ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ-(νόμοι-κώδικες)

Παιδίατρος κακοποίησε σεξουαλικά 15χρονο !!!!!!!!!!



Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας παιδίατρος κακοποίησε σεξουαλικά ένα 
15χρονο αγόρι πριν από περίπου 2 χρόνια.
Συγκεκριμένα, ο 30χρονος γιατρός συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»
του Ηρακλείου, βάσει εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του.
Σύμφωνα με την αστυνομία  30 χρόνος παιδίατρος, υπήκοος Λιβύης, που μένει



ΣΟΚ!!! Η Google "βάφτισε" τη Σάμο ... Μαγκάιβερ!



Η Google "βάφτισε" τη Σάμο ... Μαγκάιβερ!



Σε... Μαγκάιβερ μετονόμασε
την Σάμο εδώ και μερικές ώρες η υπηρεσία χαρτών της «Google Earth».

«Γαμήλιο πάρτι» στήνουν οι Τράπεζες ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΖΕΦΡΥ!!




Φουντώνουν τα
σενάρια για τα επερχόμενα μεγάλα τραπεζικά deal στον ελληνικό χώρο.

Το
σκηνικό ξεκαθαρίζει, καθώς η αρχική πρόθεση για συγχωνεύσεις στον τραπεζικό
κλάδο, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού τραπεζικού συστήματος,
γίνεται επί της ουσίας διεθνής εντολή της Τρόικας.

Ήδη, ο επικεφαλής του
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ευρώπη και επικεφαλής της Τρόικας των
ελεγκτών της ελληνικής οικονομίας, Πολ Τόμσεν, δεν κρύβει ότι ζητήθηκε να
προχωρήσουν οι συγχωνεύσεις στον τραπεζικό τομέα και μάλιστα με τη συμμετοχή
ξένων τραπεζικών ομίλων.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΕΣ!!

Νήπιο έπεσε από 3ο όροφο πολυκατοικίας!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Ένα νήπιο 17 μηνών στην Καλαμάτα, το μεσημέρι της Παρασκευής, βγήκε στο
μπαλκόνι την ώρα που η μητέρα του άνοιγε την πόρτα της εξόδου και έπεσε από τον
τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, εσωτερικά, στο κενό του κλιμακοστασίου.



ΠΑΠΑΣ ΒΑΠΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΡΕΦΟΣ !! ΣΠΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ !!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ!!ΕΝΤΕΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑΣ


 

Έντεκα περιστατικά
εγκεφαλίτιδας που οφείλονται στον ιό του Δυτικού Νείλου ή και σε άλλο
παρεμφερή ιό, που μεταδίδεται με το τσίμπημα μολυσμένων κουνουπιών,
εντόπισαν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές στην Κεντρική Μακεδονία.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε
σήμερα το απόγευμα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΛΠΝΟ),
δύο περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί ενώ σε  άλλα εννέα περιπτώσεις
ασθενών αναμένεται το αποτέλεσμα και των μοριακών εξετάσεων.


O «παπα-ΠΑΟΚ» στο Associated Press

O «παπα-ΠΑΟΚ» στο Associated Press

Ο παπάς που έγινε γνωστός για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ και τον οποίο η Μητρόπολη Κασσανδρείας τον έπαυσε από τα καθήκοντά του, έρχεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Associated Press. Στη συνέντευξη μίλησε τόσο για την αγάπη του για το Δικέφαλο του Βορρά, όσο και το για το έργο που προσφέρει σε παιδιά που τον έχουν ανάγκη.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Υπάρχει “Τσίπα”;;;

Είχαν ανέβει στα “Κεραμίδια“…
Όλοι μαζί , Αντιπολίτευση , Κανάλια , Εφημερίδες , Sites , Blogs αλλά και από στόμα σε στόμα , έβριζαν και λοιδορούσαν την Κυβέρνηση Καραμανλή που είχε φροντίσει να υπάρξει ρευστότητα 28 Δισ. € για τις Τράπεζες…
Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ έδινε και έπαιρνε αφού η κύρια αντιπολιτευτική κορώνα ήταν ότι η Ν.Δ δίνει λεφτά στις τράπεζες αντί στον “Λαό” και στην “Πραγματική Οικονομία”
Και πέρασε ο καιρός  …
Και κυβερνά το “Φιλο-Λαϊκό” ΠΑΣΟΚ …
Και περικόπηκαν μισθοί , συντάξεις , επιδόματα …

