ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ίμια 96: Η αθέατη σκηνοθετημένη πλευρά



Έρχονται συχνά πυκνά μέρες βαριές για το ελληνικό έθνος ανά διαστήματα..Μέρες όπου ο Έλληνας καλείται εκ καθήκοντος και εκ περισσείας υπερηφάνειας και τιμής να υπερασπιστεί και να αγωνισθεί για τα εδαφικά του κεκτημένα και δικαιώματα… ημέρες θάρρους, ημέρες θρήνου.. Και άλλες κατά τις οποίες προσήκει τοις Έλλησι ενθυμηθήναι των άγριων λεπτών κατασπάραξης της ελληνικής σάρκας και ιστορίας..
Σαν ξεχνά κανείς τέτοια γεγονότα γίνεται αναπάντεχο πιόνι ενός ευρύτερου σκακιστικού τεχνάσματος, που ανήκει σε μια άμορφη εξευγενισμένη πολλάκις θεότητα, που πολλοί προσκυνούν το δίχως άλλο που ονομάζεται διεθνοποίηση και εκχέρσωση κάθε εθνικής συνείδησης και ταυτότητος αντικαθιστώντας τες με συνειδητότητα ( η κατάσταση του μη νου) και σε μια συνείδηση χωρίς υποκείμενο..χωρίς Πατρίδα..
Στα τέλη κάθε Ιανουαρίου από το 1996 και εφ’ εξής θυμόμαστε και αναθεωρούμε γεγονότα και ρηματικές διακοινώσεις… θρηνούμε μαζί με τις οικογένειες των τριών γενναίων αθανάτων και συν-Ελλήνων μας που δέχτηκαν για νεκρικό κρεβάτι τους την αγκαλιά του Ποσειδώνα εν τη διαρκεία ενός απέθαντου θανάτου.

Νότις: «Δεν είμαι Χριστιανός, διότι είμαι Έλληνας»!

Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!!


Κάθε Κυριακή οι ρασοφόροι δοξάζουν την Σιών και την πατρίδα τους το Ισραήλ η πρώτη παγκοσμιοποίηση έγινε με το χριστιανικό δούρειο ίππο που εισέβαλε σε κάθε χώρα και αλλοίωσε την κουλτούρα της (πολιτισμό).Χριστιανοί σας ρωτάω πως μπορεί να ενώσει κάτι μη ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; Οι χριστιανοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι ένα ιουδαϊκό κατασκεύασμα και από τους ίδιους τους Εβραίους απόβλητο μπορεί να σώσει και να ενώσει τους Έλληνες.
ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο ταριχευμένος νεαρός Έλληνας Ηρακλείδης



Ο Ηρακλείδης ήταν ένας νεαρός Έλληνας που έζησε στην Αίγυπτο γύρω 150 μ.Χ.
Κατάγονταν από εύπορη οικογένεια,και πέθανε σε ηλικία 18 ετών.
Η μούμια φυλάγεται σήμερα σε μουσείο του Los Ageles

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ "ΙΕΡΕΑ": ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Μετανάστες: “ δεν έχουμε πρόβλημα με τους Έλληνες. Αντιρατσιστές: “ Έχετε!”


το έγγραφο είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ και δεν χρειάζεται σχόλια. Δείτε τι έγινε:
το βρήκαμε στο διαδίκτυο και δεν είμαστε βέβαια, σίγουροι για τη γνησιότητά του.

Θα πιούμε τον εθνικά πικρό καφέ με… τουρκικό κουλούρι!


Πλάκωσαν εδώ και μας αγοράζουν. Θα μας πάρουν τα πάντα, χωρίς να ρίξουν ούτε μια τουφεκιά. Μετά την τουρκική τράπεζα Ziraat Bank, η οποία «δανειοδοτεί» αβέρτα όποιον ψάχνεται απεγνωσμένα (ακόμα και στρατιωτικούς!) για
ρευστό στη Θράκη, περιμένοντας να δημεύσει τις περιουσίες όσων δεν μπορέσουν να ανταποκριθούν, μας πήραν χαμπάρι και άλλοι Τούρκοι, εμάς και την κυβέρνησή μας, και πλάκωσαν εδώ. Και μιας και το κλίμα εδώ είναι πολύ καλό, είπε να σκάσει μύτη στα πέριξ και η τουρκική εταιρεία Simit Sarayi.

"Εγκλημα" στον αρχαιολογικό χώρο Αυλίδος!

http://www.pyles.tv/PylesTV/files/46/46d84da7-b149-4eef-9310-28478f7c3b5c.jpgΕδώ και πολύ καιρό συντελείται ένα μεγάλο έγκλημα στον αρχαιολογικό χώρο της Αυλίδας, με αποκορύφωμα την προσπάθεια ανεγκέφαλων ανθελλήνων να κατασκευάσουν εκεί το λιμάνι της Χαλκίδας που θα σημάνει και την εξαφάνιση κάθε ίχνους του αρχαιολογικού χώρου από όπου ξεκίνησε η εκστρατεία κατά της Τροίας.

