ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΘΑΥΜΑ!!!ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ!!

Σκέφθηκε λοιπόν να στήσει μαγαζάκι στο ναό του ''Κοίμηση Θεοτόκου'' στο Σαουθ Χάμπτον ο διαβόητος παπά-'Αλεξ Καρλούτσος, ο γνωστός εισπράκτορας του επίσης πασίγνωστου πανδολαριότατου, ο καταστροφέας του Άη Νικόλα Μανχάταν, του οποίου η δίψα για χρήμα δεν έχει προφανώς τέλος. Πουλάει τώρα ο επινοητικός παπαδόμορφος κομπιναδόρος κυρίως ελληνικά αλλά -για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες- και εντόπια φαγώσιμα προϊόντα.
Παραμένει πάντα άγνωστο αν η νέα καρλουτσική επιχείρηση έχει εξασφαλίσει την δημοτική άδεια που προβλέπεται από το νόμο, όπως

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

1821: ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΔΙΝΑΝ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!


Η ΕΒΡΑΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!
Στην πολιορκία της Ακρόπολης, οι Έλληνες πολιορκητές έδωσαν μολύβι για να φτιάξουν σφαίρες στους Τούρκους, ώστε να σταματήσουν αυτοί να καταστρέφουν τα αρχαία μνημεία!!!
Ένα πρωί οι Έλληνες πολιορκητές είδαν έκπληκτοι τους Τούρκους να είναι σκαρφαλωμένοι πάνω στα αρχαία μνημεία και με τα σπαθιά τους να τα καταστρέφουν. Έστειλαν μια