ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ Ο ΓΕΣΟΥΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ!!!

alt

Σε νέο βιβλίο του ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' προσωπικώς απαλλάσσει τους Εβραίους από τους ισχυρισμούς, ότι ευθύνονται για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, αποσείοντας συγχρόνως την έννοια "συλλογικής ενοχής των Εβραίων", η οποία στοιχειώνει αιώνες τις σχέσεις των Χριστιανών μαζί τους.
Αυτή η νέα, βιβλική και θεολογική συνάμα, εκτίμηση διατυπώνεται από τον Πάπα σε κεφάλαιο στο δεύτερο τόμο του βιβλίου του "ο Ιησούς της Ναζαρέτ"-κυκλοφορεί μέσα στην προσεχή βδομάδα.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία επίσημα απέσεισε, πάντως, τη "συλλογική ενοχή των Εβραίων" για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, με σημαντική απόφασή της κατά τη Δεύτερη Σύνοδό της εν Βατικανώ στη διάρκεια του 1965.
Κρίνεται ήδη ότι, για πρώτη φορά, ένας Πάπας τόσο λεπτομερειακά και εξαντλητικά συγκρίνει και τεκμηριώνει με βάση τις υπάρχουσες αφηγήσεις στην Καινή Διαθήκη για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, μετά την απόφαση που έλαβε σχετικά ο Ρωμαίος Πόντιος Πιλάτος.
"Πρέπει να διερωτηθούμε τώρα: ποίοι ακριβώς ήταν οι κατήγοροι του Ιησού Χριστού;", γράφει ο Πάπας, σε αντίστιξη με τους ισχυρισμούς στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο πως "ήταν οι Εβραίοι".

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Αποσπάσματα από τους Χριστιανούς μπράβους του Χίτλερ και των Ναζι
compiled by Jim Walker καταρτίζονται από τον Jim Walker!!  
  ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ!!Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!Ο ΑΥΣΡΙΑΚΟΣ ΠΡΙΜΑΤΟΣ BERTRAM ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΟ 'ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ) ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!
The following provides a few quotes from Hitler's henchmen and Nazi sympathizers and how Christianity molded and influenced their beliefs. Ο ακόλουθος παρέχει μερικά αποσπάσματα από τους μπράβους του Χίτλερ και τη ναζιστική συμπαθούντες και το πώς ο Χριστιανισμός φορμαρισμένο και επηρέασε τις πεποιθήσεις τους. Most of Hitler's henchmen, along with the vast majority of German citizens, were brought up Christian, and thought themselves as such. Οι περισσότεροι από τους μπράβους του Χίτλερ, μαζί με τη συντριπτική πλειονότητα των Γερμανών πολιτών, είχαν ανατραφεί χριστιανική, και θεωρούσαν τους εαυτούς τους ως τέτοια.

ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!




alt
Η πράξη της προδοσίας των μοναχών της μονής Βλατάδων της Θεσσαλονίκης. Εδώ διαφωνώ δεν είναι προδότες ,προδότης είναι αυτός που προδίδει την πατρίδα του, πατρίδα των Εβραιοχριστιανών 
είναι το Ισραήλ!! Αυτό για να σταματήσουν οι Ναζωραίοι και το ιερατείο τους να μας το παίζουν .....Μακεδονομάχοι!!Όποιος αγαπάει την Μακεδονία μαζί με τις ανθελληνικές κυβερνήσεις οφείλει να καταγγείλει και την Εβραιορθόδοξη εκκλησία!!
Όπως μας εξιστορεί ό συγγραφέας και λογοθέτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου 'Ιέραξ στο «Χρονικό» του, οι μοναχοί της Μονής Βλατταίων ( Βλατάδων) πρόδωσαν την Θεσσαλονίκη στους Τούρκους κόβοντας την παροχη νερού

στην πόλη, με αποτέλεσμα να παραδοθούν Οι Θεσσαλονικεις

μέσα σε τρεις ημέρες. 
  'Άς δουμε το αποκαλυπτικό αυτό κείμενο:«

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Ο ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ   

