ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

>Ι< ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

Η λέξη παγανιστής αντιπροσωπεύει κατ' ουσίαν δύο αρχαίες λέξεις: Την ελληνική Έλλην και την λατινική paganus." Βλέπουμε δηλαδή μία ξεκάθαρη σχέση σε πρώτη ανάγνωση των δύο αυτών όρων, επομένως είναι η αρχή για να μελετήσουμε αυτό το κεφάλαιο. Διαβάζουμε παρακάτω και θα παρακαλούσα την προσοχή σας, διότι είναι ένας όρος που θα ακουστεί πολύ τα επόμενα χρόνια, άρα καλό θα είναι να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται.
Ο όρος Έλλην είχε στην πραγματικότητα αρνητικές κυρίως προεκτάσεις. Από το 212, σύμφωνα με μια απόφαση του Καρακάλλα όλοι οι ελεύθεροι κάτοικοι της Αυτοκρατορίας θεωρούνται Ρωμαίοι πολίτες. Τον τέταρτο αιώνα ο χαρακτηρισμός κάποιων από αυτούς ως Έλληνες σήμαινε την διαφοροποίησή τους από το σύνολο. Οι παγανιστές δεν ήταν ποια Ρωμαίοι, δεν ήταν νόμιμοι κληρονόμοι της αυτοκρατορίας."

>I< ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινά σήμερα η δίκη για το εξώφυλλο του «Focus»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ''FOCUS'' EINAI ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ 27/1/2012, ΣΤΙΣ 09:00 ΩΡΑ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΚΑΤ ΚΤΙΡΙΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!


Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για το πολυσυζητημένο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού «Focus», που χαρακτήριζε τους Έλληνες «απατεώνες» και απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει απρεπή χειρονομία.
Η δίκη έχει ήδη αναβληθεί τρείς φορές τον Ιούνιο τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο επειδή δεν είχαν γίνει σωστές επιδόσεις σε έξι από τους συνολικά 13 κατηγορούμενους.
Το προσβλητικό εξώφυλλο, σε μία εποχή που είχε αρχίσει να αναδεικνύεται η κρίση χρέους της Ελλάδας, είχε ωθήσει έξι Έλληνες να στραφούν στη δικαιοσύνη.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι είναι η συκοφαντική δυσφήμηση, η προσβολή των συμβόλων του ελληνικού κράτους και η εξύβριση.
Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού κατηγορείται για προσβολή της ελληνικής σημαίας καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το κατηγορητήριο «δημοσίευσε στο εξώφυλλο του περιοδικού φωτογραφία που απεικόνιζε το αρχαιοελληνικό άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να φέρει παραμορφωμένη, ήτοι ρυπαρή και σκισμένη, τη σημαία του ελληνικού κράτους». ΠΗΓΗ http://apollonios.pblogs.gr/2012/01/shmera-h-dikh-toy-periodikoy-focus-gia-to-exwfyllo-me-thn-afrodi.html

>I< ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΨΕΥΔΗ!!ΤΑ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο .."ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" ΠΛΑΤΩΝ!!!


Κεφαλή του Πλάτωνα στη Γλυπτοθήκη του Μονάχου

«Τα ορφικά κείμενα ήταν μονοθεϊστικά, ο Πλάτων προ Χριστού χριστιανός», μας λένε οι χριστιανοί ψεύτες. Φυσικά τα ορφικά κείμενα δεν είναι καθόλου μονοθεϊστικά. Οι χριστιανοί δημαγωγοί στηρίζονται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν τα έχουν διαβάσει. Τα ίδια ισχύουν και για τον Πλάτωνα, ουδέποτε μίλησε για κάποιον ξυλουργό-μεσσία που θα σώσει την ανθρωπότητα, ούτε για ιουδαίους μεσσίες. Γιατί όμως οι χριστιανοί δημαγωγοί τα επαναλαμβάνουν συνεχώς ενώ ξέρουν ότι είναι ψέμματα; Προσπαθούν να μας υποβάλλουν την ιδέα ότι η πλειοψηφία των προγόνων μας ήσαν λίγο βλάκες που πίστευαν σε πολλούς θεούς ενώ τα «μεγάλα φωτισμένα μυαλά» είχαν ανακαλύψει τον ένα και μοναδικό θεό. Δηλαδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι έτσι και αλλιώς θα ερχόταν ο χριστιανισμός οπότε μην διαμαρτύρεστε. Δεχθείτε την επιβολή του χριστιανισμού ως φυσιολογική. Φυσικά οι πάντες γνωρίζουν ότι ο χριστιανισμός επεβλήθη δια σφαγών και ότι πολλά αρχαία κείμενα έχουν πλαστογραφηθεί για να εμφανίζουν μονοθεϊστικές φράσεις. Το «οι θεοί» εύκολα γίνεται «ο θεός». Και σε τελευταία ανάλυση γιατί τα «φωτισμένα μυαλά» των προγόνων μας δεν κατέληξαν στον Αλλάχ ως ένα και μοναδικό θεό και δεν ήταν προ Μωάμεθ μωαμεθανοί; Ακόμη καλύτερα, γιατί δεν κατέληξαν στον Δία ως τον ένα και μοναδικό θεό και κατέληξαν σε έναν ιουδαίο μαραγκό από την Ναζαρέτ; Προσοχή στα τεχνάσματα των χριστιανών δημαγωγών που θέλουν να ανακαλύψουν χριστιανισμό στην αρχαία Ελλάδα έτσι ώστε να δικαιολογήσουν τις σφαγές και την επιβολή τους. Τι πειράζει ο πολυθεϊσμός των προγόνων μας τους κυρίους Γεωργαλά, Σακετο & Σία; Η ψυχή του λαού μας κάνει μια φοβερή προσπάθεια να τραβηχτεί έξω από τον ιουδαϊοχριστιανικό βούρκο. Παλεύει με νύχια και με δόντια και έρχεται ο κ. Γεωργαλάς, ο κ. Σακέτος, ο κ. Πλεύρης και της ρίχνουν μια κλωτσιά για να ξαναπέσει μέσα στον ιουδαιοχριστιανικό βούρκο. Και μετά έχουν το θράσος να κατηγορούν και τον εβραϊκό λαό ότι κάνει κακό στην Ελλάδα. Τι τους φταίνε οι εβραίοι και τους κατηγορούν; Τα δικά τους ανομήματα να κοιτούν. Οι εβραίοι προσέχουν ως κόρη οφθαλμού την εθνική τους θρησκεία και καλά κάνουν. Οι χριστιανοί δημαγαγοί όμως είναι εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού διότι καταδιώκουν την Εθνική μας Θρησκεία. Αν είναι πατριώτες, όπως κακώς ισχυρίζονται, γιατί δεν επιλέγουν τον Δία ως ένα και μοναδικό θεό, γιατί σώνει και καλά πρέπει να επιλέξουν έναν θεό από την Ιουδαία; Γιατί τέλος πάντων δεν διδάσκουν τα ελληνόπουλα ότι πράγματι, ένας είναι ο αληθινός και μοναδικός θεός, ο Ζεύς. Οπότε ικανοποιούν έτσι τον αρρωστημένο ψυχισμό τους περί ενός μοναδικού θεού που τους καταδυναστεύει και συγχρόνως αφήνουν και μας τους «πλανεμένους» μαζί με τον Δία να λατρεύουμε και τους άλλους Πατρώους Θεούς. II.
πηγη http://apollonios.pblogs.gr/2011/01/hristianika-psefdh-ta-monothe-stika-orfika-keimena-kai-o-hristia.html

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΟΡΩΝ

Όπως επισημαίνει και ο κ Νίκος Σταυρόπουλος, προϊστάμενος της Τράπεζας Γενετικού Υλικού της Ελλάδας, στο ΕΘΙΑΓΕ: 
«
Όποιος ελέγχει το γενετικό υλικό των φυτών, ελέγχει την παγκόσμια διατροφή για το μέλλον. Οι μεγάλες εταιρείες παράγουν σπόρους για όλο τον κόσμο και έχουν τη δυνατότητα να επιβάλλουν αυτό που θέλουν».

