαίο θέατρο του Διόνυσου, αυτού του καλού θεού που διακονούσε με ευλάβεια από την αρχαιότητα, τις χαρές των ανθρώπων.

Το Ορυκτό της Τήνου αποτελειται από όλων των ειδών και χρωματων Μαρμαρου το Μάρμαρο η επιστημη πλέον έχει αποδεχτει ότι συσσωρεύει την υψηλότερη Συμπαντική ενέργεια.

το Πραγματικό Αρχαίο ΘΕΑΤΡΟΝ είναι ένα ΘΕΙΟΝ ΙΑΤΡΕΙΟΝ

Η λέξη επιδαυρος σημαινει

ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!

 



ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ

Ο Κορνήλιος Καστοριάδης αναζητά στα ομηρικά έπη τις ρίζες τής ελληνικής αντίληψης τού κόσμου.

Η εξαθλίωση τού ανθρώπου με την «ασθένεια τής βούλησης» στο χριστιανισμό.

     Πολλά χωρία, τόσο στην Ιλιάδα όσο και στην Οδύσσεια, παρουσιάζουν ρητά τούς δισταγμούς των ηρώων. Τούς δείχνουν τη στιγμή τής μάχης να αντιπαραθέτουν μέσα τους αντιφατικά πράγματα, αυτό, που θα ονομάσει αργότερα ο Πλάτων «διάλογο ψυχής με τον εαυτό της». Ο Όμηρος χρησιμοποιεί π.χ. την έκφραση «δίχα θυμόν έχειν»,  προκειμένου να περιγράψει το πνεύμα τού ήρωα, που αμφιταλαντεύεται μεταξύ δυο αντιφατικών θέσεων (βλ. Οδ. π 73, που επαναλαβάνεται ελαφρώς παραλλαγμένο στην τ 524). Και η λήψη τής απόφασης συνδέεται άρρηκτα με μια ρητή ενδοσκόπηση, με τον έλεγχο των υπέρ και των κατά, των κινήτρων, που οδηγούν τον ήρωα στην πράξη ή στην αδράνεια. Όλα αυτά

Ε. Α. ΡΑΟΥΤΕΡ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΗΚΟΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

 

Ε. Α. ΡΑΟΥΤΕΡ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΗΚΟΩΝ ΠΗΓΗ

(Πώς κατασκευάζεται μια γνώμη σε ένα κεφάλι)

  Στο σχολείο κατασκευάζονται άνθρωποι. Η διαδικασία της κατασκευής ανθρώπων λέγεται εκπαίδευση. Η οικογένεια, ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, το θέατρο, το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες, τα βιβλία και τα πλακάτ είναι σχολεία με την ευρύτερη έννοια. Όλα τα κέντρα που μεταδίδουν πληροφορίες είναι σχολεία.
    Για την κατασκευή πραγμάτων χρησιμοποιούνται εργαλεία. Το εργαλείο, με το οποίο κατασκευάζονται άνθρωποι, είναι η πληροφορία. 
...................................................................................................
    Οι νόμοι φτιάχνονται από ανθρώπους, Κανείς δεν φτιάχνει έναν νόμο που να στρέφεται εναντίον του. Αν κάποιος είναι πλουσιότερος από τους άλλους δεν του περνάει από το μυαλό η σκέψη να πει "θα κλέψεις".
...................................................................................................
    Όταν οι πρώτοι άνθρωποι πλούτισαν αρκετά ώστε να μπορέσουν να συγκροτήσουν μια συμμορία για την καταπίεση και την εκμετάλλευση των άλλων, γεννήθηκε αυτό που ονομάζουμε σήμερα κράτος.
...................................................................................................
 
    Το Κράτος διευκολύνεται στη διακυβέρνηση αυτού του νέου είδους υπηκόων χάρη σε δύο εξελίξεις: η πρώτη είναι ότι ο μηχανισμός της ποδηγέτησης γίνεται όλο και πιο πολύπλοκος και αδιαφανής για τους ποδηγετούμενους, η δεύτερη είναι η εξέλιξη των δημόσιων πηγών πληροφοριών στις τελευταίες δεκαετίες.
...................................................................................................
    Με αυτόν τον πανταχού παρόντα μηχανισμό των πληροφοριών και την επιρροή των σχολείων στους απροστάτευτους εγκεφάλους των ανηλίκων μελών του πληθυσμού, μπορεί κανείς να εξαπατήσει ακόμα και έξυπνους ανθρώπους σε βαθμό που να πανηγυρίζουν για την ίδια τη θανατική καταδίκη τους.
(Από το οπισθόφυλλο) 
  Το σημαντικότερο ίσως βιβλιαράκι εκλαϊκευμένης ανατρεπτικής πολιτικής σκέψης του 20ου αιώνα (στην πραγματικότητα βέβαια, κάθε πραγματικά πολιτική σκέψη είναι ανατρεπτική - η "πολιτική" σκέψη που στοχεύει στη συντήρηση του οποιουδήποτε καθεστώτος, είναι απλώς μια πολιτικολογούσα παρωδία). Τόσο εκλαϊκευμένης, ώστε ακόμα κι ο πιο αγράμματος, κι ο πιο βλάκας νοικοκυραίος, δεν θα μπορεί να προσποιηθεί ότι δεν το κατάλαβε και άρα να αποποιηθεί τις ατομικές πολιτικές ευθύνες του, μπροστά στις οποίες, θέλει δεν θέλει, θα βρίσκεται στο εξής. Γιατί αν και γράφτηκε με σκοπό να διαβαστεί από μαθητές, ωστόσο αυτά που λέει δεν αφορούν ούτε μόνο, ούτε κυρίως σ' αυτούς.
   Γραμμένο το 1971, εκφράζει όσο λίγα το ανεπανάληπτο ελευθεριακό πολιτικό πνεύμα των σίξτυς και ειδικά του γαλλικού Μάη του 1968. Oι πολιτικές, οικονομικές, νομικές, γλωσσικές κ.λπ. έννοιες (=παγίδες) με τις οποίες γίνεται δυνατή η δικαιολόγηση και συνέχιση της κυριαρχίας, εδώ περνούν από ένα αληθινό συλλογιστικό crash test. Μέχρι να σκάσουν από την συλλογιστική πίεση και να αποδειχθεί έτσι ότι δεν ήσαν τίποτε άλλο από αέρας κοπανιστός.
  Όπως τα περισσότερα πράγματα εκείνης της εποχής (ταινίες, δίσκοι, βιβλία κ.λπ.) έτσι κι αυτό το αλφαβητάριο κάθε αυτοκαθοριζόμενου ανθρώπου έχει γνωρίσει κατά καιρούς διάφορες επανεκδόσεις. Αλλά παρ' όλα αυτά στην Ελλάδα (και ειδικά την σημερινή χριστιανικά υπάκουη Ελλάδα των εκατομμυρίων υποαμειβομένων, υποαπασχολουμένων, ανέργων, αστέγων και αυτοχείρων) εξακολουθεί να μην είναι τόσο γνωστό όσο θα έπρεπε.
  Από τα βιβλία που είναι αδύνατον να μην σε σημαδέψουν και να μην σε αλλάξουν (αλλά και να μην σε κοιτάξουν κοροϊδευτικά αν, έχοντάς τα διαβάσει, προτιμήσεις να  εξακολουθήσεις να κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλάκι σου). Mετά από την ανάγνωση αυτού του πραγματικού μαθήματος αγωγής του πολίτη (και όχι του υπήκοου) κανείς δεν θα μπορεί πλέον να παριστάνει το εξαπατημένο από τους πολιτικάντηδες θύμα και άλλα φαιδρά. Γιατί αυτό που αποδομείται σε αυτό το σύντομο βιβλίο δεν είναι η "κακή" εξουσία (κάτι που μπορεί να κάνει  ο οποιοσδήποτε), αλλά πρώτα και κύρια οι υπήκοοί της.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ!! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ?

 Ο Θεός Ηφαιστος κατασκεύασε πρώτος ρομπότ... 

 Το πρώτο ρομπότ στον κόσμο κατασκευάστηκε πριν από περίπου 3.000 χρόνια από τον ΄Ηφαιστο στο εργαστήρι του! Κι όμως, η εντύπωση που ευρέως κυριαρχεί είναι ότι τα ρομπότ είναι έργα του σύγχρονου πολιτισμού! Πρόκειται για ένα από τα πάμπολλα c(l)opyright (κλεμμένα copyright) από

ΛΙΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!

 [Z2.jpg]
Η Αντιγνώση, και ο Χριστιανισμός ειναι τα Δεκανίκια του Καπιταλισμού και η συγγραφέας θέτει ένα πρόβλημα που ποτέ ως τώρα δεν έχει ερευνηθεί αντικειμενικά και καίρια. Πώς καταποντίστηκε ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός; Γιατί; Ποιους εξυπηρετούσε ο αφανισμός του; Και γιατί θεωρήθηκε απαραίτητο να ξεριζωθεί η ελληνική παιδεία προκειμένου να επιβιώσει ο χριστιανισμός; Οι πολιτισμοί που καταστράφηκαν ολοκληρωτικά και αφανίστηκαν από το πρόσωπο της γης δέχτηκαν επιδρομές από ορδές βαρβάρων. Όπως ο Μυκηναϊκός από τους Δωριείς και ο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ:Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ!!!