  Και ενώ συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Αυλίδας ο οποίος έχει αδιαμφισβήτητη αξία για τον Ελληνικό και παγκόσμιο πολιτισμό μια και από τον χώρο αυτόν ξεκίνησε η εκστρατεία για την Τροία, μάθαμε διαβάζοντας στον τοπικό τύπο «Ευβοϊκή γνώμη 14/01/2011» ότι σχεδιάζεται η μεταφορά του λιμένος της Χαλκίδας στον παρακείμενο αρχαιολογικό χώρο της Αυλίδας.

  Ο αρχαιολογικός Χώρος της Αυλίδας ήδη βρίσκεται περικυκλωμένος από τα Τσιμέντα Χαλκίδας, τα Ναυπηγεία και τις χημικές βιομηχανίες. Βέβαια το έγκλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που άφησαν τα Τσιμέντα Χαλκίδας να κάνουν το εργοστάσιο στην πιο όμορφη θέση της περιοχής και μάλιστα ακριβώς πάνω στο μυκηναϊκό νεκροταφείο της Αυλίδας, από τη στιγμή που άφησαν να καταστρέψει τον όρμο του μικρού Βαθέως και να «κατατρώει» τις πλαγιές του Μεγάλου Βουνού με την ακρόπολη της, από τη στιγμή που άφησαν να εγκατασταθούν στην περιοχή αυτή τα Ναυπηγεία και οι χημικές βιομηχανίες...

Ο Αριστοτέλης ανακάλυψε τη Βιολογία 2.300 χρόνια πριν τον Δαρβίνο!


Ο Αριστοτέλης - εκτός από μεγάλος φιλόσοφος- ήταν και ο ιδρυτής της επιστήμης της Βιολογίας, υποστηρίζει ο Armand Marie Leroi , καθηγητής της Εξελικτικής Βιολογίας του πανεπιστημίου Imperial College του Λονδίνου.
  Όπως αναλύει σε άρθρο του που δημοσιεύεται στους κυριακάτικους "Times", "στην ερώτηση "ποιος είναι ο μεγαλύτερος βιολόγος της ιστορίας;", οι περισσότεροι θα απαντούσαν ότι είναι ο Δαρβίνος. Κι όμως τον τίτλο του μεγαλύτερου επιστήμονα της Βιολογίας, ίσως και ολόκληρης της επιστήμης, τον αξίζει ο Αριστοτέλης, αφού δεν έφερε απλώς μια επιστημονική επανάσταση στην βιολογία, αλλά την δημιούργησε".

«Δεν πληρώνω» σε Συγκοινωνίες και Αττική Οδό




Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει πλέον το κίνημα των πολιτών «Δεν πληρώνω», αφού, μετά την άρνηση καταβολής διοδίων στους υπό παραχώρηση αυτοκινητοδρόμους, σύντομα ξεκινούν ανάλογες κινητοποιήσεις και κατά των αυξημένων εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ:Ο Παπανδρέου ήταν υπέρ της καλλιέργειας και χρήσης χασίς...και τώρα εναντίον του καπνίσματος!!!!


Μπορεί να μην είμαι καπνιστής και να πιστεύω ότι δε μας ωφελεί, οπότε θα μπορούσε να πει κανείς πως θα ήμουν υπέρμαχος του νέου νόμου της απαγόρευσης του καπνίσματος. Και όμως όχι!!! Όχι γιατί δε νοιάζομαι για τη δημόσια υγεία και την προσωπική μου και ό,τι άλλο θυμήθηκαν τώρα να μας πασάρουν, αλλά γιατί όλο αυτό είναι υποκριτικό. Δε νοιάζονται πραγματικά για το καλό μας, ούτε κόπτονται αν θα ζήσουμε (καλύτερα μια ώρα αρχύτερα για να μην πληρώνουν και συντάξεις...)!
 Η τρανή απόδειξη είναι η δήλωση του σημερινού "αξιόλογου" πρωθυπουργού το 1997 όταν και ήταν αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, ότι το ΧΑΣΙΣ θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερα και να μπορούν οι χρήστες να το καλλιεργούν στα μπαλκόνια τους!!!!!!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Άρης: Ο Θεός της χλιδής… με δικά μας λεφτά!

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Απίστευτες αποκαλύψεις για παρανομίες, συμβάσεις σε ημετέρους και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος περιλαμβάνονται στο πόρισμα Ελεγκτών του Δημοσίου στον ΕΟΤ για το 2008 και το 2009.
Ένα παράδειγμα: επί υπουργίας Άρη Σπηλιωτόπουλου μέσα σε τρεις μήνες πληρώθηκαν από τον ΕΟΤ για κομπολόγια, στυλό και καρφίτσες περίπου 400.000 ευρώ! Εννοείται ότι τα αντικείμενα αυτά δίνονταν από το γραφείο δημοσίων σχέσεων ως δώρα.
Ένα άλλο παράδειγμα: 7 Ιανουαρίου 2009 ο ΕΟΤ προμηθεύεται από επώνυμο κοσμηματοπωλείο ένα κολιέ λευκόχρυσο με ρουμπίνι, ένα κολιέ χρυσό με μπριγιάν, 20 ζευγάρια κρεμαστά σκουλαρίκια μεγάλου μεγέθους και ένα ολόχρυσο κομπολόι. Δώρα, όπου δεν υπάρχει πουθενά το όνομα των παραληπτών τους. Σύμφωνα με πράξη του Επιτρόπου του ελεγκτικού συνεδρίου παραμένει άγνωστο σε ποιων τα χέρια πέρασαν τα πολύτιμα αυτά δώρα.

