ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

>Ι< ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ


 

Η εορτή των Παναθηναίων τελούνταν κατά τη διάρκεια του Εκατομβαιών , πρώτου μήνα του αθηναϊκού ημερολογίου, το καλοκαίρι (μέσα Ιουλίου-μέσα Αυγούστου). Η πομπή τελούνταν στις 28 του μήνα, ημέρα των γενεθλίων της θεάς. Κάθε τέσσερα χρόνια όμως, ξεκινώντας από την αναδιοργάνωση της εορτής το 566 π.Χ. από τον επώνυμο άρχοντα Ιπποκλείδη, τελούνταν με ιδιαίτερη λαμπρότητα τα Μεγάλα Παναθήναια, που περιλάμβαναν τότε θρησκευτικές τελετουργίες και αθλητικούς αγώνες.

Η εορτή των Μεγάλων Παναθηναίων αφορά ιδιαίτερα την Αγορά της Αθήνας, καθώς το μεγαλύτερο τμήμα της πομπής διέτρεχε το εμπορικό και διοικητικό κέντρο της πόλης, μέσω της λεγόμενης Παναθηναϊκής Οδού. Επιπροσθέτως, μια σειρά αθλητικών και μουσικών αγώνων, καθώς και δευτερεύοντα επεισόδια κατά τη διάρκεια της πομπής αφορούν κτήρια και σημεία της Αγοράς. Ταυτόχρονα, πρόκειται με ασφάλεια για το πλέον μαρτυρημένο θρησκευτικό γεγονός που συνδέεται με την Αγορά, αλλά και την καλύτερα γνωστή εορτή του αθηναϊκού κράτους. Στοιχεία για την εορτή είναι γνωστά από την Αρχαϊκή ως τη Ρωμαϊκή περίοδο.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

>Ι< Αποδείξεις της συνωμοσίας ενάντια σε όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις της Ευρώπης που διεξάγεται στις μυστικές συναντήσεις των Ελεύθερο-Τέκτονων, Ιλλουμινάτι και Εταιρειών ανάγνωσης. ( μερος πρωτο )

"Η μεγάλη δύναμη του Τάγματος μας βρίσκεται στην απόκρυψη της?  ποτέ δεν εμφανίζονται σε οποιοδήποτε μέρος στο όνομά του, αλλά πάντα καλύπτονται από ένα άλλο όνομα, και ένα άλλο επάγγελμα".

«ΣΤΙΣ Στοές Mason υπάρχει και ο πιο αδαής από όλους τους ανίδεους, ανοιχτός για τη διδασκαλία από τους αντιπροσώπους μας" [Weishaupt]

"Κανένας άνθρωπος δεν είναι κατάλληλος για το Τάγμα μας ΑΝ δεν είναι Βρούτος ή Catiline, και δεν είναι έτοιμος να πάει σε κάθε μήκος -.; Πεστε μου πώς σας αρέσει αυτό" [Weishaupt]

"Εάν ένας συγγραφέας δημοσιεύει κάθε πράγμα που προσελκύει ειδοποίηση, και είναι ακριβώς η ίδια, αλλά δεν συμφωνεί με το σχέδιό μας, πρέπει να προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε, ή επικρίνουν τον." [Weishaupt]

Από Κώδικα των Απομνημονευμάτων Illuminati, Μέρος ΙΙΙ, Αποδεικνύοντας την Ιστορία της ιακωβινισμού, από Abbe Barreul. tr. από τον Robert Edward Clifford, 1798.

III. Ο έμπειρος υποτίθεται ότι διαθέτει ιδιότητες απαραίτητες για τη Γενική, κατά συνέπεια, από αυτούς που μπορεί να προέκυπτε πριν κληθεί στο Ανώτατο Συμβούλιο. Όπως ο ίδιος είναι, να προεδρεύει το σύνολο Τάξης, οφείλει (περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σώ

