ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

>Ι< Η "ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ"( Μερος 2 )

3 Φεβρουαρίου του 2008


Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2003.

Η Κόκκινη Συμφωνική Μέρος 2
Ελευθεροτέκτονες "Πρέπει να πεθάνει στα χέρια της επανάστασης που έχει επιφέρει με τη συνεργασία τους," σύμφωνα με CG Ρακόφσκι, ένας από τους ιδρυτές της Κομμουνιστικής Διεθνούς.
"Το πραγματικό μυστικό της Μασωνιας είναι η αυτοκτονία του Τεκτονισμού ως οργάνωση, και η φυσική αυτοκτονία κάθε σημαντικόυ χτίστη."
Αυτή η αποκάλυψη είναι από ένα σταλινικό εγγραφο του 1938 με τίτλο ανακρίσεις της αστυνομίας "Η Κόκκινη Συμφωνία." (Απομαγνητοφώνηση στο Des Griffin, Τέταρτο Ράιχ του εμπλουτισμένου, Σ.. 254)
"Είναι σαφές ότι γνωρίζω αυτό όχι ως Τέκτων, αλλά ως άτομο που ανήκει σε αυτούς», «" [το Illuminati], λέει ο Ρακόφσκι, ένας συνάδελφός του Λέον Τρότσκι που συνελήφθησαν για συνωμοσία κατά του Στάλιν.
Ο Στόχος του Ρακόβσκυ ηταν να πείσει τον Στάλιν, να συνεργαστεί με την «Κομμουνιστική Διεθνη-καπιταλιστική» I ,εισήγαγε αυτό το έγγραφο την περασμένη εβδομάδα κατά τη γνώμη μου «Συμπεριφορά Ρότσιλντ« Red Symphony » », Όπου η θέση του Internet του παρόντος εγγράφου δίνεται.


«Πρωτόκολλα της Σιών» και «κόκκινη SYMPHONY»
Ο Τεκτονισμός είναι η μεγαλύτερη μυστική κοινωνία του κόσμου με πάνω από πέντε εκατομμύρια μέλη, συμπεριλαμβανομένων τριών εκατομμυρίων  στις ΗΠΑ. Είναι καθοριστική για την ολοκληρωτική συνωμοσία. Σε Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ο συγγραφέας (ο οποίος πιστεύω ότι είναι Lionel Rothschild) Γράφει,
Η τεκτονικη στοα Τζεντίλε εξυπηρετεί τυφλά ως οθόνη για εμάς και τα αντικείμενα μας, αλλά το σχέδιο δράσης της δύναμης μας, ακόμη και της πολύτήρητης θέσης, παραμένει για ολόκληρο το λαό ένα άγνωστο μυστήριο .... Ποιος και τι είναι σε θέση να ανατρέψουν μια αόρατη δύναμη; " (Το πρωτόκολλο αριθ. 4)
Και πάλι, γράφει, «πρέπει να δημιουργήσουμε  να πολλαπλασιαστούν δωρεάν οι μασονικές στοές ... να απορροφήσουν όλα αυτά που μπορεί να γίνουν ή που κυριαρχούν στη δημόσια δραστηριότητα, στα εν λόγω οικήματα θα βρούμε αρχες του γραφείου μας νοημοσύνη και μέσα επιρροής .... Οι πιο κρυφές πολιτικές θα είναι γνωστες σε εμάς και θα πέσουν κάτω από το κατευθυντήριο τα χέρια μας ... Ξέρουμε ότι ο τελικός στόχος, ενώ το ... γκοίμ έχουν γνώση του τίποτα ... " (Πρωτόκολλο 15)
Στην ανάκρισή του, Ρακόβσκυ λέει ότι εκατομμύρια συρρέουν στον Τεκτονισμό για να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα. "Οι ηγέτες όλων των εθνών Allied ήταν Μασόνοι, με πολύ λίγες εξαιρέσεις."
Ωστόσο, ο πραγματικός στόχος είναι "να δημιουργήσει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για τον θρίαμβο της κομμουνιστικής επανάστασης? Αυτός είναι ο προφανής στόχος της Μασονίας. Είναι σαφές ότι όλο αυτό γίνεται κάτω από διάφορα προσχήματα. Αλλά κρύβουν οι ίδιοι πάντα πίσω από γνωστές πρίμα τους σύνθημα [Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα]. Καταλαβαίνεις; " (254)
Οι Τέκτονες θα πρέπει να θυμηθούμε το μάθημα της Γαλλικής Επανάστασης. Παρά το γεγονός ότι "έπαιξαν ένα τεράστιο επαναστατικό ρόλο. Να καταναλώνεται το μεγαλύτερο μέρος των μαστόρων ..." Δεδομένου ότι η επανάσταση απαιτεί την εξόντωση της αστικής τάξης ως τάξης, [έτσι ώστε όλος ο πλούτος θα πραγματοποιηθεί από τους Illuminati με το πρόσχημα του κράτους] προκύπτει ότι οι Ελευθεροτέκτονες πρέπει να εκκαθαριστούν. Η αληθινή έννοια του κομμουνισμού είναι η Illuminati τυραννία.
Όταν αυτό το μυστικό αποκαλύπτεται,ο Ρακόφσκι φαντάζεται »την έκφραση  βλακείας στο πρόσωπο κάποιων Ελευθεροτέκτων όταν συνειδητοποιουν ότι πρέπει να πεθάνουν στα χέρια των επαναστατών. . Πώς κραυγάζει και θέλει αξια κάποιος πρέπει να θεσει τις υπηρεσιες του προς την επανάσταση! Είναι ένα θέαμα στο οποίο μπορεί κανείς να πεθάνει, αλλά ... το γέλιο! " (254)
Ο Ρακόβσκυ αναφέρεται στον Ελευθεροτεκτονισμό ως φάρσα: «ένα τρελοκομείο, αλλά ελεύθεροι." (254)
Στη Ρωσία το 1929 κάθε Τέκτονας, ο οποίος δεν ήταν Εβραίος σκοτώθηκε μαζί με την οικογένειά του, σύμφωνα με τον Alexey Jefimow "Ποιοι είναι οι ηγεμόνες της Ρωσίας;" (77)
Όπως κτίστες, άλλοι αιτούντες για την ανθρωπιστική ουτοπία Master Class (νεο μειονεκτήματα, οι φιλελεύθεροι, οι σιωνιστές, οι ομοφυλόφιλοι και ακτιβιστριών φεμινιστριών) μπορεί να είναι μέσα για μια δυσάρεστη έκπληξη. Μπορεί να πετιουνται κατά μέρος τη στιγμή που έχουν υπηρετήσει το σκοπό τους.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "αυτοί";

Όταν οι πιέσεις ανακριτή για Ρακόφσκι Illuminati  οι προύχοντες να προσεγγίσουν με μια πρωτοβουλία, τον Ρακόφσκι ηταν σίγουρη μόνο που δύο  τώρα ειναι νεκρόι: Walter Rathenau, η Wiemar υπουργός Εξωτερικών, και ο Lionel Rothschild. Λέει ο Τρότσκι είναι η πηγή των πληροφοριών του.
Άλλη επιμένει είναι η κερδοσκοπία:
«Ως θεσμός, η τράπεζα του Kuhn Loeb & Company της Wall Street: [και] οι οικογένειες των Schiff, Warburg, Loeb και ο Kuhn? Λέω οικογένειες, προκειμένου να επισημάνει διάφορα ονόματα, δεδομένου ότι όλοι συνδεόμαστε με τους γάμους ... ? τότε Βαρούχ, Frankfurter, Altschul, Cohen, Benjamin, ο Στράους, ο Steinhardt, Blom, Rosenman, ο Lippmann, Lehman Brothers, Dreifus, Lamont, Rothschild, Κύριε, Μαντέλ, Morganthau, Ιεζεκιήλ, Lasky .... κάθε ένα από τα ονόματα που έχω απαριθμούνται, ακόμα και εκείνων που δεν ανήκουν στην "Αυτοί" θα μπορούσε πάντα να οδηγήσει σε "Αυτοί" με οποιαδήποτε πρόταση ενός σημαντικού τύπου. " (272)
Επιτρέποντας τραπεζίτες στο προνόμιο της δημιουργίας χρήματος, έχουμε δημιουργήσει μια ακόρεστη βαμπίρ. Αν μπορούσε να κατασκευάσει τα χρήματα, φανταστείτε τον πειρασμό να τα κατασκευαζει πάντα!

Συγκεκαλυμμένη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ρακόβσκυ αναφέρεται στο κραχ του 1929 και τη Μεγάλη Ύφεση ως «αμερικανική επανάσταση." Ήταν σκόπιμα προκάλουμενη απο  τους Illuminati για το κέρδος, για να σπάσει το "κλασικό αμερικάνικο," και να αναλάβει την πολιτική εξουσία.
«Οι άνθρωποι μέσα από τους οποίους έκαναν χρήση της εξουσίας αυτής ήταν ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ Έχετε καταλάβει ... Σε εκείνο το έτος 1929, το πρώτο έτος της Αμερικανικής Επανάστασης, το Φεβρουάριο που ο Τρότσκι εγκαταλείπει τη Ρωσία?.; Η συντριβή πραγματοποιείται τον Οκτώβριο ... Η χρηματοδότηση του Χίτλερ έχει συμφωνηθεί τον Ιούλιο του 1929, Νομίζεις ότι όλα αυτά ήταν τυχαία Τα τέσσερα χρόνια του κράτους του Χούβερ χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία για την κατάληψη της εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σοβιετική Ένωση:.; εκεί μέσω της μια οικονομικής επανάστασης, και εδώ [Ρωσία] με τη βοήθεια του πολέμου [ο Χίτλερ, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο] και την ήττα που επρόκειτο να ακολουθήσει. Θα μπορούσε κάποιο μυθιστόρημα με μεγάλη φαντασία είναι πιο προφανής για σένα; " (273)
Ο Ρακόβσκυ προτείνει ότι ο Στάλιν συνεργάζονται με τους Illuminati, (το οποίο στη συνέχεια ο ίδιος έκανε.) Η πρώτη προϋπόθεση είναι ότι σταματά την εκτέλεση τροτσκιστων. Στη συνέχεια, «πολλές ζώνες επιρροής» θα δημιουργηθουν διαιρώντας "τον επίσημο κομμουνισμό από τον πραγματικο." Θα υπάρξουν «αμοιβαίες παραχωρήσεις για την αμοιβαία βοήθεια για ένα διάστημα, ενώ το πρόγραμμα διαρκεί ... Θα εμφανιστεί επιρροή προσώπων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, ακόμα και αυτά πολύ υψηλά, ο οποίος θα βοηθήσει το σταλινικό κομμουνισμό επίσημα ..." (276)
Ο Ρακόβσκυ περιγράφει των Illuminati σχέδιο να συνδυάσουν κομμουνισμό και  καπιταλισμό. Σε κάθε περίπτωση, οι Illuminati θα ελέγχουν όλο τον πλούτο και τη δύναμη.
"Στη Μόσχα υπάρχει κομμουνισμός: στον καπιταλισμό της Νέας Υόρκης είναι όλοι το ίδιο με διατριβή και αντίθεση Ανάλυση τόσο Μόσχα είναι υποκειμενική, αλλά ο κομμουνισμός [αντικειμενικά] ειναι ο καπιταλισμος της  Πολιτείας της Νέας Υόρκης:..... Καπιταλισμός υποκειμενικό, αλλά ο στόχος κομμουνισμός Μια προσωπική σύνθεση, αλήθεια: η δημοσιονομικη International, η καπιταλιστική Κομμουνιστικη μία. «Θα». "(276)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Η Κόκκινη Συμφωνική επιβεβαιώνει ότι η πολιτική και πολιτιστική ηγέτες μας είναι κυρίως εργάτες-σκλάβοι ή προδότες. Η ανατροπή των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί μέρος ενός σχεδίου για την τυραννία κόσμο.
Μια απόκρυφη κλίκα των τραπεζιτών και των άλλων πλουσίων είναι αποφασισμένοι να υποδουλωσουν την ανθρωπότητα. Πολλοί είναι οι Εβραίοι, αλλά πολλοί δεν είναι. Ο κοινός παρονομαστής είναι ο Τεκτονισμός. Οι περισσότερες θρησκείες και οι ομάδες έχουν ανατρέπει με το σχέδιο των Illuminati να κυβερνήσουν τον κόσμο και να σφετεριστεί όλο τον πλούτο του, όπως περιγράφεται στα πρωτόκολλα. Μια εκδήλωση της αναδυόμενης εωσφορικής τυραννίας του Ρότσιλντ με έδρα την Ιερουσαλήμ είναι ο μασονικος σχεδιασμός του νέου Ισραήλ κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Οι περισσότεροι Μασόνοι και οι Εβραίοι δεν έχουν επίγνωση αυτού του σχεδίου, θα είναι αντίθετοι, και οι ίδιοι θύματα της. Ο αντισημιτισμός χρησιμοποιείται για να μας αποσπά την προσοχή από το πραγματικό ζήτημα, η δημιουργία ενός παγκόσμιου αστυνομικού κράτους αφιερωμένη στην
Illuminati προβολή του πλούτου.
Ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι για την ίδρυση αυτου του αυταρχικου ελέγχου. Τι σχεδιάζουν που απαιτεί; Μια άλλη Μεγάλη Ύφεση; Μια άλλη "τρομοκρατική" επίθεση; 11 Σεπτεμβρίου που θα αποδεικνύει τη σφαγή αθώων Αμερικανών χωρίς τύψεις.