ΙΧΩΡ - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Κορνήλιος Καστοριάδης: χριστιανισμός, η ασθένεια τής βούλησης

ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ
Ο Κορνήλιος Καστοριάδης αναζητά στα ομηρικά έπη τις ρίζες τής ελληνικής αντίληψης τού κόσμου.
Η εξαθλίωση τού ανθρώπου με την «ασθένεια τής βούλησης» στο χριστιανισμό.
     Πολλά χωρία, τόσο στην Ιλιάδα όσο και στην Οδύσσεια, παρουσιάζουν ρητά τούς δισταγμούς των ηρώων. Τούς δείχνουν τη στιγμή τής μάχης να αντιπαραθέτουν μέσα τους αντιφατικά πράγματα, αυτό, που θα ονομάσει αργότερα ο Πλάτων «διάλογο ψυχής με τον εαυτό της». Ο Όμηρος χρησιμοποιεί π.χ. την έκφραση «δίχα θυμόν έχειν»,  προκειμένου να περιγράψει το πνεύμα τού ήρωα, που αμφιταλαντεύεται μεταξύ δυο αντιφατικών θέσεων (βλ. Οδ. π 73, που επαναλαβάνεται ελαφρώς παραλλαγμένο στην τ 524). Και η λήψη τής απόφασης συνδέεται άρρηκτα με μια ρητή ενδοσκόπηση, με τον έλεγχο των υπέρ και των κατά, των κινήτρων, που οδηγούν τον ήρωα στην πράξη ή στην αδράνεια. Όλα αυτά είναι απολύτως εμφανή σε όλη την έκταση των επών.

ΕΩΣΦΟΡΟΣ !!!ΕΝΑΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ!!ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΜΑΘΕΙΑ!!

Εωσφόρος και Έσπερος, 1881




(πίνακας της Evelyn de Morgan, 1855-1919)

Εωσφόρος: Ένας αρχέγονος νέος αναζητά την δικαίωσή του

Γράφει ο Θέσπης
Εωσφόρος, Internet και ευθυνόφοβη γραφειοκρατία: Ποια σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα ετερόκλητα στοιχεία μεταξύ τους;
Κι όμως να που έχουν, αφού αφετηρία αυτού του άρθρου απετέλεσε μια είδηση διαδικτυακής αλλά και γραφειοκρατικής υφής: Όπως μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα του Ιάσονα Σχίζα, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και πιο συγκεκριμένα το Μητρώο Ονομάτων Internet με κατάληξη .gr της εν λόγω επιτροπής, απέρριψε το αίτημα κάποιου συνέλληνα πολίτη η οποία αφορούσε την έγκριση Ονόματος δικτυακού Χώρου με την ονομασία eosforos.gr. Οι λόγοι που προβλήθηκαν από την ΕΕΤΤ για την απόρριψη του ονόματος eosforos.gr, ήταν η αντίθεση - όπως δικαιολόγησαν γραπτώς την απόφασή τους - της ονομασίας αυτής προς την Δημόσια τάξη και προς τα Χρηστά ήθη (επικαλούμενοι το άρθρο 8.1.δ του Κανονισμού Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη -gr).

Έλληνες επιχειρηματίες στη Θράκη προτείνουν την πώληση κλειστών εργοστασίων στους Τούρκους!!!

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις φέρεται να είχαν οι Έλληνες και οι Τούρκοι επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή την περασμένη εβδομάδα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet Daily News (http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=closed-greek-facilities-wait-for-turkish-investors-2011-01-16) Έλληνες επιχειρηματίες κάλεσαν τους Τούρκους συναδέλφους τους να αγοράσουν και να θέσουν σε λειτουργία τα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια που υπάρχουν στην ελληνική Θράκη τα οποία έκλεισαν λόγω της οικονομικής κρίσης… 
Οι εν λόγω Έλληνες.... επιχειρηματίες προτείνουν την πώληση των επιχειρήσεων τους σε χαμηλή τιμή για να διατηρήσουν τα μελλοντικά τούρκικα αφεντικά αυτών τις θέσεις εργασίας στα εργοστάσια. Την θέση αυτήν των Ελλήνων επιχειρηματιών προωθεί και ο Τούρκος πρόεδρος της τουρκικής Ένωσης των Επιμελητηρίων της γειτονικής χώρας (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, ο οποίος στην ομιλία του κατα τη διάρκεια του Συνεδρίου επεσήμανε το γεγονός ότι το 85% των εργοστασίων της βιομηχανικής περιοχής της Κομοτηνής είναι κλειστά. Και συνέχισε λέγοντας ότι η Τουρκία είναι οδικός χάρτης για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση, αφού όπως δήλωσε η Τουρκία εισάγει 200 δις δολάρια αγαθών το χρόνο και οι ελληνικές επιχειρήσεις θα μπορούσαν να κερδίσουν μέρος αυτής της αγοράς.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΕΝΗ "ΑΓΙΟ" ΕΥΘΥΜΗ ΤΟΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ!!