μα) θα εντυπωσιαστείτε με τις αρχές του ιδρυτή της, και να εκποιηθούν από όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές ή εθνικές προκαταλήψεις. Ο μεγάλος στόχος του Τάγματος πρέπει να είναι τα ιδιαίτερα που εντυπώθηκαν σε αυτόν, δηλαδή, που του διδάσκει ολόκληρο το σύμπαν για να αναιρέσει όλες τις κυβερνήσεις, τους νόμους, βωμούς  και πρέπει διαρκώς να παρακολουθούν το μεγάλο συμφερον της ανθρώπινης φύσης. Ο ζήλος του είναι να τονωθεί στη θέα του κάθε ανθρώπου που υπόκειται σε οποιαδήποτε αρχή . Είναι να επαναφέρει τους κατοίκους της γης στην αρχική ισότητα και την ελευθερία τους, ότι έχει συσταθεί Γενική όλων των Illuminees που έχουν ή πρόκειται να εξαπλωθεί πέρα από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, όλα στην εργατική την ολοκλήρωση του μεγάλου της επανάστασης του Μαν- Βασιλιάς. http://www.sacred-texts.com/sro/mhj/mhj319.htm

Αποδείξεις της συνωμοσίας ενάντια σε όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις της Ευρώπης που διεξάγεται στις μυστικές συναντήσεις των Ελεύθερο-Τέκτονων, Ιλλουμινάτι και Εταιρειών ανάγνωσης.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

>Ι< ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΤΕΝΒΕΡ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΜΑΣΟΝΩΝ-ROTHCHILD(Αποκαλυπτικα βιντεο)

Δημοσιεύτηκε από στις 22 Απριλίου 2011 και αρχειοθετείται κάτω Στοά, Ειδήσεις. Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε απαντήσεις σε αυτήν την είσοδο μέσω της RSS 2.0. Μπορείτε να παραλείψετε το τέλος και να αφήσετε μια απάντηση Ντένβερ Αεροδρόμιο: Πορτραίτο της Σινο-Σοβιετικό στρατιώτη-ισλαμική εισέβαλαν στην Αμερική και την καταστροφή Παραβάτων Προτεστάντων και Βαπτιστων Χριστιανων
Quantcast

Ξέρουμε οτι το Ντένβερ θα είναι το νέο κεφάλαιο της αμερικανικής αυτοκρατορίας μια φορά κάτω από στρατιωτικό νόμο, μία φορά την Ουάσινγκτον, έχει υποστεί του 10 κιλοτόνων πυρηνική έκρηξη ευγένεια της NSA / CIA / FBI / DHS. Όλες οι στρατιωτικές και πολιτικές ομάδες πληροφοριών θα εδρεύουν στην παπική πόλη εποπτεύεται από τον Αρχιεπίσκοπο του Ντένβερ όπως συνιστάται από τους Ιησουίτες από τους Regis Πανεπιστήμιο. Κατά την άφιξη της πτήσης στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, σε όλους τους επιβάτες θα πρέπει να υπενθυμίζεται ο σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων-Νέα Τάξη Πραγμάτων του Πάπα! Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει ένα τεράστιο στρατόπεδο θανάτου και εξόντωσης εγκατάσταση κάτω από το αεροδρόμιο, μια τελειοποιημένη μηχανή της ενοποιημένης Διεθνούς Κοινότητας Πληροφοριών του Πάπα, δηλαδή,  Γραφείο της Ιεράς Εξέτασης!

>Ι< Η "ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ"( Μερος 2 )

3 Φεβρουαρίου του 2008


Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2003.

Η Κόκκινη Συμφωνική Μέρος 2
Ελευθεροτέκτονες "Πρέπει να πεθάνει στα χέρια της επανάστασης που έχει επιφέρει με τη συνεργασία τους," σύμφωνα με CG Ρακόφσκι, ένας από τους ιδρυτές της Κομμουνιστικής Διεθνούς.
"Το πραγματικό μυστικό της Μασωνιας είναι η αυτοκτονία του Τεκτονισμού ως οργάνωση, και η φυσική αυτοκτονία κάθε σημαντικόυ χτίστη."
Αυτή η αποκάλυψη είναι από ένα σταλινικό εγγραφο του 1938 με τίτλο ανακρίσεις της αστυνομίας "Η Κόκκινη Συμφωνία." (Απομαγνητοφώνηση στο Des Griffin, Τέταρτο Ράιχ του εμπλουτισμένου, Σ.. 254)
"Είναι σαφές ότι γνωρίζω αυτό όχι ως Τέκτων, αλλά ως άτομο που ανήκει σε αυτούς», «" [το Illuminati], λέει ο Ρακόφσκι, ένας συνάδελφός του Λέον Τρότσκι που συνελήφθησαν για συνωμοσία κατά του Στάλιν.
Ο Στόχος του Ρακόβσκυ ηταν να πείσει τον Στάλιν, να συνεργαστεί με την «Κομμουνιστική Διεθνη-καπιταλιστική» I ,εισήγαγε αυτό το έγγραφο την περασμένη εβδομάδα κατά τη γνώμη μου «Συμπεριφορά Ρότσιλντ« Red Symphony » », Όπου η θέση του Internet του παρόντος εγγράφου δίνεται.