Σύμφωνα με την απαλλαγή σατανικές, όλοι εξαπατηθεί. Σιωνιστές να θυσιάσουν τις ζωές τους για το Ισραήλ, κομμουνιστές για «κοινωνική δικαιοσύνη», φεμινίστριες για "ισότητα", και οι Αμερικανοί για το ιρακινό πετρέλαιο.
Εχουν όλοι εξαπατηθεί να στραφούν μακριά από τους Θεόυς, να πιστεύουν ότι η θρησκεία και η ηθική είναι «ντεμοντέ». Οικουμενικοι ηθικοι νόμοι υπάρχουν και πρέπει να τηρούνται για το καλό μας. Οι Θεόι είναι απλά Πραγματικότητα.
Είμαστε κακομαθημένοι, έξαλλου, απροσδιόριστοι και επιπόλαιοι. Όπως οι Τέκτονες, είμαστε αρνιά οδήγουμενα στη σφαγη-------------
ΔΕΙΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ Τεκτονισμό ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Χένρι,

Επισκέφτηκα παλιό κολέγιο μου, Δεδομένου ότι ορισμένα από τα παιδιά ξέρω ότι ήταν εκεί συμμετέχοντας σε μια λογοτεχνική ανάγνωση της εργασίας τους. Μετά την ανάγνωση τελείωσε, το ανακάτεμα, και ακούω  έναν άντρα, όχι μεγαλύτερο από 22, μιλώντας για τους Τέκτονες. Είναι προφανώς ένα μέλος. Περπατώ πάνω, να ακούσετε, και να αρχίσει να θετει βασικά ερωτήματα. Γελάμε για τις «συνωμοσιολόγικες» ιδέες του.
Μασόνοι, λέει, είναι καλό για την συγκέντρωση χρημάτων για τις κοινότητές τους και δίνουν στα μέλη μια αίσθηση του να είσαι μέρος του κάτι που πραγματικά έχει σημασία. Μόνο δύο κανόνες ισχύουν για ένταξη, λέει: 1) Θα πρέπει να είναι αρσενικό. 2) Θα πρέπει να πιστεύουν σε έναν Θεό / ανώτερη δύναμη.
Ο τύπος μου δίνει επαγγελματική κάρτα του και μου προσκαλεί να συμμετάσχουν σε μια προσωπική ξενάγηση στο οίκημα όπου είναι μέλος. Στην πραγματικότητα, αυτός μου προσφέρει στη συνέχεια να ενταχθούν οι Τέκτονες. Θα είναι η προσωπική αναφορά θα πρέπει, και μετά από εκτενή έλεγχο του ιστορικού, θα ήταν καλό. Μέσα σε ένα χρόνο, πρέπει να είμαι σε θέση να κινηθεί μέχρι 3ου βαθμού Mason. Πήρα την κάρτα, είπε ευχαριστώ και έφυγε. Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί.
Εβδομάδες αργότερα, μίλησα με έναν φίλο μου για αυτή την εμπειρία, και μου υπενθύμισε ότι οι Τέκτονες είναι, άλλωστε, η λεωφόρος στη φήμη και την τύχη. Ήμουν στον πειρασμό να ενταχθούν; Απολύτως. Η σκέψη τρέχει ακόμα μέσα από το κεφάλι μου. Εξακολουθώ να έχω την επαγγελματική κάρτα του άντρα της. Αυτή η οδός θα έλυνε τα προβλήματα και πιθανώς να προσφέρει άνεση στη ζωή της οικογένειάς μου. Αλλά σε ποια τιμή;
(Ανώνυμο)
Γεια Χένρι,
Είχα την ευκαιρία να ανταποκριθεί αρκετές Τέκτονες την πάροδο των ετών και η ετυμηγορία μου είναι: Χαμένοι όλοι. Από όσα έχω δει, ταλέντου ή τεμπέληδες συμμετάσχετε σε αυτήν την "αδελφότητα", επειδή θέλουν έναν εύκολο τρόπο για την επιτυχία υλικό. Είναι ένας παράδεισος για deadbeats.
Στο σύστημά τους, πρώτο καθήκον ενός Mason είναι σε ένα από τους «αδελφούς». Έτσι, όταν ένας από αυτούς χρειάζεται μια εργασία, παίρνει ένα ανεξάρτητα από τα προσόντα του. Στη συνέχεια πρέπει να "εκτελέσει" για την ευγενή του καθεστώτος από το εμπόριο προς τιμήν του, ο Μοράλες, κλπ και να κάνουμε ό, τι ζητείται από αυτόν. Εάν η εργασία (ες) είναι τόσο γίνεται και έχει εγκριθεί από, παίρνει ανταμοιβή του-συνήθως η χορήγηση ή την επιθυμία, κατά την επιθυμία της εταιρείας. Οποιοσδήποτε άλλος που εργάζονται παράλληλα με την Mason καταλήγει να κάνει όλη τη δουλειά του. Δεν υπάρχει υποστήριξη από τη διοίκηση, υπάρχουν αντιρρήσεις ψυχαγωγηθούν.
Το τάγμα έχει πάντα πολλά υψηλόβαθμα στελέχη κάτω από τον αντίχειρά τους, και αυτά ανθρωπάκια-σε-πνεύμα προστασία των πιο αδύναμων και ελέγχονται εύκολα αυτά κάτω από αυτά.
Ήταν ο πατέρας μου, ο οποίος προειδοποίησε για μένα Τέκτονες. Είπε ότι δεν ήταν σε όλες τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, αίθουσες συνεδριάσεων και τα ιδρύματα όπου οι αποφάσεις που επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους έγιναν. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί η κοινωνία μας, τη χώρα και τον πολιτισμό είναι τόσο μαντάρα.
β
Χένρι,
Περισσότερα για την πίστα, διάβασα ό, τι ο νεαρός έγραψε για να προσεγγιστεί με
ενταχθούν οι Ελευθεροτέκτονες.
Η συμβουλή μου γι 'αυτόν, ότι έχουν προσεγγιστεί ξανά και ξανά από τότε που ήμουν 13
(Πρώτη φορά ήταν στην κηδεία του παππού μου), είναι ότι το δέλεαρ της «επίλυσης
προβλήματα «είναι αυστηρά υλικά, όπως και η παλιά παροιμία,« αν κάνουν
ya, μπορούν να σπάσουν ya ».
Θα βρείτε ότι θα έχουν ανταλλάξει μόνο ένα σετ για προβλήματα
μια άλλη, πιο πολύπλοκη δέσμη.
Όσο για την τιμή, που τελικά θα συσταθεί για να προδώσει ό, τι αγαπά
περισσότερα. Αυτή είναι μια κίνηση: "Ποτέ δεν αγαπάμε ένα πράγμα δεν μπορείτε να αντέξετε να παρακολουθήσετε
πεθαίνουν ".
Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι καθαρά
Luciferianism - Σατανισμός - στο εσωτερικό. Και δεν παίζουν.
Δεν έκανα ποτέ εισάγετε ένα καταφύγιο, γιατί ο παππούς μου, μου είπε πριν πεθάνει
να μην έχουν τίποτα να κάνουν απολύτως μαζί τους, και τους λόγους γι 'αυτό.
Θα καταστρέψει τη ζωή του.
Μην μπείτε στον πειρασμό. Κέρμα είναι ένα θλιβερό υποκατάστατο για τη διατήρηση της αυτονομίας του
δική σας ψυχή.
ότι κάποιος πρέπει αξία των υπηρεσιών του προς την επανάσταση! Είναι ένα θέαμα στο οποίο μπορεί κανείς να πεθάνει, αλλά ... το γέλιο! " (254)
Ρακόβσκυ αναφέρεται σε Ελευθεροτεκτονισμό ως φάρσα: «ένα τρελοκομείο, αλλά ελεύθεροι." (254)
Στη Ρωσία το 1929 κάθε Τέκτονα, ο οποίος δεν ήταν Εβραίος σκοτώθηκε μαζί με την οικογένειά του, σύμφωνα με τον Alexey Jefimow "Ποιοι είναι οι ηγεμόνες της Ρωσίας;" (77)
Όπως κτίστες, άλλοι αιτούντες για την ανθρωπιστική ουτοπία Master Class (νεο μειονεκτήματα, οι φιλελεύθεροι, οι σιωνιστές, οι ομοφυλόφιλοι και ακτιβιστριών φεμινιστριών) μπορεί να είναι μέσα για μια δυσάρεστη έκπληξη. Μπορεί να πετιέται κατά μέρος τη στιγμή που έχουν υπηρετήσει το σκοπό τους.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "αυτοί";

Όταν οι πρέσες ανακριτή για Ρακόφσκι Illuminati προύχοντες να προσεγγίσει με μια πρωτοβουλία, Ρακόφσκι είναι σίγουρος μόνο δύο που είναι τώρα νεκρό: Walter Rathenau, η Wiemar υπουργός Εξωτερικών, και τον Lionel Rothschild. Λέει ο Τρότσκι είναι η πηγή των πληροφοριών του.
Άλλοι επιμένει είναι η κερδοσκοπία:
«Ως θεσμός, η τράπεζα του Kuhn Loeb & Company της Wall Street: [και] οι οικογένειες των Schiff, Warburg, Loeb και ο Kuhn? Λέω οικογένειες, προκειμένου να επισημάνει διάφορα ονόματα, δεδομένου ότι όλοι συνδεόμαστε με τους γάμους ... ? τότε Βαρούχ, Frankfurter, Altschul, Cohen, Benjamin, ο Στράους, ο Steinhardt, Blom, Rosenman, ο Lippmann, Lehman Brothers, Dreifus, Lamont, Rothschild, Κύριε, Μαντέλ, Morganthau, Ιεζεκιήλ, Lasky .... κάθε ένα από τα ονόματα που έχω απαριθμούνται, ακόμα και εκείνων που δεν ανήκουν στην "Αυτοί" θα μπορούσε πάντα να οδηγήσει σε "Αυτοί" με οποιαδήποτε πρόταση ενός σημαντικού τύπου. " (272)
Επιτρέποντας τραπεζίτες το προνόμιο της δημιουργίας χρήματος, έχουμε δημιουργήσει μια ακόρεστη βαμπίρ. Αν μπορούσε να κατασκευάσει τα χρήματα, φανταστείτε τον πειρασμό να τα πάντα!

Συγκεκαλυμμένη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ρακόβσκυ αναφέρεται στο κραχ του 1929 και τη Μεγάλη Ύφεση ως «αμερικανική επανάσταση." Ήταν σκόπιμα προκάλεσε το Illuminati για το κέρδος, για να σπάσει το "κλασικό αμερικάνικο," και να αναλάβει την πολιτική εξουσία.
«Ο άνθρωπος μέσα από τους οποίους έκαναν χρήση της εξουσίας αυτής ήταν Φραγκλίνου Ρούσβελτ Έχετε καταλάβει ... Σε εκείνο το έτος 1929, το πρώτο έτος της Αμερικανικής Επανάστασης, το Φεβρουάριο του Τρότσκι εγκαταλείπει τη Ρωσία?.; Η συντριβή πραγματοποιείται τον Οκτώβριο ... Η χρηματοδότηση του Χίτλερ έχει συμφωνηθεί τον Ιούλιο του 1929, Νομίζεις ότι όλα αυτά ήταν τυχαίο Τα τέσσερα χρόνια του κράτους του Χούβερ χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία για την κατάληψη της εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σοβιετική Ένωση:.; εκεί μέσω της μια οικονομική επανάσταση, και εδώ [Ρωσία] με τη βοήθεια του πολέμου [ο Χίτλερ, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο] και την ήττα που επρόκειτο να ακολουθήσει. Θα μπορούσε κάποια μυθιστόρημα με μεγάλη φαντασία είναι πιο προφανής για σένα; " (273)
Ρακόβσκυ προτείνει ότι ο Στάλιν συνεργάζονται με το Illuminati, (το οποίο στη συνέχεια ο ίδιος έκανε.) Η πρώτη προϋπόθεση είναι ότι σταματά την εκτέλεση τροτσκιστές. Στη συνέχεια, «πολλές ζώνες επιρροής» θα δημιουργηθεί διαιρώντας "την επίσημη κομμουνισμός από την πραγματική." Θα υπάρξουν «αμοιβαίες παραχωρήσεις για την αμοιβαία βοήθεια για ένα διάστημα, ενώ το πρόγραμμα διαρκεί ... Θα εμφανιστεί επιρροή προσώπων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, ακόμα και αυτά πολύ υψηλά, ο οποίος θα βοηθήσει το σταλινικό κομμουνισμό επίσημη ..." (276)
Ρακόβσκυ περιγράφει το Illuminati σχέδιο να συνδυάσουν κομμουνισμός και ο καπιταλισμός. Σε κάθε περίπτωση, οι Illuminati θα ελέγχει όλο τον πλούτο και τη δύναμη.
"Στη Μόσχα υπάρχει κομμουνισμός: στον καπιταλισμό της Νέας Υόρκης είναι όλοι το ίδιο με διατριβή και αντίθεση Ανάλυση τόσο Μόσχα είναι υποκειμενική, αλλά κομμουνισμός [αντικειμενικά] καπιταλισμού Πολιτεία της Νέας Υόρκης:..... Καπιταλισμός υποκειμενικό, αλλά ο στόχος κομμουνισμός Μια προσωπική σύνθεση, αλήθεια: ο δημοσιονομικός International, η καπιταλιστική Κομμουνιστικό μία. «Θα». "(276)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Η Κόκκινη Συμφωνική επιβεβαιώνει ότι η πολιτική και πολιτιστική ηγέτες μας είναι κυρίως εργάτες-σκλάβοι ή προδότες. Η ανατροπή των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί μέρος ενός σχεδίου για την τυραννία κόσμο.