Εικόνα
Οι μη μολυνθέντες με Γυναίκα Αποκάλ. 14.4  Και το καλύτερο:  Είναι καλό ο άνθρωπος να μην αγγίζει γυναίκα!!!ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΥΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ!!  Κορινθίους Α' 7:1 Ο χριστιανισμός από την ημέρα της υπάρξεις του ήτανε μισογύνης, στην μετέπειτα πορεία του χρησιμοποίησαν την Μαριάμ σε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για να μπορέσουν να ισοσταθμίσουν τα πράγματα,άλλα και αυτό υπό ορούς,πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την παρουσίασαν σαν παρθένο, όχι μόνο για λόγους εντυπωσιασμού άλλα και για το λόγω ότι μισούν τις γυναίκες.  Ο μισογυνισμός της εκκλησίας και του χριστιανισμού φαίνεται ακόμα και στις μέρες μας αλλα έχει περιοριστή κάπως,τουλάχιστον στην χώρα μας. Παραθέτω ένα απόσπασμα:  Του Ιωάννη Ρούσσου,  Τακτικού Καθηγητή Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα (ΗΠΑ) Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ...

Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!!ΒΙΝΤΕΟ



Αποτέλεσμα εικόνας για Στο πατρικό του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη ο Πατριάρχης
Θεσσαλονίκη ο Πατριάρχης (βίντεο)  Στο πατρικό του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη  ο Πατριάρχης (βίντεο) ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!
alt
Επίσκεψη στην πατρική οικία - μουσείο του ιστορικού ηγέτη της Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ, που βρίσκεται στο χώρο του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. 

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!!ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΠΕΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΔΕΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δωράκια» Μπέου σε παπάδες
Γύρω στις 200.000 ευρώ για ένα έτος ήθελε να προσφέρει το ΔΣ του δήμου Βόλου στους Εβραιοχριστιανικούς Ναούς της Μητρόπολης Δημητριάδος ως επιχορήγηση, όμως την απόφαση έκρινε εν μέρει  παράνομη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι επιτρεπτή η χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των ναών. Πολλοί μιλούν για προεκλογικό "δωράκι" του δήμου στους ναούς. Είναι όμως έτσι;
Όπως μας εξηγεί ο δημοσιογράφος και εκδότης της «Μαγνησίας» Δημήτρης Καρεκλίδης «Το προκλητικό είναι πως αυτά τα χρήματα προορίζονταν όχι για φιλανθρωπικό έργο, αλλά για εκδηλώσεις,, συναυλίες υλικό για την προώθηση αυτών».

ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ!!ΒΙΝΤΕΟ

alt 
Φόβος Θεού Ο φόβος του Θεού είναι η ρίζα κάθε καλού έργου. Ούτε ένα λεπτό να μην απομακρύνεται από την καρδιά σας. Σαν το κερί ν' ανάβη και να φωτίζη όλους τους λογισμούς, όλες τις εσωτερικές κινήσεις της καρδιάς σας.  Αυτός θα σας διδάξη να βαδίζετε σωστά, να εργάζεσθε το κάθε τι σαν έργο του Θεού. Αυτός θα σας διδάξη να στέκεσθε, όπως εκείνοι που βρίσκονται μπροστά στον βασιλέα. Αυτός θα σας δείξη να προχωρήτε , όπως προχωρούν εκείνοι που κρατούν ένα ποτήρι γεμάτο νερό, από το οποίο δεν πρέπει να στάξη ούτε μια σταγόνα.  Όταν η εσωτερική ζωή πάρη αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε θα 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!!ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ??ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Αγάπη για τη Σιών:  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΡΩΜΙΟΙ ΠΟΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!! 

Ζητάτε την ειρήνη της Ιερουσαλήμ: «Ας ευτυχούν εκείνοι που σε αγαπούν. Ας είναι ειρήνη στα τείχη σου, αφθονία στα παλάτια σου». Ένεκα των αδελφών μου και των πλησίων μου, θα λέω τώρα: «Ειρήνη σε σένα!» Ένεκα του οίκου του Κυρίου του Θεού μας, θα ζητώ το καλό σου (Ψαλμός 122:6-9)

Χριστιανικός Σιωνισμός

         
 «Κατά την ημέρα εκείνη, ο κλάδος του Κυρίου θα είναι ωραίος και ένδοξος, και ο καρπός της γης εξαίρετος και ευφρόσυνος σ' εκείνους που θα έχουν διασωθεί από τον Ισραήλ» (Ησαΐας 4:2). Τόσο οι Εβραίοι όσο και οι Χριστιανοί έχουν συχνά αναρωτηθεί σχετικά με την πραγματική υπόσταση του Χριστιανικού Σιωνισμού.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!!

alt
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
Το τάγμα των Ναϊτών  ιδρύθηκε στον απόηχο της Α΄ Σταυροφορίας, το 1118 μ.Χ με σκοπό να βοηθήσει το χριστιανικό νεοϊδρυθέν Βασίλειο της Ιερουσαλήμ να διατηρηθεί ενάντια των μουσουλμάνων γειτόνων του και να εξασφαλίσει την ασφαλή και ελεύθερη προσέλευση του μεγάλου αριθμού των Ευρωπαίων προσκυνητών που συνέρρεαν στην Ιερουσαλήμ, μετά την κατάκτησή της από τους Σταυροφόρους. Το όνομά τους παραπέμπει στο ιστορικό αρχηγείο τους που βρίσκεται σε ένα τμήμα του Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ, περιοχή που ονομαζόταν Templum Salomonis.  Η ονομασία αυτή πιθανολογείται ότι προέρχεται από το γεγονός ότι στο Όρος του Ναού βρισκόταν ο περίφημος Ναός του Σολομώντα που χτίστηκε περίπου το 950 π.Χ. και που αργότερα καταστράφηκε και ξαναχτίστηκε αρκετές φορές. Το τμήμα αυτό οι Ιππότες του Ναού μετονόμασαν σε Templum Domini, δηλαδή «Ναό του Θεού».

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ: ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ!!

alt
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!!ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΛΙΛΕΣ!!ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!Σχετική εικόνα

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΗΜΑΙΑ

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ!!
Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΤΜΗΜΑ Α’


Το Σύνταγμα των Ελλήνων

Άρθρο 1
  1. Το Σύνταγμα των Ελλήνων, αποτελεί τον ανώτερο νόμο κάθε νόμου της Ελλάδος και υπερισχύει οποιωνδήποτε άλλων νόμων, συνθηκών, συμφωνιών, διμερών ή διεθνών ανεξαιρέτως.
  2. Τροποποίηση του Συντάγματος γίνεται μόνο από νέα Εθνοσυνέλευση, με άμεση ηλεκτρονική ψηφοφορία, κατά παράγραφο άρθρου. Τροποποίηση μπορεί να πετύχει το 80% τουλάχιστον των εγγεγραμμένων ηλεκτρονικά Ελλήνων του Κόσμου-ψηφοφόρων.
  3. Για τη διαφύλαξη του Συντάγματος, ιδρύεται Εθνικό Συνταγματικό Συμβούλιο (Ε.ΣΥ.Σ.), που απαρτίζεται από τα 45 μέλη των εκλεγμένων Αντιπροσώπων της Εθνοσυνελεύσεως.



Το Ελληνικό Έθνος

ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ..ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!ΒΙΝΤΕΟ..

ana8ema
Στις 12 Δεκεμβρίου 1916 ήρθε και το Ανάθεμα κατά του Βενιζέλου. Ήταν μια πρωτοφανής τελετή στην ελληνική ιστορία. Ο επί πέντε χρόνια πρωθυπουργός της χώρας αναθεματίστηκε από τον μητροπολίτη Αθηνών και χιλιάδες οπαδοί του Κωνσταντίνου έριχναν πέτρες στο Πεδίον του Άρεως εναντίον του αποκαλούμενου «σατανά». Οι κατάρες τους σχημάτισαν μεγάλους λίθινους όγκους.... 
ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ...ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!
Όλο τον Δεκέμβρη του 1916 πέτρες μεταφέρονται στην Αθήνα από διάφορες πόλεις και κοινότητες της Χώρας και ρίχνονται στο ίδιο σημείο στο Πεδίο του Aρεως, πίσω από το σημερινό μνημείο της θεάς Αθηνάς, όπου τις μέρες αυτές γίνονται έργα ανάπλασης του ιστορικού αυτού χώρου. Φαντάζομαι ότι εκεί θα είχε σχηματισθεί ένας πετρόλοφος, που θύμιζε το θανάσιμο πάθος τιμωρίας και εκδίκησης ενάντια στον γίγαντα της πολιτικής, διορατικό και πατριώτη Κρητικό πολιτικό, Ελευθέριο Βενιζέλο. Μερικές από αυτές τις «ιστορικές»   πέτρες, με τις οποίες δεκάδες μητροπολίτες, κληρικοί και φανατισμένοι αντιβενιζελικοί αναθεμάτισαν το Βενιζέλο ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, τον Απρίλη του 2004, τυχαία,  στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας στο Γουδί, χάρη σε μια παρατηρητική καθηγήτρια ιππασίας.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!ΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!

ΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΚΑΙ

ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ

ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!
tourkia
ΒΟΣΤΩΝΗ | ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΜΟΥΚΟΣ

Η τουρκική κυβέρνηση χορήγησε πριν μερικές μέρες την τουρκική υπηκοότητα σε δέκα ακόμα ανώτερα κληρικά στελέχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Μητροπολίτες.
Συγκεκριμένα, την τουρκική υπηκοότητα έλαβαν οι εξής: ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, ο οποίος ως γνωστόν τυγχάνει εξ' απορρήτων του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ πληροφορίες τον θέλουν ως μελλοντικό Αρχιεπίσκοπο Αμερικής σε διαδοχή του σημερινού Αρχιεπισκόπου Δημητρίου. Επίσης, Τούρκοι υπήκοοι έγιναν οι Μητροπολίτες Κυδωνιών Αθηναγόρας, Αυστρίας Αρσένιος και Σηλυβρίας Μάξιμος.
Από την Πατριαρχική Αυλή έγιναν Τούρκοι υπήκοοι οι εξής: Ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, ο Υπογραμματέας Ιωακείμ, ο Μέγας Αρχιδιάκονος Ανδρέας, ο Δευτερεύων των Διακόνων Θεόδωρος, ο Μέγας Σύγκελλος Αμβρόσιος και ο Μέγας Βιβλιοθηκάριος Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος.

ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ!!Η ΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ"ΕΛΛΑΔΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η γένεση του αναρχισμού στην αρχαία Ελλάδα.. Η γένεση του αναρχισμού στην αρχαία Ελλάδα..
alt
Μια ιστορική παράθεση των σημαντικότερων «αναρχικών» στοχαστώ της αρχαιότητας και των βασικών τους ιδεών.
Πολύ πριν από τους λεγόμενους «κλασικούς» του αναρχισμού, Έλληνες φιλόσοφοι είχαν διακηρύξει τις βασικές αρχές μιας αναρχικής κοινωνίας και είχαν προτείνει έναν τρόπο ζωής εναρμονισμένο όχι με τους νόμους του κράτους, αλλά με το φυσικό δίκαιο που κάθε άνθρωπος κατέχει. Απορίας άξιο το πώς γεννήθηκαν τέτοιες αντιλήψεις σ' ένα λαό που είχε συγκροτήσει δεκάδες τέλεια οργανωμένα κράτη (τις πόλεις-κράτη) και που είχε τάξει τη ζωή του στην υπηρεσία του Νόμου, του υπέρτατου για τους Έλληνες άρχοντα. Όμως, το ανήσυχο ελληνικό πνεύμα, η πολυφωνία, η ελευθερία σκέψης και λόγου, που σφράγισαν τον αρχαίο πολιτισμό μας, δίνουν εύλογες εξηγήσεις για το «παράδοξο» αυτό. Σ' αυτό πρέπει να προστεθεί και η αντίληψη των αρχαίων Ελλήνων για το νόημα του Νόμου. Ο Νόμος, λοιπόν, για τον αρχαίο Έλληνα, είναι δισυπόστατος: είναι το σύνολο των γραπτών νόμων που εξασφαλίζουν την ευρυθμία και την ευημερία της πόλης και των πολιτών, αλλά και το άγραφο δίκαιο που είναι έμφυτο και επιβάλλεται όχι από τον φόβο κυρώσεων, αλλά από το αίσθημα της αιδούς, που, όπως διαβάζουμε στον «Πρωταγόρα» του Πλάτωνα, μοίρασε ο Ερμής σε όλους τους ανθρώπους. Η σχέση ανάμεσα στο γραπτό και άγραφο δίκαιο και η υπεροχή του ενός έναντι του άλλου απασχόλησαν στην αρχαιότητα πολλούς ανθρώπους του πνεύματος και αποτέλεσαν την αφετηρία για τους αναρχικούς φιλοσόφους.
Ο αναρχισμός απορρίπτει τους νόμους που έχουν θεσπιστεί από ανθρώπους, καταδικάζει την ατομική ιδιοκτησία και την ύπαρξη εξουσίας και θεωρεί και τις δύο γενεσιουργές αιτίες του εγκλήματος. Αντίθετα, η ανυπαρξία νόμων, ιδιοκτησίας και εξουσίας, οδηγεί στην πραγματική δικαιοσύνη και στη δημιουργία μιας ελεύθερης, φυσικής κοινωνίας που βασίζεται στην αλληλοβοήθεια.
Αυτές τις αντιλήψεις θα τις συναντήσουμε και στη φιλοσοφική σκέψη αρχαίων Ελλήνων, διάσπαρτες όμως ή παραλλαγμένες ή ειπωμένες με ηπιότερο τόνο. Κι αυτό, γιατί στην αρχαιότητα δεν δημιουργήθηκε κάποιο φιλοσοφικό κίνημα αμιγώς αναρχικό με τη σημερινή έννοια του όρου, ούτε κάποιος φιλόσοφος προσδιόρισε τον εαυτό του ως τέτοιον. Επομένως, οι όροι «αναρχικός» και «αναρχισμός» είναι αδόκιμοι για την εποχή που θα εξετάσουμε και ίσως ξενίζουν, ωστόσο μόνο αυτοί μπορούν να αποδώσουν με τον όσο πιο δυνατόν εύστοχο τρόπο ανάλογες ιδέες της αρχαιότητας.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΤΕΡΜΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!


Εκεί που δεν μπορεί να επιχειρήσει το καναντέρ, μπορεί να επιχειρήσει η Παναγιά και ο Χριστούλης, είναι γνωστό αυτό, και ένα μοναστήρι στο νομό των Χανίων θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως πυροσβεστικός σταθμός, πέρα από τόπο προσευχής και ασκητικότητας. Συγκεκριμένα, μια πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε πλαγιά στο Βαρύπτερο Κυδωνίας Χανίων, κατάφερε να σβήσει μετά από επιχειρήσεις της τοπικής πυροσβεστικής δύναμης, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια από έξι καλόγριες, οι οποίες προσεύχονταν για την κατάσβεση της φωτιάς, παρά τις αντίξοες συνθήκες.ΧΑΧΑΑΑ!!!Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΖΕΙ!!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ!!ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!ΒΙΝΤΕΟ

likabitos
ΕΤΣΙ ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!!
Σαλός έχει δημιουργηθεί από δημοσιεύματα που αναφέρουν «θαύματα» στον  Ναό "Αγίας" Παρασκευής Λαγκαδά, όπου κλήρος και πιστοί υποδέχθηκαν τον «θαυματουργό» "Τίμιο Σταυρό" από τους "Αγίους" Ισιδώρους Λυκαβηττού.
Η έρευνα μας στον Λαγκαδά
Αποφασίσαμε να ερευνήσουμε το θέμα και επισκεφτήκαμε τον  Ναό της "Αγίας" Παρασκευής, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου πρόσφατα βρέθηκε ο ιερέας π.Δημήτριος Λουπασάκης «κάνοντας και πάλι θαύματα», όπως υποστηρίζουν δεκάδες δημοσιεύματα αλλά και βίντεο στο διαδίκτυο.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ"!!ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ"!!


    alt
    "Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην." Γεννάδιος Σχολάριος... 
    Το ακόλουθο «πατριωτικό» κείμενο, ανήκει στον πατριάρχη Γρηγόριο Ε' και αποτελεί τμήμα πατριαρχικής εγκυκλίου, η οποία εξεδόθη εν έτη 1819.   Τί αφορά αυτή η εγκύκλιος; Ουσιαστικά απαγορεύει τους Έλληνες    «ευλογημένους επαρχιώτας», να βαπτίζουν με αρχαία ελληνικά ονόματα τα παιδιά τους (χαρακτηρίζοντας αυτή την τακτική, ως ...;καινοτομία!), γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί «ανάρμοστον» πράξη, και «καταφρόνησιν» της χριστιανικής ονοματοδοσίας. Αντ' αυτού, προτρέπει τους ιερείς των ενοριών να «νουθετούν» τους γονείς και τους ανάδοχους, να επιλέγουν τα «πατροπαράδοτα χριστιανικά ονόματα των εγνωσμένων τη Εκκλησία και των ενδόξως υπ' αυτής εορταζομένων Αγίων». Θαυμάστε:   

ΟΤΑΝ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!! ΤΖΕΣΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ: ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!


Σχετική εικόνα
ΤΖΕΣΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ: «Έφυγε» σήμερα από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή. Η ίδια είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη θεατρική σκηνή ξεπερνούν τα 37.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!!ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΚΙΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ!!



Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε τα απομεινάρια του αρχικού προ – Παρθενώνα που κατέστρεψαν στην επιδρομή τους οι Πέρσες. Ότι υλικό απέμεινε από τους παλιούς ναούς της Ακρόπολης, οι αρχαίοι τα χρησιμοποίησαν για να οχυρώσουν τα τείχη της Ακρόπολης.
 Το 480 π.Χ. οι Πέρσες πραγματοποίησαν τη δεύτερη μεγάλη εκστρατεία τους. Μετά τη νίκη τους στην μάχη των Θερμοπυλών, προχώρησαν στην εκκενωμένη Αθήνα και κατέστρεψαν την Ακρόπολη με τους ιερούς ναούς και όλα τα ιερά αναθήματα. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές που υπέστη ο ιερός βράχος στην ιστορία του. Οι εισβολείς στη συνέχεια διώχθηκαν με  τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας (480 π. Χ.) και τη μάχη των Πλαταιών (479 π.Χ.). Δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά μπορούμε να δούμε τα πειστήρια της τρομακτικής επιδρομής

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ!!

ΖΕΥ ΣΩΤΗΡ ΝΙΚΗ!!Σ'΄ΑΥΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΕΥ ΣΩΤΗΡ ΝΙΚΗ!!
ΖΕΥ ΣΩΤΗΡ ΝΙΚΗ!!Σ'΄ΑΥΤΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ!!ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΑ!!
Οι ιερές  λέξεις δεν είναι παρά εκφραστικά σύμβολα των πραγμάτων του αόρατου κόσμου, αρκετά ανάλογες με τις Πλατωνικές ιδέες.Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ, ΔΡΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ! Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: