ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ
Να πληροφορήσουμε τους Εβραιοχριστιανούς απολογητές που βάζουν το οπτικοακουστικό υλικό με τον Ιωάννη Φουράκη, ότι ο κύριος αυτός ήταν ο Δούρειος Ίππος της εβραιοχριστιανικής αίρεσης ,ο οποίος Δούρειος Ίππος είχε ώς σκοπό να κρατάει τους ανθρώπους που τον πίστευαν σε αδράνεια, όσον'αφορά τον αγώνα εναντίον της ορθοδοξίας,μέσω ύπουλων τρόπων.

ΜΕΓΑΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ- Ο ΜΩΣΑΪΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!!

alt
Ο ΜΕΓΑΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ,ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΩΣΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ : Όμως, γιατί να μακρηγορώ πάνω σ' αυτά που υποστηρίζουν οι χριστιανοί, όταν εύκολα μπορούμε να δούμε αν έχουν κάποια ισχύ; Ισχυρίζονται, λοιπόν, πως ο Θεός, μετά τον πρώτο νόμο, έθεσε και δεύτερο. Γιατί, λένε, ο πρώτος δημιουργήθηκε για κάποια ορισμένη συγκυρία και για περιορισμένο χρόνο, και, κατόπιν, αποκαλύφθηκε ο δεύτερος, γιατί ο νόμος του Μωυσή ήταν περιορισμένος σε χρόνο και σε τόπο. Θα αποδείξω καθαρά ότι λένε ψέματα, παραθέτοντας όχι μόνο δέκα αλλά αναρίθμητες μαρτυρίες από τα βιβλία του Μωυσή, στα οποία ισχυρίζεται ότι ο νόμος είναι αιώνιος. Ακούστε τώρα ένα απόσπασμα από την «Έξοδο»:

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΟΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για βιβλος εικονες   58 Στίχοι Βίβλων για Διάφοροι Θεοί Οι περισσότεροι σχετικοί στίχοι:  Έξοδος 34:14 Δεν πρέπει ποτέ να υποκύπτετε σε άλλο θεό γιατί ο Κύριος, ζηλευμένος από τη φύση, είναι ένας ζηλιάρης Θεός. Έξοδος 20: 3 Μην έχετε άλλους Θεούς εκτός από Μένα. Δευτερονόμιο 5: 7 Μην έχετε άλλους Θεούς εκτός από Μένα. Έξοδος 23:13ν "Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα όσα σας έχω πει. Δεν πρέπει να επικαλεστείτε ονόματα άλλων θεών · δεν πρέπει να ακουστούν στα χείλη σας. Δευτερονόμιο 31:18 Σίγουρα θα κρύψω το πρόσωπό Μου εκείνη την ημέρα εξαιτίας όλου του κακού που 

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ!!


altΟ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΗ ΔΕΣ ΕΔΩ!!! ΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΟΥ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!
Στην Τσεχία υπάρχει ένα μοναδικό ρωμαιοκαθολικό εκκλησάκι. Πρόκειται το Sedlec Ossuary, έναν ναό που υπολογίζεται πως περιέχει τους σκελετούς περισσότερων από 40.000 ανθρώπων. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται και σε κοινή θέα καθώς αποτελούν την εσωτερική διακόσμηση Ένα ναός φτιαγμένος από... κηδείες!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ:ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΜΑΡΤΙΩΝ!!

Ο Γαλιλέος μπροστά στην Ιερά Εξέταση.
Αιρετικός μπορούσε να θεωρηθεί οποιοσδήποτε, ακόμη και ο πιο πιστός πολίτης, αρκεί να είχε μια οποιαδήποτε άποψη, με την οποία η καθολική εκκλησία δεν συμφωνούσε. Για παράδειγμα,  ο Γαλιλαίος ήταν πιστός, αλλά υποστήριζε  ότι η γη γυρίζει, ενώ για την εκκλησία ήταν στάσιμη. Φυσικά, παραπέμφθηκε στο ιερό δικαστήριο και ομολόγησε χωρίς βασανιστήρια αυτό που του υπαγόρευσαν.


Ο Γαλιλέος μπροστά στην Ιερά Εξέταση.
Η δημιουργία της Ιεράς Εξέτασης
Το 1231, ο Πάπας Γρηγόριος Στ', ίδρυσε την Ιερά Εξέταση στη Ρώμη, για να ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς πιστούς, απ' τους αμαρτωλούς αιρετικούς.
Ο Πάπας, μάλιστα, δεν ξέχασε να συμπληρώσει στην παπική βούλα, ότι όποιος ιεροεξεταστής αναγκαστεί να βασανίσει τον αιρετικό, για να αποσπάσει την ομολογία του, είναι αυτομάτως συγχωρεμένος απ' τον Θεό και την εκκλησία.
Τα βασανιστήρια ήταν άμεσα συνδεδεμένα με την όλη διαδικασία, γιατί κανείς δεν μπορούσε να καταδικαστεί, αν δεν είχε ομολογήσει.
Γι' αυτό, οι

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ!!Ο ΖΗΛΩΤΗΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ!! Τα γεγονότα στην Ιουδαία
"Tω καιρώ εκείνω"... έγιναν 62 επαναστάσεις κατά των Ελλήνων και Ρωμαίων στην Ιουδαία, εκ των οποίων 61alt είχαν ως αφετηρία την Γαλιλαία. Οι Ρωμαίοι γνωρίζοντας ότι ακόμη και τα αυστηρά μέτρα που είχε λάβει πριν απ' αυτούς ο Αντίοχος δεν καρποφόρησαν, απεφάσισαν για να καταστείλουν τις ανταρσίες, τα πραξικοπήματα και τους μαχαιροβγάλτες και τους πάσης φύσεως επαναστάτες, να επιβάλουν την πιο «φρικτή και τρομακτική θανατική καταδίκη» (Κικέρων) την σταύρωση. Αλλά όχι απλά μόνο σταύρωση: Η σταύρωση δεν αποσκοπούσε στην απλή θανάτωση του κατάδικου, αλλά στην όσο το δυνατόν μακροχρόνια έκθεσή του σε κοινή θέα, προς παραδειγματισμό, σωφρονισμό και εκφοβισμό.  Ότι οι εσταυρωμένοι έπρεπε να παραμείνουν για μέρες στο σταυρό, συμπεραίνεται επίσης, από το ότι οι Ρωμαίοι τοποθετούσαν στο

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΠΤΙΣΗ  ΙΗΣΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΝΟΥ "ΘΕΟΥ" ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ??
ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΝΟΣ 'Η Η ΝΟΝΑ?
ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΨΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ??
ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ!!ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΡΙΑΜ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνεσ φιλοσοφοι
ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ: ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ!!!!!ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ??Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΟΙΧ@@@@@Σ!!!ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!!
      Στον Ακάθιστο Ύμνο, έργο άγνωστου μελωδού του 6ου αιώνα, στο διάστημα των ετών 500-520, προς τιμή της μητέρας του Ιησού, αναφέρεται σε κάποιους στίχους, εισαγωγικά στο γράμμα Ρ, ότι μετέτρεψε: «Ρήτορας πολυφθόγγους, ως ιχθύας αφώνους...» και στη συνέχεια: