ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΟΓΟΝΙΑ: ΔΙΑΣ – ΖΕΥΣ= ΝΟΥΣ!!Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!


ΔΙΑΣ – ΖΕΥΣ
Το όνομά του είναι διττό, όπου το Δίας δηλώνει την αιτίαν <<διά>> της οποίας έγιναν τα πάντα που είναι η πατρική του αγαθότητα, ενώ το Ζεύς την<< ζωογονία>> των πραγμάτων που τις πρώτες αιτίες τους μέσα στο σύμπαν ο δημιουργός συμπεριέλαβε εκ των προτέρων κατά τρόπο ενιαίο. (Πρόκλου Κρατύλος 101,20)
Ο Δίας έλαβε την πιο υψηλή βαθμίδα της Δημιουργικής τριάδας, κατευθύνοντας από ψηλά από  την περιοχή του νου, τις ψυχές και τα σώματα<<φροντίζοντας τα πάντα>>. Αναφερόμαστε στο απόσπασμα του Φαίδρου:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ 2009!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!

Η φωτογραφία με τον Αβραμόπουλο και τα εμβόλια του 2009 είναι το λιγότερο πρόβλημα για τον Τσιόδρα
Από το πρωί κυκλοφορεί μια φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα δίπλα στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, εν έτει 2009. Μάλιστα ο άνθρωπος που είναι σήμερα ο εκπρόσωπος ήταν και τότε το πρόσωπο κλειδί για τη γρίπη, Η1Ν1.
Τι συνέβη τότε; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής και το σκάνδαλο που ξέσπασε, η Ελλάδα αγόρασε σχεδόν διπλάσιο αριθμό εμβολίων από τον πληθυσμό της. Να σημειωθεί πως στη φωτογραφία διακρίνεται και ο σημερινός υφυπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Η συγκεκριμένη αναδρομή και το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι το λιγότερο. Το λιγότερο κακό για τον Σωτήρη Τσιόδρα. Η ίδια η ιατρική κοινότητα που τους ισχυρισμούς του έχει αρχίσει να αμφισβητεί, πολλές φορές ανοικτά, τις προθέσεις του.
Οι συνάδελφοί του, με αναρτήσεις τους και άρθρα τους εκφράζουν διαφορετικούς ισχυρισμούς. Ο ίδιος ο Τσιόδρας αναιρεί τον εαυτό του κάποιες φορές. Πότε για τους Ρομά και τους πρόσφυγες, πότε για τη χρησιμότητα της μάσκας.
Η φωτογραφία, λοιπόν, είναι ένα ζήτημα. Αναμενόμενο όμως. Ένα από τα ελάχιστα αντιπολιτευτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.
Η πραγματικότητα όμως, ενδεχομένως, να είναι ακόμα χειρότερη για τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας. Οι αποστάσεις, οι μάσκες και τα όσα δήλωσε κατά καιρούς (για τον καιρό, τη θερμοκρασία, το κατά πόσον εξελίσσεται ο ιός) είναι που θα βρει μπροστά του…

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΑΠΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ!!ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ!!

ΠΡΑΞΙΣ 
Χρήστος Δάντης: Αντιδράσεις για το νέο τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός ...

ΑΦΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 
ΤΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΝΤΗ
Παντί τω πληρώματι της Αγίας του Χριστού Ορθοδόξου Εκκλησίας, 
«Προσέχετε εαυτοίς και παντί τω ποιμνίω, εν ω υμάς το πνεύμα το άγιον έθετο επισκόπους ποιμαίνειν την εκκλησίαν του Κυρίου και Θεού, ην περιεποιήσατο δια του ιδίου αίματος (Πραξ. 20, 28-29). 
Τω θείω τούτω του μακαρίου Παύλου παραγγέλματι επομένη η του Χριστού Αγία Εκκλησία, πιστός και άγρυπνος θεματοφύλαξ της εμπιστευθείσης αυτή άνωθεν ιεράς της πίστεως παρακαταθήκης,

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ 2000 ΧΡΟΝΩΝ!!!ΟΥΣΤ ΤΡΑΓΟ!!


ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ !!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ@@@@@@!!ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 350 και μετα!!
«Περιμένω την επάνοδο όχι μόνο στην κανονικότητα αλλά και στην εκκλησιαστικότητα», τόνισε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, εν όψει των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σταδιακή άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου τόνισε πως «εφόσον το πρόβλημα είναι στον συνωστισμό, εκεί θα λάβουμε όλα τα μέτρα, θα κάνουμε αυτά που μας έχουν υποδείξει. Τώρα αν έχουν άλλους λόγους δεν το γνωρίζω».

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΡΩΜΙΟΥΣ!!!!!


    Τι σημαίνει η λέξη «Πατρίδα» - Ένα κείμενο που πρέπει όλοι να διαβάσουμε
    Πατρίδα: Το κείμενο αυτό είναι η μετάφραση από τα γαλλικά του λήμματοςPATRIE, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην Εγκυκλοπαίδεια του Ντιντερό και του Ντ' Αλαμπέρ (Encyclopedie de Diderot et d' Alembert). Το λήμμα αυτό γράφτηκε την 1η Δεκεμβρίου 1765, από τον Louis de Jaucourt (D.J.).
    Ο Ρήτορας που ασχολείται λίγο με τη λογική, ο γεωγράφος που δεν τον απασχολεί παρά μόνο η θέση των τόπων και ο χυδαίος λεξικογράφος θεωρούν σαν πατρίδα τον τόπο γέννησης, όποιος και αν είναι αυτός.
    Αλλά ο φιλόσοφος γνωρίζει ότι αυτή η λέξη προέρχεται από το λατινικό pater, που

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ!!ΓΙΑΧΒΕΔΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!


terrapapers.com_to kapelo tou DAGON- vatikano papas islam

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΗΛΩΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ!!
Με τη λέξη Γιαχβέ (ή και Ιεχωβά σε κάποιες περιπτώσεις), αναφερόμαστε στο Θείο Όνομα το λεγόμενο και Τετραγράμματο, που χρησιμοποιείται στην εβραϊκή Βίβλο περίπου 6.823 φορές, και αποκαλύφθηκε από τον Θεό στο Μωϋσή, κατά την ίδρυση των νέων σχέσεων του με τον λαό Ισραήλ, στη διαθήκη του Σινά.
Σύμφωνα με τους Πατέρες, στο συμβάν της βιβλικής διήγησης όπου το όνομα αυτό απεκάλυψε ο ίδιος ο Θεός, ο Τριαδικός Θεός στον Μωϋσή κατά τη θεοφάνεια της φλεγόμενης βάτου, μιλά η μία εκ των τριών υποστάσεων, ο Υιός, ο άσαρκος Χριστός ή αλλιώς ο Γιαχβέ-Λόγος και συντελείται μία εκ "των

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΓΝΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΕΒΡΑΪΣΜΟ ΤΟΥ!! ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

Ο μητροπολίτης Ιγνάτιος είναι εβραιολάτρης και δεν το κρύβει! ΦΩΤΟ ...
ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΓΝΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΕΒΡΑΪΣΜΟ ΤΟΥ!! "Οι δύο θρησκευτικές παραδόσεις μοιράζονται υλικό από μία κοινή πολιτισμική δεξαμενή κι έχουν πρόσωπα και πράγματα, τα οποία τους συνδέουν μεταξύ τους" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος σε χθεσινή ομιλία του στην Αίθουσα Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα πλαίσια της εκδήλωσης: «Μουσικές Διαδρομές στη Μεσόγειο του Θεού και των Ανθρώπων» που συνδιοργανώθηκε από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος και την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, όπου τιμήθηκε και ο ίδιος. Ο τίτλος της ομιλίας του ήταν ""ΕβραιοΧριστιανισμός και Ιουδαϊσμός: Εναύσματα από την ιστορία, τη θεολογία και την πράξη της ΕβραιΟρθόδοξης Εκκλησίας"

ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΙΣΟΚΑΣΙΟΣ:ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗ ΩΣ...ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΗΚΕ ΒΙΑΙΑ!!

ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝ - ΙΣΟΚΑΣΙΟΣ  ΠΗΓΗ

alt
 Συνηθίζουν να λένε οι χριστιανοί ότι ο ελληνισμός εξέπεσε από μόνος του και έλαβε τη σκυτάλη ο χριστιανισμός. Δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο και μετά οι Έλληνες καταδιώχθηκαν αμείλικτα. Μπορεί εύκολα κανείς να βρει τα διατάγματα εναντίον των Ελλήνων τα οποία εξέδωσαν οι χριστιανοί αυτοκράτορες και να διαβάσει τις ιστορίες για το γκρέμισμα των ναών. Οι ναοί δεν γκρεμίστηκαν μόνοι τους, ούτε οι  Έλληνες ιερείς αποχώρησαν οικιοθελώς.
 Μια ιστορία από τη χρονογραφία του