ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!"ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ. ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ"

Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
 'Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!!
Σχετική εικόνα
Ο Τύπος δεν ασχολούνταν με σκάνδαλα, ούτε σκανδαλιζόταν από τις σχέσεις των κρατούντων με τους μεγιστάνες του πλούτου. Είχε έρθει άλλωστε το πλήρωμα του χρόνου για να εκπληρωθεί το Τάμα του Έθνους. Στους έντονα αντικοινοβουλευτικούς καιρούς μας, ένα δόλιο φάντασμα πλανιέται στον αέρα: ο ισχυρισμός περί «τιμιότητας» των δικτατόρων που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία το 1967 για να την επιστρέψουν πριν από 38 χρόνια, σαν βρεγμένες γάτες, «στους πολιτικούς». Πρόκειται βέβαια για μύθο, θεμελιωμένο στη μίζερη εικόνα των επιζώντων «πρωταιτίων» - αφού πρώτα έχασαν την εξουσία, στερήθηκαν όσα είχαν παράνομα καρπωθεί και υπέστησαν τις οικονομικές συνέπειες της κοινωνικής απομόνωσής τους. Ακόμη κι αυτή η εικόνα δεν αφορά, ωστόσο, παρά ελάχιστους πρωτεργάτες της δικτατορίας. Αγνοεί την οικονομική ευμάρεια πάμπολλων μεσαίων ή «πολιτικών» στελεχών της, που η νομική κατασκευή περί «στιγμιαίου αδικήματος» άφησε παντελώς ατιμώρητα ν' απολαμβάνουν τα αποκτήματά τους.
Την επιβίωση του μύθου διευκολύνει η χαώδης διαφορά του τότε με το σήμερα, όσον αφορά τη δυνατότητα δημόσιας συζήτησης για παρόμοια ζητήματα. Επί χούντας η ραδιοτηλεόραση ήταν κρατική (κι αυστηρά προπαγανδιστική), ενώ ο Τύπος περνούσε από δρακόντεια λογοκρισία. Οποιαδήποτε έρευνα ή ακόμη και νύξη για κρατικά σκάνδαλα ήταν απλά αδιανόητη. χαρακτηριστικό το κύριο άρθρο του Γιάννη Καψή στον «Ταχυδρόμο» (24.5.74), όταν η δικτατορία Ιωαννίδη δημοσιοποίησε το (Παπαδοπουλικό) «σκάνδαλο των κρεάτων»: «Δεν είναι καινούρια η υπόθεση. Μήνες ολόκληρους οι φήμες οργίαζαν. Κι όμως κανείς δεν τολμούσε. Κανείς δεν είχε το θάρρος να μεταβάλει τον ψίθυρο σε καταγγελία. Κι όσο οι φήμες απλώνονταν, αγκαλιάζοντας όλο και περισσότερους υπεύθυνους και μη, τόσο μεγάλωνε κι ο φόβος μήπως θίξουμε τα κακώς κείμενα. Ηταν μια 'συνωμοσία κραυγαλέας σιωπής', χάρη και στη δρακόντεια νομοθεσία που ρυθμίζει -και συμπιέζει- την ενάσκηση του λειτουργήματός μας». Μετά τη Μεταπολίτευση, ο Τύπος ξεχείλισε βέβαια από πληροφορίες για σκάνδαλα της χουντικής επταετίας. Ομως αυτά θεωρούνταν τότε -και σωστά- απλές παρωνυχίδες μπροστά στα υπόλοιπα εγκλήματα της δικτατορίας.

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!


Σχετική εικόνα
ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!??ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
   ΔΑΝΙΗΛ κεφ 5 στ 21   1 Εν τω τρίτω έτει της βασιλείας του βασιλέως Βαλτάσαρ όρασις εφάνη εις εμέ, εις εμέ τον Δανιήλ, μετά την εις εμέ φανείσαν πρότερον.   2 Και είδον εν τη οράσει· και ότε είδον, ήμην εν Σούσοις τη βασιλευούση τη εν τη επαρχία Ελάμ· και είδον εν τη οράσει και εγώ ήμην πλησίον του ποταμού Ουλαΐ.   3 Και εσήκωσα τους οφθαλμούς μου και είδον και ιδού, ίστατο έμπροσθεν του ποταμού κριός εις έχων κέρατα· και τα κέρατα ήσαν υψηλά, το εν όμως υψηλότερον του άλλου· και το υψηλότερον εξεφύτρωσεν ύστερον.   4 Είδον τον κριόν κερατίζοντα προς δύσιν και προς βορράν και προς νότον· και ουδέν θηρίον ηδύνατο να σταθή έμπροσθεν αυτού και δεν υπήρχεν ο ελευθερών εκ της χειρός αυτού· αλλ' έκαμνε κατά την θέλησιν αυτού και εμεγαλύνθη.   5 Ενώ δε εγώ εσκεπτόμην, ιδού, τράγος ήρχετο από της δύσεως επί πρόσωπον πάσης της γης και δεν ήγγιζε το έδαφος· και ο τράγος είχε κέρας περίβλεπτον μεταξύ των οφθαλμών αυτού.   6 Και ήλθεν έως του κριού του έχοντος τα δύο κέρατα, τον οποίον είδον ιστάμενον έμπροσθεν του ποταμού, και έδραμε προς αυτόν εν τη ορμή της δυνάμεως αυτού.   7

ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥ!!ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!

  ΓΙΑΤΙ 301 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ??ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΕΔΩ!!http://apollonios.pblogs.gr/2011/04/sok-me-nomo-toy-syntagmatos-harizoyn-kathe-hrono-2-750-000-sthn-.html
Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ   Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡ!!!
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ!!

Ο ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΚΡΑΤΗ-και ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος... αποθεώνει τον καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ!!
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με ένα σημερινό σημείωμά στην προσωπική του ιστοσελίδα mkka.blogspot.gr ουσιαστικά αποθεώνει τον καταζητούμενο για συμμετοχή του στο σκάνδαλο της Proton Bank Πέτρο Κυριακίδη.
Παραλληλίζοντας τις κατηγορίες σε βάρος του για τη συνεργασία του με τον ήδη προφυλακισμένο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με τις υποθέσεις του Σωκράτη, του Κολοκοτρώνη,του Ιωάννη του Προδρόμου και του Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος τον χαρακτηρίζει Κύριο (σημειώνοντας ότι το κ. πρέπει να είναι κεφαλαίο), «αφανή φιλάνθρωπο» και«αθόρυβο εργάτη του αγαθού και της αγαθοεργίας».
Επιτίθεται μάλιστα κατά των ΜΜΕ που ασχολούνται με τις σε βάρος του κατηγορίες αποκαλύπτοντας στοιχεία γι' αυτόν,όπως για παράδειγμα το χθεσινό δημοσίευμα της Real όπου καταγράφεται ότι ανάμεσα στα κατασχεθέντα έγγραφα στο σπίτι του Λαυρεντιάδη βρέθηκε και ένα στο οποίο ο Κυριακίδης παραδέχεται ότι όλες οι μετοχές που κατείχε στον χώρο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου ανήκαν στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και ότι αυτός θα έπρεπε να τις επιστρέψει πίσω με αντίτιμο 1.000 ευρώ.
Αναλυτικά, το σημείωμα του Μητροπολίτη Αμβρόσιου έχει ως εξής:

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Ο "ΜΕΓΑΣ"ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΥΖΟΥΣΕ ΜΕ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗ ΚΑΛΟΝΗ!!