Η προσπάθεια επιβολής των υβριδίων στην διατροφή μας έχει ξεκινήσει, απ' όσο γνωρίζω,  το 1928 όταν επιβλήθηκε η εξαφάνιση του αρχαιότατου δημητριακού Ζεία και αντικαταστάθηκε με τον κοινό εισαγόμενο σίτο (εισήχθη από εισαγωγείς φίλα προσκείμενους στην τότε κυβέρνηση: το σκάνδαλο του σίτου).  
Ως εκ τούτου, για μία σωρεία λόγων, μεταξύ αυτών και για λόγους υγείας οφείλουμε να προσπαθήσουμε να περισώσουμε τις Ελληνικές ποικιλίες. Να απαντήσουμε έμπρακτα στους κρατικούς υποστηρικτές της ΜΟΣΑΝΤΟ, ιδρύοντας και   στηρίζοντας ιδιωτικές τράπεζες σπόρων. Ενδεικτικά παραθέτω μία τέτοια προσπάθεια ίδρυσης από την εναλλακτική κοινότητα Πελίτι. 
Να αντισταθούμε αποτελεσματικά!
Ιωάννης Δέμος

Τράπεζα σπόρων από την εναλλακτική κοινότητα Πελίτι

Ως Χριστιανοί είσθε Χαμένοι μεταξύ της αγέλης των θηριωδών Χριστιανικών Λαών. Ως Έλληνες ξεχωριζόμενοι δυνατόν να σωθείτε.





Περικλής ΓιαννόπουλοςΕλληνική Φυλή ο μεγαλύτερος Εχθρός Σου είναι: Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. [...]
Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί; Εάν Σου βαστά έμπα διώχτους. [...]
Ελληνική Φυλή είσαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ: διότι θέλεις οι Φραγκικοί Στρατοί και Στόλοι να Σου φυλάν τ’ αμπέλια ΣΟΥ. [...]
Ελληνική Φυλή δε μας λες; ΚΟΚΟΤΑ κατάντησες και δε Σε μέλλει και δε μιλάς για τίποτε άλλο παρά ποιος Φράγκος σε χάιδεψε και ποιος σε φίλησε και τίνος αρέσεις; [...]
Η ίδρυσις του Χριστιανικού μας Κράτους είναι όχι μόνον Πραγμάτωσις και Κορύφωσις του φυσικού Αλεξανδρινού Έργου, αλλά και η βροντώδης Απόδειξις δι’ αυτής ταύτης της Νέας Θρησκείας, δι’ ανεξαιρέτως όλων της των εκδηλώσεων, της εντελούς ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΟΣ και ΕΛΛΗΝΟΣ και ΕΛΛΗΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Ότι όχι μόνον δεν ανεμίχθη με τίποτε, αλλ’ δη επολέμησε δυνατότατα και κατά την Αλεξανδρινήν και κατά την Ρωμαϊκήν περίοδον, όλας τας Ανατολικός Ιδέας και επιδράσεις και αυτή δε ακόμη η υπό των καιρών και των φορών των Ανθρώπειων, παρουσιασθεί -Η Εβραϊκή Ίδέα- ως πραγματική ανάμιξις, είναι απλώς, φανερότατη πολιτική ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΙΣ δύο πραγμάτων εντελώς διαφορετικής φύσεως, ακριβώς διότι ήτο αδύνατον να αναμιχθούν ή συγχωνευθούν. Και η Συγκόλλησις δε αυτή βροντοφωνεί και την ζωτικότητα και την γνησιότητα ημών των τότε, διότι δια να κατορθωθή και αυτή, εδέησε και εις τον Πνευματικόν Κόσμον και εις τον Πραγματικόν, να μεταμορφωθή ριζικώς ολόκληρος η Εβραϊκή Ιδέα. [...]
Ζωντόβολα, μη φοβάσθε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Η Αλήθεια δεν σκοτώνει, τα ΨΕΜΜΑΤΑ καταθάπτουν τους Λαούς. [...]
Ελληνική Φυλή, πάση θυσία πρέπει να μάθης δια παν ότι σε αφορά ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ελληνική Φυλή, δια να αισθανθής τον Ελληνισμόν Σου πρέπει να περιορίσης το Χριστιανικό Σου συναίσθημα εις τα λογικά και πραγματικά του όρια. Όπως στην αρχή της Νέας Σου θρησκείας, εκατέβασες και κατεπίεσες το Συναίσθημα Έλλην, δια ν’ ανύψωσης το Συναίσθημα Χριστιανός, τώρα πλέον που η Χριστιανικότης Σου δεν έχει να πάθη τίποτε, μόνον δε η Ελληνικότης Σου κινδυνεύει πρέπει να κατεβάσης εις δευτέραν μοίραν το συναίσθημα Χριστιανός και ν’ ανύψωσης Κυρίαρχον Απόλυτον το Συναίσθημα ΕΛΛΗΝ. [...]