Ο "άγιος Ευθύμιος (377-473) γεννήθηκε στη Μελιτηνή της Αρμενίας από γονείς που είχαν μεγάλη πίστη και θεάρεστη ζωή, τον Παύλο και τη Διονυσία. ¨Παρακάτω αρχίζει το γνωστό χριστιανικό παραμύθι με την στείρα μανα και τα τοιαύτα!!Καθότι η μητέρα του ήταν στείρα έλαβε το όνομα Ευθύμιος από τους γονείς του για τη χαρά και ευθυμία που ένιωσαν για τη γέννησή του.Σε ηλικία τριών χρόνων έχασε τον πατέρα του, αλλά η μητέρα του διατήρησε την ψυχική της δύναμη και προστάτευσε το παιδί της.

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ




http://sarantamilakokkina.files.wordpress.com/2010/02/wolf10.jpg

Η χώρα μας φίλοι μου μέρα με την μέρα δείχνει σαν ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί!!Εκκλησιαστικά σκάνδαλα, πολιτικά σκάνδαλα, και μια χώρα που ζει στον ρυθμό της Τζούλιας!!ΟΛΟΙ φταίνε για το κατάντημα αυτής της χώρας,  μα περισσότερο εμείς οι ίδιοι που δεν ξεκολλάμε από τον οπαδισμό μας !!Και εξηγούμαι παρακάτω:Ας αρχίσουμε με τους πολιτικούς και τα κόμματα.Έχουν χωρίσει τον Ελληνικό λαό σε ομάδες  όπως στο ποδόσφαιρο!!

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ!

Η Προδοσία ολοκληρώθηκε!!!

Τι συμβαίνει στον ‘Εβρο και ανεβάζουν στρατό;

Προβοκάτσια από το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος (παραφυάδες του σχεδίου «Βαριοπούλα»)(Δείτε σχετικό μας άρθρο από τις 17-9-2010) φοβούνται στο ΓΕΕΘΑ, όσο πλησιάζουμε προς τις κρίσιμες τουρκικές εκλογές του Ιιουνίου – που θα δώσουν νέα ώθηση στον Ταγίπ Ερντογάν. Οι πασάδες της ‘Αγκυρας (Τούρκοι στρατηγοί) θέλοντας να αποτρέψουν μία νέα νίκη του Ερντογάν στις εκλογές, δεν αποκλείεται καθόλου να σχεδιάζουν μία τεχνητή ένταση στον Έβρο- μέχρι τα όρια τοπικού θερμού επεισοδίου.

Παραγράφηκαν τα αδικήματα

Με ψήφους 5-0 το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου αποφάσισε ότι τα αδικήματα για τα οποία έχουν παραπεμφθεί οι Π.Δούκας, Απ.Κοντός και Ευ.Μπασιάκος, για την υπόθεση του Βατοπαιδίου είναι παραγραμμένα. Κατά συνέπεια, η υπόθεση δεν πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο.
Όπως αναφέρει το BHMAonline, με ψήφους 3-2 αποφασίσθηκε ότι η δικογραφία για τους συμμέτοχους, τα μη πολιτικά πρόσωπα, πρέπει να επιστραφεί σε ειδικό εφέτη-ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι στη μυστική ψηφοφορία που είχε γίνει το Νοέμβριο στη Βουλή στο Δικαστικό Συμβούλιο είχαν παραπεμφθεί οι κ.κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, Αλέξανδρος Κοντός και Πέτρος Δούκας.
Η κατηγορία αφορούσε αυτουργία και συναυτουργία σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου για τους κ.κ. Μπασιάκο και Δούκα, μόνο συναυτουργία στην περίπτωση του κ. Κοντού.
Για τους Θόδωρο Ρουσόπουλο και Γιώργο Βουλγαράκη δεν ειχαν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες 151 ψήφοι και δεν ασκήθηκε δίωξη.

Όταν ο Μίκης μιλάει η Ελλάδα ελπίζει

  Η δική μου γενιά, μεγάλωσε μαζί με τα τραγούδια και τη μουσική του. Στα πέτρινα χρόνια της χούντας και στα κατοπινά της μεγάλης Αλλαγής παλέψαμε στους δρόμους και στα κρατητήρια με τα τραγούδια του Μίκη. Ονειρευτήκαμε μια άλλη Ελλάδα, ερωτευτήκαμε, κλάψαμε.

  Μεγαλώσαμε όλοι και μαζί ο δικός μου Μίκης. Μα σήμερα ο Θεοδωράκης κάθε φορά που μιλάει ακουμπάει τη καρδιά όλων των Ελλήνων. Από τα παιδιά μέχρι τους ηλικιωμένους των 70 και 80 ετών.

  Όπως έγινε στη χθεσινή ομιλία του σε μια μεγάλη εκδήλωση δεκάδων επιστημόνων που είχε το γενικό τίτλο: ΄΄ Η Ελλάδα μάς χρειάζεται όλους΄΄.

  Και είπε ο μέγιστος Μίκης για την υπογραφή του Μνημονίου από την Κυβέρνηση: «Πως τολμάτε να μας πάτε 80 χρόνια πίσω;» (στην εποχή της δικτατορίας του Μεταξά!). Και πρότεινε ο πάντα αιρετικός Μίκης: «Να στηθεί στην πλατεία Συντάγματος μια μαρμάρινη πυραμίδα με τα ονόματα όλων αυτών που ψήφισαν το Μνημόνιο και να ονομαστεί ‘’Στήλη της Ντροπής’’».