Ο Αθανάσιος Αλεξανδρείας, "Μέγας Αθανάσιος ή Άγιος Αθανάσιος" (περ. 298[ - 2 Μαΐου 373) ήταν Χριστιανός επίσκοπος και Πατριάρχης Αλεξανδρείας της Αιγύπτου κατά τον 4ο μ.Χ. αιώνα. Τιμάται ως άγιος τόσο από την Ανατολική Ορθόδοξη όσο και από την Ρωμαιοκαθολικήεκκλησία. Αποτελεί έναν από τους τέσσερις μεγάλους Πατέρες της Ανατολικής εκκλησίας και έναν από τους 33 Πατέρες της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.Ήταν μέγας διώκτης των Ελλήνων Εθνικών  και είχε απαγορέψει τον όρο ΕΛΛΗΝ!!!
Από πολύ νέος έδειξε την πνευματική κλίση του. Σε ηλικία 25 ετών χειροτονήθηκε διάκονος από τον επίσκοπο Αλεξανδρείας Αλέξανδρο, τον οποίο ακολούθησε στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο το 325, στη Νίκαια της Βιθυνίας. Εκεί αναδείχθηκε πρωτεργάτης στην καταδίκη της διδασκαλίας του Αρείου που χαρακτηρίστηκαν αιρετικές. Το 328 και σε ηλικία 33 ετών εξελέγη πατριάρχης Αλεξανδρείας.Γεννήθηκε στα τέλη του 3ου αιώνα μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, αφού κατά τον ιστορικό Σωκράτη τον Σχολαστικό, εκεί είχε και πατρικό και οικογενειακό τάφο (Εκκλ. Ιστορία 4,13). Οι γονείς του ήταν Χριστιανοί και από μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του, αφού παρίστανε τον ιερέα που βάπτιζε τους πιστούς (φίλους του).

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ BIG BANG ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΥΚΙΠΤΟ ΤΟΝ 5 ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!

Η περιγραφή του "Big Bang" απο τον Λεύκιππο τον 5ο αιώνα π.κ.!!Τότε που οι πρόγονοι των Ιουδαιοχριστιανών έλεγαν ότι η Γη είναι επίπεδη και ......ακίνητη!!!

Λεύκιππος, ο δάσκαλος του Δημόκριτου και πατέρας της ατομικής θεωρίας, την οποία πρόβαλε και εξέλιξε ο πιο χαρισματικός, πιθανότατα, μαθητής του. Ο Λεύκιππος ήταν Έλληνας φιλόσοφος του 5ου αι. π.κ.χ. (480/470 π.κ.χ.-400 π.κ.χ.) από τα Άβδηρα (κάποιοι λένε από τη Μίλητο) μαθητής του Ζήνωνα του Ελεάτη. Διατύπωσε πρώτος την υπόθεση ότι η ύλη αποτελείται από άτομα. Του Μιχάλη Καλόπουλου Είναι πέρα από κάθε κατανόηση το πως ο μέγας αυτός θεωρητικός (Λεύκιππος ο Αβδηρίτης) διέβλεψε από τότε με τέτοια ακρίβεια την μεγάλη κοσμογονική έκρηξη που σήμερα ειναι γνωστή ως BIG BANG!

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ BBC:ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΛΟΠΗ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!


pathenon-marbles
Ιστορικός του BBC για τα γλυπτά του Παρθενώνα: Ξεκάθαρη περίπτωση κλοπής από το Βρετανικό Μουσείο!
Η... αντισυμβατική πρόταση με το τεράστιο καρότσι σούπερ μάρκετ και το δικαίωμα των χωρών να διαλέξουν ό,τι τους ανήκει Αποτελεί «ηθική επιταγή» για το Βρετανικό Μουσείο να παραδώσει επιτέλους στις χώρες προέλευσής τους τους χιλιάδες θησαυρούς ξένων πολιτισμών που κοσμούν τις αίθουσές του, ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά σε πρόσφατη ομιλία του ο ιστορικός του BBC, Ντάνιελ Ολουσόγκα.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΕΕΕΕ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΛΛΑΔΙΟΣ!!!ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΕΙΣΤΕ!!

ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ!!!ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για "Όσιος" Παλλάδιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!
"Όσιος" Παλλάδιος (28 Ιανουαρίου)

Ο "Όσιος" Παλλάδιος καταγόταν από τη Συρία και ασκήτεψε στο όρος Ήμμη (ή Ίμμαι). Εκεί έκτισε ένα μικρό κελί και κλείσθηκε μέσα με αγρυπνία, νηστεία και αδιάλειπτη προσευχή. Έτσι έλαβε από τον Θεό το χάρισμα της θαυματουργίας. Ένα από τα θαύματά του, το οποίο διηγείται ο Θεοδώρητος Κύρου, στη Φιλόθεο Ιστορία του, είναι και το εξής: Κάποιοι ληστές έριξαν προς της θύρας του Οσίου έναν πλούσιο έμπορο, τον οποίο αφού λήστεψαν, τον έσφαξαν. Όταν ξημέρωσε και έγινε γνωστό το έγκλημα, όλοι θεώρησαν ένοχο για την σφαγή του εμπόρου τον Όσιο. Όμως, ο Όσιος προσευχήθηκε στον Θεό και ανέστησε το νεκρό.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Η ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ: ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!

Η υποθήκη του Μωάμεθ προς τους Μουσουλμάνους να σέβονται και να προστατεύουν το μοναστήρι και να δείχνουν ανοχή προς τους Χριστιανούς!!!! ΜΩΑΜΕΘ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ: ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!



Η γραπτή υποθήκη του Μωάμεθ προς τους Μουσουλμάνους να σέβονται και να προστατεύουν το μοναστήρι (Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά ) και να δείχνουν ανοχή προς τους Χριστιανούς.  Τον Αχτιναμέ έγραψε ο διάδοχος του Αλής στις 7. Ιουλίου 623 μ.Χ., ενώπιον 21 κατονομαζόμενων μαρτύρων, αποτελείται από 21 άρθρα και φέρει ως υπογραφή το αποτύπωμα της παλάμης του Προφήτη. 

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ:Ο ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ!ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ?ΒΙΝΤΕΟ

ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΣΑΣ ΡΩΜΙΟΙ??

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!   Αρχιμανδρίτης από την Πάτρα βεβήλωσε τη μνήμη του Χριστόδουλου  πηγη  Να πάρω θέση ???Έχει δίκιο  ο Κύριλλος πρέπει να δώσουν στη δημοσιότητα το ιατρικό ανακοινωθέν να μας πουν επιτέλους από τι πέθανε ο ρασοφόρος Χουντόδουλος που η εκκλησία τον έχει κάνει σημαία!!Δείτε τι λέει ο Μητροπολίτης Κύριλλος!!

Αυτή τη φορά ο αρχιμανδρίτης της Πάτρας Κύριλλος Κωστόπουλος, γνωστός για τη μαχητικότητά του σε ζητήματα Ορθοδοξίας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει όσα διαδίδονται για εκείνον τις τελευταίες ημέρες! Γιατί τουλάχιστον είκοσι άτομα (κυρίως γυναίκες) ήταν παρόντα το πρωί της περασμένης Κυριακής στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μπάλα και λένε πως τον άκουσαν να αναφέρεται με τόσο αρνητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που η εφημερίδα μας (Kόσμος της Πάτρας) πραγματικά δεν μπορεί να γράψει!

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:ΕΝΑ ΚΥΜΒΑΛΟ ΑΛΑΛΑΖΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!!



Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του(= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του.
Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα.

ΡΩΜΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΗΤΑΝ ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ!!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ..Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!


 Αποτύπωση της ψυχογραφίας του
από τους ίδιους τους ευαγγελιστές
Σύμφωνα με τους χριστιανούς θεωρητικούς ο Ιησούς Χριστός δίδαξε στον κόσμο το πνεύμα της αγάπης. Στο άρθρο αυτό όμως, θα δείξουμε, ότι από τα ίδια τα κείμενα της «Καινής Διαθήκης» προκύπτει, ότι ο Ιησούς Χριστός όχι μόνον δεν ήταν κήρυκας αγάπης όπως προβάλλεται, αλλά αντιθέτως προέβαινε σε κηρύγματα απίστευτου μίσους, διχασμού και έντονου ανθελληνισμού.
«Ήταν μερικοί Έλληνες μεταξύ εκείνων που είχαν ανεβεί για να προσκυνήσουν κατά την εορτή. Αυτοί λοιπόν ήλθαν στον Φίλιππο ο οποίος ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και του είπαν: Κύριε, θέλουμε να δούμε τον Ιησού';. Έρχεται ο Φίλιππος και το λέει στον Ανδρέα και ο Ανδρέας κι ο Φίλιππος το λέγουν στον Ιησού. Ο Ιησούς αποκρίθηκε σ'; αυτούς: Ήλθε η ώρα για να δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου';» («κατά Ιωάννη» ιβ΄20-23). Αυτό είναι το περίφημο απόσπασμα στο οποίο κατά κόρον αναφέρονται οι ελληνορθόδοξοι στην προσπάθειά τους να δείξουν, ότι ο Ιησούς δήθεν αγαπούσε τους Έλληνες.
Εδώ πρέπει να

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ "ΘΕΟ" ΓΙΑΧΒΕ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΕΒΡΑΊΟΣ ιησούς προσεύχεται στον Πατέρα, για προστασία των πιστών
Προσευχή του Ιησού για αποκάλυψη
 (Ματθαίος11:25-26, Λουκάς 10:21-22)
Η προσευχή του Ιησού για να αποκαλύψει ο Θεός τον εαυτό Του στους ταπεινούς.
Η προσευχή του Ιησού στη Γεθσημανή (Ματθαίος 26:36-44, Μάρκος 14:32-39, Λουκάς 22:46)
Ο Ιησούς στον κήπο της Γεθσημανή προσεύχεται στον Πατέρα, πριν τη σύλληψή Του, και το σταυρικό Του θάνατο.
Η προσευχή του Ιησού πάνω στο σταυρό (Ματθαίος 27:46, Μάρκος 15:34, Λουκάς 23:34,46)
Ο Ιησούς πάνω στο σταυρό προσεύχεται δυνατά: "Θεέ μου, Θεέ μου, γιατί με εγκατέλειψες;"
Η προσευχή του Ιησού κατά την ανάσταση του Λάζαρου (Ιωάννης 11:41-42)
Ο Ιησούς προσεύχεται στον Πατέρα, μετά την ανάσταση του Λάζαρου.
Η προσευχή του Ιησού για τους δικούς του (Ιωάννης κεφ. 17)
Ο Ιησούς προσεύχεται στον Πατέρα, για προστασία των πιστών Του.

Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!


«Δρόμος στη Θεσσαλονίκη». «Τα χαρακτικά της Θεσσαλονίκης, από τον 15ο έως και τον 19ο αιώνα», από τις συλλογές των Γ.Πατιερίδη και Κ.Σταμάτη-Μουσείο Φωτογραφίας, 2009.
του Αναγνώστη Λασκαράτου
Καταλήξαμε στο πρώτο μέρος με την παχυλή αμάθεια, ακόμη και του ανώτατου, Βυζαντινού κλήρου και συνεχίζουμε με τον αναλφαβητισμό του στην οθωμανική περίοδο. Καταθέτει ο υπερσυντηρητικός Πιπινέλης, διπλωμάτης και «Υπουργός» Εξωτερικών της Χούντας («Πολιτική Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως»-Παρίσι 1928) : «Ολόκληρος εν γένει ο 16ος και 17ος αιών…πληρούται αμαθών και αθλίων πατριαρχών». Το 1657 γίνεται πατριάρχης ο Γάνου Γαβριήλ. Σε δυό μήνες εκθρονίζεται λόγω αγραμματοσύνης αφού γελοιοποιήθηκε αδυνατώντας να ιερολογήσει έναν γάμο. Γίνεται μητροπολίτης Προύσας, αλλά απαγχονίζεται το 1659 κατηγορούμενος για προσηλυτισμό μουσουλμάνων. Η τουρκική νομοθεσία για το «αδίκημα» αυτό, ήταν πιο αυστηρή ακόμη και από αυτήν της σημερινής Ελλάδας της ευσεβούς Αριστεροακροδεξιάς. Η Εκκλησία τον ανακήρυξε άγιο (3 Δεκεμβρίου). Ο πατριάρχης Κλήμης (1667), που ανατράπηκε ύστερα από αίτημα των επισκόπων στο Σουλτάνο, ήταν σχεδόν αγράμματος, ο δε πατριάρχης Δοσίθεος Νοταράς τον αποκαλεί αγριάνθρωπο. Είπαμε πως αυτή η ιερή αμάθεια δεν ήταν σημείο και τέρας της «Τουρκοκρατίας».Αποτέλεσμα εικόνας για φιλοσοφια χριστιανισμος