 

Το θανάσιμο μυστικό του Βατικανού και του "Αγίου" Όρους..Α'- B'  Τα τεκμήρια που θα παρουσιάσουμε είναι αρκετά για να απορριφθούν, τόσο κατά γράμμα όσο και κατά πνεύμα, οι απόψεις που προσπαθούν εντέχνως να «περάσουν» κάποιοι πολέμιοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Τα επιχειρήματα των παπικών και των ΑΔΕΡΦΩΝ τους, των Ορθοδόξων, είναι ρυπαρότερα, απαισιότερα, ανηθικότερα και εγκληματικότερα που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα. Επί 2000 χρόνια οι Χριστιανοί λοιδορούν εντέχνως τον Έλληνα κοσμοκράτορα Αλέξανδρο Φιλίππου. Με τη συγκατάθεση μερικών σύγχρονων Εθνικών, τους δίνεται η ευκαιρία

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!!ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!

 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!: «Το συμφέρον της εκκλησίας έρχεται πρώτο, και έναντι της οικογένειας, ακόμη και αυτής της πατρίδας»

 Αριστερά, κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη, τον Οκτώβριο του 1998, συναντήθηκε με τον μουφτή της Ξάνθης - ο οποίος είναι ο θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων της Θράκης. Αφού κατά παράβαση των ιερών κανόνων άκουσε τους ύμνους προς τον Αλλάχ, δεν δίστασε να δηλώσει: «Οι μουσουλμάνοι κατά το θρήσκευμα είναι αδερφοί μας» καθώς και «Χριστιανοί και μουσουλμάνοι δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Όλοι υμνούμε και δοξάζουμε τον ίδιο Θεό» (Καθημερινή, 11-10-98) 
Δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο Α' Ιερατικό Συνέδριο το οποίο διεξήχθη στις 16 Μαΐου

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!

 

Ένα συγκλονιστικό κείμενο των Ινδιάνων Σιού για τους δολοφόνους  χριστιανούς!!

Το αίμα των ιθαγενών του Νέου Κόσμου που σφαγιάστηκαν από τους χριστιανούς της Δύσης στο όνομα του Ιησού και του λεγόμενου απ'αυτούς "πολιτισμού Του" , πολιτισμού επιβαλομένου με τη φωτιά και το σπαθί, κατ'ουσίαν πολιτισμού του μαμωνά, μοιάζει με εκείνο το Γραφικό αίμα του Άβελ που βοά προς τον Γιαχβέ από τη γη. Ολόκληρες φυλές εξοντώθηκαν, λεηλατηθηκαν, εξανδραποδίστηκαν,εκχριστιανΊστηκαν βίαια!!Αναφερόμενος στους νέγρους της αφρικανικής ηπείρου και τις εμπειρίες τους με τους παπικούς "ιεραποστόλους του Ιησού" , πώς στην φαντασία αυτών των ανθρώπων ο διάβολος δεν θα έχει μαύρο χρώμα αλλά λευκό... Το κείμενο που ακολουθεί αναφέρεται σε δήλωση των ινδιάνων Sioux και είναι χαρακτηριστικό της αντίληψης που

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ!!ΦΩΤΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ!

 


Εβραϊκές συναγωγές στην "Ελλάδα""!!! 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΡΙΖΕΣ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

Η συναγωγή, το πιο γνωστό και ιερό μέρος της εβραϊκής κουλτούρας, είναι ο τόπος λατρείας της ιουδαϊκής θρησκείας. Ό,τι είναι ο ναός για τους Χριστιανούς, είναι η συναγωγή για τους Εβραίους. Είναι ένας τόπος, όπου ο καθένας μπορεί να εισέλθει, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Ο Ραβίνος ή δάσκαλος είναι ο θρησκευτικός ηγέτης των

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ????

 Μετά απο 27 ολόκληρα χρόνια, το ΨΕΜΑ για την Ελλάδα παραμένει! Γιατί;

Πριν απο 15 χρόνια, τα ΝΕΑ δημοσίευσαν μια είδηση που γκρέμισε όλη την απάτη περί της ελληνικής γραφής και γλώσσας! Η είδηση αυτή είχε να κάνει με το πρώτο γραπτό κείμενο στην ιστορία της Ευρώπης, που είχε βρεθεί στη Καστοριά! Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου! (Γιατί άραγε;) Μετά απο

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΥΡΩΝΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ!!

 ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ!!!ΟΥΣΤ  ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ!!

 Ένας αμύθητος πλούτος, τεράστιας αρχαιολογικής και οικονομικής αξίας, βρίσκεται απροστάτευτος στα χέρια ανθρώπων που ο βίος και το ιστορικό τους