ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!

ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ
"Τη Λιβύη ετοιμάζονται να επισκεφθούν η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις της χώρας, Σπύρος Κουβέλης, για να προωθήσουν την εφαρμογή των συμφωνιών που υπέγραψε η Ελλάδα, πριν από ένα, περίπου, μήνα με τη χώρα του Μουαμάρ Καντάφι.

Εδώ μιλάς εσύ!


http://hideaway.pblogs.gr/files/65026-finger.jpgΠεριμένουμε τα μηνύματα σας στο toksipnitiri@gmail.com Εδώ μιλάς εσύ! Τα δημοσιεύματα στο toksipnitiri δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε ..

"Γαλάζιο άρωμα" Κολωνακίου στο σκάνδαλο με τα προπατζίδικα





Χέρι στους κόπους ζωής χιλιάδων συναδέλφων τους έβαζαν 26 (πρώην) μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων ΠΡΟ-ΠΟ. Ερήμην και πίσω από την πλάτη του ΟΠΑΠ, είχαν στήσει ένα «μεγάλο κόλπο» μέσα στα γραφεία της οδού Μάρνη, όπου στεγάζεται η ΠΟΕΠΠ.

Οι εθνοπατέρες φρόντισαν η Ελλάδα να παραμείνει για πάντα Ψωροκώσταινα

Φώναζαν για να "χορταίνει" ο λαουτζίκος κι απ'την άλλη πλεύρα φρόντιζαν να κλείνουν συμφωνίες για να συντηρούνται στην εξουσία.

Το περασμένο διήμερο το Τουρκικό ωκεανογραφικό ερευνητικό σκάφος Çeșme προχώρησε σε πετρελαϊκές έρευνες σε περιοχή, "υψηλού πετρελαϊκού ενδιαφέροντος", 15 μίλια βόρεια της Σαμοθράκης και 8 μίλια από τις ακτές της Ελληνικής Θράκης εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας , ξυπνώντας τις μνήμες του παρελθόντος στο Αιγαίο....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!

 610x.jpg (610Χ433)ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ   ΙΑΣΩΝ!!  Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα που διακρίνουν το σύνολο αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα. Τα κυριότερα από τα γνωρίσματα αυτά μπορεί να είναι η φυλή, η γλώσσα, το θρήσκευμα, η κοινή ιστορία και πολιτισμός και η γεωγραφική καταγωγή. Ιστορικά όμως, βασικότερο στοιχείο για την ύπαρξη ενός έθνους είναι η ανάπτυξη της εθνικής του συνείδησης, δηλαδή ο ιδεολογικός παραγκωνισμός των υπόλοιπων στενότερων (π.χ. φατριασμός, τοπικισμός) ή και ευρύτερων (π.χ. φυλετισμός, αυτοκρατορισμός, οικουμενισμός) ομαδοποιήσεων, χάριν του εθνικισμού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!

Λένε πως το μυαλό του ανθρώπου, απέχει μια κλωστή από την τρέλα. Κάτι  οι ζέστες που σφίξανε, κάτι το ΔΝΤ, έχω την αμυδρή εντύπωση πώς η δικιά μου κλωστή έσπασε. Άρχισα λοιπόν, να σκέφτομαι λύσεις που θα με βγάλουν  έστω και λίγο, από το οικονομικό αδιέξοδο.

Μετά κόπων και βασάνων, σκέφτηκα  να ιδρύσω τον "σύλλογο των δανεικών ρούχων". Αν κάποιοι από εσάς που θα διαβάσετε,  αντιμετωπίζετε  το ίδιο

26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΛΑΧΩΝ 3 και 4 Ιουλίου στο Μέτσοβο. Να είστε όλοι εκεί.

Κάντε κλίκ στις φωτό για μεγένθυση






ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!

Γεννιόμαστε, ζούμε και πεθαίνουμε χωρίς να καταλάβουμε το πώς και το γιατί. Ο χρόνος και ο ρυθμός κίνησης του βίου μας μοιάζει με ένα ποταμό που μας παρασέρνει στην ορμή του. Ο κόσμος που κληρονομούμε και αντιλαμβανόμαστε είναι έτσι όπως τον έφτιαξαν άλλοι για μας, δίχως να μας ρωτήσουν. 

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!"Γαλάζιο άρωμα" Κολωνακίου στο σκάνδαλο με τα προπατζίδικα!!




Χέρι στους κόπους ζωής
χιλιάδων συναδέλφων τους έβαζαν 26 (πρώην) μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας
Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων ΠΡΟ-ΠΟ. Ερήμην και πίσω από την πλάτη του
ΟΠΑΠ, είχαν στήσει ένα «μεγάλο κόλπο» μέσα στα γραφεία της οδού Μάρνη, όπου
στεγάζεται η ΠΟΕΠΠ.


ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ!!


Συγνώμη... κατόπιν εορτής ζητά αρχιεπίσκοπος
Συγνώμη ζήτησε από τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης εκ μέρους του ιερατείου, ο καθολικός αρχιεπίσκοπος της Μελβούρνης, Ντένις Χαρτ, ενώ αναγνώρισε την αιδώ της Εκκλησίας για την προσπάθεια συγκάλυψης πολλών υποθέσεων στο παρελθόν.

Τα γονίδια της μακροζωίας καταστρέφουν τις ασθένειες

 
Πιο κοντά στο μυστικό της μακροζωίας βρίσκονται οι επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν ένα μοτίβο γονιδίων που αποκαλύπτει με μεγαλύτερη ακρίβεια ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να υπερβεί τα 100 έτη ζωής –ακόμη και όταν διαθέτει γονίδια που σχετίζονται με ασθένειες.

Τα ευρήματα των επιστημόνων, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Science, ανοίγουν το δρόμο για την πρόβλεψη των ανθρώπων που θα ζήσουν τουλάχιστον για έναν αιώνα, σύμφωνα με το Reuters.

ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σε δημόσιο πλειστηριασμό βγαίνει η ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, προκειμένου να καλυφθούν τα χρέη του στην εφορία. Ο σύζυγος της πρώην υφυπουργού Άντζελας Γκερέκου χρωστά στο Δημόσιο 5,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία...

Προγνωστικά για την Κυριακή

Φίλες και Φίλοι καλή σας μέρα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο οδεύει προς την ολοκλήρωση του και ευχή όλων μας είναι να παρακολουθήσουμε παιχνίδια όπως τα χθεσινά.Γεγονός είναι πως δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, με αρκετά φτωχή συγκομιδή τερμάτων και χωρίς θέαμα και εναλλαγές συναιασθημάτων.Στην πορεία είδαμε πολύ συναρπαστικά παιχνίδια.Όπως και να' χει ας το πάρει η πιο θεαματική και τυχερή ομάδα.
Έχω επιλέξει κάποια καλά σημεία για την Κυριακή.Όπως πάντα φυσικά έχω την προτίμηση μου στην έδρα γι'αυτό και επιλέγω συνήθως νίκες των γηπεδούχων.

Την βίαζε επί χρόνια


Το κοινοβούλιο της Καλιφόρνιας ενέκρινε σήμερα τη χορήγηση αποζημίωσης, ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, στην Τζέισι Ντάγκαρντ, μια γυναίκα που είχε απαχθεί όταν ήταν παιδί και κρατήθηκε επί 18 χρόνια από τον απαγωγέα της μέχρι την απελευθέρωσή της, τον περασμένο Αύγουστο.

Μήπως πάσχετε από το "σύνδρομο του χρόνιου σωματικού ξοδέματος";

  "Σύνδρομο του σωματικού ξοδέματος", ονομάζεται η νόσος της εποχής μας, σύμφωνα με τον Φρανκ Λίπμαν. Βρετανός γιατρός και συγγραφέας του βιβλίου , "Το ξόδεμα: Σταματήστε την εξάντληση και νιώστε  υπέροχα",  έχει καταλήξει σε μία σειρά από συμπτώματα τα οποία εμφανίζονται σε όλο και περισσότερους ανθρώπους!

Προκλητική ρύθμιση στο ασφαλιστικό για τους υπαλλήλους της Βουλής

Οι 1.500 υπάλληλοι θα συνταξιοδοτηθούν με 28,5 χρόνια εργασίας
- Διαψεύδει ο Πετσάλνικος. "Για λόγους ίσης μεταχείρισης θα ισχύσουν τα ίδια για όλους"
- Πάντως στα μαλακά πέφτουν οι βουλευτές, οι οποίοι θα εξακολουθούν να βγαίνουν στη σύνταξη με 8 χρόνια θητείας

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!ΓΙΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 15χρονη ΦΙΛΗ ΤΟΥ!!!

Σκοπιά με φίλη του!!!








Κάτι συμβαίνει με τον Ελληνικό Στρατό και δη με το Ναυτικό μας; Μετά την ιστορία με την Τζούλια στο μουσείο, ήρθε και νέο συνεχόμενο περιστατικό να δείξει ότι πιθανά έχει ξεφύγει η κατάσταση.

ΤΟ Κ.Κ.Ε ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?????

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Δυναμώνει η πολύμορφη παρέμβαση στους μετανάστες
Ξεκίνησαν κι εκεί δωρεάν μαθήματα ελληνικών για μετανάστες
Μεγάλη είναι η συμμετοχή στα μαθήματα του ΠΑΜΕ

Δωρεάν μαθήματα ελληνικών ξεκίνησε προχτές και η Γραμματεία Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ για τους μετανάστες της περιοχής, δυναμώνοντας την πρωτοβουλία που έχουν ξεκινήσει κεντρικά οι ταξικές δυνάμεις. Ετσι, μετανάστες εργαζόμενοι και άνεργοι, από την Ινδία, το Πακιστάν κτλ., που βιώνουν στο πετσί τους με τον πλέον τραγικό τρόπο την ένταση


Σε λίγο δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν στον δρόμο! Δείτε τι έπαθε ο τσοχατζόπουλος...στο.. ΜΟΝΑΧΟ !


O Άκης Τσοχατζόπουλος αναχώρησε μόνος του χθες από το Μόναχο για την Αθήνα με τη πτήση της Aegean (LH 5918) στις 17.45 τοπική. Ο τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατέφθασε τελευταίος στη Πύλη 40 του Terminal 2 ώστε να έχουν επιβιβαστεί όλοι οι επιβάτες της πτήσης και κατά συνέπεια να αποφύγει την οπτική επαφή με αυτούς.
Για κακή του τύχη όμως, η Πύλη δεν είχε ανοίξει και οι περισσότεροι επιβάτες που περίμεναν στην ουρά ήταν Έλληνες. Φυσικά ο τέως υπουργός δεν πέρασε απαρατήρητος και οι Έλληνες άνοιξαν μεταξύ τους πηγαδάκια ανταλλάσσοντας εκφράσεις «ούτε να τον φτύσεις δεν αξίζει», «να μας φέρει πίσω τα λεφτά μας» κλπ.

Η Αθήνα ψάχνει χρήματα και η Τουρκία το Αιγαίο… Γράφει ο Μανώλης Κυπραίος

Η εξωτερική μας πολιτική έχει εισέλθει σε λήθαργο. Σε έναν «τρίτο ευρωπαϊκό δρόμο» ίσως.
Η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αναζητά λύσεις, με τον συνεχή αντίλαλο του υπουργείου Οικονομίας: «κόψτε», «κόψτε», «κόψτε». Από την άλλη η πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου να μη μπορεί να ξεχωρίσει την διαφορά της κλειστής αερομαχίας από την «σκυλομαχία» (Dogfight-στην αεροπορική ορολογία ή… Dongfires [sic] κατά Ελληνα υπουργό).
Φυσικά, η Αγκυρα δεν μένει αμέτοχη σε αυτό τον ορυμαγδό. Αποφασίζει και μας πλήττει με τον καλύτερο και πιο «αναίμακτο» τρόπο, καθιστώντας την Αθήνα άβουλη, οκνή και σαστισμένη.

ΣΟΚ!!!Γνωστή ηθοποιός σε οίκο ανοχής!




Μιλάμε για ένα πραγματικά πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο.
Μια εντυπωσιακή γυναίκα που υπήρξε ιδιαίτερα πετυχημένη και καλοαμοιβόμενη για
ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι συνθήκες όμως άλλαξαν και πλέον αντιμετωπίζει
σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Μαζεύουν τα περί μηχανισμού χρεοκοπίας

Μαζεύουν τα περί μηχανισμού χρεοκοπίαςΑυτή τη διευκρινιστική απάντηση έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ, θέλοντας να διασκεδάσει τις ερμηνείες που αποδόθηκαν σε δηλώσεις του Επιτρόπου Νομισματικών Υποθέσεων, προς τη γερμανική εφημερίδα  Handelsblatt.


«Δε συνιστά επιλογή της Κομισιόν η αναδιάρθρωση του χρέους ή η ελεγχόμενη χρεοκοπία, ούτε της Ελλάδας ούτε άλλης χώρας - μέλους της Ένωσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν ύστερα από τις εμηνείες που δόθηκαν στις δηλώσεις του Επιτρόπου.

ΜΠΟΥΡΔΕΛ@ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε.!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ !!!!

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Πυρηνικά στη διαρροή

Τη λύση της χρήσης πυρηνικών ώστε να προκαλέσουν ελεγχόμενη έκρηξη πάνω από την πετρελαιοπηγή και να σταματήσουν τη διαρροή πετρελαίου, προτείνουν Ρώσοι ειδικοί στην BP. Ο Μπιλ Κλίντον πρότεινε τη χρήση συμβατικών υλικών για την έκρηξη
Η  BP χάνει χρόνο και η διαρροή πετρελαίου δεν πρόκειται να σταματήσει δηλώνουν Ρώσοι επιστήμονες που ζητούν μια πιο δυναμική λύση. Την προτρέπουν να χρησιμοποιήσει πυρηνικά!

Η ορθόδοξη μαφία των ρασοφόρων

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Πέθανε από την πολλή δουλειά



Δεν άντεξε τις υπερβολικές ώρες εργασίας σε εργοστάσιο μεταλλουργίας και μετά από 100 ώρες υπερωριών μέσα σε ένα μήνα, η καρδιά του τον πρόδωσε και πέθανε από υπερκόπωση.

Ο λόγος για έναν 31χρονο Κινέζο που εργαζόταν ως ασκούμενος (σταζιέρ) στο εργοστάσιο της εταιρείας Fuji Denka Kogyo μέχρι τον Ιούνιο του 2008, όταν και πέθανε. Σήμερα η διεύθυνση της ιαπωνικής εταιρείας παραδέχτηκε ότι ο 31χρονος είχε κάνει περισσότερες από 100 ώρες υπερωρίας τον προηγούμενο μήνα από τον θάνατό του.

Κατέλαβαν το μενού

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, του οποίου οι ιδιοκτήτες ανακοίνωσαν στο προσωπικό ότι θα το κλείσουν, διαχειρίζεται πλέον από τους εργαζόμενους, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και προσφέρουν στους πελάτες ακόμη και έκπτωση 30%

Τέλος του συμπαντικού αρμονικού κύκλου

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Τέλος του συμπαντικού αρμονικού κύκλουΌσοι είδαν αγώνες ποδοσφαίρου του παγκοσμίου κυπέλου αυτό που πρέπει να παρατήρησαν είναι ο ήχος που παράγουν οι βαβουζέλες ή καραμούζες. Αν όμως ήταν ένας απλά κακός ήχος δεν θα συνέτρεχε λόγος ανησυχίας. Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ ότι φαίνονται εκ πρώτης όψεως.

Καυτές πόζες με τη σημαία μας!

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα φωτογράφηση της Νάταλι Θάνου. Η γαλανόλευκη δεν κυματίζει, αλλά χρησιμοποιείται ακόμα μία φορά ως ενδυματολογική επιλογή. Η πρώην playmate και τραγουδίστρια, αν και έχει ρίζες και από τη Σερβία, θέλοντας να δημοσιοποιήσει τα φιλελληνικά της αισθήματα τύλιξε την ελληνική σημαία στο γυμνό σώμα της και πόζαρε όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό. Μια άκρως επαγγελματική φωτογράφηση με αφορμή, όπως η ίδια ισχυρίζεται, «τη συμμετοχή της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ στη Νότια Αφρική».

Οι πεινασμένοι μετανάστες και οι πεινασμένοι (πλέον) Ελληνες

Πέραν, των συγκεκριμένων τεραστίων οικονομικών προβλημάτων, που σε κάθε περίπτωση, καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Κοινωνία, έχετε αναλογισθεί τι πρόκειται να γίνει με τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των, από κάθε γωνιά του πλανήτη, συρρευσάντων στην χώρα μας πεινασμένων ανθρώπων με το όνειρο  μιας καλύτερης ζωής; Έχετε αναλογισθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί, οι πεινώντες και διψώντες του κόσμου  τούτου, δεν υπάρχει περίπτωσις να βρίσκουν, πλέον, εργασία, σε οποιοδήποτε τομέα; Η Οικοδομή βούλιαξε, τα εργοστάσια – όσα έχουν δηλαδή απομείνει – αγκομαχούν,  η Βιοτεχνία ρήμαξε και οι περιπτώσεις

ΒΟΜΒΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ:TO MNHMONIO EINAI ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!

«Αν δεν πάνε κάποιοι φυλακή, θα γίνει λαϊκή εξέγερση!»
Δυναμικός και ειλικρινής ο Πάνος Καμμένος, μιλά έξω από τα δόντια! Καταγγέλλει τα διαπλεκόμενα και τους σκιώδεις κυβερνήτες της χώρας, αφουγκράζεται το λαϊκό αίσθημα, σημειώνει ότι ο ελληνικός λαός θα αντισταθεί και δε θα υποταχθεί στο ΔΝΤ και προειδοποιεί: «Αν δεν πάει κόσμος στη φυλακή, αν δεν παραδοθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό, τότε θα παρέμβει ο λαός και θα αποδώσει δικαιοσύνη ο πολίτης, ο οικογενειάρχης, ο συνταξιούχος, ο εργαζόμενος, ο οποίος υπέστη το αποτέλεσμα αυτής της κλοπής».

Για Σκέψη......ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ;

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή;
Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...



Εντοπίστηκε ο κούριερ του θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες
του
Fimotro
, η Αντιτρομοκρατική μέσα από μια σειρά στοιχείων και

Ο Οδυσσέας χρειάζεται τη βοήθειά σας


«Σ’ ένα χωριό έξω από τη Λάρισα βρήκαμε την περασμένη Τρίτη τον Οδυσσέα! Ένα πολύ ταλαιπωρημένο σκυλάκι, περίπου ενάμισι έτους, που σίγουρα δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Το ποδαράκι του διαλύθηκε, καθώς το άτυχο ζώο πάτησε δόκανο, που προοριζόταν για αγριογούρουνο, και είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να χειρουργηθεί άμεσα!

Ο μύθος της Πανδώρας

 ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ 

Θυμωμένος με τον Προμηθέα για την κλοπή της φωτιάς, ο Δίας διέταξε τον Ήφαιστο να φτιάξει με χώμα και νερό μια κόρη όμορφη σαν τις θεές και να της δώσει ανθρώπινη φωνή και δύναμη. Έτσι κι έγινε.
Ο Ήφαιστος την έπλασε, η Αθηνά και οι Χάριτες της έδωσαν γοητεία, χάρη και δώρα πολύτιμα. Την ονόμασαν Πανδώρα, αφού οι Θεοί της είχαν δώσει τα πάντα. Όμως ο Ερμής της έδωσε την πονηριά, την τέχνη του ψεύδους και τον άστατο χαρακτήρα.

Σούβλισαν σκύλο ζωντανό με 70 καλαμάκια!

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου στην Κερατέα βρέθηκε ένα βασανισμένο θηλυκό σκυλάκι ράτσας κόκερ στο οποίο κάποιος ανώμαλος υπάνθρωπος είχε καρφώσει τουλάχιστον 70 ξύλινα καλαμάκια, από αυτά που οι χασάπηδες χρησιμοποιούν στα σουβλάκια.

Το σκυλί χειρουργήθηκε μεν αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για να σωθεί. Πέθανε εξαντλημένο μετά από μερικές μέρες.


Καθώς το δύστυχο το κοκεράκι έφερε μικροτσίπ εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος το είχε χάσει εδώ και δυο μήνες!

Το μωρό που γεννήθηκε με «δέρμα ψαριού»!


Ένα μωρό 15 μηνών από την Κίνα υποφέρει από μία σπάνια διαταραχή που κάνει το δέρμα του να βγάζει… λέπια! Οι ειδικοί πιστεύουν πως ο μικρός Song Sheng πάσχει από την παράξενη και σπάνια γενετική ασθένεια κατά την οποία το σώμα δεν μπορεί να αναπνεύσει.
  Η διαταραχή αυτή λέγεται lamellar ichthyosis, που είναι μία αυτοάνοση διαταραχή και πλήττει ένα στα 600.000 άτομα που υποφέρουν για όλη την διάρκεια της ζωής τους.

Αντώνη Σαμαρά, ήταν λάθος σου η διαγραφή της Ντόρας.!


Από το gianniotis gr epirus

Δεν σε ..."σπούδασαν" ωραία οι δασκάλοι σου - κατά το άσμα - Αντώνη Σαμαρά, όσον αφορά τον χειρισμό της υπόθεσης "Ντόρα Μπακογιάννη".

Ήξερες από την πρώτη μέρα της εκλογής σου στην ηγεσία της ΝΔ, ότι θα είχες έναν μόνιμο εσωκομματικό αντίπαλο.
Αυτό το γνώριζαν και οι ...πέτρες.! Ήξερες επίσης ότι πίσω από την Ντόρα, κρύβεται ένα άριστα και καλά οργανωμένο Ντορικό - Μητσοτακικό επιτελείο που διαθέτει όλους τους μηχανισμούς. Απίστευτους μηχανισμούς που τους ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :Και όμως υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα!

Δείτε παρακάτω βίντεο για το αν έχει η χώρα μας πετρέλειο ή όχι.
Το βίντεο αποτελείται απο 8 μέρη,σας προτείνουμε να τα κατεβάσετε,ωστε να τα έχετε στο αρχείο σας.

epirus

Δημόσιος υπάλληλος με καταθέσεις €9 εκατ.

«Αν εξαρτάται η ασφάλεια της χώρας από μια μπαταρία κινητού τηλεφώνου, δεν είναι να απορεί κανείςπώς φθάσαμε σε αυτά τα χάλια» είπε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεσή του για τη διαφθορά στο Δημόσιο. Αφορμή για την τοποθέτησή του αυτή έδωσε η υπόθεση της τιμωρίας-χάδι σε ελέγκτρια περιφερειακού αεροδρομίου, η οποία ξέχασε να... λειτουργήσει το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η άφιξη αεροσκάφους που εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση. Η ελέγκτρια δικαιολογήθηκε ότι παρακοιμήθηκε, καθώς δεν χτύπησε το ξυπνητήρι του κινητού τηλεφώνου της, και η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν πρόστιμο πέντε εργάσιμων ημερών...

Ερχονται αυξήσεις στα εισιτήρια

Τον «ασκό του Αιόλου» ανοίγει η κυβέρνηση για τις αστικές συγκοινωνίες και τον ΟΣΕ που συγκεντρώνουν ελλείμματα περίπου 12 δισ. ευρώ μετά την καθυστέρηση που παρουσιάστηκε στις πληρωμές των μισθών εργαζομένων, ενώ δεν αποκλείεται πλέον και αύξηση εισιτηρίων μέσα στο 2010. Μόνο για το 2009 οι ζημιές του συνόλου των εταιρειών ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ και τραμ άγγιξαν τα 580 εκατ. ευρώ. Ακόμη και το κερδοφόρο μετρό κατέγραψε το 2009 ζημιές ύψους 19 εκατ. ευρώ. Παράλληλα ο ΟΣΕ ζητεί εγγυήσεις από το υπουργείο Οικονομικών για να δανειστεί συνολικά ποσά ύψους 1,4 δισ. ευρώ εντός του 2010 για την κάλυψη των άμεσων πιεστικών αναγκών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ BEYONCE!!


Rachael
Λευκό : Η .. Beyonce με μεγαλύτερο στήθος


Rachael Λευκό : Η .. Beyonce με μεγαλύτερο
στήθος
Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό το Nuts

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

Μισό ευρώ πάνω λόγω φόρων

Ζούγκλα παραμένει η αγορά καυσίμων με τα φαινόμενα της νοθείας και του λαθρεμπορίου να πλήττουν τους καταναλωτές. Τεράστια αύξηση της τιμής της βενζίνης αποκλειστικά λόγω φόρων. Άδεια αφήνουν τα ρεζερβουάρ οι πολίτες
Την άμεση ανάγκη λήψης μέτρων επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Ιωάννης Κωστόπουλος, καθώς η αγορά καυσίμων παραμένει ανεξέλεγκτη. Σε ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΕΝΕ, οι διαπιστώσεις είναι αποκαρδιωτικές.
Λαθρεμπόριο, νοθεία, μειωμένες παραδόσεις χαρακτηρίζουν την αγορά, κάτι που σε συνδυασμό με τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης και την αισχροκέρδεια έχει οδηγήσει στα άδεια ρεζερβουάρ και τη ραγδαία μείωση της κατανάλωσης.

ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!

Η έκθεση βόμβα των Αμερικανών μιλάει για πτώχευση και συγκρούσεις στην Ελλάδα μέσα σε τρία χρόνια




Η έκθεση των Αμερικανών τα λέει ξεκάθαρα τα πράγματα . Μέσα σε 3 χρόνια θα πτωχεύσουμε και μετά θα βγούμε από την ευρωζώνη ενώ θα αρχίσουμε να διαπραγματευόμαστε και το Αιγαίο επειδή θα είμαστε αδύναμοι πλέον .

Σχέδια τής Κυβέρνησης για θαλάσσια « οικόπεδα » στο Αιγαίο ... !!!




Στον διαχωρισμό των ελληνικών χωρικών
υδάτων σε θαλάσσια οικόπεδα αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση αμέσως

μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη δημιουργία ενιαίου φορέα εκμετάλλευσης
υδρογονανθράκων , το οποίο επεξεργάζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία
με ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΝ ΜΑΣΚΑ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!!

Αγοράκι με πρόσωπο σαν μάσκα ! ( Φωτογραφίες )Το αγόρι που θα δείτε στη συνέχεια , 1 έτους και δύο μηνών , πάσχει από μια σπάνια παραμόρφωση του προσώπου η οποία το κάνει να φαίνεται ότι φοράει μια μάσκα .
Η Yi Xilian όμως , μητέρα του Kang , ήταν αποφασισμένη να
εκπαιδεύσει και να αγαπήσει το παιδί . « Όταν είδα το γιο μου λιποθύμησα , μετά
έμαθα να μην είμαι λυπημένη " , δήλωσε η μητέρα του στο Xiamen .

ΟΛΟΓΥΜΝΟ ΚΑΥΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ...ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ !!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!


toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ο Ιησούς στα Tea Party των ρεπουμπλικάνων !!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!!!


Bloggers βάζουν λόγια ρεπουμπλικάνων στο στόμα του

“ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ… ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΑ”


Χαμογελούσε ο Καρατζαφέρης μόλις είδε το ρεπορτάζ της Ν.Δ, και δεν άντεξε το είπε πως από τους πρώτους τέσσερις της Ν.Δ, όλοι είχαν φύγει από τη Ν.Δ και ξαναγύρισαν (Σαμαράς, Αβραμόπουλους, Μαρκόπουλος, Λυκουρέτζος)… Ο Χατζηνικολάου του υπενθύμισε ότι και αυτός έφυγε (διαγράφηκε) όμως…

…ο Καρατζαφέρης σημείωσε πως ήταν ο μόνος που κατάφερε να ορθοποδήσει…

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Δεν ορίζουμε τους κανόνες στο Αιγαίο!!!


Αναπαραγωγή άρθρου από armyalert.blogspot

ΑΝΥΕΘΑ: Παραδέχεται πως “ το ωκεανογραφικό εβρίσκετο εκτός χωρικών υδάτων” και μυστηριωδώς δηλώνει για το Αιγαίο πως “ παίζουμε σε ένα γήπεδο που δεν το ορίζουμε”!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 98.4»
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο κ. Πάνος Μπεγλίτης είναι μαζί μας. Κύριε Μπεγλίτη γεια σας.
Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: Καλημέρα κ. Πάικο, κ. Κοττάκη, καλό μήνα να έχουμε.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Καλό μήνα. Δεν ξέρω κατά πόσο καλά μπήκε αυτός ο μήνας για το Πεντάγωνο. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχατε ενασχόληση με τα της Αττικής, Αβέρωφ, Πολεμικά Μουσεία, αλλά τώρα μπήκατε σε άλλα πιο βαθιά νερά, με το περίφημο Τσεσμέ, το οποίο σουλατσάρει απ’ ότι μαθαίνουμε εκεί ανοιχτά της Σαμοθράκης και μέσα σε χωρικά ύδατα ελληνικά, δεν ξέρω.