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ!!ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ "ΘΕΟΥ" ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!ΒΙΝΤΕΟ!!

 
Γράφει Συντακτική Ομάδα χριστιανος Χειλαδάκης..
"ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ" ΕΘΝΗ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!

Ψαλ. 78,1     Ω Θεέ, ειδωλολατρικά έθνη επήλθον, εναντίον της ιδικής σου κληρονομίας και κατεπλημμύρισαν την γην, εβεβήλωσαν τον άγιόν σου ναόν και μετέβαλαν την Ιερουσαλήμ εις ερείπια, ωσάν μίαν αχυροκαλύβην, η οποία είχε χρησιμεύσει δια την πρόχειρον συγκέντρωσιν των οπωρικών.
Ψαλ. 78,2         Αφήκαν άταφα τα πτώματα των δούλων σου, τροφήν εις τα πτηνά του ουρανού, και τας σάρκας των ανθρώπων των αφωσιωμένων εις σέ, ως βοράν εις τα θηρία της γης.
Ψαλ. 78,3         Αφθονον έχυσαν το αίμα των, ωσάν το νερό κύκλω από την Ιερουσαλήμ και κανείς δεν υπήρξε να τους θάψη.

ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!



alosh-konstantinopolis
Είναι γνωστόν, πως κατά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, οι ρασοφόροι λειτούργησαν ως πέμπτη φάλαγγα, καλλιεργώντας είτε κλίμα ηττοπάθειας -αντιτιθέμενοι στην ένωση των Εκκλησιών- λέγοντας πως «είναι θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει», είτε ερχόμενοι και σε απευθείας συνομιλίες με τους Οθωμανούς.
Τις προδοσίες των ρασοφόρων, προσπαθεί μέχρι και σήμερα η Εκκλησία να καλύψει με το παραμυθάκι της ξεχασμένης Κερκόπορτας (λες και επρόκειτο για μια απλή πόρτα που έκλεινε με ένα απλό πόμολο που δεν ασφάλισε καλά). Βεβαίως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, ακόμη κι αν παρακάμψουμε το γεγονός, πως τουλάχιστον 30.000 ρασοφόροι «πέρδονταν κι έθρεφαν πρωκτό»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ:ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ!!

Constantine XI Palaiologos miniature.jpg
Ο Κωνσταντίνος ΙΑ Δραγάσης Παλαιολόγος (8 Φεβρουαρίου 1405 - 29 Μαΐου 1453) ήταν ο τελευταίος βασιλεύων Βυζαντινός αυτοκράτορας, ως μέλος της δυναστείας των Παλαιολόγων, από το 1449 έως το θάνατό του κατά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης (1453). Μετά το θάνατό του, έγινε θρυλική μορφή της Εβραιοχριστιανικής λαϊκής παράδοσης ως ο

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ!!

Πλήθος Χριστιανοτάλιμπαν μαζι με την Χριστιανική Αυγή τιμά τον τελευταίο Ρωμαίο και ανθέλληνα Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και την πρωτεύουσα του

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!

ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΙ!!ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΕΛΛΗΝΑΣ!!ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!
Μία "αρχαία" κορινθιακή περικεφαλαία πολεμιστή ανακαλύφθηκε στην μακρινή χερσόνησο Taman, στη νοτιοδυτική Ρωσία και στις βόρειες ακτές της Μαύρης Θάλασσας

ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ??Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΟΧΙ??

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!

ΙΗΣΟΥΣ:ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΠΝΕΥΜΑ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ


ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΑΓΙΟ" ...ΠΝΕΥΜΑ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΠΝΕΥΜΑ!!
ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ:
Αποτέλεσμα εικόνας για !ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΠΝΕΥΜΑ
31 »Γι’ αυτόν τον λόγο σάς λέω: Κάθε είδους αμαρτία και βλασφημία θα συγχωρηθεί στους ανθρώπους, αλλά η βλασφημία εναντίον του πνεύματος δεν θα συγχωρηθεί.+ 32 Παραδείγματος χάρη, όποιος πει κάτι εναντίον του Γιου του ανθρώπου, θα του συγχωρηθεί·+ αλλά όποιος πει εναντίον του αγίου πνεύματος, δεν θα του συγχωρηθεί ούτε σε αυτό το σύστημα πραγμάτων* ούτε σε εκείνο που πρόκειται να έρθει.+
ΜΑΤΘΑΙΟΣ  12..31
Τι Είναι το Άγιο Πνεύμα;

Κυριακή 27 Μαΐου 2018



ΕΡΩΤΗΜΑ??ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΕΝΝΑΕΙ
Η  ΘΕΑ ΓΑΙΑ??

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΑ ΓΑΙΑ
Η βίαιη επιβολή της χριστιανικής βάπτισης

Στη Ρωμιοσύνη το λάδωμα οι Ρωμιοί το μαθαίνουν από μικροί. (Κυρ, Ελευθεροτυπία).

Ένα θρίλερ, που παίζεται 1.700 χρόνια
στις εκκλησίες της χώρας μας
σε βάρος του ανυποψίαστου ποιμνίου

-->     Απ΄ τη δημιουργία του νεοελληνικού κράτους μέχρι και σήμερα όλοι σχεδόν οι Ρωμιοί συμπολίτες μας πιστεύουν, ότι το τελετουργικό τού ορθόδοξου νηπιοβαπτισμού αποτελεί ένα θέσφατο της παράδοσής τους. Και φυσικά δεν έχουν ποτέ σκεφτεί, ότι η ορθόδοξη βάπτιση είναι μία βίαιη θρησκευτική πράξη παράνομη και καταχρηστική, αφού παραβιάζει τις διατάξεις του Συντάγματος, καταργώντας την ελευθερία επιλογής του ατόμου που μνημονεύεται στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα τον βίαιο προσηλυτισμό ενός άβουλου πλάσματος. Ας δούμε όμως τι πραγματικά συμβαίνει...
     Ζούμε σε μία χώρα βαθιά θρησκευόμενη. Η καθημερινότητα και όλη η ζωή των συμπολιτών μας στροβιλίζεται γύρω απ΄ τη θρησκεία, χωρίς όμως να το έχει σχεδόν κανείς συνειδητοποιήσει. Οι γιορτές μας, οι ονομαστικές (είμαστε απ΄ τις μοναδικές χώρες στην Ευρώπη, που εορτάζει έκαστος την ονομαστική εορτή του αγίου του) και οι εθνικές έχουν όλες σχεδόν ταυτιστεί με θρησκευτικά γεγονότα· παρομοίως και οι αργίες (Πάσχα, Χριστούγεννα, Φώτα, Καθαρά Δευτέρα, της Παναγίας, αλλά και κάθε μέρα του χρόνου γιορτάζει τουλάχιστον κάποιος άγιος ή αγία κ.ά.). Τα θρησκευτικά ταμπού επηρεάζουν την διατροφή (νηστείες, μαγειρίτσα, αρνιά, αυγά, τσουρέκια, νηστήσιμα κ.ά.), το καθώς πρέπει ντύσιμο (το γυμνό σώμα είναι ντροπή), ο τρόπος που ερωτευόμαστε και κάνουμε έρωτα (το σεξ είναι κακό και διαβολικό), όλα είναι βαθιά επηρεασμένα απ’ την θρησκεία.
    
     Φράσεις όπως «δόξα τω θεώ», «πρώτα ο θεός», «Χριστός κι απόστολος», «έχει ο θεός», «θεός φυλάξει» και άλλες παρόμοιες, ακούγονται καθημερινά κι ανά πάσα στιγμή απ΄ τους Ρωμιούς συμπολίτες μας. Σε κάθε δύσκολη ή ευτυχισμένη στιγμή ο θεός είναι παρών «θεέ μου…», «Παναγία μου»...
      
     Ο φόβος του θανάτου και οι λοιποί μεταφυσικοί φόβοι και δεισιδαιμονίες, που συνδέονται με θεούς, διαβόλους, αγγέλους, αγίους, δαίμονες, κολάσεις, παραδείσους και λοιπά μεταφυσικά όντα και καταστάσεις, αρρωσταίνουν βαριά τις ψυχές των θρησκευόμενων συμπολιτών μας. Θρησκευτικές εικόνες (σε σχολεία, δικαστήρια, αστυνομίες, φυλακές, μαγαζιά, οίκους ανοχής, σπίτια και όπου αλλού μπορεί κανείς να φανταστεί) καντηλάκια, σταυρουδάκια, κομποσχοίνια, κομπολόγια και άλλα θρησκευτικά αξεσουάρ κοσμούν τα χριστιανικά σπίτια, τ΄ αυτοκίνητα αλλά και τους ίδιους τους πιστούς. Εξομολογήσεις, τάματα, αγιασμοί, φιλιά σε παντός είδους είδωλα (εικόνες, σταυρούς, ιερά βιβλία, χέρια παπάδων, κόκαλα, θεϊκές ζώνες, δάπεδα, μάρμαρα, ξύλα, τούβλα κ.ά.), παντός είδους θαύματα, περιφορές εικόνων και λειψάνων, προσευχές, ονειρώξεις, θεϊκά οράματα, παραισθήσεις, πνευματικοί και άλλα παρατράγουδα συμπληρώνουν το πακέτο της θρησκευτικής δεισιδαιμονίας αυτής της χώρας.
    
     Αλλά και οι μεγάλες, όπως λέμε στιγμές της ζωής των συμπολιτών μας, όπως η ονοματοδοσία, ο αρραβώνας, ο γάμος κι ο θάνατος (αλλά και μετά θάνατον), είναι πάλι βαθιά συνδεδεμένες με την θρησκεία. Συμπέρασμα: είμαστε η τελευταία θεοκρατία της Ευρώπης και η τελευταία χριστιανική θεοκρατία του κόσμου…
    

ΤΟ "ΑΣΤΡΟ" ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ "ΑΣΤΡΟ" ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
 Το λήμμα σχετίζεται με την Ιουδαϊκή θρησκεία. Ζητήματα σχετικά με εθνικές, ιστορικές και πολιτισμικές όψεις της Ιουδαϊκής ταυτότητας αναφέρονται στο λήμμα Εβραίοι.  Η Τορά περιέχει τα βιβλία του Μωυσή, τα πέντε πρώτα της Εβραϊκής Βίβλου. Βλ. Πεντάτευχος Ο Ιουδαϊσμός είναι η παραδοσιακή θρησκεία των Εβραίων ανά τον κόσμο με περίπου 15 εκατομμύρια πιστούς το 2006, γεγονός που τον κατατάσσει ως δωδέκατη σε τάξη μεγέθους οργανωμένη θρησκεία.