>Ι< Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ¨ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ >Ι< ( Μερος πρωτο ) ( η ανακριση απο την σταλινικη καθεστωτικη αστυνομια NKVD του Ιδρυτη της διεθνης κομμουνας Christian G. Rakovsky)

9 Νοεμβρίου του 2003
Απίστευτο και παράξενο όσο ακούγεται, η ανθρωπότητα είναι πράγματι θύμα μιας συνωμοσίας διαβολικής.
ο Πόλεμος, η κατάθλιψη και η γενοκτονία κατά τον προηγούμενο αιώνα δεν ήταν τυχαία ή αναπόφευκτη, αλλά το αποτέλεσμα ενος κακόβουλου σχεδιασμού.
Συγκλονιστικές αποδείξη είναι ένα σταλινικό εγγραφο του 1938 της αστυνομίας (NKVD) που αναφερεται στην ανάκριση του ιδρυτή της Κομμουνιστικής Διεθνούς, Ο Christian G. Ρακόφσκι, 65 ετων, ο οποίος αντιμετωπίζε ποινη εκτελεσης για συνομωσια ανατροπής του Στάλιν.
Η 50-σελίδα αντίγραφο της ανάκρισης του, που ονομάστηκε "Η Κόκκινη Συμφωνια "Δεν ήταν γραφτό να γίνει δημόσια. Επιβεβαιώνει ότι η Rothschild-Illuminati σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τον κομμουνισμό για τη δημιουργία ενός κόσμου δικτατορίας των σούπερ πλούσιων.
Αυτό είναι ίσως το πιο εκρηκτικό πολιτικό έγγραφο στη σύγχρονη ιστορία. Η έρευνα αποκαλύπτει γιατί οι Illuminati δημιούργησαν  τον Χίτλερ και στη συνέχεια προσπάθησαν να τον καταστρέψουν, και γιατί ο Στάλιν έκανε μια συμφωνία με τον Χίτλερ το 1939.
Κριστιάν Ρακόφσκι Ήταν ένας βετεράνος της Κομμουνιστικης εμπιστευτικης. Γεννήθηκε Χαΐμ Rakeover το 1873, σπούδασε Ιατρική στη Γαλλία πριν γίνει ένας επαναστάτης. Ήταν ο ηγέτης μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που επιτέθηκε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Το 1919, ο Λένιν τον θέτει επικεφαλη της κυβέρνησης στην Σοβιετική Ουκρανία. Συνέχισε με επιτυχία την περιοχή για τους Μπολσεβίκους στη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου. Ο Στάλιν τον διόρισε Ρωσσο πρεσβευτή στο Παρίσι το 1925.
Ρακόβσκυ ανήκε στην ισχυρή φατρία τροτσκιστικής που πήρε εντολές από τους Ρότσιλντ. Πολλοί από αυτήν την ομάδα πυροβολήθηκαν το 1937 απο το Κομμουνιστικό Κόμμα εκκαθάρισης του Στάλιν.

>Ι< Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ (Δεν ηθελε παγκοσμιο πολεμο και γιατι)


Με Henry Makow, PhD

Ο Χίτλερ δεν ήθελε έναν παγκόσμιο πόλεμο, και δεν είχε το στομάχι για την καταπολέμηση της Αγγλίας, σύμφωνα με τον δημοσιογραφο που κερδισε το Βραβείο Πούλιτζερ  Louis Kilzer, συγγραφέας του "Deception Τσώρτσιλ" (Simon & Schuster, 1994).

Ο Χίτλερ πίστευε οτι μέλλον του δυτικού πολιτισμού εξαρτάται από τη συνεργασία της Γερμανίας και τα ξαδέρφια της Άριας φυλης: Αγγλία και  Ηνωμένες Πολιτείες. Εδαφικές απαιτήσεις του περιοριζόταν στην κατάκτηση της κομμουνιστικής Ρωσίας, η οποία είχε θεωρηθεί ως υποκατάστατο για την εβραϊκή φιλοδοξια κατακτησης του  κόσμου. Ήταν αποφασισμένος να αποφύγει έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα.