Και έβαλε την οικονομία σε ΥΦΕΣΗ

Η ελληνική επιρροή στην βουδιστική τέχνη(Μέρος Τρίτο)



Άγαλμα της Αθηνάς από την περιοχή της Γκαντάρα. 2ος αι. π.Χ. Μουσείον Λαχώρης
Περί Βουδισμού
Ως πρίγκιπας Σιντάρτθα, ο Βούδας εγκατέλειψε την γυναίκα του και το παιδί του και πήγε στην έρημο ασκητής για να διδαχθεί από την σοφία των ασκητών της εποχής του πάνω στα θέματα της σωτηρίας των ανθρώπων.
Μετά από πολλά χρόνια στερήσεων και βασανιστικών σκέψεων, μια μαγευτική νύχτα με πανσέληνο, κατά την παράδοση, φωτίστηκε ο νους του και ανακάλυψε την πρώτη και μεγαλύτερη αλήθεια, την αλήθεια της «Μέσης Οδού».
Διακόπτοντας την πολύχρονη δοκιμασία του, μπήκε στο ποτάμι και καθαρίστηκε σωματικά και ψυχικά από την στέρηση και την μάταιη ταλαιπωρία του. Ελάχιστοι από τους ασκητές και τους μαθητές του συμμερίστηκαν την νέα διδασκαλία του. Αυτοί θα το δώσουν το όνομα Βούδας (Buddha) που σημαίνει πεφωτισμένος…

Σε δέκα μέρες κλείνει η διαρροή στον Κόλπο του Μεξικού

Σε δέκα μέρες κλείνει η διαρροή στον Κόλπο του Μεξικού


Σύμφωνα με την BP

Οι ειδικοί της BP εκτιμούν ότι θα έχουν φτάσει στον πάτο της κατεστραμμένης εξέδρας άντλησης πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού μέχρι της 15 Αυγούστου προκειμένου να την σφραγίσουν για πάντα με τσιμέντο.Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατου αξιωματούχο, η επιχείρηση «στατική παύση» στην κορυφή της εξέδρας πρόκειται να ολοκληρωθεί με την έγχυση περαιτέρω τσιμέντου και λάσπης στο κάτω μέρος της εξέδρας μέσω ενός εμβόλου.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ

http://zervonikolakis.lastros.net/Gaudos-Dateien/image005.jpgΑπέκλεισαν σήμερα το πρωί το λιμάνι της Γαύδου οι κάτοικοι του νησιού διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση στα πλοία ανοιχτού τύπου να μεταφέρουν επιβάτες στο νησί.
Την απόφαση για αποκλεισμό πήρε η γενική συνέλευση των κατοίκων, “σε μια ύστατη προσπάθεια να ακουστεί η φωνή μας”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κοινοτάρχης Στρατής Λαμπάκης.

Σενάρια για ρωσική βάση στη Σύρο

yros4.jpgΤροφή για «σενάρια» περί ίδρυσης ρωσικής ναυτικής βάσης σε ελληνικό νησί έναντι μεγάλου χρηματικού αντίτιμου έδωσαν πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας, ναύαρχου Βλαντιμίρ Βισότσκι, σύμφωνα με τις οποίες η χώρα του ενδιαφέρεται για τη δυνατότητα ελλιμενισμού πολεμικών πλοίων στο εξωτερικό.
Κυβερνητικοί και διπλωματικοί κύκλοι δήλωναν άγνοια χθες για την ύπαρξη ανάλογης πρότασης, επισημαίνοντας πάντως ότι ακόμη κι αν είχε διατυπωθεί θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να γίνει αποδεκτή.

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ UFO…

http://4.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/TFvFvGoWD7I/AAAAAAABKzs/5gqZp2vgESM/s1600/ContentSegment_15439661%24W1000_H0_R0_P0_S1_V1%24Jpg.jpgΗ αλήθεια δεν βρίσκεται «εκεί έξω», αλλά «εδώ μέσα», υποστηρίζει η βρετανική κυβέρνηση και, προς επίρρωσιν, επέτρεψε τη δημοσιοποίηση των «UFO Files» -των φακέλων για τα UFO, μέχρι προσφάτως συμπεριλαμβανομένων στα άκρως απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Αμυνας. Πρόκειται για 18 φακέλους που περιέχουν πάνω από 5.000 αναφορές σχετικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, σημειώσεις και σκίτσα πολιτών «αυτοπτών μαρτύρων», αλλά και σχετικές ερωτήσεις που, εδώ και δεκαετίες, έχουν καταθέσει βουλευτές στο Κοινοβούλιο. Τα έγγραφα έχουν τεθεί στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου από τα Εθνικά Αρχεία της Βρετανίας και είναι τα τελευταία που έχουν δει το φως στη διάρκεια τριετούς σχετικού προγράμματος συνεργασίας της υπηρεσίας των κρατικών αρχείων με το υπουργείο Αμυνας.

