ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!Ο "ΑΓΙΟΣ"ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ!!

alt
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ!!Ο ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!  
 Από την αρχή ο Kωνσταντίνος, εκτός από τα ανεπιτυχή διατάγματά του, είχε πλημμυρίσει την εκκλησία με πλούτο και προνόμια. Ένα ρεύμα χρυσού έρεε από το παλάτι και οι ναοί άρχισαν να αυξάνονται. Στο δικαστήριο και στο στρατό ο καλύτερος τρόπος, εάν όχι ο μόνος τρόπος, για να εξασφαλίσει κανείς την προαγωγή ήταν να ασπαστεί τα στοιχεία αυτής της άθλιας "θρησκείας". Ακόμη και οι απλοί πολίτες ανταμείβονταν με μια βαπτιστική τήβεννο και ένα κομμάτι χρυσού. Τα χωριά αναβαθμίζονταν στην τάξη των πόλεων εάν όλοι οι κάτοικοί τους αντάλλαζαν τον Θεό Δία με τον ασήμαντο Ναζωραίο.
Σε δέκα έτη, ο αυτοκρατορικός χρυσός είχε κάνει περισσότερα από όσο  τα ψευτοθαύματα όλων των "Αγίων", και τα επιχείρηματα όλων των Εβραιοχριστιανών απολογητών.
 Εκτός από το ότι ο πλούτος συνέχιζε να φθάνει στη ρωμαϊκή ιεροσύνη, η πρόοδος της εκκλησίας στη δύση ανεστάλη με την κίνηση προς την Κωνσταντινούπολη. Η πόλη αφιερώθηκε στο Εβραιοχριστιανικό Θεό στα 330 μετα και ο κόσμος είχε πλέον μια Εβραιοχριστιανική μητρόπολη μια θαυμάσια πόλη. Περισσότερα από τα τρία τέταρτα των ΕβραιοιΧριστιανών ήταν στην ανατολή, και ενθαρρύνονταν τώρα να επιτεθούν στους ειδωλολατρικούς ναούς και να δείξουν ανοιχτά την περιφρόνησή τους. Λίγοι παγανιστές θα μπορούσαν να κάνουν πρόοδο στην ανατολή.
Ο Kωνσταντίνος είχε χάσει όλο το σθένος και το διαυγές του πνεύμα αν το είχε ποτε!!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ!!   Καθ' όλη την διάρκεια της χιλιετούς βυζαντινής αυτοκρατορίας η Κρήτη ήταν το κόκκινο πανί για τους βυζαντινούς κατακτητές. Γι' αυτό την αιματοκύλησαν πολλές φορές.
Το 727 οι Κρητικοί όχι μόνον συμμετέχουν μαζί με όλους τους Έλληνες στην Μεγάλη Επανάσταση κατά των Ρωμαίων (βυζαντινών) κατακτητών, αλλά επιπλέον ετοιμάζουν πανστρατιά και επιτίθενται κατά της Κωνσταντινουπόλεως για να εκθρονίσουν τον αυτοκράτορα Λέοντα Γ' τον Ίσαυρο.
Αρχηγό τους είχαν έναν Κρητικό ονόματι Κοσμά, ο οποίος ήταν μεγαλοπρεπής, ωραίος και γενναίος. Και παραλίγο να κατάφερναν να κυριαρχήσουν σε όλη την Μεσόγειο, όπως αναφέρει στην «Ιστορία των Σφακίων» ο ηγούμενος Γρηγόριος Παπαδοπετράκης.
Όμως οι λογαριασμοί βυζαντινών και Κρητικών παρέμεναν από αιώνες ανοικτοί και δεν έκλεισαν ποτέ. Ο Αλέξιος Κομνηνός, δια του υιού του Ισαακίου, το 1192, στέλνει απειλητική επιστολή προς το νησί της Κρήτης. Απειλούσε ότι αν δεν υποταχθούν στο βυζάντιο οι Κρητικοί, θα εξολοθρεύσει όλους τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά, όπως έπραξαν στο παρελθόν, έγραφε η επιστολή, ο Βελισσάριος, ο Ιουστινιανός, ο Νικηφόρος Φωκάς και ο Βάρδας ο θαλασσινός.
Οι βυζαντινοί είχαν υποστεί αναρίθμητες ήττες από τους Κρητικούς, που ήταν πολύ γενναίοι μαχητές και θεοσεβείς. Οι Κρητικοί ουδέποτε πρόδωσαν τους Πατρώους Θεούς και τα Πάτρια ειωθότα. Το παράδειγμα τους έδινε θάρρος στους άλλους Έλληνες να διατηρήσουν τον Ελληνισμό τους και την Πατρώα Ελληνική Θρησκεία. Γι' αυτό ήθελαν να τους αφανίσουν οι βυζαντινοί κατακτητές.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΦΙΛΟΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ!!ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ!!

Δημητριάδος Ιγνάτιος: ''Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση στην κοινωνία μας antisim-3
ΕΔΩ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ!! 
Από τον εβραϊκό ελληνισμό για το έργο του στον διαθρησκειακό διάλογο και τη δράση κατά του αντισημιτισμού τιμήθηκε χθες από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Οι διοργανωτές επέδωσαν στον μητροπολίτη μια τιμητική πλακέτα, αλλά και μια περγαμηνή, ενώ η εκδήλωση διανθίστηκε από ομιλίες και πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.
Η πρωτοβουλία για την τιμητική εκδήλωση στον κ. Ιγνάτιο πάρθηκε από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος και την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου ως αναγνώριση στη συνεισφορά του στον αγώνα κατά του αντισημιτισμού και στις προσπάθειες που κάνει υπέρ του διαθρησκειακού διαλόγου.

"ΑΡΧΑΙΟ" ΤΟΠ 10!!ΟΙ ΕΦΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ!!






ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΣΤΗ ΝΟΒΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ  ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟ!!
ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ !!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ


ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ!!
Πανικόβλητοι οι Ρωμιοι ζητούν απεγνωσμένα από τους ξένους τοκογλύφους νέα μνημόνια δεν τους ενδιαφέρουν οι όροι είναι έτοιμοι να δεχτούν τα πάντα!!Ρωμιοι πότε θα καταλάβετε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ξένοι αλλά εσύ που επιλέγεις να σε κυβερνούν άχρηστοι και ασήμαντοι "ηγέτες" οι οποίοι εκτελούν εντολές ανθελληνικών οργανώσεων!!Ρωμιε τίποτα δεν θα αλλάξει καμία κυβέρνηση δεν νοιάζεται για σένα στο τέλος πάντα εσύ θα καλείσαι να πληρώσεις τον λογαριασμό όλων των Θρησκευτικών και Πολιτικών ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!!   Το σίγουρο είναι ότι θα τα βρουν οι δανειστές με την κυβέρνηση αυτό το υπογράφω ΕΓΩ!!Ε και τι θα αλλάξει??Θα σταματήσουν τις χορηγίες στα κόμματα στις εκκλησίες και στα μοναστήρια??Θ φορολογησουν την εκκλησία??Θα φορολογήσουν την ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ??ΤΑ ΜΜΕ??ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??Θα σταματήσουν τις πολυδάπανες χριστιανικές φιέστες!!   
alt Θα καταργήσουν τις Θρησκευτικές και πολιτικές ΜΚΟ στις οποίες χορηγούν απίστευτα ποσά??Θα ζητήσουν από τους πολιτικούς απατεώνες πίσω τα κλεμμένα!!Θα γίνει έλεγχος στους Δήμους και στις δημόσιες επιχειρήσεις για την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος??Θα σταματήσει ο διωγμός της οικοδομικής δραστηριότητας??Θα ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΘΕ ΡΩΜΙΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗΝ!!!

-socrates
Η Ελληνική γλώσσα, είναι η μόνη εννοιολογική γλώσσα της γης, δηλαδή η μόνη γλώσσα στην οποίαν το σημαίνον (όνομα) εμπεριέχει απολύτως και άνευ παρερμηνείας το σημαινόμενον (νόημα). Το ότι δίδονται σήμερα διά κάθε λέξιν της Ελληνικής καθομιλουμένης διάφορες ερμηνείες, αυτό είναι απόδειξις της απωλείας της σοφίας, η οποία ενυπάρχει στην γλώσσα μας, από τους σημερινούς χρήστες αυτής, δηλαδή από εμάς τους σημερινούς "Έλληνες".

ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ 3%!!ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!


ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ???
Αυταπάτη Ορισμός: Νά πιστεύεις λάθος πράγματα γιά τόν εαυτό σου καί συνήθως κολακευτικά.
Παράδειγμα: "Έπρεπε νά τήν δώση σέ μένα τήν θέσι! Εργάζομαι περισσότερο από όλους, είμαι ο πιό έξυπνος καί οι ηγετικές μου ικανότητες είναι παραπάνω από προφανείς".
Η ίδια η αυταπάτη καί η άγνοια είναι από μόνα τους τό μεγάλο μείον στή ζωή, άν όχι η καταστροφή της.
Καί στήν εκκλησία βλέπουμε ότι η ηθική αυταπάτη αιχμαλώτισε πολλούς από τούς εβραιοχριστιανούς. 
Έτσι άλλοι

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΤΙΣΑΝ ΒΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

alt Ρεπορτάζ: Xρήστος Μαζάνης Την πόρτα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων πρόκειται να περάσει ο δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης και οι άλλοι κατηγορούμενοι για την «υπόθεση Αλαφόκαστρο» στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού και των Δελφών. altΣύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του zougla.gr, οι πρωταγωνιστές της ιστορίας κατηγορούνται ότι συνέταξαν ένα τοπογραφικό διάγραμμα στο οποίο εμφανιζόταν ψευδώς ότι το εδαφικό τμήμα, συνολικού εμβαδού 20.034,57 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση Τουμπανάρια στη Φωκίδα αποτελούσε ιδιωτική έκταση, μη δασική, και ότι βρισκόταν εκτός αρχαιολογικού χώρου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ...

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!!


Μία ομάδα περίπου 20-30 ατόμων εισέβαλε το πρωί σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας και διέκοψε τη λειτουργία φωνάζοντας διάφορα συνθήματα.  
Οι άγνωστοι μπήκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην οδό Ασκληπιού, λίγο μετά τις 9 το πρωί.  
Φέρεται επίσης να πλησίασαν τους ψάλτες και να τους είπαν τη φράση

ΚΑΛΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΕΥΗΜΕΡΕΙΤΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για φθινοπωρινή ισημερία

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΝ!!

alt

ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΤΙΜΟΥΝ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ!!ΚΑΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε!!
Ο ύμνος που παιάνιζε πριν από τη νικηφόρα ναυμαχία:
 "Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε Ελευθερούτε πατρί ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νύν υπέρ παντών αγών"Σημαντικότατο σταθμό στην "Αρχαία" Ελληνική και Παγκόσμια Ιστορία αποτελούν οι αγώνες των Ελλήνων εναντίον των Περσών για την προάσπιση της ελευθερίας τους. Οι λαμπρές νίκες κατά των εκάστοτε εισβολέων επέτρεψαν στο Ελληνικό έθνος να περάσει από την εφηβική ηλικία στην ωριμότητα, ν' αποκτήσει συνείδηση της δύναμης του και να δημιουργήσει τον κλασικό πολιτισμό του οποίου οι αρχές και τα ιδεώδη αποτέλεσαν τα θεμέλια του σημερινού ευρωπαϊκού πολιτισμού, επειδή ακριβώς οι αρχαίοι Έλληνες έζησαν και δημιούργησαν σε μια ελεύθερη κοινωνία. Οι μεγάλοι αυτοί εθνικοί πόλεμοι είναι πόλεμοι καθαρά αμυντικοί, τους προκάλεσαν οι Πέρσες στην προσπάθεια τους να υποτάξουν τη ΝΑ Ευρώπη. Από την πλευρά της Ελληνικής ιστορίας τα Μηδικά, όπως καθιερώθηκε να ονομάζονται αυτές οι συγκρούσεις, είναι κυρίως οι τρεις περσικές εκστρατείες: