ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Είναι για να τρελαίνεσαι........Ο τόπος καταγωγής τού Ιησού


Ο Ιησούς, σύμφωνα με τον Ματθαίο, γεννήθηκε στην Βηθλεέμ και μετοίκησε αργότερα στην πόλη Ναζαρέτ (β΄ 23), ενώ, σύμφωνα με τον Λουκά, οι γονείς του κατοικούσαν στη Ναζαρέτ και πήγαν στην Βηθλεέμ, για να γεννηθεί ο Ιησούς εκεί (β΄ 4).
Την πόλη Ναζαρέτ δεν την αναφέρουν ούτε το Ταλμούδ, ούτε ο Ιώσηπος, ούτε τα ρωμαϊκά αρχεία κι αυτό γιατί τέτοια πόλη την εποχή τής γέννησης τού Ιησού δεν υπήρχε. Η λέξη που βρήκαν οι συντάκτες των ευαγγελίων -εβραίοι τής διασποράς- σε τρία βιβλία τής «Παλαιάς Διαθήκης» («Αριθμοί», «Κριταί» και «Σαμουήλ Α΄») ήταν «Ναζίρ» (άνθρωπος αφιερωμένος στο θεό) και για την ακρίβεια «ΝΖΡ», δεδομένου, ότι οι εβραίοι έγραφαν μόνο τα σύμφωνα κι ο αναγνώστης καλούνταν να μαντέψει τα ενδιάμεσα φωνήεντα.

ΔΕΙΤΕ.... ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...!!!

Έτσι μας γράφουν στα... αρχεία τους! Η φωτογραφία αυτή είναι από τα πάνω διαζώματα της Βουλής. Θαυμάστε τι κάνει η κυρία Έλσα Παπαδημητρίου, την ώρα της συζήτησης του προϋπολογισμού.
Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε. Απλά το γεγονός ότι μια εκ των εκπροσώπων μας στο κοινοβούλιο, όταν συζητούνται οι
σημαντικότερες αλλαγές της ελληνικής κοινωνίας, ζωγραφίζει, επιβεβαιώνει τη στάση που έχουν αυτοί οι «Θεοί», απέναντι σε όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.
Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι η κα Παπαδημητρίου, εκτός από βουλευτής της ΝΔ είναι και αρχιτέκτονας και αυτό (η ζωγραφιά) είναι μια από τις δουλειές της.

Σήμερα οι δήθεν αντίπαλοι των σιωνιστών υμνούν στους ναούς τής Ρωμιοσύνης την ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ


«Θαυμάστε» δειγματοληπτικά κείμενα από αυτά πού ψάλλουν οι ορθόδοξοι ιερείς στους χριστιανικούς ναούς ανήμερα τα Χριστούγεννα:
«Μακάριος ανήρ ο φοβούμενος τον Κύριον», αντίφωνον β΄.
«Δυνατόν εν τη γή έσται το σπέρμα αυτού», ομοίως.
«Είπεν ο Κύριος τω Κυρίω μου· Κάθου εκ δεξιών μου, έως άν θώ τους εχθρούς σου υποπόδιον των ποδών σου», («προς Εβραίους επιστολή Παύλου», α΄ 13). Πρόκειται για λίαν εύγλωττη κι εξαιρετικά δημοφιλή στην Εκκλησία περικοπή, καθ΄ ότι επαναλαμβάνεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας των Χριστουγέννων εν μέσω «αλληλούια» (=δόξα στο Γιαχβέ).

Από το χειμερινό ηλιοστάσιο (ηλιούγεννα) στα χριστούγεννα. Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!



ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΕΛΣΟΥ
«Η γέννηση του Ιησού από μια παρθένο είναι δική του επινόηση, για να συγκαλύψει την πραγματική του καταγωγή: γεννήθηκε σ’ ένα χωριό της Ιουδαίας από μια ντόπια, άπορη χειρώνακτα που ο άντρας της, ένας μαραγκός, την έδιωξε από το σπίτι σαν έμαθε ότι τον απατούσε μ έναν στρατιώτη που τον έλεγαν Πάνθηρα. Και διωγμένη και ταπεινωμένη περιπλανήθηκε και γεννησε κρυφα. Ο ιδιος επειδη ηταν φτωχος, πηγε να δουλέψει εργάτης στην Αίγυπτο όπου έμαθε μερικά από
τεχνάσματα για τα οποία περηφανεύονται οι Αιγύπτιοι, και με τη βοήθεια αυτών των τεχνασμάτων, όταν ξαναγύρισε ανακήρυξε τον εαυτό του Θεό.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Φάγανε τα λεφτά και πετάνε τους γέροντες στο δρόμο


Πρόκειται για ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που περιέργως δεν αγγίζει κανείς. Παρά το γεγονός ότι στις εκπομπές του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει αποκαλύψει όλες τις πτυχές της αρπαγής και της σπατάλης του γηροκομείου Αθηνών που έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθούν στο δρόμο εν μέσω εορτών 45 γέροντες, καμία οικονομική υπηρεσία δεν έχει βάλει φρένο στο πάρτι των εκατομμυρίων ευρώ.

Ο σημερινός πρόεδρος του γηροκομείου Αθηνών, αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας, συνεχίζει να «σφυρίζει» αδιάφορα με την κάλυψη κυρίως πολιτικών προσώπων για την αδιαφάνεια της διαχείρισης περίπου 750 ακινήτων. Οι αποκαλύψεις που έχουν γίνει τόσο από την τηλεοπτική Ζούγκλα όσο και από τη zougla.gr δείχνουν τη διαδρομή της απάτης και της ασυδοσίας.

Καταγγελίες που έχουν γίνει κατά καιρούς είναι χαρακτηριστικές για τα έργα και τις ημέρες του κ. Μπούμπα. Σκανδαλώδεις μισθοί σε συγγενείς που προσέλαβε στο γηροκομείο, αναφορές εργαζομένων που μιλούν για μασάζ σε κυρίες εφοπλιστών και μια σειρά οικονομικών και νομικών ελέγχων που έδειχναν τέρατα και σημεία αλλά έμειναν στα συρτάρια συνθέτουν το πάζλ της αδιαφάνειας.