Θα πέσουν σε απάθεια οι Έλληνες;;;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrQqDXm9OLLJlIb58v5Ixbgrnix0C5uIZxfvif7IwZJ56Iz-2QS8nv6tepkOU_S3dZHL0LPm2F_7kPJdCVt7GTbshmQ84rgATO33It2MalMs3UnTd3DX92GXHNILEJiNnPJkR90q2EuO7h/s1600/0,,5020963_4,00.jpgΜετά την οργή και τις κινητοποιήσεις ενδέχεται να επέλθει απάθεια και στασιμότητα; Η απροθυμία συμμετοχής σε κινητοποιήσεις, η μη προσέλευση στις κάλπες εκτιμάται από γερμανική εφημερίδα σαν κακός οιωνός.
«Τα Πάθη των Ελλήνων», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ για την Ελλάδα της κρίσης και την πορεία των μέτρων εξυγίανσης στη γερμανική έκδοση των Financial Times: «Κανείς δεν πρέπει να κάνει τόσο δραστικές περικοπές στην Ευρώπη, όσο οι Έλληνες. Οι συνέπειες για τους πολίτες είναι:….
μείωση του εισοδήματός τους και ακρίβεια. Ταυτόχρονα συρρικνώνονται οι διαμαρτυρίες και οι κινητοποιήσεις.»

Θα έρθει όντως ένα καυτό φθινόπωρο;

Διεθνής αθλητής με ολόκληρο οπλοστάσιο!


Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η σύλληψη διεθνούς αθλητή και πρωταθλητή Ελλάδος στην σκοποβολή, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα άρτια εξοπλισμένο οπλοστάσιο. Μάλιστα, ανάμεσα στα δεκάδες όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του στα Χανιά, αλλά και σε τραπεζική θυρίδα, εντοπίστηκε και ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion με γεμιστήρα και σιγαστήρα, που σήμανε συναγερμό στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Από το 2011 τίθεται σε ισχύ το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) της ΔΕΗ που αφορά τις

κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Η ένταξη στο ΚΟΤ γίνεται κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων, για ένα ημερολογιακό έτος και απευθύνεται σε:

ΑΝΑΣΑ ΔΡΟΣΙΑΣ!!!!!

Ειρήνη Παπαδοπούλου στη παραλία (4)Με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινα

Έχτισε πολυτελείς κατοικίες στην Αντίπαρο;

Γιώργος Νταλάρας
Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια δημιουργήθηκε, σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», στον Γιώργο Νταλάρα η επιθυμία να αποκτήσει το δικό του σπίτι στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι με το σκάφος του. Έτσι, ξεκίνησε η αναζήτηση οικοπέδου από το γνωστό τραγουδιστή και σήμερα, τρεις πολυτελείς κατοικίες είναι σχεδόν έτοιμες.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κάθε βίλα είναι περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η αξία τους συνολικά υπολογίζεται σε περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι τρεις κατοικίες -ή κάποια από αυτές- να είναι δώρο του τραγουδιστή στη μονάκριβη κόρη του, Γιωργιάννα.

FREE PALESTINE. STOP THE MURDER


ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ

Όχι σε «έθνος Αρμάνων» λένε οι Βλάχοι της Ελλάδας.


Καταπέλτης είναι, με συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα (Πρωϊνό λόγο) ο Ηπειρώτης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων κ. Μιχάλης Μαγειρίας, εναντίον του αυτοαποκαλούμενου «Συμβουλίου Αρμάνων ή Μακεδοναρμάνων», που διεκδικεί «αναγνώριση ξεχωριστού έθνους των Αρμάνων»!