Το «θαύμα στη Δουνκέρκη" ήταν στην πραγματικότητα μια εξαιρετική εισαγωγή της ειρήνης στην Αγγλία. Εμείς δεν συνδέουμε  κανονικά τον Χίτλερ με τέτοια μεγαλοψυχία.

Τον Μάιο του 1940, οι Βρετανοί ήταν στα πρόθυρα της ήττας. Ο αγγλικός στρατός είχε παγιδευτεί στη Δουνκέρκη. Αντι να τους ισοπεδωσει, ο Χίτλερ σταμάτησε τους στρατηγούς του για τρεις ημέρες επιτρέποντας 330.000 άνδρες να γλιτώσουν.

«Το αίμα του κάθε Άγγλος είναι πολύ πολύτιμο για να το χυσει," δήλωσε ο Χίτλερ. "Δύο άτομα μαζί μας ανήκουν φυλετικά και παραδοσιακά. Αυτός είναι και ήταν πάντα ο στόχος μου, ακόμα και αν οι στρατηγοί μας, δεν μπορούν να το συλλάβουν." (Kilzer, p.213)

>Ι< ΤΑ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ


Υπάρχει αναμφισβήτητα μια αξιοπρέπεια στην τέχνη του κτιρίου, ή σε αρχιτεκτονική, τις οποίες δεν κατέχει άλλη τέχνη, και αυτό, αν μπορούμε να το εξετάσει στο rudest κατάσταση, που ασχολούνται με την ανατροφή ενός καλύβα, ή όπως συμβαίνει σε ένα καλλιεργούμενο έθνος, στην ανέγερση από μια μαγευτική και διακοσμημένη ναού. Όπως οι τέχνες γενικότερα τη βελτίωση σε κάθε έθνος, αυτό πρέπει να διατηρούν πάντα του υπεροχή? Για να απασχολεί όλους, και κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι επιφανείς ως αρχιτέκτονας που δεν διαθέτουν σημαντική γνώση της σχεδόν σε κάθε επιστήμη και την τέχνη ήδη καλλιεργούνται σε το έθνος του. Μεγάλα έργα του είναι επιχειρήσεις από τις πιο σοβαρές ανησυχίες, τον συνδέουν με το κοινό, ή με τους άρχοντες της πολιτείας, και να τον αποδίδουν οι επαγγελματίες των άλλων τεχνών, οι οποίοι είναι εξ ολοκλήρου ασχολούνται με την εκτέλεση των εντολών του: Τα έργα του είναι τα αντικείμενα της την προσοχή του κοινού, και δεν είναι οι παροδικές θεάματα της ημέρας, αλλά το χέρι κάτω στην ιστορία εφεύρεσή του, τις γνώσεις του, και το γούστο του. Δεν υπάρχει αμφιβολία τότε ότι σκέφτεται πολύ το επάγγελμά του, και ότι το κοινό θα πρέπει να αποδεχθεί τις αξιώσεις του, ακόμα και όταν σε κάποιο βαθμό υπερβολικές.

>I< Η Ιλλουμινάτι και η Βουλή των Rothschild.



Δικέφαλο αετό έμβλημα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) σε μια κόκκινη ασπίδα - Σήμερα είναι η ρωσική οικόσημο. Πηγή εικόνας Κάντε κλικ εδω
To«Illuminati» ήταν ένα όνομα που χρησιμοποιείται από μια γερμανική αίρεση που υπήρχε τον 15ο αιώνα. Άσκησαν το απόκρυφο, και φανερά να κατέχει το «φως» ότι ο Εωσφόρος είχε διατηρηθεί όταν έγινε ο Σατανάς. Σε μια προσπάθεια να τεκμηριώσει την προέλευση της μυστικής οργάνωσης που έχει εξελιχθεί σε έναν εφιάλτη mastodonic, με επιτυχία τη δημιουργία και τον έλεγχο ενός σκιώδους κυβέρνησης που αντικαθιστά πολλές εθνικές κυβερνήσεις, και στα χέρια των οποίων τώρα να ορίσει το πεπρωμένο του κόσμου, κάποιος πρέπει να ακολουθήσετε ξανά προσεκτικά την ιστορία της. Τα μήκη στα οποία αυτή η οργάνωση έχει πάει για να δημιουργήσει το πολιτικό μηχανισμό, και να επηρεάσει το δημόσιο αίσθημα για το βαθμό που είναι αναγκαία για να ωθήσει θύμα του εαυτού της προφητείας του, είναι, ειλικρινά, σου παίρνουν το μυαλό. Ωστόσο, τα γεγονότα προβλέπουν την αναμφισβήτητη αλήθεια της ύπαρξής του. Το 1743 ο χρυσοχόος ονόματι Amschel Μωυσής Bauer, άνοιξε ένα κατάστημα κέρμα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Κρέμασε πάνω από την πόρτα του μια πινακίδα που απεικονίζει ένα ρωμαϊκό αετό πάνω σε μια κόκκινη ασπίδα. Το μαγαζί έγινε γνωστό ως Red Shield εταιρεία. Η γερμανική λέξη για την «ασπίδα κόκκινο» είναι Ρότσιλντ. Amschel Μπάουερ είχε ένα γιο, Meyer Amschel Bauer. Σε πολύ μικρή ηλικία έδειξε ότι Mayer κατείχε τεράστια πνευματική ικανότητα, και ο πατέρας του πέρασε τον περισσότερο χρόνο του τον δίδαξε ό, τι μπορούσε για τη δανειοδότηση επιχειρήσεων και τα χρήματα στις βασικές δυναμικές της χρηματοδότησης. Λίγα χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του το 1755, ο Mayer πήγε να εργαστεί στο Ανόβερο ως υπάλληλος, σε μια τράπεζα, η οποία ανήκει από το Oppenheimers. Ενώ στην υπηρεσία του Oppenheimers, που εισήχθη σε ένα General von Estorff για τους οποίους έτρεξε θελήματα. Ανώτερη ικανότητα της Meyer, αναγνωρίστηκε γρήγορα και την πρόοδο του εντός της επιχείρησης ήταν άμεση. Απονεμήθηκε μια κατώτερος εταιρικής σχέσης. Von Estorff αργότερα θα παρέχει η ακόμα-να-να σχηματιστεί Βουλή των Ρότσιλντ ένα entre σε στο παλάτι του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η επιτυχία του επέτρεψε τα μέσα να επιστρέψει στη Φρανκφούρτη και να αγοράσει την επιχείρηση του πατέρα του είχε ιδρύσει το 1743. Η μεγάλη κόκκινη ασπίδα αυτή εξακολουθεί να εμφανίζεται πάνω από την πόρτα. Αναγνωρίζοντας την αληθινή σημασία της Ασπίδας Κόκκινο (ο πατέρας του είχε υιοθετήσει ως έμβλημα του από την Κόκκινη Σημαία, που ήταν το έμβλημα των επαναστατικών μυαλό Εβραίων στην Ανατολική Ευρώπη), Mayer Amschel Bauer άλλαξε το όνομά του Ρότσιλντ (κόκκινη ασπίδα). Ήταν σε αυτό το σημείο ότι η Βουλή των Ρότσιλντ τέθηκε σε λειτουργία. Μέσα από την εμπειρία του με την Oppenheimers, Meyer Rothschild έμαθε ότι το δανεισμό χρημάτων για τις κυβερνήσεις και τους βασιλείς ήταν πολύ πιο κερδοφόρα από το δανεισμό σε ιδιώτες. Δεν ήταν μόνο τα δάνεια μεγαλύτερα, αλλά είχαν εξασφαλίσει από τους φόρους του έθνους.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

>I< Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Μπορεί να είναι υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Αρκαδία, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον κ. Κωνσταντίνο Παναγάκο να δώσει την ψήφο του σε άλλο κόμμα και συγκεκριμένα στην Χρυσή Αυγή.
Με μία δήλωση-έκπληξη, το απόγευμα της Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΛΑΟΣ, δήλωσε ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια δεν ψήφισε ΛΑΟΣ, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι ο Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τους πάντες και εμένα προσωπικά. Ήρθα δεύτερος στις εκλογές του Μαΐου, με έβαλε τρίτο στη λίστα .
Μας κορόιδευε και μας έλεγε ότι κυνηγάει λαθρομετανάστες, όμως στις προηγούμενες εκλογές έβαλαν Αλβανούς να μοιράζουν ψηφοδέλτια του κόμματος , πρόσθεσε, ενώ κατηγόρησε επίσης τον Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν θέλει τους εθνικιστές στον ΛΑΟΣ.
ΠΗΓΗ
http://apollonios.pblogs.gr/2012/06/o-ypopshfios-boylefths-toy-laos-panagakos-dhlwse-oti-pshfise-hry.html