Μια απόκρυφη κλίκα των τραπεζιτών και των άλλων πλουσίων είναι αποφασισμένοι να υποδουλώνει
ανθρωπότητα. Πολλοί είναι οι Εβραίοι, αλλά πολλοί δεν είναι. Ο κοινός παρονομαστής είναι ο Τεκτονισμός. Οι περισσότερες θρησκείες και οι ομάδες έχουν ανατρέπονται με το σχέδιο Illuminati να κυβερνήσουν τον κόσμο και να σφετεριστεί όλο τον πλούτο της, όπως περιγράφονται στα πρωτόκολλα. Μια εκδήλωση των αναδυόμενων εωσφορική τυραννία του Ρότσιλντ με έδρα την Ιερουσαλήμ είναι η μασονική σχεδιασμό του νέου Ισραήλ κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Οι περισσότεροι Μασόνοι και οι Εβραίοι δεν έχουν επίγνωση αυτού του σχεδίου, θα είναι αντίθετοι, και οι ίδιοι θύματα της. Ο αντισημιτισμός χρησιμοποιείται για να μας αποσπά την προσοχή από το πραγματικό ζήτημα, η δημιουργία ενός παγκόσμιου αστυνομικού κράτους αφιερωμένη στην
Illuminati προβολή του πλούτου.
Ο "πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι για την ίδρυση αυτής της αυταρχικής ελέγχου. Τι σχεδιάζουν που απαιτεί; Μια άλλη Μεγάλη Ύφεση; Μια άλλη "τρομοκρατική" επίθεση; 11 Σεπτεμβρίου που θα αποδεικνύει τη σφαγή αθώων Αμερικανών χωρίς τύψεις.
Σύμφωνα με την απαλλαγή σατανικές, όλοι εξαπατηθεί. Σιωνιστές να θυσιάσουν τις ζωές τους για το Ισραήλ, κομμουνιστές για «κοινωνική δικαιοσύνη», φεμινίστριες για "ισότητα", και οι Αμερικανοί για το ιρακινό πετρέλαιο.
Είμαστε όλοι εξαπατηθεί να στραφούν μακριά από τον Θεό, να πιστεύουν ότι η θρησκεία και η ηθική είναι «ντεμοντέ». Οικουμενική ηθικούς νόμους υπάρχουν και πρέπει να τηρούνται για το καλό μας. Ο Θεός είναι απλά Πραγματικότητα.
Είμαστε κακομαθημένοι, έξαλλος, απροσδιόριστο και επιπόλαια. Όπως Τέκτονες, είμαστε αρνιά οδήγησε στη σφαγή.
(Συνέχεια) Μέρος τρίτο: "Κεντρικών Τραπεζιτών Ζητήστε ολοκληρωτική εξουσία"

-----------------------------------------------------------------------------
ΔΕΙΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ Τεκτονισμός ΠΑΡΑΚΑΤΩ
freemasonΧένρι,

Επισκέφτηκα παλιό κολέγιο μου, Δεδομένου ότι ορισμένα από τα παιδιά ξέρω ότι ήταν εκεί συμμετέχοντας σε μια λογοτεχνική ανάγνωση της εργασίας τους. Μετά την ανάγνωση τελείωσε, όλοι το ανακάτεμα, και ακούω αυτό ένας άντρας, όχι μεγαλύτερα από 22, μιλώντας για τους Τέκτονες. Είναι προφανώς ένα μέλος. Περπατώ πάνω, να ακούσετε, και να αρχίσει να ζητήσει βασικά ερωτήματα. Γελάμε για τις «συνωμοσιολόγοι» και τις ιδέες τους.
Μασόνοι, λέει, είναι καλό για την συγκέντρωση χρημάτων για τις κοινότητές τους και δίνουν στα μέλη μια αίσθηση του να είσαι μέρος του κάτι που πραγματικά έχει σημασία. Μόνο δύο κανόνες ισχύουν για ένταξη, λέει: 1) Θα πρέπει να είναι αρσενικό. 2) Θα πρέπει να πιστεύουν σε έναν Θεό / ανώτερη δύναμη.
Ο τύπος μου δίνει επαγγελματική κάρτα του και μου προσκαλεί να συμμετάσχουν σε μια προσωπική ξενάγηση στο οίκημα όπου είναι μέλος. Στην πραγματικότητα, αυτός μου προσφέρει στη συνέχεια να ενταχθούν οι Τέκτονες. Θα είναι η προσωπική αναφορά θα πρέπει, και μετά από εκτενή έλεγχο του ιστορικού, θα ήταν καλό. Μέσα σε ένα χρόνο, πρέπει να είμαι σε θέση να κινηθεί μέχρι 3ου βαθμού Mason. Πήρα την κάρτα, είπε ευχαριστώ και έφυγε. Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί.