Το «Συμβούλιο» αυτό αποτελούν μεμονωμένα άτομα από την Αλβανία, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Μάλιστα στο άρθρο 8 του καταστατικού του «Συμβουλίου των Αρμάνων»,

Aίτηση Ακυρώσεως και Αίτηση Αναστολής κατά μαζικής απόδοσης ιθαγένειας και ψήφου αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές

Με αίσθημα ευθύνης προς το Σύνταγμα και τους Νόμους, που ορκίστηκα να υπηρετώ ως Δικηγόρος, κατέθεσα την υπ' αριθμόν 6342/05.08.2010 Αίτηση Ακυρώσεως & την υπ' αριθμόν 1225/05.08.2010 Αίτηση Αναστολής ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά των αντισυνταγματικών πράξεων του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τις οποίες απονέμεται μαζικά η Ελληνική Ιθαγένεια & το δικαίωμα του εκλέγειν & του εκλέγεσθαι σε αλλοδαπούς.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΣ

ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

Ἕν μόνον ἀγαθόν εἶναι, τήν ἐπιστήμην, καί ἕν μόνον κακόν, τήν ἀμαθίαν.
Υπάρχει ένα μόνο καλό, η γνώση, και ένα μόνο κακό, η αμάθεια.
Σωκράτης (470-399)

Προσπάθησα να μην κατευθύνω τις αποδείξεις αλλά επέτρεψα τις αποδείξεις να κατευθύνουν εμένα. Δεν μʼ ενδιαφέρει νʼ αποδείξω ή να μην αποδείξω την ύπαρξη του Ιησού της Καινής Διαθήκης. Προσπαθώ να κρίνω, να ζυγίσω αμερόληπτα τις αποδείξεις που υπάρχουν. Βρήκα πολλές και τις εξέτασα, τις μοιράστηκα μαζί σου, κι είμαι υποχρεωμένος να πω ότι, αν δεν υπάρξουν ισχυρότερες αποδείξεις, ο ιστορικός Ιησούς δεν αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα ότι υπήρξε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Ιησούς υπήρξε, αλλά ότι οι αποδείξεις που υπάρχουν δεν είναι αρκετές για να το αποδείξουν.

Θερίζουν τις καρέτα-καρέτα στη Ζάκυνθο!

Θερίζουν τις καρέτα-καρέτα στη Ζάκυνθο!
Περισσότερες από 5 εντοπίστηκαν με κομμένο κεφάλι.
Καθημερινό φαινόμενο αποτελεί τις τελευταίες εβδομάδες στη Ζάκυνθο η ανεύρεση νεκρών χελωνώ καρέτα – καρέτα. Περισσότερες από πέντε έχουν εντοπιστεί μόνο στην παραλία του Λαγανά, όλες με κομμένο κεφάλι και αυτό προκαλεί ανησυχία στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου.

Διαμαρτυρία κατά των διοδίων

Στη Φθιώτιδα

Διαμαρτυρία κατά των διοδίων

Την έντονη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής του Μώλου έχει προκαλέσει η λειτουργία διοδίων που σιγά σιγά «ζώνουν», όπως οι ίδιοι λένε, τη Λαμία και τη Φθιώτιδα γενικότερα.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζουν την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 11 το πρωΐ στην πλατεία του Μώλου την πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλώντας όλους σε «κοινό αγώνα για ελεύθερους δρόμους χωρίς μπάρες και διόδια», όπως γράφει το LamiaReport.gr.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠ' ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!

ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΦΥΛΑ ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ, ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΙΟΙ,
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ»!
Απόψεις σύμφωνα με τις οποίες ο ελλαδικός χώρος κατοικήθηκε από τη νεολιθική εποχή από ινδοευρωπαίους, υποστηρίζει αρθρογράφος του περιοδικού «Ελληνική Αγωγή», εντύπου το οποίο ως γνωστόν ανήκει στον, μέχρι τώρα, απ΄ όσο γνωρίζαμε, πολέμιο της «ινδοευρωπαϊκής θεωρίας», βουλευτή του ΛΑΟΣ, ΄Αδωνι Γεωργιάδη.

Μερσεντές ή…αουτομπιάνκι!