ΦΡΙΚΗ!!!!ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΖΟΜΠΙ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ!

ΞYΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Η επιτυχία των Εβραίων, όπως υποστηρίζει ο διάσημος ἀντισιωνιστης επιχειρηματίας Χένρι Φορτ στο βιβλίο του(Ο Διεθνής Εβραίος), δεν οφείλεται σε μία δημιουργική ευφυΐα, άλλα στην πανουργία και στον δόλο.
Η Ελλάς είναι τόπος Φωτός, Ἱερος χώρος με ακατάλυτη ισχύ. Πολλές φορές κατά την ιστορική της διαδρομή τέθηκε σε κίνδυνο, άλλα πάντοτε στο έσχατο σκαλοπάτι του ξεπεσμού, μια μειοψηφία Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους, ύψωνε το Λάβαρο του Ἀγώνα, διασώζοντας τον Ελληνισμό από βέβαιη καταστροφή.

Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν ότι (Ἡ Ελλὰς ποτέ δεν πεθαίνει). Ο Ελληνισμός υπερέχει από τον εβραϊσμό και κάθε άλλο λαό, φυσικά, πνευματικά και ηθικά. Η εφήμερη οικονομική,υλική παντοδυναμία των Εβραίων, είναι ἀποτέλεσμα των δικών μας σφαλμάτων, τὰ οποία δημιούργησαν τις κατάλληλες συγκυρίες ώστε οι εβραϊκές μέθοδοι να βρουν πρόσφορο έδαφος.
Οταν παύσουμε νὰ υιοθετούμε σε κάθε έκφανση της ζωής μας την εβραικη αντιληψη της ακρατης ἐκμεταλλεύσεως και του ἀτομικου ωφελισμου, οταν απαλλαγουμε απο τη νοοτροπία που θέλει τον άνθρωπο υπόδουλο της ύλης, οταν σπάσουμε τὰ δεσμὰ πού μας ἐπιβάλλει ἡ ἀποδοχὴ ιουδαιογενων ιδεολογιών και θρησκευτικών μεσσιανικών δογμάτων.

ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ!!!

Χωρίς τον Ανθιμο η ορκωμοσία Μπουτάρη
Χωρίς τον Ανθιμο η ορκωμοσία Μπουτάρη
Πολιτικό όρκο θα δώσει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης

ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΙΑΜΗ
Χαμογελαστοί και με διάθεση να αφήσουν στο παρελθόν το περιστατικό στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου και τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν, εμφανίστηκαν χθες ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος και ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης. Στην πολυαναμενόμενη συνάντησή τους, που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, οι δύο άνδρες έδειξαν ότι «έλυσαν» την παρεξήγηση που τους χώριζε από την προεκλογική περίοδο, ενώ, παράλληλα, συζήτησαν και θέμα που άπτονται της κοινωνικής πολιτικής.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Νέα κατορθώματα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου! Δεν αναγνωρίζει την Ελληνική καταγωγή των Βορειοηπειρωτών!

Του Δημήτριου Πέτκου
Στὸ καινούριο βιβλίο Γεωγραφίας τῆς Ε΄ Δημοτικοῦ μὲ τίτλο «Μαθαίνω γιὰ τὴν Ἑλλάδα» ὑπάρχει ξεχωριστὴ ἑνότητα μὲ θέμα: «Ἑλληνισμὸς ἐκτὸς τῶν συνόρων». Ἐκεῖ ἀφιερώνονται δύο κεφάλαια γιὰ τὴν Κύπρο, ἀκολουθεῖ τὸ κεφάλαιο μὲ τίτλο «Ὁ ἑλληνισμὸς τῆς διασπορᾶς» καὶ τὸ βιβλίο τελειώνει μὲ τὸ κεφάλαιο «Τὸ ἑλληνικὸ στοιχεῖο

Βουτιά στο κενό μέσα στη Βουλή!!

Βουτιά στο κενό μέσα στη ΒουλήΤραγικό τρόπο επέλεξε Ρουμάνος εργαζόμενος να διαμαρτυρηθεί για το πρόγραμμα λιτότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση της χώρας. Υπάλληλος της κρατικής τηλεόρασης έπεσε από μπαλκόνι της ρουμανικής Βουλής την ώρα που ήταν στο βήμα ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποτς.
Τις συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.
Φορώντας μπλουζάκι το οποίο έγραφε: «Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε»,

Να τους μηνύσουμε όλοι…

Αν και η είδηση ελέγχεται και θα μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα αργότερα, η αρχή έγινε από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και την σκυτάλη πρέπει να την πάρουμε όλοι εμείς.
Είναι μοναδική ευκαιρία να καταθέσουμε την λαϊκή εντολή που πήρε ο Παπανδρέου και την ξέχασε στο συρτάρι κάποιου ξενοδοχείου, σε ένα από τα ταξίδια – συναντήσεις που είχε με τον κύριο Σόρος…
Πρέπει από αύριο, όλοι μας, να καταθέσουμε μηνύσεις κατά του κυρίου Παπανδρέου, για παραπλάνηση πολιτών και για παραγκωνισμό της γνώμης των πολιτών σε κατ΄εξοχήν κυρίαρχα εθνικά ζητήματα.

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Οι Έλληνες προτιμούν εβραϊκά.

Λόγο της εορτής του νέου έτους νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προτίμηση σας στο κάθε τι εβραϊκό.
Συνεχίστε και το νέο έτος να στηρίζετε τον εντεταλμένο από εμάς εβραίο πρωθυπουργό σας και τα άλλα 4 δικά μας κόμματα, το ΔΝΤ και την παγκόσμια τράπεζα.
Συνεχίστε και την καινούργια χρονιά να δουλεύετε με ίδιο ζήλο για εμάς και τις τράπεζες μας.
Ακόμα συνεχίστε να ψωνίζετε από τα δικά μας πολυκαταστήματα τα γενετικά τροποποιημένα μας προϊόντα που φτιάχνουμε αποκλειστικά για εσάς,συνεχίστε να υμνείτε μέσα από την ορθόδοξη χριστιανική πίστη σας το δικό μας μοναδικό θεό, είστε σε πολύ κάλο δρόμο γιατί έχετε αρχίσει να σκέφτεστε στα πάντα εβραϊκά και αυτό το αποδεικνύουν οι πράξεις σας.

Σας ευχαριστούμε και είμαστε παντού για να σας εξυπηρετήσουμε.

Βουλγαρικό Κόμμα: 'Θυμάται' δόξες κατοχικές σε ημερολόγιο του 2011 !

Χίλια ημερολόγια θα μοιράσει η νεολαία του βουλγαρικού κόμματος BMPO, με χάρτη των ορίων της Ενωμένης Βουλγαρίας, όπως ήταν το 1941. (!!!)
«Το δώρο αυτό είναι μέρος της παραδοσιακής θεματογραφίας του κόμματος BMPO με ιστορικά θέματα και αντικατοπτρίζει τα όρια της ενωμένης Βουλγαρίας το 1941, όπου παρουσιάζονται μέσα σε εικόνες οι μεγάλες εθνικές μορφές του πανθέου μας σε επιθεωρήσεις των βουλγαρικών στρατευμάτων μας στη Μακεδονία».
Στο κάτω μέρος του εορταστικού ημερολογίου αναγράφεται:

«Σλαβομακεδονία» προτείνει ο Μπουτάρης

Σύνθετη ονομασία με εθνικό και όχι γεωγραφικό ή άλλο προσδιορισμό προκρίνει ως λύση για το όνομα της ΠΓΔΜ ο Γιάννης Μπουτάρης.Ο νέος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης πήρε θέση για το ζήτημα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Utrinski Vesnik των Σκοπίων.
Ο κ. Μπουτάρης σημείωσε πως «οι Σλάβοι ήρθαν στα Βαλκάνια τον 6ο αιώνα μ.Χ. Στην περιοχή ζούσαν άλλοι λαοί, πολύ πριν από αυτούς. Το γεγονός ότι οι Σλάβοι μετακινήθηκαν και ζουν στην περιοχή αιώνες τώρα, σίγουρα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκαλούνται Μακεδόνες, όμως είναι απαραίτητο ένα ειδικό χαρακτηριστικό για να υπάρξει μία διάκριση, διότι εδώ, και πριν απ' αυτούς ζούσαν Μακεδόνες. Πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα και πρέπει να γίνει σαφές σε όλους».

Ο Ιησούς Γιαχβέ - Έκαναν την χώρα μας Γιαχβεδιστάν!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μορφή του τετραγράμματου με τους ελληνικούς χαρακτήρες ΠΙΠΙ (εβρ. יהוה), η οποία αποτελεί παλαιογραφική απόδοση του τετραγράμματου την οποία χρησιμοποίησαν ελληνόφωνοι που δεν γνώριζαν τα εβραϊκά. Όπως σημειώνει ο Κωνσταντίνος Οικονόμος:
Εντεύθεν αμαθείς τινες της εβραΐδος βλέποντες...τα εβραϊκά ταύτα στοιχεία παρόμοια προς τα ελληνικά ΠΙΠΙ, ανεγίνωσκον την λέξιν πιπί... Ομοιάζουσι δε ταύτα τα γράμματα προς τα του εβραϊκού τετραγραμμάτου...αυτοί δε οι ερμηνείς, οι Ο', το τετραγράμματον ηρμήνευσαν 'Κύριος'.

Όπως ήδη γράφτηκε, η Ορθόδοξη Εκκλησία θεωρεί ότι το τετραγράμματο, αποτελεί αναφορά στον ένα, Τριαδικό Θεό. Για τους Πατέρες της Εκκλησίας, ο Τριαδικός Θεός είναι ένας και ο αυτός στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗ ΜΥΤΗΛΗΝΗ!!




Αξιωματικός του ελληνικού στρατού, που υπηρετεί στη Μυτιλήνη (το newsbomb.gr. έχει στη διάθεσή του τα πλήρη στοιχεία, όνομα, τηλέφωνο, κ.λπ) με προσωπικό του email στον Κώστα Χαρδαβέλλα, αποκάλυψε πριν από 5 ημέρες το εξής γεγονός:
«Το καλοκαίρι γύρω στις 3 τα ξημερώματα είχα βγει από το σπίτι μου λόγω ζέστης για ένα βραδινό περίπατο, από το χωριό όπου μένω μέχρι το κτίριο της ΕΥΠ (πρώην ΚΥΠ) και ξαφνικά είδαι σΆ ένα λοφάκι, όπου υπάρχει ένα πεδίο βολής, δίπλα ακριβώς από το κτίριο της Υπηρεσίας, μία ομάδα ανθρώπων να περπατούν με φακούς.

ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!!

Το Τουρκικό Εορτολόγιο του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως 30 Αυγούστου, το Πατριαρχείο γιορτάζει την καταστροφή της Σμύρνης. Τους εύχομαι ότι καλύτερο λοιπόν. Ζήτω το έθνος, ζήτω ο αρχιστράτηγος Κεμάλ!Ο ανθελληνισμός των χριστιανών δεν έχει τέλος !!Ακόμα μια πισώπλατη μαχαιριά  στην πατρίδα μας από τους ξενόφερτους ιουδαιοχριστιανούς!!

ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ "ΘΕΟΣ" !!ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ!!

Ετοιμάζονται φίλοι μου στο Ελλαδιστάν να γιορτάσουν την γέννηση του Ιησού??Όχι βέβαια ότι τον γιορτάζουν συνειδητά πιο πολύ έχουν τα Χριστούγεννα για τα δώρα τους και τον ¨αγιο" Βασίλη της κόκα κόλα!!Ας πάμε όμως στο θέμα μας.Τι γιορτάζουν λοιπόν οι Νεοέλληνες??Γιορτάζουν κάποιον ο οποίος πολέμησε για την Ελλάδα, κάποιον που αγάπησε τους Έλληνες κάποιον που δόξασε την Πατρίδα μας ,ήταν τέλος πάντων κάποιο σημαντικό πρόσωπο της εποχής του??ΟΧΙ τίποτε από  όλα αυτά ένας απλός μαραγκός ήταν, αν υπήρξε ποτέ, μεγαλωμένος με Εβραϊκά ήθη και έθιμα και ποτέ δεν είπε ο δύσμοιρος ότι είναι Θεός!!Προσευχόταν στον Θεό των Ιουδαίων και ποτέ μα ποτέ δεν ασχολήθηκε με τους Έλληνες και τον Ελληνισμό!!Δεν άφησε κανένα αξιόλογο γραπτόΚείμενο!!Μπροστά στα  μεγαθήρια του Ελληνισμού φαντάζει  πολύ μικρούλης!!Ήταν τόσο ασήμαντος που δεν τον αναφέρει κανένας Ιστορικός συγγραφέας της εποχής του!!

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Απαγγέλθηκαν οι ποινές σε Εφραίμ και Αρσένιο


Μόνο σαν ένα κακόγουστο αστείο θα μπορούσε κανείς να αντιμετωπίσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου για μια παράμετρο ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που απασχόλησαν και απασχολούν την ελληνική κοινή γνώμη για πάνω από 3 χρόνια.

Όλοι τους τιμωρήθηκαν με...

Σήμερα 22 Δεκεμβρίου ο φωτοδότης και ζωοδότης ήλιος πάει στο σταυρό του νότου!25 Δεκεμβρίου έχουμε την αναγέννηση ηλίου.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ
• Αλλάζει στις 25/12. Είναι φυσικό φαινόμενο. Από το εαρινό ηλιοστάσιο στο χειμερινό, οι μέρες γίνονται μικρότερες και πιο κρύες. Κοιτώντας από το βόρειο ημισφαίριο, ο Ήλιος φαίνεται να κινείται προς τον Νότο, να μικραίνει και να γίνεται τελικά ανεπαρκής. Οι μικρές ημέρες και η εξάλειψη της σοδειάς, όπως πλησιάζουμε στο χειμερινό ηλιοστάσιο, συμβόλιζε για τον αρχαίο κόσμο, την πορεία προς τον θάνατο και τη φυσική φθορά. Ήταν ο θάνατος του Ήλιου. Στις 22/12 ο αφανισμός του ήλιου ήταν πια ολοφάνερος. Κινούμενος προς τον Νότο για 6 μήνες, ο Ήλιος φθάνει στο χαμηλότερο σημείο του ορίζοντα 22/12 και τότε συμβαίνει κάτι παράξενο: Σταματά να κινείται νότια και μένει σχεδόν σταθερός για 3 ημέρες (22-23-24/12). Τις 3 αυτές ημέρες ο Ήλιος μένει στην κλίμακα του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ή αλλιώς στον αστερισμό του Σταυρού, ο οποίος εμφανίζεται ακριβώς πάνω από τον Ήλιο. Παράλληλα η ευθυγράμμιση του Σείριου με τα 3 λαμπρότερα αστέρια του Ωρίωνα δείχνουν την Ανατολή του Ήλιου. Από τις 25/12 ο Ήλιος μετακινείται κατά 1ο προς τον Βορρά πλέον, προμηνύοντας μεγαλύτερες ημέρες, ζεστασιά και την άνοιξη, ξεκινώντας την αντίστροφη πορεία του.
• Ο Υιός (ο Ήλιος) δηλαδή, πέθανε στον Σταυρό (στον αστερισμό του Σταυρού του Νότου), έμεινε νεκρός (στάσιμος) για 3 ημέρες μέχρι να αναστηθεί (και να σημάνει την αναγέννηση της φύσης και της ζωής)

Πάνος Καμμένος > Η Βουλή των Ελλήνων, από τις 4 Ιουνίου, βρίσκεται υπό κατοχή!

Ένας εκρηκτικός Πάνος Καμμένος -μια όαση αξιοπρέπειας-απέναντι σ ένα τσούρμο υποταχτικούς συνεδέλφους του.

Ο Καμμένος μίλησε ανοιχτά για το σχέδιο διαμελισμού της χώρας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναφέρθηκε στην επιχείρηση ανεξαρτητοποίησης της Θράκης, ένα νέο Κόσοβο, με την συμβολή των Γερμανών και την ανοχή της Κοινότητας.

Ο Καμμένος μίλησε για τους Τσάμηδες, τους σφαγείς των Ηπειρωτών, οι οποίοι ετοιμάζουν εορταστικές εκδηλώσεις στην Ηγουμενίτσα.

Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου η οποία επισημαίνει ότι με μια υπογραφή παραδώσαμε την εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Eίπε χαρακτηριστικά: Η Βουλή των Ελλήνων, από τις 4 Ιουνίου,  βρίσκεται υπό κατοχή!

Κάλεσε τέλος τους Έλληνες πολίτες ν αντιδράσουν με μόνο κριτήριο τον πατριωτισμό τους.

Το επαναλμβάνουμε όλα αυτό το διάστημα: Eίναι η ώρα να πάρουμε την Ελλάδα -οι πολίτες-στα χέρια μας.
Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης.


ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ: ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ:

Ενώ η Ελλάς χάνεται μέσα στην οικονομική κρίση και ανέχεια η Εκκλησία θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα της από την εποχή της Τουρκοκρατίας


Η Εκκλησία είναι ο τελευταίος τσιφλικάς στην Ελλάδα:
• Έχει στην κυριότητά της 1.300.000 στρέμματα γης.
• Μερικές χιλιάδες αστικά ακίνητα.
• Περίπου 9.000.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας και μετοχές στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος.
• Ξενοδοχεία και χώρους διασκέδασης και εστίασης.
• Η οικονομική λειτουργία της Εκκλησίας κρύβεται σε 10.000 περίπου νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αλλά και σε εταιρείες.
• Τελευταία ανακαλύφθηκαν και οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Το Κράτος πληρώνει στην Εκκλησία 268.000.000 ευρώ ετησίως για μισθοδοσία και συντάξεις ιερέων.

Η Εκκλησία έχει μερίδιο ευθύνης στη δημοσιονομική κρίση με:
• Την ένταξη της μισθοδοσίας και της συνταξιοδότησης των κληρικών στον κρατικό προϋπολογισμό,
• Τις ετήσιες κρατικές επιχορηγήσεις των Μονών του Αγίου Όρους,
• Την κρατική αναγνώριση των οθωμανικών τίτλων κατοχής ως τίτλων κυριότητας εκκλησιαστικών ακινήτων,
• Την εμπλοκή κληρικών σε σκάνδαλα διαπλοκής με φορείς κρατικής εξουσίας, κυβερνητικούς και δικαστικούς,
• Την αδιαφανή διακίνηση κονδυλίων μέσω μη κυβερνητικών εκκλησιαστικών οργανώσεων

Ζητάω απάντηση κύριοι


Ζαχαριας κεφ Θ, εδαφιο 13-14: .. «και εξεγερω τα τεκνα σου Σιων επι τα τεκνα των Ελληνων... και Κυριος εσται επ’αυτους και εξεέυσεται ως αστραπη βολι... και καταναλωσουσιν αυτους και καταχωσουσιν αυτους εν λιθοις σφενδονης, και εκπιονται αυτους ως οινον...»... και θα γενισουν με το αιμα των Ελληνων φιαλες... κατα τον Ζαχαρια...ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ;... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Άντε παρατήστε μας από εκεί πέρα... κάνετε την παλαβή. Άντε αρκετά σας ανεχτήκαμε εσάς και το «Άγιο» Ισραήλ σας... εδώ είναι Ελλάς δεν είναι... «ΝΕΑ ΡΏΜΗ»ΟΥΤΕ ΡΩΜΑΝΊΑ ...
Άντε εμπρός Χριστιανοί τραγουδήστε με ρυθμό σε (νεα) Ελληνικά όμως : «και θα εξεγείρω τα παιδιά σου Σιών ενάντια στα παιδιά των Ελλήνων...και τα παιδιά σου θα συντρίψουν τους Ελληνες με πέτρες από τις σφεντόνες τους και θα τους πιουν το αίμα σαν κρασί...»... ΑΥΤΑ ΨΕΛΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΡΩΜΙΟΙ. Αν ακόμα δεν πήρατε χαμπάρι η αν το ξέρετε ε τότε δώστε και άλλο όνομα στον τόπο αυτό να τελειώνουμε... πείτε τον "ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ" τουλάχιστον να καταλάβουμε για ποιο πράγμα μιλάμε και να μη χαλάμε το χρόνο μας άδικα.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ; ΠΟΝΑΤΕ;


Το μήνυμα αυτό μας το έστειλε ο "ΠΟΣΟΚΑΡΑΣ"
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ???? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΔΝΤ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ? ΛΙΓΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΕΣΑΣ? ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ..???? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΟΥΣΤΑ, ΝΑ ΔΩΡΗΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΙΚ. ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΣΤΑΚΟΙ,ΓΑΡΙΔΕΣ,ΚΑΠΝΙΣΤΟΙ ΣΟΛΩΜΟΙ, ΜΠΡΙΚ,ΧΑΒΙΑΡΙ, ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ MASTER CHEF ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ... ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΝΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.... ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ???
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ...
ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Σκυθόπολις το χριστιανικόν κρεουργείον για τους Έλληνες προγόνους μας!Έτσι έγιναν οι Έλληνες χριστιανοί!

Αυτά που οι ομόθρησκοι σας χριστιανοί της μικρής ψεύτικης αγάπης και του Μεγάλου αληθινού μίσους έκαναν στην Σκυθόπολη δεν τα βλέπετε;
«η θα γίνεις χριστιανός η θα πεθάνεις» έλεγαν τότε στους Έλληνες προγόνους μας αυτοί που νομίζετε αδερφούς σας, κι αντί να ανοίξετε τα μάτια σας και να διαβάσετε ιστορία, έχετε πέσει με τα μούτρα μέσα στο πορνογράφημα της δήθεν αγίας γραφής σας, σκοταδιστές!


Τι ήταν η Σκυθόπολις; Το περιγράφει ο Εμμανουήλ Ροϊδης στην Πάπισα Ιωάννα…

Σκοπιανό Κόμμα:ο συμβιβασμός της πΓΔΜ θα πρέπει να εμπεριέχει την αναγνώριση της ‘μακεδονικής’ μειονότητας στην Ελλάδα.

Το κόμμα ‘Νέο Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα’ (ή στα σλαβικά ‘Нова социјалдемократска партија –НСДП-’) εξέδωσε σήμερα μια πρόταση για συνθήκη φιλίας και συνεργασίας μεταξύ της Βαρντάρσκας και της Ελλάδας, στην οποία – όπως τονίζεται- να αναγράφεται με ακρίβεια οι προτεραιότητες και οι δεσμεύσεις των δύο χωρών.
Ο αρχηγός του Νέου Σοσιαλιστικού Κόμματος , Τίτο Πετκόφσκι εξήγησε ότι ο συμβιβασμός της πΓΔΜ θα πρέπει να εμπεριέχει την αναγνώριση της ‘μακεδονικής’ μειονότητας στην Ελλάδα.
Το ‘ΝΣΔΚ’ πιστεύει ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί συμβιβασμός στο ζήτημα του ονόματος. Με το δεδομένο ότι τα ευρωπαϊκά έθνη, μετά από μακροχρόνιους, μεταξύ τους, πολέμους, προχώρησαν στη συμφιλίωση, γιατί η πΓΔΜ και η Ελλάδα δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο;», δήλωσε ο Πετκόφσκι (Петковски).Η συμφιλίωση με την Ελλάδα είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη.Εξέφρασε, μάλιστα, την προθυμία του κόμματος του να προετοιμάσει το σχέδιο της Συνθήκης Φιλίας και Συνεργασίας με την Ελλάδα, αν αποφασίσει η κυβέρνηση των Σκοπίων να προβεί σε ένα τέτοιο βήμα.

Κινητήρας turbojet για UAV, Drones και πυραύλους, Μade in Greece! (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η πρώτη φάση δοκιμών του ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής κινητήρα turbojet για αμυντικά συστήματα VRJ-300 Orion, της ελληνικής εταιρείας ανάπτυξης και κατασκευής UAV, USV και κινητήρων BSK Defense.
ImageΟ κινητήρας VRJ-300 Orion είναι σχεδιασμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς των ελαφρών εναέριων αμυντικών συστημάτων (UAV, Target Drones, Decoys, κατευθυνόμενα βλήματα).

Είναι δημιουργία της ελληνικής εταιρίας BSK Defense Α.Ε. η οποία εξειδικεύετε στην ανάπτυξη και κατασκευή τέτοιων συστημάτων. Η ανάπτυξη του συστήματος (H)Yperion (στόχος υψηλών επιδόσεων) από την εταιρεία δημιούργησε και την ανάγκη για την εύρεση ενός συστήματος προώθησης το οποίο θα ήταν συμβατό με τις απαιτήσεις του συστήματος σε ταχύτητες ΗΙ transonic, αξιοπιστία καθώς και τη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα.
Λόγο έλλειψης στην αγορά ενός προωθητικού συστήματος που να διαθέτει τα άνωθεν χαρακτηριστικά, η εταιρία ξεκίνησε το πρόγραμμα με την δημιουργία ενός συστήματος μετάκαυσης το οποίο θα τοποθετείτο σαν επιπρόσθετο τμήμα σε κινητήρα του εμπορίου.

Webster Tarpley :ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …δείτε το εκπληκτικό βίντεο!!!

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Για το φυλλάδιό τους ότι η Ελλάδα είναι «χώρα υπό κατοχή». Ποιοι μιλάνε;


Μιλάνε αυτοί που κατ' εξοχήν ευθύνονται για την από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους οικονομική υπανάπτυξη της πατρίδας μας, αυτοί που με κουρελοτίτλους από την βυζαντινοκρατία και την οθωμανοκρατία, έχουν ιδιοποιηθεί τεράστιο ποσοστό από τον εθνικό πλούτο, αυτοί που επί δύο σχεδόν αιώνες εμπόδισαν την δημιουργία Κτηματολογίου, αυτοί που ρευστοποίησαν και καρπώθηκαν εύκολο χρήμα από γαίες, ακίνητα και τραπεζικές μετοχές που στην πραγματικότητα δεν τους ανήκαν ποτέ, αυτοί που υποχρέωσαν το δούλο σε αυτούς Ελληνικό Κράτος, είτε είχε είτε δεν είχε, να στέλνει απίθανα τεράστια ποσά από τα χρήματα των φορολογούμενων υπηκόων του σε ξένες χώρες για να συντηρήσει χρηματοβόρα «πατριαρχεία» και προσηλυτιστικές «αποστολές».

Μιλάνε αυτοί των οποίων οι χρυσοφόρες «υπηρεσίες», επιχειρήσεις και προσοδοφόρα ακίνητα φοροαπαλάσσονται σκανδαλωδώς, σε ύψος 2 περίπου δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως, αυτοί των οποίων τους μισθούς πληρώνει το Κράτος που τώρα σείει άγρια την σπάθα κατά των εργαζομένων στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, αυτοί που δεν τους άγγιξε έως τώρα κανένα «μέτρο» και, καθ' όπως φαίνεται, ούτε που μελλοντικά θα τους αγγίξει, αυτοί που επί δύο περίπου αιώνες επέβαλλαν στο υπόδουλο Κράτος, με ραβασάκια ή τηλεφωνήματά τους, διορισμούς, τοποθετήσεις στελεχών, ακόμη και χορηγήσεις πτυχίων.

Μιλάνε αυτοί που με την πολιτική τους ισχύ ελέγχουν όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και με την οικονομική τους ισχύ την πλειοψηφία των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης, αυτοί που επιβάλλουν και πετυχαίνουν να σκύβουν μπροστά τους το κεφάλι σε ένδειξη υποταγής, όλοι ανεξαιρέτως οι εκπροσωπούντες το Ελληνικό Κράτος, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό έως την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αδαμάντιος Κοραής

Αδαμάντιος Κοραής
 
«Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος»

Ευάγγελος Αρτέμης: ο άγνωστος έλληνας εφευρέτης των τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων!

Ευάγγελος Αρτέμις: ένας άγνωστος Έλληνας εφευρέτης. Ο Αρτέμης ήταν ένας μηχανικός που δούλευε σαν πολίτης στο Πολεμικό Ναυτικό προπολεμικά και ανέπτυξε τους τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους κάθε είδους. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στην Γαλλία και την Αυστρία και εργάστηκε στην Γαλλία, την Αγγλία και την Γερμανία.
  Σύμφωνα με τον Αρτέμη η ιδέα του ήρθε όταν μελετούσε τους Γερμανικούς βομβαρδισμούς του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αφού ανέπτυξε συστήματα τηλεχειρισμού άρχισε το 1933 να εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό με κρατική υποστήριξη. Τα πρωτότυπα δοκιμάσθηκαν με επιτυχία στην Σαλαμίνα το καλοκαίρι του 1938. Έκτοτε αγνοείτε η τύχη τους. Ο ίδιος έλεγε ότι δοθήκανε σε ”ξένη δύναμη” και αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω ανάπτυξη των ιδεών του.
  Δείτε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νεα":

ΣΟΚ!! ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ .....14 ΧΡΟΝΟ !!!


Σοκ έπαθε ο αρραβωνιαστικός της 26χρονης Susanne Divers, όταν γυρνώντας μια μέρα νωρίτερα από τη δουλειά, την έπιασε γυμνή στο κρεβάτι με τον ανήλικο εραστή της.

Διαγραφή του χρέους της Ελλάδος ζητούν οι Γερμανοί

Στην Ελλάδα δεν άκουσαν τίποτα

Την διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους της Ελλάδας ζητούν με άρθρο τους στουs FINANCIAL TIMES ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Πέερ Στάινμπρουκ. Οι πρωτοφανείς οδυνηρές περικοπές στην σύγχρονη οικονομική ιστορία δεν θα βοηθήσουν ούτε την Ελλάδα, ούτε την Ιρλανδία, ούτε την Πορτογαλία να ξεφύγουν από την παγίδα τους χρέους, υποστηρίζουν. Και κατηγορούν την Μέρκελ ότι με την στάση της παρατείνει την κρίση και δημιουργεί αμφιβολίες στις αγορές για το μέλλον της.
Ταυτόχρονα ζητούν από την Γερμανίδα καγκελάριο να προωθήσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μια "ευρωπαϊκή λύση", χάριν του κοινού νομίσματος και της κοινής μοίρας των ευρωπαϊκών χωρών.

Η ελληνική γλώσσα γίνεται παγκόσμιο «εργαλείο»!!!!

Η μεγάλη ξεφτίλα των
εβραιοπροσκυνημένων μισελληνικών πολιτικών  να ζητούν φιλέλληνες ξένοι βουλευτές την καθιέρωση  της Ελληνικής  γλώσσας ως παγκόσμιας γλώσσας!!Που να βρουν χρόνο οι χαραμοφάηδες, έχουν πέσει με τα μούτρα στη μοναδική δουλειά που κάνουν καλά, την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος οι τριακόσιοι απατεώνες της βουλής!!Ουστ εφιάλτες του Ελληνισμού!!

Απίστευτο!!!Εκκλησία - σιδηροκατασκευή κάτω από γέφυρα.


Στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης, στον σταθμό των ΚΤΕΛ

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ !!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!

Αγαπάτε αλλήλους»
Αυτές οι δυο λέξεις αποτελούν μια παροιμιώδη χριστιανική φράση την οποία χρησιμοποιούν πολλοί για να μας αποδείξουν ότι το μήνυμα του Χριστιανισμού είναι η αγάπη· ότι η εντολή της αγάπης είναι η υπέρτατη εντολή και ότι ο Χριστιανισμός είναι η κατ' εξοχήν θρησκεία της αγάπης.
Αυτή η φράση, ως έχει, εμφανίζεται μόνον στα εξής δύο κείμενα του «Κατά Ιωάννην» ευαγγελίου (το πως διέφυγε απ' τους άλλους ευαγγελιστές μια τόσο σημαντική επιθυμία του Ιησού, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο) όπου ο Ιησούς εν μέσω «θεολογικών» λόγων στα κεφάλαια 13 και 15 λέει: «Εντολήν καινήν δίδωμι υμίν ίνα αγαπάτε αλλήλους, καθώς ηγά πη σα υμάς ίνα και υμείς αγαπάτε αλλήλους. εν τούτω γνώ σονται πάντες ότι εμοί μα θη ταί έστε, εάν αγάπην έχητε εν αλλήλοις» (Κατά Ιωάννην 13: 34-35).
[Απόδοση:
«Σας δίνω μια καινούργια εντολή, να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, όπως σας αγάπησα εγώ, έτσι ακριβώς να αγαπάτε κι εσείς ο ένας τον άλλο. Aπ' αυτό θα μάθουν όλοι ότι είστε μαθητές μου, αν έχετε αγάπη μεταξύ σας».]
Και: «Ταύτα λελάληκα υμίν ίνα η χαρά η εμή εν υμίν μείνη και η χαρά υμών πληρωθή. Αύτη εστίν η εντολή η εμή, ίνα αγαπάτε αλλήλους καθώς ηγάπησα υμάς» (Κατά Ιωάννην 15: 11-12).
[Απόδοση: «Σας τα έχω πει αυτά, ώστε η χαρά η δική μου να παραμείνει μέσα σας, κι έτσι η χαρά σας να ολοκληρωθεί. Tούτη είναι η δική μου εντολή: N' αγαπάτε ο ένας τον άλλον, όπως ακριβώς σας αγάπησα».]

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Προβοκάτσια Σκοπίων με τον Μ. Αλέξανδρο


Με άκρα μυστικότητα φυλάσσεται τους τελευταίους μήνες στα Σκόπια το επιβλητικό άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που θα τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της FYROM μέσα στους πρώτους τρεις μήνες του 2011.

Οι Σκοπιανοί, που ποντάρουν πολλά σε επίπεδο προπαγάνδας στην τοποθέτηση του αγάλματος και το περιμένουν με εξαιρετική ανυπομονησία, το έχουν εντάξει στο πλαίσιο ενός σχεδίου χωροταξίας και ανάπλασης έως το 2014, που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, αφού θα ξεπερνά το ύψος μιας οκταόροφης πολυκατοικίας. Ο μαρμάρινος ανδριάντας φτιάχτηκε στην Φλωρεντία της Ιταλίας, ξεπερνά τα 22 μέτρα και περιλαμβάνει εκτός από τον έφιππο στον Βουκεφάλα Μέγα Αλέξανδρο, 8 μαρμάρινους πολεμιστές και 5 χάλκινα λιοντάρια. Όσο για το κόστος του; Οι… «γείτονές μας» δεν υπολόγισαν τα 5 εκατ. ευρώ, αφού στόχος τους είναι να συμπεριληφθεί ανάμεσα στα μεγαλύτερα αγάλματα της Ευρώπης.

ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ


Την άποψη που θα υποστηρίξουμε εδώ την δηλώνουμε εξ αρχής: Η χριστιανική θρησκεία είναι χρεωμένη με ασυγκρίτως μεγαλύτερο ποσοστό ειδωλολατρίας απ’ ότι η ελληνική. Λέμε ελληνική κι όχι κάποια άλλη διότι οι απατεώνες αυτοί που λέγονται πατέρες της χριστιανικής εκκλησίας, με το ακόρεστο μίσος τους κατά του οτιδήποτε Ελληνικού και κατά των Ελλήνων, δεν έπαψαν να χαρακτηρίζουν ψευδώς τους Έλληνες ως ειδωλολάτρες, την στιγμή που, όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια, αυτοί οι ίδιοι και το ποίμνιό τους ήταν λουσμένοι πατόκορφα μέσα στην ειδωλολατρία τους.


Θα μας το πει έξω από τα δόντια τώρα αμέσως ένας τίμιος χριστιανός. Ο Νικόλας Τωμαδάκης καθηγητής της Βυζαντινής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τόμος Α΄, τεύχος Α΄, Β΄ έκδοση, 1956. Βλέπετε ότι μέχρι την δεκαετία του πενήντα υπήρχαν ακόμα θεολόγοι επιστήμονες οι οποίοι δεν ήταν υποχείρια του Ιουδαιοχριστιανικού δόγματος, όπως άπαντες οι σημερινοί τυγχάνουν.

Σήμερα είναι του Ε.Τ του εξωγήινου

 Αυτός ο "άγιος" εξωγήινος είχε δολοφονήσει την γυναίκα και το παιδί του και τους ηλικιωμένους γονείς του,ακόμα είχε κοιμηθεί και με τις δυο κόρες του.



Επειδή ήταν τόσο άσχημος και αγέλαστος δεν του άρεσε να βλέπει τίποτα που να περιέχει κάλλος και γι'αυτό ισοπέδωνε ότι ωραίο έβλεπε μπροστά του.


Αυτόν τον "άγιο" εξωγήινο τιμούμε σήμερα,βοήθεια μας.

Καυτά" ονόματα της σόουμπιζ στη ναρκω-ατζέντα!!!!


Σοκ και τριγμοί στον εύθραυστο γυάλινο κόσμο της σόουμπιζ. Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε «καυτή» ατζέντα με ονόματα από το θαυμαστό χώρο του θεάματος που περιλαμβάνονται ως εκλεκτή πελατεία σε σπείρα ναρκωτικών!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παρέδωσαν χάρτες των περασμάτων του Έβρου στην Τουρκία! Άντε και το κλειδί της πόλης…


Θα παλαβώσουμε τελείως με αυτά που διαβάζουμε. Μετά τις αποκαλύψεις για το σχέδιο “Βαριοπούλα”, τις γέφυρες διάσχισης ποταμών που προμηθεύτηκε η Τουρκία και τις προβοκάτσιες στην Θράκη, το ΓΕΣ θεώρησε πρέπον να παραδώσει τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα στον Έβρο! Το πρόσχημα ήταν η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης (!!) Αντιγράφουμε την είδηση: Μετά την επίσκεψη, τέλος, του έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου, στην Άγκυρα και τη συνάντησή του µε τον αρχηγό Χερσαίων ∆υνάµεων της Τουρκίας, στρατηγού Ερντάλ Τσεϊλάλογλου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε συνεργασία με τους στρατιωτικούς διοικητές των φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών, παρέδωσε στις 10 Δεκεμβρίου ντοκουμέντα και χάρτες με τα περάσματα στον Τούρκο ακόλουθο Άµυνας, αντισυνταγµατάρχη Σ. Γιουκσέλ, αξιωµατούχο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με σκοπό να «κλείσουν οι τρύπες» που επιτρέπουν στους μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα.

ΣΟΚ!! 94χρονος ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 90χρονη ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ......ΑΠΑΤΟΥΣΕ!!!

"Τη σκότωσα γιατί με απατούσε"
Κατέληξε ο 94χρονος που σκότωσε τη γυναίκα στου Ζωγράφου





Κατέληξε χθες ο 94χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε το Σάββατο τη 90χρονη γυναίκα του στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ''ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ:ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ!!

Οι τραγοπαπάδες νομίζουν ότι μπορούν να δουλέψουν τον Ελληνικό λαό!!Τα χριστιανικά πρόβατα μπορεί εμάς ΟΧΙ!!Σας πήρε ο πόνος για τον Ελληνικό λαό??Ανοίξτε τα θησαυροφυλάκια της Εκκλησίας να ταϊσετε τους πεινασμένους Ελληνες να σας πω μπράβο!!Να απαλλάξετε το κράτος από τους παχυλούς μισθούς σας!!

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΣΤΡΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΖΑΚΛΙΝ ΝΤΕ ΡΟΜΙΓΙ

Πέθανε η Ζακλίν ντε Ρομιγί!!





Πέθανε σε ηλικία 97 ετών, η μεγάλη ελληνίστρια και ακαδημαϊκός Ζακλίν ντε Ρομιγί, η οποία υπήρξε η πρώτη γυναίκα καθηγήτρια του College de France.


Τον θάνατό της ανακοίνωσε σήμερα ο εκδότης της, Μπερνάρ ντε Φαλουά: «Ήταν άρρωστη από καιρό, παρ' όλα αυτά είναι ένα πολύ μεγάλο σοκ».

Αυτό δεν είναι το αίμα του Χριστού άλλα το αίμα του λαού!!!

Σας παρουσιάζω την αρχοντική, χρυσοκέντητη, κοκκινωπή σαν το αίμα του χριστού, στολή στο ποσό των 15.730€


ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ

ακυρωθηκε

Ιστορικό ανεύρεσης του Σπηλαίου και του Αρχανθρώπου των Πετραλώνων

Ιστορικό ανεύρεσης του Σπηλαίου και του Αρχανθρώπου των ΠετραλώνωνΟ βοσκός της περιοχής Φίλιππος Χατζαρίδης (1892-1981), ο οποίος μαζί με τους συγχωριανούς του ήταν πρόσφυγας από τη Μ. Ασία ύστερα από την καταστροφή του 1922, υπήρξε το πρόσωπο κλειδί για την ανεύρεση του Σπηλαίου Πετραλώνων. Ο "μπάρμπα" Φίλιππος, όπως τον αποκαλούσαν, είχε παρατηρήσει ότι ανάμεσα στους ασβεστολιθικούς βράχους υπάρχει στις πλαγιές του Κάλαυρου μία μικρή σχισμή, γεμάτη με πέτρες και χώμα, που παρουσιάζει τις εξής ιδιαιτερότητες:
Τους χειμερινούς μήνες γύρω από το άνοιγμά της το χιόνι λιώνει νωρίτερα από τα άλλα σημεία του βουνού, και ότι ο αέρας από πάνω είναι πιο ζεστός.