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

>Ι< ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ apolloniaellinikikinisis@gmail.com


Τις τελευταίες μέρες όλο και πιο συχνά ακούγεται η επιτακτική ανάγκη της Επανελλήνισης των Ελλήνων.Τι είναι όμως η Επανελλήνιση??Επανελλήνιση  σημαίνει ξεκαθάρισμα της πάνσεπτης και μακραίωνης Ελληνικής παράδοσης,από τα Εβραιοχριστιανικά χέρια!!Ο Ελληνισμός έχει ιστορία 30.000χρόνων δεν μπορεί να την διαγράψει ο Βυζαντινός κατακτητής των 1.600χρόνων και να απαιτεί σεβασμό στην ιουδαιοχριστιανική παράδοση!!Και ο Έλληνας την δική του τι θα την κάνει, θα την πετάξει στα σκουπίδια??     Ο Ελληνικός πολιτισμός υπήρξε προϊόν  της Ελληνικής θρησκείας και της Ελληνικής  παράδοσης.Αν προσδοκούμε και οραματιζόμαστε έναν νέο Ελληνικό πολιτισμό και μια νέα Ελλάδα μόνο μέσα από την Ελληνική θρησκεία και παράδοση μπορεί αυτός να έρθει!!Αλλιώς θα παραμείνουμε ραγιάδες,υπόδουλοι του ιουδαιοχριστιανικού  ανθελληνικού ιερατείου!!Ο Έλληνας έχει μια ιδιαίτερη στενή σχέση με την πατρίδα του κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε περιόδους κατά τις οποίες η Πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο,ξεχνά την καλοπέραση ,και κάθε προσωπική του έριδα,για την υπεράσπισή της!!

ΤΟ ΟΡΟΣ ΑΘΩΣ (ΑΘΛΙΟ ΟΡΟΣ) ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!


Η χερσόνησος του Άθω στην αρχαία Ελλάδα και η λατρεία της θεάς Άρτεμης!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ!!

Αναπαράσταση του αγάλματος του Αθώος Διός στην κορυφή του όρους Άθως
Αναπαράσταση του αγάλματος του "Αθώου Δία" στην κορυφή του όρους Άθω
Η Ελληνική ΅υθολογία αναφέρεται συχνά στη Χαλκιδική:
Το αρχαίο όνο΅α της Κασσάνδρας ήταν Φέγρα, δηλαδή τόπος της φωτιάς. Πιστεύεται ότι ήταν η γη των Γιγάντων και το πεδίο ΅άχης του πολέ΅ου ΅εταξύ των Θεών του Ολύ΅που και των Γιγάντων, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να εκδιώξουν τους Θεούς από τον Όλυ΅πο. Σύ΅φωνα ΅ε ένα ΅ύθο, ο Εγκέλαδος, ένας από τους Γίγαντες, καταπλακώθηκε από βράχο που πέταξαν εναντίον του οι Θεοί του Ολύ΅που. Έτσι, ο "Εγκέλαδος-Σεισ΅ός" γίγαντας, είναι θα΅΅ένος στην Κασσάνδρα, αλλά ΅η έχοντας πεθάνει, από καιρό σε καιρό προσπαθεί να ελευθερωθεί από το βράχο που τον έχει καταπλακώσει και οι προσπάθειές του αποτελούν το φαινό΅ενο του σεισ΅ού.

