ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

ΑΠΟΟΚΑΛΥΨΗ!! ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΜ (ΠΑΝΑΓΙΑ) ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ!!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ!!

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!

Ο Ιωσήφ και η Μαρία παντρεύτηκαν, σύμφωνα με το εβραϊκό έθιμο, στο σπίτι της Μαριάμ έξω από τη Ναζαρέτ όταν ο Ιωσήφ ήταν είκοσι ενός ετών. Αυτός ο γάμος ήταν το επιστέγασμα μιας τακτικής ερωτοτροπίας σχεδόν δύο ετώ

Η Μίριαμ ανήκει στον Ιωσήφ και ο Ιωσήφ στη Μίριαμ, άρα ο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΥΡΙΑΜ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΡΩΜΙΩΝ) ΗΤΑΝ 20 ΕΩΣ 22 ΧΡΟΝΩΝ!!

Η Μαρία και ο Ιωσήφ θα έπρεπε να είναι νέοι για να παντρευτούν σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο και τα έθιμα της εποχής. Σύμφωνα με τον Fredriksen, «Τα κορίτσια αρραβωνιάζονταν συνήθως μεταξύ 12 και 15 ετών και θα παντρεύονταν κάποια στιγμή μετά, στα 15 ή στα 16, και τα αγόρια θα ήταν 19 ή 20 ετών».

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑΜ ΗΤΑΝ ...ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ 20 ΕΩΣ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΥΡΙΑΜ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Πώς ξέρουμε πόσο χρονών ήταν ο Τζόζεφ όταν παντρεύτηκε τη Μαρία;

Η εκτίμηση της ηλικίας του Ιωσήφ όταν παντρεύτηκε τη

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ ΙΩΣΗΦ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ!!

 

ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ!!ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ .........ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ!!

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!

 



Αρχαιολόγοι στην Ιστανμπούλ ανακάλυψαν ένα άγαλμα του θεού Πάνα κατά τη διάρκεια ανασκαφών που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχαιολογικό Πάρκο Saraçhane, όπου βρίσκεται η παλαιοχριστιανική εκκλησία του Αγίου Πολυεύκτου.

Στην περιοχή υπάρχουν τα κατάλοιπα κτηρίου που κάποτε ήταν η μεγαλύτερη εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και κατασκευάστηκε για να μοιάζει με τον Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ. Τα ερείπια βρίσκονται σε ένα μικρό πάρκο ακριβώς στη μέση της γειτονιάς Φατίχ της Ιστανμούλ, κοντά στην τοποθεσία του Μητροπολιτικού Δήμου της Ιστανμπούλ.

Πριν από την ανέγερση του Ναού της Αγίας Σοφίας από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό το 537

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ!!!!

 



Το ε
ρώτημα εάν ο ιστορικός Ιησούς ήταν σε καλή ψυχική υγεία έχει διερευνηθεί από πολλούς ψυχολόγους, φιλοσόφους, ιστορικούς και συγγραφείς. Το πρώτο άτομο, μετά από πολλές άλλες απόπειρες αντιμετώπισης του θέματος, αμφισβήτησε ευρέως και διεξοδικά την ψυχική υγεία του Ιησού ήταν ο Γάλλος ψυχολόγος Charles Binet-Sanglé , ο επικεφαλής γιατρός του Παρισιού και συγγραφέας ενός τετράτομου έργου La Folie de Jésus ( Η τρέλα του Ιησού ). Αυτή η άποψη βρίσκει τόσο υποστηρικτές όσο και αντιπάλους.

Απόψεις που αμφισβητούν τη λογική του Ιησου!!!

Η εκτίμηση της λογικής του Ιησού εμφανίζεται πρώτα στα

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ "ΘΕΟΥ"!!ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ!!

  


ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ "ΘΕΟΥ"!!
 Ο Ιησούς αποκαλείται επίσης δούλος του Θεού στις Πράξεις 3:26 , «Για εσένα πρώτα, ο Θεός ανέστησε τον δούλο Του και τον έστειλε να σε ευλογήσει, αποστρέφοντας τον καθένα από εσάς από τις πονηρές οδούς σας».