Εβδομάδες αργότερα, μίλησα με έναν φίλο μου για αυτή την εμπειρία, και μου υπενθύμισε ότι οι Τέκτονες είναι, άλλωστε, η λεωφόρος στη φήμη και την τύχη. Ήμουν στον πειρασμό να ενταχθούν; Απολύτως. Η σκέψη τρέχει ακόμα μέσα από το κεφάλι μου. Εξακολουθώ να έχω την επαγγελματική κάρτα του άντρα της. Αυτή η οδός θα έλυνε τα προβλήματα και πιθανώς να προσφέρει άνεση στη ζωή της οικογένειάς μου. Αλλά σε ποια τιμή;
(Ανώνυμο)
Γεια Χένρι,
Είχα την ευκαιρία να ανταποκριθεί αρκετές Τέκτονες την πάροδο των ετών και η ετυμηγορία μου είναι: Χαμένοι όλοι. Από όσα έχω δει, ταλέντου ή τεμπέληδες συμμετάσχετε σε αυτήν την "αδελφότητα", επειδή θέλουν έναν εύκολο τρόπο για την επιτυχία υλικό. Είναι ένας παράδεισος για deadbeats.
Στο σύστημά τους, πρώτο καθήκον ενός Mason είναι σε ένα από τους «αδελφούς». Έτσι, όταν ένας από αυτούς χρειάζεται μια εργασία, παίρνει ένα ανεξάρτητα από τα προσόντα του. Στη συνέχεια πρέπει να "εκτελέσει" για την ευγενή του καθεστώτος από το εμπόριο προς τιμήν του, ο Μοράλες, κλπ και να κάνουμε ό, τι ζητείται από αυτόν. Εάν η εργασία (ες) είναι τόσο γίνεται και έχει εγκριθεί από, παίρνει ανταμοιβή του-συνήθως η χορήγηση ή την επιθυμία, κατά την επιθυμία της εταιρείας. Οποιοσδήποτε άλλος που εργάζονται παράλληλα με την Mason καταλήγει να κάνει όλη τη δουλειά του. Δεν υπάρχει υποστήριξη από τη διοίκηση, υπάρχουν αντιρρήσεις ψυχαγωγηθούν.
Το τάγμα έχει πάντα πολλά υψηλόβαθμα στελέχη κάτω από τον αντίχειρά τους, και αυτά ανθρωπάκια-σε-πνεύμα προστασία των πιο αδύναμων και ελέγχονται εύκολα αυτά κάτω από αυτά.
Ήταν ο πατέρας μου, ο οποίος προειδοποίησε για μένα Τέκτονες. Είπε ότι δεν ήταν σε όλες τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, αίθουσες συνεδριάσεων και τα ιδρύματα όπου οι αποφάσεις που επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους έγιναν. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί η κοινωνία μας, τη χώρα και τον πολιτισμό είναι τόσο μαντάρα.
β
Χένρι,
Περισσότερα για την πίστα, διάβασα ό, τι ο νεαρός έγραψε για να προσεγγιστεί με
ενταχθούν οι Ελευθεροτέκτονες.
Η συμβουλή μου γι 'αυτόν, ότι έχουν προσεγγιστεί ξανά και ξανά από τότε που ήμουν 13
(Πρώτη φορά ήταν στην κηδεία του παππού μου), είναι ότι το δέλεαρ της «επίλυσης
προβλήματα «είναι αυστηρά υλικά, όπως και η παλιά παροιμία,« αν κάνουν
ya, μπορούν να σπάσουν ya ».
Θα βρείτε ότι θα έχουν ανταλλάξει μόνο ένα σετ για προβλήματα
μια άλλη, πιο πολύπλοκη δέσμη.
Όσο για την τιμή, που τελικά θα συσταθεί για να προδώσει ό, τι αγαπά
περισσότερα. Αυτή είναι μια κίνηση: "Ποτέ δεν αγαπάμε ένα πράγμα δεν μπορείτε να αντέξετε να παρακολουθήσετε
πεθαίνουν ".
Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι καθαρά
Luciferianism - Σατανισμός - στο εσωτερικό. Και δεν παίζουν.
Δεν έκανα ποτέ εισάγετε ένα καταφύγιο, γιατί ο παππούς μου, μου είπε πριν πεθάνει
να μην έχουν τίποτα να κάνουν απολύτως μαζί τους, και τους λόγους γι 'αυτό.
Θα καταστρέψει τη ζωή του.
Μην μπείτε στον πειρασμό. Κέρμα είναι ένα θλιβερό υποκατάστατο για τη διατήρηση της αυτονομίας του
δική σας ψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου