ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Απεικόνιση του Αγίου Χριστόφορου, του Σκυλόμορφου. !!!!!!ΓΑΒ..ΓΑΒ..ΓΑΒ!!!

Απεικόνιση του Αγίου Χριστόφορου, του Σκυλόμορφου. !!!!!!ΓΑΒ..ΓΑΒ..ΓΑΒ!!!

Ανεβαίνοντας τώρα λίγο πιο βόρεια, στη Ρόδο, συναντάμε την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, στην κορυφή του κάστρου της Μονόλιθου. Ένα πραγματικά ανεμοδαρμένο εκκλησάκι, το ιερό του οποίου είναι κατάμαυρο και διάστικτο με μικρά αστέρια(σπανιότατη διακόσμηση στην Ελλάδα), ενώ η εικόνα που στολίζει την κορυφή της πρόσοψης του ιερού συνδέεται με τον μύθο του Μαύρου Λίθου της Ρόδου(σχετικό άρθρο στο περιοδικό mystery, τεύχος 18).

ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!


ΘΕΟ.png

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ" ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ!!!!!


21.jpgΗ αινιγματική εικόνα όπου οι 'Αγιοι Πέτρος και Παύλος ανταλλάσουν το πολύκροτο φιλί. Σαφώς και η επίσημη θέση της Ορθόδοξης και Καθολικής εκκλησίας είναι ότι πρόκειται για φιλί συμφιλίωσης(για περισσότερα αναζητήστε στοιχεία για το παρελθόν των δύο αγίων και τις μεταξύ τους διαφωνίες).

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο ...."φτωχός" Λιάπης έπαιρνε ΕΚΑΣ. Να επιστρέψει τα χρήματα τώρα!!!



Επίδομα Κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ) ελάμβανε ο Μιχάλης Λιάπης το 2008, ενώ ήταν υπουργός Πολιτισμού, όπως φαίνεται στη φορολογική του δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιάπης, στη φορολογική του δήλωση για το οικονομικό έτος 2009 αναφέρει ότι εισέπραξε «καθαρό ποσό επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ)» 6.434,49 ευρώ. Επίσης αναφέρεται το ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης για το έτος 2008: «Άθροισμα καθαρών εισοδημάτων, που φορολογούνται με το ζ’ ψήφισμα (βουλευτές – δικαστές)»: 35.308,20 ευρώ (εκείνη την περίοδο οι βουλευτές φορολογούνταν μόνο για το μισό του βουλευτικού μισθού τους!).

Βρέθηκαν χαμένες μετόπες του Παρθενώνα!

Μία σημαντική ανακάλυψη έκαναν οι έλληνες αρχαιολόγοι, μετά τη φωτογραμμετρική αποτύπωση που έγινε στα τείχη της Ακρόπολης. Πέντε μετόπες του Παρθενώνα, εντοπίστηκαν στο νότιο τείχος της Ακρόπολης. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι εντοιχίστηκαν κατά το 18ο αιώνα, όταν επισκευάστηκε το τείχος της Ακρόπολης.
Τα θραύσματά τους βρίσκονται στο νότιο τείχος και εκτιμάται ότι προέρχονται από τη νότια πλευρά του Παρθενώνα. Όλα δείχνουν ότι ενσωματώθηκαν στην οχύρωση της Ακρόπολης κατά των 18ο αιώνα, όταν έγιναν έργα αποκατάστασης των τειχών. Τα κομμάτια αυτά ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους λίθους γιατί είναι από λευκό καλοδουλεμένο μάρμαρο Πεντέλης, όπως ήταν όλος ο Παρθενώνας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ” ΑΝΘΙΜΟΣ!ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΝΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ LIONS:ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ!


Επειδή αρκετοί-άλλοι καλόπιστα κι άλλοι όχι-αμφισβήτησαν την αποκαλυπτική φωτογραφία του Σεβασμιωτάτου Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση των Lions,δείχνουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ δημοσιευμένη στο επίσημο περιοδικό τους,στη σελίδα 7 (δείτε το ολόκληρο εδώ):
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
Επομένως,η υπόθεση για “μοντάζ”,τελειώνει οριστικά!

Είναι απορίας άξιον για τι…Εθνικά Θέματα μίλησε ο Μητροπολίτης,σε μια εκδήλωση με τη σημαία των Σκοπίων και-το χειρότερο-με το σύμβολο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ,ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ”!!!

Ο Δ. Κολλάτος με ντουντούκα κράζει τον Σημίτη [βίντεο]


Ο Δ. Κολλάτος με ντουντούκα κράζει τον Σημίτη [βίντεο]Στη διαμαρτυρία των Εξω-Πορτίστας κάτω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Σημίτη, ένας εκ των επικεφαλής ήταν ο Δημήτρης Κολλάτος. Ο γνωστός δημοκρατικός σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να βροντοφωνάξει από μια ντουντούκα, για να τον ακούσουν τόσο οι συγκεντρωμένοι όσο και ο πρώην πρωθυπουργός! Δείτε το βίντεο που τράβηξε η φωτορεπόρτερ μας Μελίνα Βαρβαρέζου.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!


Η άγνωστη κωνοειδής κατασκευή των Χανίων


Γνωστή και ως πυραμίδα των Χανίων
Η "πυραμίδα" των Χανίων (στην πραγματικότητα είναι κώνος) είναι ένας λαξευμένος βράχος και είναι ένα μνημείο μοναδικό στο είδος του μιας και δεν υπάρχει καμία αναφορά για παρόμοιο κτίσμα-κατασκεύασμα. Επίσημες μελέτες, έρευνες ή ανασκαφές δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής - ακόμη και το ίδιο το μνημείο είναι άγνωστο στον κόσμο, και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την χρήση που είχε στην αρχαιότητα ή την ηλικία του.

Μητροπολίτης Ιωαννίνων Ιερόθεος – Ο πιστός ρασοφόρος «συνεργάτης» του Αλί Πασά

«Ὁ Ἄρτης, ὁ Γρεβενῶν καὶ ὁ Ἰωαννίνων εἶναι οἱ πρῶτοι προδόται τοῦ τυράννου, καθὼς ὅλοι τὸ γνωρίζουσι. Ὁ ὕστερος ἀπὸ αὐτοὺς ἱκέτευσεν τὸν τύραννον, καὶ ἐκούρευσεν τὸν ἔγγονά του, ὡς νὰ τοῦ ἐγίνετο νουνός.

Ὁ Ἄρτης ἠπάτησεν καὶ ἐπρόδωσεν τοὺς ἥρωας Σουλιῶτας· εἶναι δὲ καὶ οἱ τρεῖς ἀσελγεῖς, ἄσωτοι εἰς τὸ ἄκρον, μοιχοί, πόρνοι καὶ ἀρσενοκοῖται φανεροί…

Δὲν εἶναι κρυφόν, ἀλλ᾿ ὅλοι τὸ ἠξεύρουν, ὅτι εἰς τὰ Ἰωάννινα οἱ πνευματικοὶ ἀναφέρουσι κάθε ὑπόθεσιν, ὁποὺ ἀκούουσιν ἀπὸ τοὺς χριστιανοὺς εἰς τὸν ἀρχιερέα, καὶ αὐτὸς εὐθὺς κάμνει ἕνα κατάλογον μὲ προσθήκην καὶ τὸν προσφέρει τοῦ τυράννου, εἰς τρόπον ὁποὺ ἡ ἐξομολόγησις, τὴν σήμερον, εἶναι ἓν μέσον προδοσίας».«Ελληνική Νομαρχία» (Ανωνύμου του Έλληνος)
Ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Ιερόθεος, αποτελεί ένα από τα πιο «λαμπρά» παραδείγματα φιλοτουρκισμού, ώστε να μπορεί να καθίσει επάξια δίπλα σε άλλες «εθνοσωτήριες» μορφές της Εκκλησίας, όπως τον Γρηγόριο Ε’, τον Άνθιμο ΣΤ’, τον Αγαθάγγελο Α’ (όλοι τους πατριάρχες) και αρκετές ακόμη. Ήταν τόσο στενή η «συνεργασία» του με τον Αλί Πασά, ώστε που και που ξεχνιόταν(;) και χρησιμοποιούσε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο («ημείς»). Ο απώτερος σκοπός του Ιερόθεου, στα πλαίσια της «συνεργασίας» του με τον Αλί Πασά, ήταν η καθυπόταξη των Σουλιωτών κι όλων όσων διανοήθηκαν να σηκώσουν κεφάλι στον «κραταιοτάτο Σουλτάνο».

Μπάζει απο παντού το ΥΠ.ΕΞ. - Οι "Τσάμηδες" φέρνουν θέμα "Τσαμουριάς" στο Διεθνές Δικαστήριο


tsam-law-uk-400x300
Σε βρετανική δικηγορική εταιρία διεθνούς φήμης, απευθύνθηκαν οι "Τσάμηδες" για την διεθνή αναγνώριση της "γενοκτονίας" τους από τους Έλληνες, την επιστροφή τους στην Θεσπρωτία και την απόδοση των "περιουσιών" τους στην Ελλάδα... Ταυτόχρονα, δηλώνουν ότι ακόμα και το ζήτημα των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, αποτελεί... εθνικό θέμα για την Αλβανία.
Αυτό αποκάλυψε με συνέντευξη του στην αλβανική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο πρόεδρος του «Κόμματος Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας», Σπετίμ Ίντριζι. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η εταιρία που έχει προσλάβει είναι εξπέρ του διεθνούς Δικαίου σε παρόμοιες υποθέσεις. Κοινώς η Ελλάδα την έχει βαμμένη δηλαδή...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ!!!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ????ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!ΔΕΣ ΕΔΩ!!


63663-Jesus Alien 2.jpgΚανε κλικ

Πανεπόπτης Οφθαλμός!ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

Αλβανική πρόκληση εντός Ελληνικού εδάφους - Εκδιώχθηκε από το Μαργαρίτι Ηγ/τσας ομάδα Αλβανικού καναλιού που προπαγάνδιζε υπέρ της Τσαμουριάς


Το Αλβανικό κανάλι "Top Channel" έκανε γυρίσματα στο «Τσάμικο», όπως ανέφεραν οι παρουσιαστές, χωριό Μαργαρίτι Θεσπρωτίας. Εξοργισμένοι κάτοικοι εκδίωξαν ομάδα του καναλιού, που προπαγάνδιζε υπέρ της Τσαμουριάς. Μάλιστα, έλεγαν, μέλη της ομάδας αυτής, ότι εδώ είναι Αλβανικό έδαφος!!! Να σημειωθεί ότι μεταξύ των έξι και πλέον θεωριών για την...ιστορική και ετυμολογική προέλευση των ονομασιών «Τσάμηδες» και «Τσαμουριά», πιθανώτερη θεωρείται εκείνη, που σχετίζεται με τη λέξη «Θύαμις» (Καλαμάς), με παραφθορά του, με την πάροδο του χρόνου : Θύαμις, Θυάμις, Τσ(ι)άμης, δηλ. ο κάτοικος που βρίσκεται κοντά στον Θύαμη ποταμό, την Θυαμυρία, την Τσ(ι)αμουριά.

Γύρω στο 1430 (Κατάληψη Ιωαννίνων από τους Τούρκους) πολλοί χριστιανοί της περιοχής εξισλαμίζονται, υποκύπτοντας σε διάφορα δελεάσματα, υλικά και διοικητικά (όπως οι καλούμενοι έπειτα Σπαχήδες) αλλά προ πάντων στην ασφυκτική πίεση κυρίως μετά την αποτυχία του Κινήματος του Επισκόπου Τρίκκης (Τρικάλων) Διονυσίου Φιλοσόφου ή περιφρονητικώς από τους εχθρούς του «Σκυλοσόφου» (11-12.9.1611).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ LIONS!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΟΙ LIONS ΚΑΙ ROTARY ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ  ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ;
Πρόκειται για εκδήλωση της "Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων του Θ.117Β΄ των LIONS Βορείου Ελλάδος - Κύπρου" (προσέξτε την αφίσα):
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Το ΥΠ. ΕΞ δεν πληρώνει για την 25η Μαρτίου στις ΗΠΑ - ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Ομογενειακές οργανώσεις θα αναλάβουν τελικά τα έξοδα των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την αδυναμία του υπουργείου Εξωτερικών να καλύψει τα απαραίτητα κονδύλια. Πρώτη προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φλόριδας, ενώ η δεξίωση αναμένεται να γίνει και στην ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον, όπου τα έξοδα σύμφωνα με πληροφορίες του θα αναλάβει κάποιο ελληνοαμερικανικό ίδρυμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ομογενείς θα πληρώσουν και για την εκδήλωση που πρόκειται να γίνει και στο Γενικό Προξενείο του Σικάγου.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''ΙΧΩΡ'' Τεύχος Νο -112

Σημαίες της Ανεξάρτητης Κρήτης Πωλούνται Πλέον στα Καταστήματα.

