ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΒΟΜΒΑ!!!ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ TH GAZZETTA!


Στη λίστα κι ο Μαρινάκης!
Gazzetta 



Η... πυρηνική βόμβα έσκασε! Για απλή συνέργεια σε δωροδοκία και εγκληματική οργάνωση προτάθηκε δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με το πόρισμα που εξασφάλισε το gazzetta.gr! Αβραάμ Παπαδόπουλος και Καλόπουλος στην λίστα!

ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΟΝ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ: ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ!!ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ"!!! ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ??Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ!!
  1. restorations01.jpg
    Στον Ακάθιστο Ύμνο, έργο άγνωστου μελωδού του 6ου αιώνα, στο διάστημα των ετών 500-520, προς τιμή της μητέρας του Ιησού, αναφέρεται σε κάποιους στίχους, εισαγωγικά στο γράμμα Ρ, ότι μετέτρεψε: «Ρήτορας πολυφθόγγους, ως ιχθύας αφώνους...» και στη συνέχεια:

Διαμαρτυρία Παμμακεδονικών ενώσεων σε ΟΗΕ και ΕΕ για το άγαλμα του Αλεξάνδρου στα Σκόπια

WORLD PAN-MACEDONIAN ASSOCIATIONS
 
To: UN Country Members
Europarliamentarians
 
We are vehemently opposing the erection of Alexander the Great’s statue in the Skopje Square, in the capital of the FYROM. This act does not only show the usurpation of the Greek history by that country’s Slavs in the strongest terms, but it also portrays their true irredentist ideas such as land expansion. We are not fooled by the name "Warrior on a Horse", as Skopje's ultranationalist government is now clearly breaking the Interim Accord signed by the two countries in 1995.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ

Ο Ζευς ήταν ο κορυφαίος θεός του Πανθέου των Ολυμπίων και ο υπέρτατος θεός των αρχαίων Ελλήνων. Επόπτευε και κυβερνούσε τον κόσμο. Ήταν πατέρας θεών και ανθρώπων. Προστάτευε τους ξένους, τους όρκους, την πόλη, το σπίτι και φρόντιζε για την ευημερία του. Ηταν αυτός που προνοούσε για τα πάντα.
Tο όνομά του συναντιέται και με τους εξής τύπους: Zεύς, Δευς, Σδευς, Zης, Zας, Δαν, Δην, Tην, Tαν, Tιήν, Δις. Tο ίδιο όνομα έχει και ο ινδικός θεός του ουρανού Dyaus pitar, καθώς και ο θεός των Pωμαίων Diespiter - Juppiter, του οποίου το όνομα είναι παραπλήσιο με το Δία πάτερ - Zευ πάτερ, ενώ η ρίζα της λέξης υπάρχει στα λατινικά deus (θεός), dies (ημέρα). Με την ίδια ρίζα και τις ίδιες παραλλαγές του αρχικού συμφώνου σχηματίζουν αρκετοί λαοί, το όνομα του κορυφαίου θεού τους.
H αιτιατική του ονόματός του έχει δυο τύπους: Zήνα και Δία. Σύμφωνα με τον Πλάτωνα η διπλή ονομασία, προέρχεται από έναν χωρισμό του ονόματος του θεού σε δυο τμήματα. Έτσι άλλοι χρησιμοποιούν το ένα τμήμα του και τον ονομάζουν «Zήνα», και άλλοι το άλλο τμήμα του ονομάζοντάς τον «Δία». Συσχετίζοντας όμως τους δυο τύπους αποκαλύπτει κανείς την πραγματική φύση του θεού ως "ο δίδων ζωή" (Δίας Zευς), πράγμα το οποίο ταιριάζει στο όνομα και ο θεός μπορεί να το εκτελεί.
Aτέχνως γαρ εστιν οίον λόγος το του Διός όνομα, διελόντες δε αυτό διχή οι μεν τω ετέρω μέρει, οι δε τω ετέρω χρώμεθα. Oι μεν γαρ «Zήνα» οι δε «Δία» καλούσιν, συντιθέμενα δ'εις εν δηλοί την φύσιν του θεού, ο δη προσήκειν φαμέν ονόματι οίω τε είναι απεργάζεσθαι...

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.!!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ

ΣΟΚ!! ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ SYNDAY TIMES !! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ !!!



Πωλητήριο στην Ακρόπολη έβαλαν οι Sunday Times!!!
ΤΟΣΕΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ??
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ...ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!! 




Το δημοσίευμα που υπογράφουν οι Danny Fortson και Ben Marlow στους Sunday imes φιλοξενεί μία άκρως προκλητική φωτογραφία. Την Ακρόπολη και ένα πωλητήριο που αναγράφει «Πωλείται. Ένα μνημείο. Εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται επιδιόρθωση. Τηλεφωνήστε στον Γιώργο Παπανδρέου στα τηλ...»

ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!! ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ..... ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ !!!



Στα Σκόπια από σήμερα το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου!!ΕΔΩ  ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ!!ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

«Λουκέτο» σε ελληνικά σχολεία της Βορείου Ηπείρου



Είναι συγκλονιστική η έκκληση που απευθύνει η ΣΦΕΒΑ (Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα) προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία όπως δυστυχώς αποδεικνύεται έχει συνειδητά αποφασίσει να θυσιάσει και την ελληνική μειονότητα στο βωμό της δημοσιονομικής προσαρμογής: «Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε υπεύθυνο. Είναι αδιανόητο στο όνομα μίας δήθεν οικονομίας, η πολιτική ηγεσία που είναι κατ' εξοχήν υπεύθυνη για την κατάσταση που βρίσκεται η οικονομία μας, να παίζει με ό,τι πιο επιτυχημένο έχει να επιδείξει η πατρίδα μας στην περιοχή της Κορυτσάς.

Αντίο κυρά Βασιλική… Εις τα βάθη της καρδιάς μου των ματιών σου η Βολή



Απεβίωσε στις (19/6/11) η τελευταία Ελληνίδα του είδους της, η κυρά των Μαρασίων (Βασιλική Λαμπίδου). Μαζί με την κυρά της Ρώ, ήταν από τις ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων που τιμούσαν κυριολεκτικά καθημερινώς την ελληνική σημαία κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Το σπίτι της απείχε ελάχιστα μέτρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο και αυτό την παρακίνησε (από εφηβική ηλικία- ούσα πρόσφυγας από την Ανατ. Θράκη) να διατυμπανίζει την ελληνικότητα των εδαφών με την καθημερινή ανάρτηση της ελληνικής σημαίας.

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/6/2011 ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ….ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !!!!




Ομογενείς διαδήλωσαν μπροστά στο ελληνικό γενικό προξενείο στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή το μεσημέρι, 17 Ιουνίου. Κρατούσαν μεγάλα ''πανό'' που έγραφαν: «Η Ελλάδα δεν πουλιέται, οι πουλημένοι να φύγουν», «Προδότες, Κλέφτες, Πολιτικοί στην Φυλακή». Είχαν και ''πανό'' στην αγγλική: «Greek Politicians and their bosses having a party with our money», «Error 404 Democracy not found». Επίσης μοίραζαν χαρτιά με αντικυβερνητικά μηνύματα γιά την κατάσταση στην Ελλάδα, στους περαστικούς Αμερικανούς. 



Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


 ΝΕΟ.jpg

ΡΕΠ.jpgΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΘΕΜΑ Ο "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ"!!!ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΤΑΧΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!   ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ!!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 8.00 μ.μ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ 24 ΣΤΟ

Σηκώνει στους ώμους του το έθνος ο Πύρρος Δήμας.



Σε σχολείο της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο ολυμπιονίκης μας Πύρρος Δήμας, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Μια μικρή μαθήτρια του έκανε ερώτηση στα αλβανικά (σ.α.προφανώς για να τον προκαλέσει) και ο Πύρρος Δήμας απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη:

«Εμένα δεν μου επέτρεπαν να μιλάω ελληνικά στην Αλβανία. Εσύ έχεις αυτό το δικαίωμα, όμως σε παρακαλώ να επαναλάβεις στα ελληνικά, ώστε να μη θεωρηθεί ότι προσβάλλεις τους συμμαθητές σου που δεν κατάλαβαν τι είπες».
Είναι ή δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους ο Πύρρος Δήμας;

www.epirus-ellas.gr