>Ι< ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


Μήνας τέλος / αρχή
Εκατομβαιών Ιούλιος / Αύγουστος
Μεταγειτνιών Αύγουστος / Σεπτέμβριος
Βοηδρομιών Σεπτέμβριος / Οκτώβριος
Πυανοψιών Οκτώβριος / Νοέμβριος
Μαιμακτηριών Νοέμβριος / Δεκέμβριος
Ποσειδεών Δεκέμβριος / Ιανουάριος
Γαμηλιών Ιανουάριος / Φεβρουάριος
Ανθεστηριών Φεβρουάριος / Μάρτιος
Ελαφηβολιών Μάρτιος / Απρίλιος
Μουνυχιών Απρίλιος / Μάιος
Θαργηλιών Μάιος / Ιούνιος
Σκιροφοριών Ιούνιος / Ιούλιος

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

>I< ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Η Αρχαία Ελληνική Θρησκεία διέφερε σημαντικά από τις αρχαιότερες δοξασίες και
κυρίως τον Ιουδαϊσμό, διότι δεν αποτελούνταν από μια σειρά ηθικών κανόνων που όφειλε να
ακολουθεί ο πιστός, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν στοιχεία ηθικής δικαιοσύνης. Η
θρησκευτικότητα των Αρχαίων Ελλήνων εκφραζόταν κατά κύριο λόγο μέσα από την τέχνη, που
τιθόταν στην υπηρεσία του θρησκευτικού αισθήματος των πιστών. Η πλαστική, η
αρχιτεκτονική, η ζωγραφική αλλά και η ποίηση εξυπηρετούσαν, σχεδόν αποκλειστικά, την
θρησκεία ευρισκόμενες όμως και σε μια διαλεκτική σχέση με τον εαυτό τους, δηλαδή μια
αυτόνομη εξέλιξη, ανεξάρτητη από την σχέση τους με την θρησκεία. Το γεγονός ότι οι Έλληνες
εξέφραζαν την θρησκευτικότητά τους σχεδόν σε κάθε δραστηριότητα της ζωής τους, τους
παρουσίαζε ως τους ευσεβέστερους ανάμεσα στους συγχρόνους τους λαούς. Φαίνεται, όμως,
ότι οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν την θρησκεία ως πρόφαση για να δημιουργήσουν τέχνη για την
τέχνη, πράγμα που είναι οξύμωρο αλλά δείχνει και το ανώτατο πνευματικό στάδιο διαλεκτικής,
εκούσιο ή ακούσιο, στο οποίο έφθασε ο Ελληνικός Πολιτισμός.

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Τις τελευταίες μέρες όλο και πιο συχνά ακούγεται η επιτακτική ανάγκη της Επανελλήνισης των Ελλήνων.Τι είναι όμως η Επανελλήνιση??Επανελλήνιση  σημαίνει ξεκαθάρισμα της πάνσεπτης και μακραίωνης Ελληνικής παράδοσης,από τα Εβραιοχριστιανικά χέρια!!Ο Ελληνισμός έχει ιστορία 30.000χρόνων δεν μπορεί να την διαγράψει ο"Βυζαντινός" κατακτητής των 1.600χρόνων και να απαιτεί σεβασμό στην ιουδαιοχριστιανική παράδοση!!Και ο Έλληνας την δική του τι θα την κάνει, θα την πετάξει στα σκουπίδια??     Ο Ελληνικός πολιτισμός υπήρξε προϊόν  της Ελληνικής θρησκείας και της Ελληνικής  παράδοσης.Αν προσδοκούμε και οραματιζόμαστε έναν νέο Ελληνικό πολιτισμό και μια νέα Ελλάδα μόνο μέσα από την Ελληνική θρησκεία και παράδοση μπορεί αυτός να έρθει!!Αλλιώς θα παραμείνουμε ραγιάδες,υπόδουλοι του ιουδαιοχριστιανικού  ανθελληνικού ιερατείου!!