ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!

 

Ένα συγκλονιστικό κείμενο των Ινδιάνων Σιού για τους δολοφόνους  χριστιανούς!!

Το αίμα των ιθαγενών του Νέου Κόσμου που σφαγιάστηκαν από τους χριστιανούς της Δύσης στο όνομα του Ιησού και του λεγόμενου απ'αυτούς "πολιτισμού Του" , πολιτισμού επιβαλομένου με τη φωτιά και το σπαθί, κατ'ουσίαν πολιτισμού του μαμωνά, μοιάζει με εκείνο το Γραφικό αίμα του Άβελ που βοά προς τον Γιαχβέ από τη γη. Ολόκληρες φυλές εξοντώθηκαν, λεηλατηθηκαν, εξανδραποδίστηκαν,εκχριστιανΊστηκαν βίαια!!Αναφερόμενος στους νέγρους της αφρικανικής ηπείρου και τις εμπειρίες τους με τους παπικούς "ιεραποστόλους του Ιησού" , πώς στην φαντασία αυτών των ανθρώπων ο διάβολος δεν θα έχει μαύρο χρώμα αλλά λευκό... Το κείμενο που ακολουθεί αναφέρεται σε δήλωση των ινδιάνων Sioux και είναι χαρακτηριστικό της αντίληψης που

διαμόρφωσαν για τους Ευρωπαίους χριστιανούς :
Οι Ινδιανοι δεν συμπάθησαν ποτέ την Χριαστιανική θρησκεία όπως κηρρύσεται και εφαρμόζεται από τους λευκους. Θέλεις να μάθεις τον λόγο γι' αυτό; Γιατί ο καλός πατέρας όλων, μας έδωσε μια καλύτερη θρησκεία - μια θρησκεία που έχει μόνο καλά και τίποτα κακό, μια θρησκεία που είναι σύμφωνει με τις ανάγκες μας. Λέτε πως αν είμαστε καλοί, υπακούμε στις δέκα εντολές και δεν κάνουμε πια αμαρτίες, θα μας επιτραπεί στο τέλος να καθίσουμε πάνω σ' έναν άσπρο βράχο και να τραγουδάμε ύμνους στο Θεό για πάντα και να κοιτάμε από ψηλά τους ειδωλολάτρες πατέρες μας, τις μητέρες, τους αδελφούς και τις αδελφές μας που θα ουρλιάζουν στην κόλαση. Δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο. Ο ηθικός κώδικας που εφαρμόζει η λευκή φυλή δεν μπορεί να συγκριθεί μ' αυτον των Ινδιάνων. Δεν πληρώνουμε ούτε δικηγόρους ούτε ιεροκύρηκες, αλλά δεν έχουμε ούτε το 1/10 απο τα εγκλήματα που έχετε εσείς. Αν ο Μεσσίας μας πραγματικά έρθει, δεν θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε με το ζόρι στην πίστη μας. Δεν θα δέσουμε ποτέ να κάψουμε αθώες γυναίκες στο πάσαλο, ούτε θα κόψουμε άντρες κομμάτια τραβώνατας τους με τα άλογα, γιατί αρνιούνται ν' ακολουθήσουν στους χορούς μας των Πνευμάτων. Εσείς οι λευκοί άνθρωποι έχετε έναν Μεσσία ακόμα κι αν πρέπει να πιστέψει κανείς στην ιστορία, σχεδόν κάθε έθνος είχε από έναν. Είχατε δώδεκα Απόστολους, εμείς έχουμε μόνο έντεκα και μερικοί από αυτούς είναι κιόλας στις στρατιωτικές φυλακές σας. Είχαμε ακόμη και μια παρθένο Μαρία και είναι κι αυτή στις φυλακές σας. Ανυπομονείτε να πιάσετε στα χέρια σας τον Μεσσία μας, για να τον ρίξετε κι αυτόν στα σίδερα. Ίσως να κάνετε κάτι τέτοιο, ίσως πραγματικά τον σταυρώσετε όπως κάνατε και με τον Άλλο, μα δεν μπορείτε να αδηγήσετε τους Ινδιάνους στην χριστιανική θρησκεία αν δεν μολύνετε το αίμα τους με το αίμα των λευκών. Ο ουρανός του λευκού ανθρώπου είναι αποκρουστικός για την φύση του Ινδιάνου και αν η κόλαση των λευκών σας βολεύει, γιατί όχι, μπορείτε να την κρατήσετε. Σκέφτομαι ότι θα έχετε αρκετούς λευκούς παλιανθρώπους να την γεμίσετε!!

Δεν θα διωχτούμε απο τη γη μας. Εμείς οι Ιθαγενείς λαοί συνδεόμαστε με τον κύκλο της ζωής με τη γη και το περιβάλλον μας. Εσείς οι αναπτυγμένοι είστε άρρωστοι και εμείς οι υγιείς.Η αναπτυξή σας σημαίνει πως οι πλούσιοι είναι κλειδαμπαρωμένοι πίσω από τα κάγκελα και τρέχουν μήπως τους ληστέψουν οι φτωχοί.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ.

Ο μεγάλος αρχηγός στην Ουάσιγκτον μηνάει πως θέλει να αγοράσει τη γη μας. Ο μεγάλος αρχηγός μηνάει ανόμα λόγια φιλικά και καλοθέλητα. Καλοσύνη του, γιατί ξέρουμε πως αυτός λίγο την χρειάζεται αντίστοιχα τη μιλιά μας. Την προσφορά του θα τη μελετήσωμε γιατί ξέρουμε πως αν δεν το πράξωμε, μπορεί, ο λευκός να προφτάσει με τα όπλα να πάρει τη γή μας. Πώς μπορείτε να αγοράζετε ή να πουλάτε τον ουρανό - την ζέστα της γής μας; Πια μας μοιάζει παράξενο. Η δροσιά του αγέρα ή το άφρισμα του νερού ωστόσο δεν μας ανήκουν. Πώς μπορείτε να τα αγοράσετε από μας; Κάθε μέρος της γης αυτής είναι ιερό για το λαό μου. Κάθε αστραφτερή πευκοβελόνα κάθε αμμούδα στις ακρογιαλιές, κάθε θολούρα στο σκοτεινό δάσος, κάθε ξέφωτο και κάθε ζουζούνι που ζουζουνίζει είναι στη μνήμη και στην πείρα του λαού μου, ιερό. Ξέρουμε πως ο λευκός δεν καταλαβαίνει τους τρόπους μας. Αν τα συμφωνήσωμε μαζί, θα το πράξωμε για να σιγουρέψουμε τις προστατευόμενες περιοχές που μας πετάξατε. Εκεί θα ζήσουμε, μπορεί τις μετρημένες μέρες μας κατά πως το θελήσαμε. Οταν ο στερνός ερυθρόδερμος λείψει από τη γη και από τη μνήμη δεν θα απομείνει παρά ο ίσκιος από ένα σύννεφο που ταξιδεύει στον κάμπο, οι ακρογιαλιές αυτές και τα δάση θα φυλάξουν ακόμα τα πνεύματα του λαού μου - γιατί αυτή τη γη την αγαπούν, όπως το βρέφος αγαπάει το χτύπο της μητρικής καρδιάς. Αν σας την πουλήσαμε τη γή μας που αγαπήσαμε εμείς, φροντίστε την καθώς την φροντίσαμε εμείς, κρατήστε ζωντανή στο λογισμό σας τη μνήμη της γής, όπως ακριβώς βρίσκετε την στιγμή που την παίρνετε, και με όλη σας την δύναμη, με όλη την τρανή μπόρεσή σας, με όλη την καρδιά σας, διατηρήστε την για τα τέκνα σας και αγαπήστε την καθώς ο θεός σας είναι ο ίδιος θεός. Η γη του είναι ακριβή. Μα τί μένει από τη ζωή, όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αφουγκραστεί τη γλυκιά φωνή που βγάζει το νυχτοπούλι ή τα συναιπύσματα των βατράχων ολόγυρα σ' ένα βάλτο μέσα στη νύχτα; Ο ερυθρόδερμος προτιμάει το απολόηχο αγέρι λοφαρισμένο από την καταμεσήμερη βροχή ή μοσχοβολημένο με το πεύκο. Του ερυθρόδερμου του είναι ακριβός o αγέρας, γιατί όλα τα πάντα μοιράζονται την ίδια πνοή τα ζώα, τα δέντρα οι άνθρωποι. Ο λευκός δε φαίνεται να δίνει προσοχή στον αγέρα που ανασαίνει. Σαν ένας που χαροπολεμάει για μέρες πολλές, δεν οσμίζεται τίποτα. Αν ξέραμε, μπορεί να καταλαβαίναμε - αν ξέραμε τα όνειρα του λευκού, τις ελπίδες που περιγράφει στα παιδιά του τις μακριές χειμωνιάτικες νύχτες, τα οράματα που ανάφτει στο μυαλό τους, ώστε ανάλογα να κάνει για την αυριανή.

Αλλά εμείς είμαστε άγριοι. Μας είναι κρυφά τα όνειρα του λευκού. Και επειδή μας είναι κρυφά, θα εξακολουθήσωμε το δρόμο μας. Αλλά δεν το δυνόμαστε. Ο δημιουργός είναι θεός όλων και το έλεός του είναι μοιρασμένο απαράλλαχτα σε ερυθρόδερμους και λευκούς. Αυτή η γη είναι ακριβή. `Οποιος τη βλάψει καταφρονεί το δημιουργό της. `Οταν όλα τα βουβάλια σφαχτούν, όταν όλα τ' άγρια αλόγατα μερέψουν, όταν η ιερή γωνιά του δάσους τη γεμίσει το ανθρώπινο χνώτο και το θέαμα των φουντωμένων λόφων το κηλιδώσουν τα σύρματα του τηλέγραφου με το βουητό τους, τότε που να βρεις το ρουμάνι; Πού να βρεις τον αΪτό; Και τί σημαίνει να πεις είχε για το ψάρι σου και στο κυνήγι; Σημαίνει το τέλος της ζωής και την αρχή του θανάτου.

Πουθενά δε βρίσκεται μια ήσυχη, γωνιά μέσα στις πολιτείες του λευκού. Πουθενά δε βρίσκεται μια γωνιά να σταθείς να ακούσεις τα φύλλα στα δέντρα, την άνοιξη ή το ψιθύρισμα που κάνουν τα ζουζούνια πεταρίζοντας. `Ομως μπορεί επειδή καταπώς είναι άγρια φύση και δεν καταλαβαίνω μπορεί μοναχά για το λόγο αυτό, αυτός ο σαματάς να ταράξει τ' αυτιά. Τα μέρη της γης το ένα με το άλλο, δε κάνουν γι' αυτό διαφορά, γιατί είναι ένας ξένος που φτάνει τη νύχτα και παίρνει από τη γη όλα όσα του χρειάζονται. Η γη δεν είναι αδερφός του, αλλά εχθρός που πρέπει να τον καταχτήσει και αφού τον καταχτήσει πηγαίνει παρακάτω. Με το στομάχι που έχει θα καταπιεί και θα αφήσει πίσω του μια έρημο. Η όψη που παρουσιάζουν οι πολιτείες σας κάνει κακό στα μάτια του ερυθρόδερμου. 'Ομως αυτό μπορεί και να συμβαίνει, επειδή ο ερυθρόδερμος είναι άγριος και δεν καταλαβαίνει.

Αν αποφασίσω και δεχτώ θα βάλω ένα όρο. Τα ζώα αυτής της γης ο λευκός θα πρέπει να τα μεταχειριστεί σαν αδέρφια του. Τί είναι ο άνθρωπος δίχως ζώα; Αν όλα τα ζώα φύγουν από τη μέση ο άνθρωπος θα πεθάνει από μεγάλη εσωτερική μοναξιά. 'Ενα ξέρωμε που μπορεί μια μέρα ο λευκός να το ανακαλύψει. Ο θεός μας και ο θεός σας να είναι ο ίδιος θεός. Μπορεί να θαρρείτε πως είναι δικός σας, όπως ζητάτε να γίνει δική σας αυτή η γη. Κανείς δεν γίνεται ν' απαλλαγεί από την κοινή μοίρα.

Σημ. "Το κείμενο αυτό είναι η απάντηση που έδωσε ο Ριάτη, αρχηγός μιας φυλής Ινδιάνων, προς τον πρόεδρο της Αμερικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου