ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΦΡΙΚΗ!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ!!

Ημέρα κρίσης: John Smyth (πάνω δεξιά) μαζί με συνήγορος Kemp J Kemp στο Συνταγματικό Δικαστήριο. Κάτω από: Channel 4 News ρεπόρτερ Cathy Newman (αριστερά) αντιμετωπίζει Smyth στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Φωτογραφίες: Steve Lawrence (κορυφή), το Channel 4 News (κάτω)
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!
Ημέρα κρίσης: John Smyth (πάνω δεξιά) μαζί με συνήγορος Kemp J Kemp στο Συνταγματικό Δικαστήριο. 
Κάτω από: Channel 4 News ρεπόρτερ Cathy Newman (αριστερά) αντιμετωπίζει Smyth στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Φωτογραφίες: Steve Lawrence (κορυφή), το Channel 4 News (κάτω)
Ένας Βρετανός δικηγόρος ο οποίος έχει εργαστεί για την ένταξη

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Η ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ
Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ο Ανθέλληνας Αρχιεπίσκοπος των Ρωμιών σνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη κ. Ιουστίνο, τον Πρωτοσύγελλο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη, αλλά και ιερείς από την Τοπική Εκκλησία επισκέφθηκαν το Στρατόπεδο Νταλίπη και συγκεκριμένα τη Μεραρχία Υποστήριξης, όπου τους υποδέχθηκε ο

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!



Η σφαγη των Ελλήνων από το Βυζάντιο και την Εκκλησία! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ πως εκχριστιανιστηκαν οι Ελληνες Διάβασε και φρίξε!!

Τα παρακάτω είναι αυτοκρατορικά διατάγματα από την εποχή του Βυζαντίου με τα οποία δίνονται οδηγίες προς τους τοπικούς άρχοντες για το πως θα εξαλείψουν τους “Έλληνες”. Σαν Έλληνες θεωρούνται αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την προγονική τους Ελληνική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων.

Εντύπωση προκαλεί η φράση «διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού»! Ο ορισμός του μίσους! Απολαύστε:

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΜΕ ΠΑΠΑ -ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ



Ο 60χρονος ιερωμένος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί – Συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμασαν – Σε βάρος του έχουν υποβάλει μηνύσεις οι γονείς δύο ανηλίκων κοριτσιών.

«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα σαι» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα κατά του 60χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και σήμερα βρέθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί. Μετά το σοκ στην κοινή γνώμη από την αποκάλυψη της υπόθεσης του ιερέα στη Μάνη, μια δεύτερη υπόθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά έρχεται στη δημοσιότητα.
Ο ιερέας δεν

¨'ΙΕΡΟ"ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΑΓΙΟΥ" ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!

Ιερό σκάνδαλο με τον «φρουρό» του Πανάγιου Τάφου
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΩΜΙΟΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!
Ιερό σκάνδαλο με τον «φρουρό» του Πανάγιου Τάφου
  • Η μηνυτήρια αναφορά του νέου Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη κατά του προκατόχου του για δύο ακίνητα που πούλησε ενθυλακώνοντας τα χρήματα
  • Κακουργηματική δίωξη στον Μητροπολίτη Ιεροσολύμων Ιωακείμ
  • Πούλησε