ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!!

 Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!
Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο αναβιώνουν με τον δικό τους τρόπο τα πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας. Ασυνήθιστες τελετές και παραδόσεις υπαγορεύουν αυτομαστιγώματα, αληθινές σταυρώσεις, πομπές μετάνοιας ακόμη και Ανάσταση ενός ...πλαστικού Ιησού κάθε 60 λεπτά 
alt
Σταυρώσεις Χριστιανών στις Φιλιππίνες Στις Φιλιππίνες, Χριστιανοί τη Μεγάλη Παρασκευή σταυρώνονται σε αναπαράσταση του μαρτυρίου του Ιησού. Το τελετουργικό χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950 και προσελκύει χιλιάδες πιστούς. Όσοι επιλέγουν να σταυρωθούν το κάνουν για να εξιλεωθούν από τις αμαρτίες τους, για να προσευχηθούν για μια καλύτερη ζωή ή για να ευχαριστήσουν το Θεό για κάποιο θαύμα που έχει συμβεί

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ!!!

Στη διάρκεια της διακονίας του, ο Ιησούς παρευρισκόταν σε γιορτές στην Ιερουσαλήμ, όπου συχνά δίδασκε τα πλήθη. Δύο φορές έδιωξε από την αυλή του ναού τους αργυραμοιβούς και τους εμπόρους.    Ματ 21:12· Ιωα 2:1316     alt Αυτά λέει ο Ματθαίος αλλά ο Μάρκος άλλα μας λέει στο Κεφ 12: 41..38 Και έλεγε προς αυτούς εν τη διδαχή αυτού· Προσέχετε από των γραμματέων,

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ!!

Η Ανάσταση του Ιησού -Το μυστικό της Παρασκευής… | ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
Το μυστικό της Παρασκευής ...; 
σκοτώνει οριστικά τον μύθο της ανάστασης!  «Χρόνος και καιρός για κάθε πράγμα  καιρός της γέννας και καιρός του θανάτου  καιρός να φυτέψεις και καιρός να ξεριζώσεις  καιρός να σκοτώσεις και καιρός να θεραπεύσεις  καιρός να κλάψεις και καιρός να γελάσεις»  Σολομών Εκκλησιαστής 3.1-4. Στην περίπτωση του Ιησού, οι σοβαρές ενδείξεις μιας προσχεδιασμέ-νης "ανάστασης" κάθε άλλο παρά τελειώνουν εδώ!

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ:ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ"ΘΕΟΥ"ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΜΕ!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ!!

    altΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ:Δεν είστε Έλληνες,γιατί το λέει ο ΠατροΚοσμάς σας!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ 1821 ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ!!    
    Εσείς τι είστε;   

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ: Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 3. Η Αγία Γραφή, ένα ιστορικό και διαχρονικό ...
ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑ@@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!!ΕΔΩ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ "ΘΕΟΣ" ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!! 
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 'Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??? του Αρχιμ.Ιακώβου Κανάκη
Το τέταρτο βιβλίο της Αγίας Γραφής ονομάζεται «Αριθμοί» γιατί αναφέρεται στην αρίθμηση-απογραφή των Ισραηλιτών στο Σινά.

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΥΣΕΒΙΟΣ: ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ!


alt

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!ΑΥΤΟΙ   ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!!ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗ!!!
Mέγας Βασίλειος, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας (Ο Άγιος Βασίλης) 

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

¨ΑΓΙΑ¨ ΓΡΑΦΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΩΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ! ΚΑΙ Ο ΙΕΧΩΒΑ!!!Η ΝΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!

Οι παρθένες συντρόφισσες της νύφης χαίρονται


  • ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ενός γάμου απαιτούν πάντα πολύ χρόνο. Αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με έναν πολύ ξεχωριστό γάμο​—και μάλιστα βασιλικό. Φανταστείτε! Οι ετοιμασίες του συνεχίζονται εδώ και 2.000 χρόνια! Πολύ σύντομα όμως, ο γαμπρός θα ενωθεί με τη νύφη του. Χαρούμενη μουσική θα αντηχεί στο ανάκτορο του Βασιλιά και πλήθος ουράνιων φωνών θα ψάλλουν: «Αινείτε τον Γιαχ, επειδή ο Ιεχωβά ο Θεός μας, ο Παντοδύναμος, έχει αρχίσει να βασιλεύει. Ας χαιρόμαστε και ας αγαλλόμαστε, και ας του δώσουμε τη δόξα, επειδή έχει έρθει ο γάμος του Αρνιού και η γυναίκα του έχει

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!

Κορονοϊός: Ιερέας έψαλε τον «Ακάθιστο Ύμνο» από το προαύλιο ...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ: ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ!!ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ"!!! ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ??Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ!!!
    Στον Ακάθιστο Ύμνο, έργο άγνωστου μελωδού του 6ου αιώνα, στο διάστημα των ετών 500-520, προς τιμή της μητέρας του Ιησού, αναφέρεται σε κάποιους στίχους, εισαγωγικά στο γράμμα Ρ, ότι μετέτρεψε: «Ρήτορας πολυφθόγγους, ως ιχθύας αφώνους...» και στη συνέχεια:

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ!!

alt
Οι γιορτές του ΚΥΡΙΟΥ   Οι άνθρωποι σε όλη τη γη έχουν τις γιορτές τους. Δεν υπάρχει έθνος, ακόμα κι ανάμεσα στους πιο πρωτόγονους λαούς, που να μην έχει τις ιδιαίτερες μέρες εορτασμού. Σε παγκόσμια κλίμακα χιλιάδες γιορτές τηρούνται ετησίως. Οι γιορτές γίνονται σε ανάμνηση σημαντικών γεγονότων. Μερικές φορές τιμούν τα γενέθλια των εθνικών τους ηρώων και συχνά είναι σχεδιασμένες μόνο και μόνο για να τηρηθούν θρησκευτικά πιστεύω και δεισιδαιμονίες.   Ακόμα και χριστιανοί σ' όλο τον κόσμο συμπεριλαμβάνουν διάφορες γιορτές στη λατρεία τους, όπου μπορεί να έχουν ενσωματώσει θέματα από τη Βίβλο. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!!ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΕΨΑΛΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΕ!!!!

 Εικόνα Παναγίας Εγκυμονούσας στην Καλλιθέα Κατερίνης | proseuxi.gr
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΥΜΑ!!ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΨΑΛΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΕ!!ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΝΕΑΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ "ΙΕΡΕΑ"!!!
Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος . Αμήν.
Άγιος ο Θεός, Άγιος Ισχυρός, Άγιος Αθάνατος ελέησον ημάς. (τρεις φορές)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!!


alt
O εορτασμός της "Ανάστασης" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ  επί Τουρκοκρατίας και οι παραδόσεις της εποχής που διατηρήθηκαν υπό το βλέμμα των κατακτητών!!Άλλο ενα χριστιανικό παραμύθι των Εβραοχριστιανών οτι οι Οθωμανοί άσκησαν Χριστιανικούς διωγμούς καταρρίπτεται!!Απολλώνιος!! ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!ΤΗΝ "ΑΓΙΑ"ΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΩΣ ΠΟΡΝΕΙΟ!!



alt ΕΔΩ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ!!ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!! ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ!! 
H Δ΄ Σταυροφορία υπήρξε ίσως το βαρύτερο πλήγμα που δέχθηκε η Βυζαντινή Αυτοκρατορία στη χιλιόχρονη ιστορική της πορεία.
Μια σειρά οξύτατων ανταγωνι

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΡΩΜΙΟΙ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ!!επιστολή: 'Ακουε Χριστιανέ, Κύριος ο Θεός ημών Κύριος εις εστί!
ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7- Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ - ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΕΘΝΗ
                                   Λαός ξεχωρισμένος για τον Κύριο
Δευτ. 7,1           Ἐὰν δὲ εἰσάγῃ σε Κύριος ὁ Θεός σου εἰς τὴν γῆν, εἰς ἣν εἰσπορεύῃ ἐκεῖ κληρονομῆσαι αὐτήν, καὶ ἐξάρῃ ἔθνη μεγάλα ἀπὸ προσώπου σου, τὸν Χετταῖον καὶ Γεργεσσαῖον καὶ Ἀμοῤῥαῖον καὶ Χαναναῖον καὶ Φερεζαῖον καὶ Εὐαῖον καὶ Ἰεβουσαῖον, ἑπτὰ ἔθνη πολλὰ καὶ ἰσχυρότερα ὑμῶν,
Δευτ. 7,1                    Οταν δε Κυριος ο Θεός σου σε εισαγάγη εις την χώραν,

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ!!ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ?

Κορονοϊός: Τσιόδρας - Χαρδαλιάς σε γηροκομείο της Ν.Μάκρης που ...
Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο στη Νέα Μάκρη συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), αλλά και στη Πολιτική Προστασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα 122 που εξετάστηκαν 12 βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό από τα οποία τα 10 ανήκουν σε ηλικιωμένους και τα δύο σε εργαζόμενους. Είχε προηγηθεί ένα ακόμα κρούσμα το οποίο οδήγησε τις αρχές να προχωρήσουν σε ιχνηλάτηση στο γηροκομείο.
Θρίλερ σε γηροκομείο στη Νέα Μάκρη: 12 άτομα με κορωνοϊό - Σε ...
Το γηροκομείο έχει τεθεί από το βράδυ της Κυριακής σε καραντίνα ενώ τουλάχιστον 10 ηλικιωμένοι που διέμεναν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων διακομίστηκαν αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο αναφοράς, στο "Σωτηρία", καθώς είχαν εκδηλώσει ύποπτα συμπτώματα.
Τέθηκε σε καραντίνα
Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Και Διαχείρισης Κρίσεων, «Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται στην Νέα Μάκρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου 2020, σχετικός έλεγχος από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ. Μετά τα πρώτα αποτελέσματα που προέκυψαν από την ανάλυση των 122 δειγμάτων σε φιλοξενούμενους και προσωπικό, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο ανωτέρω οίκος ευγηρίας τέθηκε από το βράδυ της Κυριακής σε καραντίνα από την Ελληνική Αστυνομία και μέχρι ολοκλήρωσης των ελέγχων».Σύμφωνα με ανεξακριβωτες πληροφορίες αναζητείται παπάς που κοινώνησε τους ηλικιωμένους!!
Νέα Μάκρη: Σε καραντίνα γηροκομείο μετά από κρούσματα κορονοϊού ...