Γιατί η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ παγίδεψε την Ελλάδα ;

Σόκ προκαλούν τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του International Labor Organization για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας αλλά και για τον υπεράριθμο, όπως μας χρεώνουν, αριθμό δημοσίων υπαλλήλων. Στοιχεία που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις τοποθετήσεις του ΔΝΤ. Κι εμείς ως απλοί πολίτες αναρωτιόμαστε τι πραγματικά ισχύει;  Διαβάζοντας τα νούμερα, διαπιστώνουμε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει αποκρύψει τα  πραγματικά στοιχεία και έχει "παγιδεύσει" την Ελλάδα με τις δανειακές συμβάσεις των Μνημονίων. Σας παρουσιάζουμε τα στοιχεία ανά κατηγορία.
Εξωτερικό Χρέος
Είναι τελικά η Ελλάδα η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη ή στον κόσμο; Οπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας για το διάστημα β τριμήνου 2010 η χώρα μας βρίσκεται στην τελευταία θέση με εξωτερικό χρέος 532 δισ. δολ. Στην πρώτη θέση είναι οι ΗΠΑ με 13,984 δισ. δολ. και προηγούνται οι Ευρωπαικές χώρες: Βρετανία (8,980 δισ. δολ.), η Γερμανία (4,712 δισ. δολ.), η Γαλλία (4,698 δισ. ευρώ), η Ολλανδία (2,231 δισ. δολ), η Ιταλία (2,223 δισ. δολ.), η Ιρλανδία (2,131 δισ. δολ.), το Λουξεβούργο (1,891 δισ. δολ), το Βέλγιο (1,241 δισ. δολ), η Ελβετία (1,189 δισ. δολ), η Σουηδία (853 δισ.δολ.), η Αυστρία (754 δισ. δολ), η Δανία (559 δισ. δολ).

Πόσες πόλεις με το όνομα “Αθήνα” υπάρχουν στον πλανήτη;

Πόσες πόλεις με το όνομα “Αθήνα” υπάρχουν στον πλανήτη;Η Αθήνα βρίσκεται στην εξέχουσα θέση το όνομά της να έχει υιοθετηθεί από άλλες 23 πόλεις στον κόσμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό γεγονός, το οποίο αποδεικνύει παράλληλα τη σημασία της για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Καμία άλλη πόλη στον κόσμο δεν έχει δώσει το όνομά της σε τόσες πολλές άλλες. Πέρα από αυτό όμως, καμία θεσμοθετημένη σχέση ούτε συνδετικός κρίκος δεν έχει αναπτυχθεί μεταξύ των πόλεων αυτών μέχρι σήμερα.

Οι πόλεις που σε ολόκληρο τον κόσμο φέρουν το όνομα «Αθήνα» ξεχωρίζουν. Έχουν την τιμή και την υποχρέωση, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται, να συμβολίζουν, με το όνομα αλλά και με τη δράση τους, τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ανάπτυξης, της ευθύνης και του σεβασμού. Σήμερα που οι αξίες αυτές είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρες και απαραίτητες, είναι υποχρέωση των Αθηνών του κόσμου να συνεισφέρουν στη δημιουργία του κόσμου της Αθήνας: ενός κόσμου ελευθερίας, δημοκρατίας και ισότητας, ενός πολιτισμένου κόσμου.

Καταγγελία βόμβα: Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDniN0xMp-GlX50VXhR0afvdw94SUfg3grkKv3o05tPUlQUC-zKGM2XMaXPhkR2INPWYaDMXZI9YHeQM1lIvxqJ25QB3vHEPIwdYCeSj923wNqFXuphHZVBBcaQKTgKYZtX1vD1S0PETuZ/s400/1_1_%257E1.JPGΕδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού. Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην Goldman Sachs είχαν δοθεί ως collaterals τα έσοδα των αεροδρομίων, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη της μίζας τους. Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα...που αν επαληθευτεί, οφείλει όλο το πολιτικό σύστημα να αντιδράσει.

Γνωρίζαμε επίσης ότι ο Κώστας Σημίτης είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ιστορία που πούλησε χρυσό σε περίοδο ειρήνης: Η “Ισχυρή Ελλάδα” και το μεγάλο πλιάτσικο. Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι θα υπήρχε μαζικότερη εκποίηση χρυσού έστω και ως υπόνοια!

Γιατί ο κύριος Παπακωνσταντίνου επιμένει να μην δίνει στην ΕΕ τα στοιχεία των Swaps παρότι ο ίδιος τα γνωρίζει κάλλιστα; Γιατί διασύρεται η χώρα ακόμα και με εισαγγελικές διώξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο γι’ αυτή την υπόθεση;

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ιερουσαλήμ - Άγιο φως: Ποιός τάφος; Του Μ. Καλόπουλου

Για να γίνει κατανοητό, ότι τίποτε δεν πάει καλά με τα γενικότερα ιστορικά δεδομένα του Ιεροσολυμικού "αγίου φωτός" και της σχετικής προσκυνηματικής παρωδίας, πρέπει να σημειώσουμε, πως όχι μόνο η δήθεν ιερή φλόγα του τάφου είναι εφεύρημα, αλλά και ο ίδιος ο τάφος βρέθηκε ετσιθελικά, για να ικανοποιήσει την αυτοκρατορική αλαζονεία του (αγίου[1]) Κωνσταντίνου και της υπέργηρης πια μητέρας του Ελένης, αφού εύκολα όπως θα δείτε αποδεικνύεται, ότι ο συγκεκριμένος τόπος, καμία απολύτως σχέση δεν μπορεί να είχε, με τον βιβλικό τόπο της θρυλούμενης σταύρωσης και ταφής του Χριστού.
Η υπέργηρη βασιλομήτωρ Ελένη, με εντολή του Κωνσταντίνου, βάλθηκε να βρει το άγιο (!;) όργανο της σταύρωσης του Χριστού. Το κίνητρο αυτής της ενέργειας είναι οφθαλμοφανές, δεν αποσκοπούσε μόνο στην θεολογική υστεροφημία της Ελένης, ούτε στην ξαφνική θρησκευτική κατάνυξη του καιροσκόπου Κωνσταντίνου, αλλά κυρίως αποσκοπούσε στην λατρευτική εξύψωση και εδραίωση του χριστιανικού συμβόλου που ήδη είχε επιλέξει για τα λάβαρα του αυτοκρατορικού ρωμαϊκού στρατού. 
Μετά την ανεύρεση και μετατροπή του "τιμίου σταυρού" σε αυτοκρατορικό έμβλημα, οι χριστιανοί των ρωμαϊκών λεγεώνων μπορούσαν να σκοτώνουν τους απίστους... κοιτώντας με κατάνυξη τον σταυρό της αγάπης στα φλάμπουρα της αυτοκρατορίας!!!  

Ο Σπ.Χατζάρας για τον Κάρολο (Κάουτσκι) Παπούλια!!!




Φοβερό σόλο του ασυγκράτητου Σπύρου Χατζάρα, χθές βράδυ (Τετάρτη 3-1-2010) στο «Blue Sky» για τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Αξίζει να το δείτε, ιδίως το σημείο (0:22 του βίντεο) όπου ο φοβερός Χατζάρας εξηγεί ότι ο Παπούλιας βαφτίστηκε Κάρολος, προς τιμήν του Γερμανοεβραίου σοσιαλιστή των Αρχών του 20ού Αιώνος, Κάρλ Κάουτσκι...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ???

"Ακολούθησε έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, στην οποία επίσης απευθύνθηκε ο κ. Πλωμαρίτης.

Το «σπάσιμο» του IP, του κωδικού δηλαδή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που προέκυψαν από τα «αποτυπώματα» ως γραμμή του ΟΤΕ μέσω της οποίας έγιναν αναρτήσεις στο «Voliotaki», οδήγησε στα στοιχεία του Αντώνη Κουμιώτη. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία.
Χθες το μεσημέρι κλιμάκιο ήρθε στο Βόλο και με... τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του Αντώνη Κουμιώτη ως «Voliotaki». Οι ίδιες ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κατάσχεση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών, στους οποίους εντοπίστηκαν ίχνη πρόσβασης στο blog. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές εστάλησαν για ψηφιακή ανάλυση.
Την ίδια ώρα αστυνομικοί...συνέλαβαν τον πατέρα του Αντώνη Κουμιώτη, γνωστό δημοσιογράφο - ραδιοφωνικό παραγωγό του Βόλου Γιώργο Κουμιώτη, για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του για ανεξόφλητες εισφορές.

ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!!!

δελφικά παραγγέλματα, γνώθι σ' αυτόν, μηδέν άγαν, ρήσεις, αρχαίοι, σοφίες

Γερμανοί δικηγόροι υπέρ της Ελλάδας για το Δίστομο

Η «ομάδα εργασίας για το Δίστομο» ή Arbeitkreis Distomo ανακοίνωσε την υποστήριξή της στην πρόσφατη απόφαση της Ελλάδας για την υπόθεση των αποζημιώσεων από τη σφαγή του Διστόμου και επανέλαβε τις πάγιες θέσεις της για:
άμεση καταβολή των αποζημιώσεων για τη σφαγή του Διστόμου
απόσυρση της προσφυγής της Γερμανίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
άμεση αποζημίωση όλων των θυμάτων των ναζιστικών εγκλημάτων από τη γερμανική κυβέρνηση
Η AK Distomo, που εδρεύει στο Αμβούργο και αποτελείται κυρίως από Γερμανούς δικηγόρους, έχει παρουσιάσει σημαντική δράση υπέρ της καταβολής αποζημιώσεων στα θύματα των ναζιστικών εγκλημάτων.
«Χαιρετίζουμε με ειλικρίνεια αυτό το βήμα» του Γ.Παπανδρέου να παρέμβει η Ελλάδα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αναφέρουν οι συντάκτες της ανακοίνωσης και προσθέτουν ότι «Μόνο κατ' αυτόν τον τρόπο μπορεί να διασφαλιστεί η συμμετοχή των πραγματικά πληγέντων στις διαδικασίες ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (ICJ). Τώρα, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να φέρει εις πέρας το δημοκρατικό καθήκον, να δώσει στα θύματα του Διστόμου την ευκαιρία να ακουστούν στο δικαστήριο. Η υπόθεση αυτή δεν αφορά τη γερμανική επίγνωση των "ιδιαίτερων δεινών" ή της "ευθύνης για την Ιστορία" ... Αλλά αφορά τις νομικές υποχρεώσεις στα θύματα".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΕΧΕΙ ''ΞΕΦΥΓΕΙ'' ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!



Ξέρει να προκαλεί ο κυρ-Γιάννης με τις δηλώσεις του και είναι συνεπέστατος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις:
-ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Exclamation mark


-ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...Exclamation mark
-ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Exclamation mark


-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν...

Αλβανική προκήρυξη κατά της Ελλάδας



Αλβανική προκήρυξη κατά της ΕλλάδαςΤρόμο έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι... θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: ΦΟΝΙΑΣ-ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ- ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ-ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ

http://vatopaidi.files.wordpress.com/2009/08/eikona-agiou-athanasiou-patelarou.jpgΟ Μέγας και Άγιος της 18ης Ιανουαρίου

   «Ουκούν ει μήτε άνθρωπος απλώς μήτε μάγος μήτε δαίμων τις εστίν ο Σωτήρ, αλλά και την παρά ποιηταίς υπόνοιαν και δαιμόνων φαντασίαν και Ελλήνων σοφίαν τη εαυτού θειότητι κατήργησε και επεσκίασε.»

(Άγιος Αθανάσιος, «Κατά Ελλήνων», κεφ.48, παρ. 9).
 Ο Αθανάσιος, Άγιος και Μέγας της Ορθόδοξης Εκκλησίας, γεννήθηκε το 295 μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου πιθανότατα από ελληνικής καταγωγής γονείς. Από πολύ μικρή ηλικία κατηχήθηκε στον Χριστιανισμό ξεχνώντας ολοκληρωτικά την καταγωγή του. Κατά την εφηβεία του μαθήτευσε δίπλα στον φανατικό ασκητή άγιο Αντώνιο τον Μέγα, στην έρημο της Ερυθραίας. Ο δάσκαλός του πέθανε στην έρημο μέσα σε ένα ξεροπήγαδο προσευχόμενος στον Γιαχβέ.

     Ο Αντώνιος, κατά την περίοδο που ασκήτευε, δεν άλλαξε ποτέ κανένα ένδυμα, δεν έπλυνε ποτέ το σώμα του και τρεφόταν μέρα παρά μέρα με ένα ξερό παξιμάδι. Γυναίκα δεν γνώρισε ποτέ. (Εγκυκλοπαίδεια «Ήλιος», λήμμα «Άγιος Αντώνιος»). Τα οράματά του με μεταφυσικά όντα και η κατά φαντασίαν μάχη του με τον ίδιο τον Διάβολο ήταν οι πνευματικές καθημερινές του ενασχολήσεις. Με τις παράλογες και σχιζοφρενικές αυτές διδαχές γαλουχήθηκε ο χαρακτήρας του αγίου Αθανασίου, ενός απ΄ τους πλέον φανατικούς ανθρώπους της Ιστορίας.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ


Τα ψέματα των χριστιανών για την Αρχαία Ελλάδα.


"ΑΓΙΟΣ" ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ!!!

Ο "Άγιος" Αντώνιος καταγόταν από τη Συρία και έκανε το επάγγελμα του λιθοξόου. Όταν γνώρισε τον Χριστό, εγκατέλειψε το επάγγελμα αυτό, διότι σχετιζόταν και με την ειδωλολατρία και αναχώρησε στην έρημο. 

Αρχείο:Antvnios agios.jpgΕκεί βρήκε τον ευσεβή αναχωρητή Τιμόθεο και μαζί μ' αυτόν έζησε τρία χρόνια.Ο "Άγιος"Αντώνιος, κατά την περίοδο που ασκήτευε, δεν άλλαξε ποτέ κανένα ένδυμα, δεν έπλυνε ποτέ το σώμα του και τρεφόταν μέρα παρά μέρα με ένα ξερό παξιμάδι. Γυναίκα δεν γνώρισε ποτέ. (Εγκυκλοπαίδεια «Ήλιος», λήμμα «Άγιος Αντώνιος»). Τα οράματά του με μεταφυσικά όντα και η κατά φαντασίαν μάχη του με τον ίδιο τον Διάβολο ήταν οι πνευματικές καθημερινές του ενασχολήσεις. Με τις παράλογες και σχιζοφρενικές αυτές διδαχές γαλουχήθηκε ο χαρακτήρας του αγίου Αθανασίου, ενός απ΄ τους πλέον φανατικούς ανθρώπους της Ιστορίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ;

Προς κάθε σκεπτόμενο πολίτη αυτής της πανέρημης χώρας
Θέμα: ΓΥΑΛΙ - ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ
Yiali_and_NisyrosWWΤο Γυαλί βρίσκεται μεταξύ Νισύρου και Κω και μαζί με τα μικρότερα νησιά Άγιος Αντώνιος και Στρογγύλη ανήκει διοικητικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Νομός Δωδεκανήσου, Δήμος Νισύρου.
Αποτελείται από δύο λοφώδη τμήματα βορειοανατολικά και νοτιοδυτικά, τα οποία συνδέονται στο κέντρο από μια επίπεδη γλώσσα γης. Έχει έκταση 5 περίπου τ.χλμ. και πληθυσμό 10 κατοίκους.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ιστορικό γεγονός: Ρωσία και Ευρώπη, συμφώνησαν σε διαστημικό "γάμο"!

ImageΜία κοσμοϊστορική εξέλιξη σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με την ανακοίνωση της ενοποίησης-πρακτικά-σημαντικών δραστηριοτήτων των διαστημικών προγραμμάτων Ευρώπης και Ρωσίας! «Μέχρι τα τέλη του 2011, o ESA δεν θα μοιάζει με αυτό που είναι σήμερα. Είναι μια επανάσταση για την Ευρώπη» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ESA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος) Ζαν-Ζακ Ντορντέν. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής οι ρωσικοί πυραυλικοί φορείς και ο νέος ευρωπαϊκός πύραυλος Vega θα αναχωρούν φέτος και από το ευρωπαϊκό διαστημικό κέντρο που βρίσκεται στο Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας. Aφού η Ρωσία συμφώνησε με την Ευρώπη για κοινές διαστημικές πτήσεις, όλα τα άλλα είναι πολύ ευκολότερα, όπως η βιομηχανική συνεργασία στο τομέα της Άμυνας. Έτσι ή αλλιώς η ρωσική τεχνολογία πυραυλικών φορέων είναι η ίδια για διηπειρωτικά βλήματα και διαστημικούς φορείς, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό "¨ταμπού" σπάει η Ρωσία για να κάνει τέτοιο άνοιγμα.

Κοίτασμα 170 δις ευρώ βρέθηκε νοτίως της Κρήτης!



Εφημερίδα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΣΕΛ.12 – 16.01.2011 / Του Διονύση Νίκα - Μείζον θέμα και περαιτέρω τριβή ανάμεσα στις σχέσεις Τουρ­κίας – Ελλάδος ανα­μένεται να προκύψει με τα κοιτάσματα πε­τρελαίου που υπάρ­χουν νοτίως της Κρήτης, αλλά και κοντά στο Καστελόριζο και την Κύπρο, μια περιοχή που η Τουρκία εδώ και χρόνια διεκδικεί, γνωρίζοντας προφανώς την ύπαρξη μεγάλων και εκμεταλλεύσιμων πετρελαϊκών κοιτασμάτων. Οι πληροφορίες από το Ερζερούμ λένε πως Παπανδρέου και Ερντογάν συνομίλησαν για τα θέματα του Αιγαίου, όπως και για το πετρέλαιο. Τα αποτελέσματα των συνομιλιών δεν έγιναν γνωστά στους δημοσιογράφους, όμως είναι βέβαιο πως το θέμα των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυ­σικού αερίου νοτίως της Κρήτης και γύρω από το Καστελόριζο είναι ένα «αγκάθι» για την ελληνική πολι­τική ηγεσία, καθώς η Τουρκία διεκδικεί εδώ και πολλά χρόνια ένα «κομμάτι από την πίτα» του Αιγαίου.

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ''ΠΟΙΜΝΙΟ'' ΚΑΝΕΝΟΣ!

Η Αρχιεπισκοπή αλλάζει τα ονόματα για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα. Μετονόμασε την ΜΚΟ "Στοργή" σε "Αγάπη – "λόγω αμαρτωλού παρελθόντος" (ρεπορτάζ της "Καθημερινής" της 22/12 σελ. 7)

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Με τον "εκσυγχρονισμό" του ΠΑΣΟΚ θεσπίστηκε και ο θεσμός των "Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων", που αποτέλεσε το βασίλειο της διαφθοράς και των κάθε λογής κομπιναδόρων.
Πακτωλός χρημάτων έρευσε σε διάφορες Μ.Κ.Ο., για τις οποίες κανένας δεν γνώριζε το έργο τους.
Όταν η δημοκρατία θ' αποκατασταθεί στην πιο διεφθαρμένη χώρα του κόσμου (που τη λένε Ελλάδα), ίσως τότε θα μάθουμε που πήγαν εκατομμύρια των εκατομμυρίων.
Δυστυχώς, σ' αυτό το "θεάρεστο" έργο επεδόθηκε και η Ελληνική εκκλησία, η οποία κατηγορήθηκε για "ατασθαλίες" στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Δούρειος Ίππος του πλιάτσικου η διαβόητη "Αλληλεγγύη" εναντίον της οποίας καταμαρτυρούνται ουκ ολίγα.
Οι ιεράρχες για ν' αποσείσουν τις ποινικές ευθύνες μετονόμασαν την ΜΚΟ για να "ξεχάσουν" την "Αλληλεγγύη"!

ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!!!

Ο κατ' εξοχήν πνευματικός καθοδηγητής της ορθοδοξίας, παπα-Μεταλληνός, εξηγεί, επί τέλους τι πάει να πει το περιβόητο:
«ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου», (κατά Ιωάννη» ιβ΄, 20-23),
που ξεφώνισε ο Τσεσουά Ραβί, όταν πληροφορήθηκε ότι θέλουν να τον δουν κάποιοι Έλληνες.

Η καταλυτική ερμηνεία από το βίντεο:

Τον άνθρωπο αυτόν, τον πληρώνει η ελληνική πολιτεία, με μισθό καθηγητή πανεπιστημίου!!!

Εάν λοιπόν θέλετε να δοξάσετε τον Χριστό, τότε να πάτε να περιτμηθείτε.
Διότι όποιος δεν δοξάζει τον Κύριο είναι αιρετικός.
Αμάρτημα που οδηγεί κατ' ευθείαν στο πυρ το εξώτερο.