ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ!!Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

χαρ.jpg

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ?ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ???


Καινούργια χριστιανική προπαγάνδα μας προέκυψε φίλοι μου ο χριστιανισμός παει μαζί με την Επιστήμη!!!Το θράσος τους είναι απίστευτο ομιλούν αυτοί που έστειλαν στη κρεμάλα χιλιάδες επιστήμονες επειδή αυτή τόλμησαν να ασκήσουν κριτική στην χριστιανική βίβλο!!

Πολύ συχνά δημοσιεύονται άρθρα με θέματα θρησκευτικά και κυρίως όσον αφορά τη σχέση θρησκείας - πολιτισμού. Επειδή ο πολιτισμός αναμφίβολα αποτελεί βασικό παράγοντα της εξέλιξης του ανθρώπου και επειδή παραγωγός σημαντικού πολιτισμού είναι και η ελληνική αρχαιότητα, έψαξα να βρω την ιδιαίτερη σχέση που συνέδεσε την κρατούσα -σήμερα- στη χώρα μας θρησκεία με τον αναφερθέντα πολιτισμό. Η έρευνα αυτή αποτελεί περίληψη περιλήψεων, λόγω της πληθώρας των γεγονότων και τον όγκο των διαθέσιμων στοιχείων. ΙΟΥΔ.jpg

324 μ.χ.
Ο ρωμαίος αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος, λεηλατεί το περίφημο Μαντείο του Διδυμαίου Απόλλωνα στην Ιωνία, και θανατώνει με βασανιστήρια όλους τους ιερείς του.


326 μ.χ.
Ο Κωνσταντίνος καταστρέφει ολοκληρωτικά το ιερό του Ασκληπιού στις Αιγές της Κιλικίας.


330 μ.χ.
Ο Κωνσταντίνος κλέβει όλους τους θησαυρούς και τα αγάλματα που βρίσκονται μέσα στα Ελληνικά ιερά για να διακοσμήσει την Κωνσταντινούπολη. Τον ίδιο χρόνο ο χριστιανικός όχλος, καίει στο Bayeux το ιερό του Βελλενού - Απόλλωνα και λυντσάρει τους ιερείς του.