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ζητώ την κατανόησή σας για τη σημερινή μου blog-άποψη που

καταθέτω με ειλικρινή πρόθεση καλόγουστου-καλοκαιριάτικου χιούμορ

ως αντιστάθμισμα στους δύσκολους καιρούς που μας επιβλήθηκαν από

την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ…

Θα σας υπενθυμίσω το σουξέ της δικής μας νιότης όπου ο γνωστός

μας τροβαδούρος δήλωνε μισό-αστεία μισό-σοβαρά πώς «δεν το

ξανακάνει σε αουτομπιάνκι...» πιστοποιώντας την ανεπανάληπτη

Η εσωτερική τρομοκρατία στην Ελλάδα αυξήθηκε σημαντικά το 2009

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Η εσωτερική τρομοκρατία στην Ελλάδα αυξήθηκε σημαντικά το 2009 μετά τις ευρείας κλίμακας διαδηλώσεις του Δεκεμβρίου του 2008, τονίζει η φετινή ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία, η οποία στο κεφάλαιο για την Ελλάδα τονίζει ότι στη διάρκεια της περυσινής χρονιάς σημειώθηκαν περισσότερα από 430 περιστατικά ασφάλειας - τα οποία ορίζονται ως περιστατικά που περιλαμβάνουν εμπρησμούς, και επιθέσεις με εκρηκτικά, αλλά και επιθέσεις με τη χρήση μικρών όπλων και χειροβομβίδων - πολύ περισσότερα από αυτά που είχαν καταγραφεί σε κάθε ένα από τα προηγούμενα 20 έτη.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!!!!ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!





Γράφει ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος




Την τελευταία τετραετία τα διαδικτυακά μου σημειώματα περιστρέφονται
πεισματικά γύρω από αναζητήσεις για περισσότερη ελευθερία, δημοκρατικά
δικαιώματα και δημοκρατική κουλτούρα, εκδημοκρατισμό των θεσμών και
ευημερία. Σήμερα, ομολογώ ότι όλα τούτα δεν πιάσανε τόπο - στον βαθμό
τουλάχιστον που περίμενα.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας της διάσημης παρουσιάστριας του BBC, Τάσμιν Χάν.
Οι φωτογραφίες που χρονολογούνται κάπου μεταξύ του 2003 και 2006 δείχνουν άλλες ολόγυμνη στο κρεβάτι της την παρουσιάστρια και άλλες να ποζάρει μόνο με το εσώρουχό της.






Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.



Γράφει η Χριστίνα Σιδέρη:
Χρόνια τώρα με συστηματικότητα και μεθοδολογία, που θα ζήλευαν ακόμα και τα μερμήγκια, οι αναρχοκουλτουριάρηδες αριστεροί χτίζουν μία νεοταξική χοάνη, μέσα από την οποία θέλουν να διυλίσουν κάθε τι πατριωτικό και εθνικό, προκειμένου να μην έχουν εμπόδια στο δρόμο της προδοσίας και του ξεπουλήματος της Ελλάδας. Ότι δεν κατάφεραν με τα όπλα στο συμμοριτοπόλεμο, το επιτυγχάνουν με ένα σχέδιο τόσο αριστοτεχνικά κατασκευασμένο που κανείς μας δεν είχε πάρει είδηση ή αν άκουγε κάτι, το έβαζε στο περιθώριο του μυαλού του, εγείροντας υποψίες συνομωσιολογίας. Η Ελληνική τιμημένη σημαία έγινε πανί και οι νόμιμοι προασπιστές της, δήμιοι.

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!! ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!



Με τροπολογία στη Βουλή προβλέπεται επέκταση του προγράμματος στήριξης της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος κατά 25 δισ. ευρώ

Ποιούς στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στους Δήμους της Ηπείρου

Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον Δημήτρη Σιαμόπουλο

Σήμερα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, ο κ. Σιαμόπουλος Δημήτρης, Υπεύθυνος Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας για την Ήπειρο, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με τις δημοτικές αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.Ο κ. Σιαμόπουλος ανέφερε ότι η διαδικασία αξιολόγησης των επιλογών για κάθε Δήμο και Περιφέρεια της Ηπείρου ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου 2010 και ολοκληρώνεται σήμερα.Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, η Νέα Δημοκρατία έχοντας ως προτεραιότητα την βούληση της κοινωνίας, θέλησε να χτίσει μαζί της τις επιλογές της αυτοδιοίκησης, γι΄αυτό και δεν ασχολήθηκαν οι ΝΟΔΕ,

Έξυπνος τρόπος για να βάζετε αντηλιακό

ΣΒΗΝΕΙ Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ! Απανωτά τα χτυπήματα με τελευταία θύματα «ΔΩΔΩΝΗ», ΕΛ.ΒΙ.Ζ., ΣΒΕΚΗ...


