ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜIKH ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ!! ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΡΩΜΙΕ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Τι προειδοποιεί ο Πλάτων για την οικονομική κρίση που βιώνουμε H κατάλυση των κρατών στην Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται «από απληστία για αυτό που προβάλλεται ως κυρίαρχο αγαθό, από την ανάγκη δηλαδή, να γίνει κανείς όσο το δυνατόν πιο πλούσιος» (Πλάτωνος Πολιτεία 555b).
Με άλλα λόγια, η Ευρωπαϊκή Ενοποίηση στηρίζεται όχι στον Δυτικό Ανθρωπισμό, που έχει την παραγωγή του πλούτου ως όργανο της, αλλά στην αυταξία του πλούτου, που η ιστορία έχει αποδείξει, ότι η φιλοδοξία και η αρπακτικότητα, πάνω στην οποία στηρίζεται η παραγωγή του πλούτου, στο τέλος φέρνει αίμα. Ιστορικός αναντίρρητος νόμος.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΤΡΙΣεκ.ΕΥΡΩ!!ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ!!



Ένα επιχείρημα της Εβραιορθοδοξης εκκλησίας για την υποχρέωση του Κράτους να πληρώνει 10.000 τεμπέληδες παπάδες είναι ότι έδωσε την μισή εκκλησιαστική περιουσία της στο Κράτος!!Το ερώτημα που δεν τίθεται από κανένα είναι το εξής πως απέκτησε αυτή την περιουσία η εκκλησία??Με τούρκικα φιρμάνια και χρυσόβουλα!!Με την εκμετάλλευση των πιστών!!Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι τα δικαστήρια της Ρωμιοσύνης αναγνωρίζουν τίτλους της εκκλησίας οι οποίοι προέρχονται από κατακτητές της πατρίδας μας!!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
Μια είναι η λύση κατάσχεση της παράνομης εκκλησιαστικής περιουσίας και έξοδος των ρασο-φόρων από το κράτος!!Να πληρώνουν  τους κληρικούς η εκκλησία και οι πιστοί!!
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…
H αξία της περιουσίας της Εκκλησίας είναι πάνω από 8 τρις εκ. ευρώ!!!.
H πολιτεία δεν την

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ"ΘΕΟΥ"ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ!!ΒΙΝΤΕΟ

    Αποτέλεσμα εικόνας για ποιητή Φανφάρα
    Ο τριαδικός Εβραιοχριστιανικός Θεός περιγράφεται ως "Τρισυπόστατη Μονάδα" η οποία φανερώνεται με ενέργειες και έργα στην κτίση και την ιστορία. Έχει μεν τρία πρόσωπα, αλλά αυτά τα τρία πρόσωπα δεν αποτελούν τρεις χωριστούς Θεούς, αλλιώς ο ΕβραιοΧριστιανισμός δεν θα ήταν μονοθεϊστική αλλά τριθεϊστική θρησκεία.

ΤΗΝΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΤΗΣ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ!!!

alt
Από το νησί πέρασαν πολλά προσωνύμια. Μερικά από αυτά είναι : «Υδρούσα» (από τον Αριστοτέλη) από τα πολλά νερά και τις πηγές που είχε αλλά και Οφιούσα λόγω των πολλών φιδιών που υπήρχαν στο νησί. Επίσης ονομαζόταν και «Φιδούσα». Όχι όμως από τα φίδια αλλά από τους πολλούς κέδρους που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν, λιγότεροι βέβαια σε αριθμό, στο νησί (φίδες ή εφίδες είναι ένα είδος κέδρου).

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Fr. Nietzsche:Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΤΣΕ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ του Γιώργου Λαμπράκουσυγγραφέα  και μεταφραστή, «Ανάθεμα: 1α) ως κατάρα, για να εκφράσουμε την έντονη αγανάκτησή μας για κάτι που μας έχει συμβεί ή για κάποιον που είναι ο αίτιος της δυστυχίας μας, 1β) η ποινή της αποβολής από την εκκλησιαστική κοινωνία, ο


Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΣΟ-ΦΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!

alt  
Αλληλούια=ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ νηπιοβαπτισμός είναι από τις πλέον βίαιες τελετές. Το να υπερισχύσεις και να στιγματίσεις τη ζωή ενός βρέφους είναι χαρακτηριστικό καθυστερημένων λαών, όπου η πατριαρχική βία κυβερνά, γυναίκες, παιδιά και πρόβατα.

Αφορκισμός Α