Η σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης κυματίζει πλέον στις Βιτρίνες των Διεθνή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων.
Εάν κάνετε κλίκ πάνω στην εικόνα θα δείτε την ιστοσελίδα Γερμανικού ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο πουλά την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.
είναι σίγουρα οτι η παρούσα ενέργεια έχει ως απώτερο σκοπό την προέκταση της προπαγάνδας που ξεκίνησαν απο το διαφημιστικό της SPOT της Vodafon . Η διαδικτυακή Διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι....

H ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ

Ο Geffrey Παπανδρέου δεν Ξεπουλάει την Θράκη στην Τουρκία αλλά την χαρίζει..Tου Σεμπαιντήν Καραχότζα

Αφού έριξε την Ελλάδα στα Τάρταρα του Δημοσίου Νομισματικού Ταμείου, τώρα ξεπουλάει και την Θράκη, τουρκοποιώντας τα πάντα, ακόμη και τους Πομάκους. Διώξτε τον επιτέλους, τι περιμένετε ακόμη;

Ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά χωριά της ορεινής Ξάνθης επισκέφθηκε στα μέσα του Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου, πρόκειται για τον οικισμό Δημάριο του δήμου Μύκης απ’ όπου κατάγονται αρκετοί από εκείνους που εντάσσονται στους λεγόμενους φανατισμένους υποστηρικτές της άποψης του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, ότι στη Θράκη δεν υπάρχει μουσουλμανική αλλά τουρκική μειονότητα.

Βέβαια και μόνο η επιλογή του συγκεκριμένου χωρίου από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ
και όχι κάποιος άλλος οικισμός, σημαίνει πολλά. Οι άνθρωποι που επέλεξαν να φέρουν τον πρωθυπουργός της χώρας στο Δημάριο και όχι οπουδήποτε άλλου, ξέρουν πολύ καλά ποιο είναι το Δημάριο και ποιες οι θέσεις των κατοίκων του περί των μειονοτικών ζητημάτων.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

Βίντεο -Δείτε ποιους πληρώνουμε να μαθαίνουν στα παιδιά και τους νέους γράμματα, και να βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις περί Δημοκρατίας και αξιών!... Αναρωτιέμαι, μετά από αυτό το βίντεο θα υπάρξει καμία συνέπεια ή αντίδραση από το επίσημο κράτος;

Κίνηση για την διάσωση και την ανάδειξη του Βωμού των Δώδεκα Θεών στο FACEBOOK

Όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί μέλος
www.facebook.com/home.php?sk=group_201467599864244
Αυτήν τη στιγμή, στις ράγες του τρένου σκεπασμένο με νάιλον βρίσκεται ένα εύρημα ανεκτίμητης αξίας, ένα εύρημα που όμοιό του δεν υπάρχει και που συνδέει χιλιάδες χρόνια Ιστορικής συνέχειας της Πόλης μας.
Είναι ο Βωμός των 12 Θεών. Το κέντρο της Πόλεως της Αρχαίας Αθήνας. Κάτι που αν το ανακάλυπταν σε κάποια άλλη χώρα, θα έχτιζαν -με κάθε κόστος- ένα μουσείο γύρο του. Είναι ένα ζωντανό τμήμα του Πολιτισμού μας. Ακόμη είναι Ιερό και Όσιο και για τους Πολίτες που ακολουθούν την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία.

Ταυτόχρονα αντικατοπτρίζει την Πολιτιστική κατάσταση αυτής της χώρας. Αυτό το εύρημα θα μπορούσε να γίνει ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς αυτής της πόλης αλλά και ολόκληρης της Αττικής. Μάταια όμως, παρά τις προτάσεις των Αρχαιολόγων για την διάσωσή του, ο Βωμός κινδυνεύει να χαθεί από το πρόσωπο της Αττικής Γής με τον Η.Σ.Α.Π. να προβάλει το επικίνδυνο επιχείρημα ότι «κοστίζει» για να σωθεί . Πόσο κόστος θα έχει άραγε η κατάχωση της Ιστορίας μας και των Ιερών μας; Πόσο εκτιμούν ότι θα έπρεπε να αξίζει ένα σπάραγμα -έτσι το κατάντησαν- μεγαλύτερης αξίας από αυτά που θαύμασαν κάποτε οι Φιλέλληνες αγωνιστές και πείστηκαν να βοηθήσουν στην Εθνεγερσία του 1821; Πώς τολμούν να ζητούν τα γλυπτά του Ιερού Παρθενώνα όταν καταστρέφουν με πρόσχημα «το κόστος» ότι βρουν μπροστά τους και δεν κολλάει στα επιχειρηματικά τους σχέδια;

Σήμερα κοστίζει ο βωμός των 12 Θεών, αύριο ίσως «κοστίζετε» και εσείς για να ασχοληθεί μαζί σας η Πολιτεία. Αν αφήσουμε να θάψουν τον Ιερό Βωμό, να είστε σίγουροι ότι μαζί του θα θάψουν το μεγαλύτερο ίσως τμήμα της ιδιότητά σας ως Ελλήνων Πολιτών.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σκάνδαλο, μεγαλύτερο από το Βατοπέδι!




Το ελληνικό κράτος παραιτείται από τη δίκη και προσφέρει στην Ισραηλιτική Κοινότητα 10 εκατ. ευρώ!
Στο υπό συζήτηση φορολογικό νομοσχέδιο, εμπεριέχεται προς ψήφιση απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, με την οποία παραιτείται του δικαιώματός της να λυθεί η διαφορά του κράτους με την Ισραηλιτική Κοινότητα στα δικαστήρια για «ανθρωπιστικούς λόγους»! Φοβερά πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν, στην «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων» του Μπουτάρη...

Πώς έχει εν ολίγοις η υπόθεση, σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του υπό ψήφιση νόμου: Με το νόμο 890/1937 (επί Ι. Μεταξά) ρυθμίστηκε ο τρόπος διάθεσης της έκτασης που χρησιμοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη ως ισραηλιτικό νεκροταφείο, παραχωρήθηκε δε, το 1938, για νέο ισραηλιτικό νεκροταφείο, έκταση στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης (Οι Γερμανοί, το 1942, εκχέρσωσαν το παλαιό, παρά την Πανεπιστημιούπολη). Η διεκδικούμενη έκταση, 450 στρεμμάτων, σύμφωνα και με την 9165/1998 προδικαστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης είναι καταγεγραμμένη ως «δημόσιο κτήμα».

ΠΑΝΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

13226-SINEM.jpg
Επιτέλους το Ελληνικό κίνημα για πρώτη φορά ενωμένο δίνει απάντηση στο ανθελληνικό κατεστημένο που 1750 χρόνια έχει σε ομηρία τον Ελληνισμό!!Τα μηνύματα απ'όλη την Ελλάδα είναι συγκλονιστικά επιτέλους ο Ελληνισμός αφυπνίζεται!! Στις 13/3/2011 στην Αρχαία Αγορά των Αθηνών στο Θησείο οι Εφιάλτες  του Ελληνισμού έντρομοι θα διαπιστώσουν ότι το Ελληνικό Πνεύμα ΖΕΙ !!!                                                                        Η Ελλάδα μας βρίσκεται σε πολίτικο και κοινωνικό αδιέξοδο.. Η χώρα μας  συγκλονίζεται από πολιτικά και εκκλησιαστικά σκάνδαλα !!Μια πολιτική ηγεσία ανίκανη να διαχειριστεί και τα πιο απλά πράγματα και μια εκκλησία που βαρύνεται με σωρεία σεξουαλικών και οικονομικών σκανδάλων!!Η Ελλάδα χρειάζεται Ελληνική κυβέρνηση  και  ελληνική θρησκεία!!Ο ιουδαιοχριστιανισμος  δεν ταιριάζει στον Έλληνα  τα ήθη και τα  έθιμα είναι εβραϊκά και ο Έλληνας δεν μπορεί να τα αφομοιώσει!!Τόσα χρόνια επέζησε  ο ιουδαιοχριστιανισμος   στην Ελλάδα με την βια   και τον φόβο!! Ήρθε επιτέλους η ώρα η Ελλάδα να απαλλαγή από τον θανατηφόρο εναγκαλισμό του!!Μαζί με αυτόν τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει  στον τόπο μας γιατί έχει απλώσει  τα θανατηφόρα πλοκάμια του παντού!Από την παιδεία που την κρατάει δέσμια του τόσα χρόνια μέχρι την πολιτική εξουσία!!Πρέπει η πνευματική ηγεσία του τόπου να αναλάβει τις ευθύνες της και  να ξεκινήσει  πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του προβλήματος που δημιουργεί στην χώρα μας ο ιουδαιοχριστιανισμος  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΔΩΡΑΚΙ 345.000 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΛΗΣΤΗ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ!!

Δωράκι 345.000 ευρώ του ΠΑΣΟΚ στη Μονή Βατοπαιδίου!!ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!

To δημόσιο πληρώνει τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών......







AKOMA KAΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙ....ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ.
Εκατομμύρια ευρώ έχει διαθέσει ο κρατικός προϋπολογισμός (δηλαδή η τσέπη των φορολογουμένων) τα τελευταία 16 χρόνια, για να απολαμβάνουν τη φοίτηση στα ακριβότερα αμερικάνικα, βρετανικά και ιταλικά κολέγια, τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών. 

Αφορμή για την έρευνα ήταν ο εντοπισμός πρόσφατης απόφασης του υπουργείου Εξωτερικών την οποία και παραθέτουμε (ημερομηνία 01/02/2011, Αριθμός Πρωτοκόλλου 902), βάσει της οποίας ο Πληρεξούσιος Υπουργός Α, Κων/νος Μπίτσιος (πρέσβης και πρώην κυβερνητικό στέλεχος της ΝΔ) θα λάβει το ποσό των περίπου 8.800 ευρώ «για σχολικά δίδακτρα του έτους 2010-2011».

Ο κ. Μπίτσιος, ο οποίος σήμερα είναι ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, μας επιβεβαίωσε... 
το γεγονός διευκρινίζοντας πως, βάσει του νόμου που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια, αυτή η οικονομική συνεισφορά δεν αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά όλους τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών. 

Τριώδιο, Νηστεία αγρυπνία και κατάρες

«Τοις ευσεβείν μεν επαγγελλομένοις, τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα
τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων,
και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς
ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα τρις».
1. «Επί τοις φρονούσι και λέγουσι κτιστήν είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυποστάτου θεότητος, ως κτιστήν εκ τούτου πάντως και αυτήν την θείαν ουσίαν αναγκαζομένοις δοξάζειν. Κτιστή γαρ κατά τους Αγίους ενέργεια, κτιστήν δηλώσει και φύσιν, άκτιστον δε χαρακτηρίζει ουσίαν,καντεύθεν ήδη κινδυνεύουσι εις αθεΐαν παντελή περιπίπτειν, και την ελληνικήν μυθολογίαν και τοις την των κτισμάτων λατρείαν, τη καθαρά και αμώμω των χριστιανών πίστει προστριβομένοις, μη ομολογούσι δε κατά τας αγίας θεοπνεύστους θεολογίας και το της Εκκλησίας ευσεβές φρόνημα, άκτιστον είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυποστάτου θεότητος ανάθεμα τρις».
Δηλαδή, ανάθεμα τρεις φορές στους Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.ά.
2. «Τοις τα ελληνικά διεξιούσι μαθήματα, και μη διά παίδευσιν μόνον ταύτα παιδευομένοις, αλλά και ταις δόξαις αυτών ταις ματαίαις επομένοις, και ως αληθέσι πιστεύουσι και ούτως αυταίς ως το βέβαιον εχούσαις εγκειμένοις, ώστε ετέρους ποτέ μεν λάθρα, ποτέ δε φανερώς ενάγειν αυταίς και διδάσκειν ανενδοιάστως ανάθεμα τρις».

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ 81,5 % ΤΟΥ" ΙΕΡΟΥ" ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ!!

 Προς πλανεμένους χριστιανούς!!!ΤΟ 81,5 % ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ!!Το υπόλοιπο είναι η Καινή διαθήκη που ήρθε να συμπληρώσει  σύμφωνα με τον μύθο, ο υιός του Γιαχβέ , Ιησούς ο Ναζωραίος!!Αυτό δεν είναι μίσος φίλοι χριστιανοί είναι η αποκάλυψη της αλήθειας!!Ο Χριστιανισμός έχει Εβραϊκές ρίζες και προέλευση!!

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!! ΕΔΩ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!