Μια από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία του, περνά σήμερα ο αγροτικός τομέας στην Ήπειρο. Και αν η αγροτιά μας σβήσει, η Ηπειρωτική ύπαιθρος, τα χωριά μας θα ερημώσουν τελείως και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες.

Ο αγροτικός κόσμος της Ηπείρου που για χρόνια υπήρξε η ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας, δυστυχώς τελευταία φθίνει όλο και περισσότερο, αφού δέχεται καίρια πλήγματα, από πολλά μέτωπα. Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» φαίνεται ότι χάνει τον κοινωνικό χαρακτήρα της και ιδιωτικοποιείται, η ΖΩΔΩ (ΕΛΒΙΖ) πωλείται και η ΣΒΕΚΗ κλειστή έχει βγει σε πλειστηριασμό. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα, αφού υπάρχουν και πολλά άλλα, όπως οι χαμηλές τιμές που πουλάνε τα προϊόντα τους οι παραγωγοί στην Άρτα και στην Πρέβεζα, ενώ οι τιμές στα...

Το σφαγέα των Έλληνων Στάλιν έχει σε κάδρο η Παπαρήγα στο Περισσό.

Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Σιβηρίας
Αποκαλυπτικά στοιχεία από τα αρχεία για τις απηνείς σταλινικές διώξεις των ελληνικών κοινοτήτων της Μαύρης Θάλασσας


Του Βλαση Αγτζιδη*
Ένας από τους «απαγορευμένους» τομείς στην ιστορική έρευνα είναι οι σταλινικές διώξεις και η μοίρα των ελληνικών κοινοτήτων στη Μαύρη Θάλασσα. Ομως, εδώ και είκοσι χρόνια, παρʼ όλες τις αντιξοότητες, ξεκίνησε η έρευνα γιʼ αυτές τις «λευκές σελίδες» της σύγχρονης ιστορίας μας, τελείως ανεξάρτητα από το επίσημο σύστημα της νεοελληνικής ιστοριογραφίας.
Στο πλαίσιο αυτό βρεθήκαμε να μελετούμε τα αρχεία των στρατοπέδων συγκέντρωσης στο Μαγκαντάν της βορειοανατολικής Σιβηρίας. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

ΕΝΟΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ!!



Υπόθεση Γρηγορόπουλου - Εισαγγελέας: Ένοχοι και χωρίς ελαφρυντικά οι δύο ειδικοί φρουροί




Καταπέλτης ήταν η πρόταση του
εισαγγελέα Χαράλαμπου Λακαφώση για τους δύο ειδικούς φρουρούς -
Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη - οι οποίοι κατηγορούνται για
τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας το Δεκέμβριο
του 2008.

Την ενοχή χωρίς ελαφρυντικά και των δύο κατηγορουμένων ζήτησε
λοιπόν, στο Μεικρό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας αφού όπως ανέφερε στην
αγόρευσή του:



ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: "ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" - "Η ΦΑΚΑ ΚΑΙ Η «ΙΕΡΗ» ΓΑΤΑ"

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: "...ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ «ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΨΥΧΩΝ» ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ - ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΣΑΣ ΓΑΤΑΣ…. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΓΑΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΙΕΡΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΣ ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΘΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΑΤΑΣ. ΟΠΟΤΕ, ΚΑΛΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΟΣΑ ΥΠΕΣΤΗ,

Ο οδηγός του νέου ασφαλιστικού: Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις


Εναν πλήρη οδηγό με απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των ασφαλισμένων για το τι θα ισχύει με το νέο ασφαλιστικό έδωσε το Υπουργείο Εργασίας. Απαντά για τις προϋποθέσεις θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος με παραδείγματα, αλλά και τον τρόπο που θα υπολογίζεται εφεξής η σύνταξη.
Επίσης γίνεται αναφορά στις προϋποθέσεις που συνταξιοδοτούνται όσοι έχουν ασφαλιστεί στα ειδικά ταμεία των ΔΕΚΟ και Τραπεζών, ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε όσα ενδιαφέρουν τις μητέρες εργαζόμενες.
1.Τι σημαίνει ότι θεμελιώνω συνταξιοδοτικό δικαίωμα;
Θεμελιώνω σημαίνει ότι κατοχυρώνω δικαίωμα για σύνταξη, αφού συμπληρώσω τα απαιτούμενα έτη ασφάλισης που προβλέπονται από το ταμείο μου ή και το όριο ηλικίας, όπου αυτό απαιτείται.Εφόσον θεμελιώσω δικαίωμα, μπορώ να συνταξιοδοτηθώ με το όριο ηλικίας και τα έτη ασφάλισης που ισχύουν κατά το χρόνο θεμελίωσης.
Mε ποιες προϋποθέσεις θεμελιώνω συνταξιοδοτικό δικαίωμα στο ΙΚΑ;

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - CHEMTRAILS - ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ - FAKE PLANES - ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ - HOLOGRAPHIC PLANES - ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ - SILENT PLANES



ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠA.ΣY.Α.]



ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΡΕΪΛΕΡ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ LIFE STYLE! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!



Θύελλα
αντιδράσεων έχουν ξεσηκώσει στους πιστούς πρόβατα της Μονής Πεντέλης και όχι
μόνο, τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στον ιερό ναό για το νέο
τρέιλερ της εκπομπής "Life Style" του Alter, αλλά και η συμμετοχή του
Αρχιμανδρίτη Τιμόθεου Κιλίφη σε αυτό.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ



ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Λαθρομετανάστες με πλαστά διαβατήρια


Στις 00.30΄ τα ξημερώματα,στον Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών συνέλαβαν τέσσερις Αφγανούς γιατί σε γενόμενο έλεγχο κατείχαν και επέδειξαν πλαστά διαβατήρια, τα οποία είχαν προμηθευτεί στην Αθήνα (Ομόνοια) από άγνωστο άτομο Μαροκινής καταγωγής έναντι χρηματικής αμοιβής.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας ενώ τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.Συνολικά 52 συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν χθες, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.

ΟΙ "ΔΗΜΙΟΙ" ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ...

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ Ο.Ε.Κ.... 
Βέβαια, υπάρχει και η συγχώνευση του (Ο.Ε.Κ.), με (Ο.Α.Ε.Δ.), (Ο.Ε.Ε.), και Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική-Πληροφορική Α.Ε., Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε., σε έναν ενιαίο και.... σύγχρονο Εθνικό Οργανισμό Εργασίας. (Ε.Ο.Ε).!!!
Έλα, όμως που ο "Ενιαίος και Σύγχρονος"...Εθνικός Οργανισμός Εργασίας καταργεί τη κοινωνική αποστολή και κοινωνικό χαρακτήρα του Ο.Ε.Κ....

«Συμπαθώ τον/την σύντροφό μου, αλλά δεν αντέχω να ζω μαζί του/της» .

Μήπως βιώνετε έναν αποτυχημένο γάμο και σκέφτεστε να πάρετε διαζύγιο; Μα γιατί να μπείτε στον κόπο; Μπορείτε να ακολουθήσετε κι εσείς το παράδειγμα χιλιάδων ζευγαριών τα οποία χωρίζουν χωρίς όμως να παίρνουν διαζύγιο. Η νέα μόδα είναι γνωστή ως «μη διαζύγιο» και φαίνεται ότι αποτελεί την ιδανική λύση για ολοένα και περισσότερους αποτυχημένους γάμους στην Αμερική.
 «Συμπαθώ τη γυναίκα μου, αλλά δεν αντέχω να ζω μαζί της» δηλώνει σε σχετικό δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας «Νew Υork Τimes» ο Τζον Φροστ, έπειτα από 25 χρόνια γάμου.

Όπως στρωσαμε…κοιμομαστε!


Του Φίλιππου Φιλιππακόπουλου Γιατί ρε παλικάρια έπρεπε να χρεοκοπήσουμε , να απαξιωθούμε και να φάμε το καπέλο της τρόικα για να κάνουμε όλοι σωστά την δουλειά μας ,όπως έπρεπε δηλαδή να την κάνουμε τόσα χρόνια;
Τώρα πως βρίσκουν δηλαδή τους φοροφυγάδες με τις βίλες ,τα πολυτελή ακίνητα τα «φιλέτα» σε Κολωνάκι και Κηφισιά που δηλώνουν εισοδήματα συνταξιούχου του ΟΓΑ;
Πως εντοπίζουν τα μαγαζιά που δεν ..
κόβουν αποδείξεις και κάνουν τζίρους εκατομμύριων ευρώ;

Άραγε σήμερα μάθαμε έκπληκτοι όλοι ,το όργιο της εισφοροδιαφυγής από τα ταμεία με πρωταθλητή το ίδιο το δημόσιο που χρωστάει πάνω από 8 δις ευρώ!

Επάγγελμα: Συνδικαλιστής

Είναι ίσως η πιο κερδοφόρα επιχείρηση που γνώρισε ποτέ αυτή η χώρα και εξηγούμαι :
1ον Δεν χρειάζεται το παραμικρό κεφάλαιο για να την ανοίξεις.
2ον Δεν δουλεύεις ποτέ.
3ον Πριν κανονίσεις επιδόματα, υπερωρίες, επιτροπές κλπ για τους άλλους, τα κανονίζεις πρώτα για σένα.
4ον Εξασφαλίζεις το μέλλον των παιδιών σου αλλά και των λοιπών συγγενών με διορισμούς ανά το δημόσιο.
5ον Άμεση πρόσβαση στα μίντια. Αν δεν είσαι τελείως κοπρόσκυλο και έχεις δική σου δουλειά, αυξάνεις το πελατολόγιο και τις επαφές σου.
6ον Εξ ανάγκης μαθαίνεις τους νόμους και χώνεις εαυτούς και αλλήλους στις τεράστιες τρύπες που έχουν προνοήσει να φτιάξουν οι νομοθέτες για σένα.
7ον Αποκτάς απίστευτες πολιτικές γνωριμίες και όταν κουραστείς να κάθεσαι, γίνεσαι βουλευτής.

18 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ…

Τους γρίφους του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που αφορούν τους ασφαλισμένους σε όλα τα Ταμεία πλην του Δημοσίου, λύνει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με έναν οδηγό που έδωσε χθες στη δημοσιότητα. Μάλιστα, το υπουργείο απέστειλε χθες στα ασφαλιστικά ταμεία αναλυτικές εγκυκλίους με τις…
οποίες αποσαφηνίζει ποιοι ασφαλισμένοι θίγονται αλλά και ποιοι «σώζονται» με τον νέο ασφαλιστικό νόμο Λοβέρδου. Ο οδηγός και οι πίνακες που δόθηκαν τόσο στη δημοσιότητα όσο και με τη μορφή εγκυκλίων στα ασφαλιστικά ταμεία- και δημοσιεύουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ»- απαντούν, μεταξύ άλλων, σε ερωτήματα για τις προϋποθέσεις θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος, με παραδείγματα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα υπολογίζεται εφεξής η σύνταξη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του μαραθωνίου Μαρία Πολύζου έτρεχε επί μια εβδομάδα διανύοντας απόσταση 542χλμ!!!

Ξεκίνησε να τρέχει φορώντας τα παπούτσια της. Νο 39. Χθες το βράδυ τερμάτισε φορώντας τα παπούτσια του συζύγου της. Νο 41. Από την προηγούμενη Δευτέρα το πρωί μέχρι χθες το βράδυ, μια εβδομάδα μετά, από την Αθήνα στη Σπάρτη και από τη Σπάρτη ως τον Τύμβο του Μαραθώνα, από άσφαλτο σε χωματόδρομους και από μονοπάτια σε κατσάβραχα τα πόδια της είχαν πια πρηστεί. Η Μαρία Πολύζου, η υπερμαραθωνοδρόμος για πρώτη (και τελευταία, όπως λέει, φορά στη ζωή της) αθλήτρια, ήπιε εκατοντάδες λίτρα νερού. Αναγκάστηκε να φορέσει δύο νούμερα μεγαλύτερο παπούτσι, από 39 σε 41, επειδή πρήστηκαν τα πόδια της. Εχασε κιλά. Κοιμήθηκε συνολικά λιγότερα από δέκα ώρες σε μια εβδομάδα. Ταλαιπωρήθηκε από πυρετό για τρεις ημέρες αλλά δεν σταμάτησε να τρέχει. Και τελικά, κατάκοπη αλλά ικανοποιημένη, στα 42 της χρόνια, κέρδισε το στοίχημα με τα ανθρώπινα όρια και τον εαυτό της. «Πήγα από τη ζωή στον θάνατο και γύρισα πίσω» είπε κάποια στιγμή στον άνδρα της που βρισκόταν εποχούμενος δίπλα της σε όλη τη διαδρομή.