ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

"ΕΛΛΑΣ""ΕΛΛΗΝΩΝ"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ !!!ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ!!!

Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανοκομμουνιστών


lenin-jesusΤης Σώτης Τριανταφύλλου
Η ευκολία με την οποία ενωνόμαστε με το πλήθος συμμετέχοντας σε άσκεπτες ή και φανατικές εκδηλώσεις αποδίδεται, νομίζω, στο χριστιανικό πνεύμα που, στην πορεία του 20ού αιώνα, μετασχηματίστηκε στο "κουμμουνιστικό". Οι δυο κοσμοθεωρίες έχουν κοινή βάση: την αγάπη για τον πλησίον, την αναζήτηση του Επέκεινα, την απαξίωση του παρόντος για χάρη του μέλλοντος. Επίσης, έχουν κοινό ήθος: από την πεποίθηση ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια απορρέει η προθυμία τους για επίκριση και τιμωρία του "αντιφρονούντος". 
Το πνεύμα του Εβραιοχριστιανισμού

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ: ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!!!ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ??

Θέμα θαμμένο ποτέ νικημένο!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ  ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ!!  
(Στη φωτό ο Λ.Λαυρεντιάδης, ο συνέταιρός του Π.Κυριακίδης και ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε ευτυχισμένες στιγμές αλληλοβραβεύσεων...)
Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε ορισμένες ερωτήσεις οι οποίες μας έχουν υποβληθεί πολλές φορές, και τις απαντήσεις μας. Ωστόσο, όποιος θέλει να γνωρίσει το Τάγμα μας και τα τυπικά του σε βάθος παραπέμπεται στο βιβλίο Το Τάγμα των Illuminati στην Ελλάδα (Αθήνα: Εκδόσεις Λεξίτυπον):
1) Τι πρεσβεύει το Τάγμα των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων;
Ο κεντρικός άξων της σκέψεως αυτού του τάγματος είναι ένα ανθρωπιστικό φιλοσοφικό και πολιτικό σύστημα, το οποίο, βασιζόμενο κυρίως  στη Βίβλο, στην Αλεξανδρινή Σχολή των Εκκλησιαστικών Πατέρων (η οποία φιλοσοφικώς εξελλήνισε τον Χριστιανισμό), και σε αιτήματα και

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ιησουσ ειμαι εβραιος
Η εβραϊκή προέλευση του Χριστιανισμού...
 Ακολουθούν αποσπάσματα από τη "Βίβλο του Λευκού Ανθρώπου" και την "Αιώνια Θρησκεία της Φύσης", τα οποία και γράφτηκαν από τον Ben Klassen. Αν και γραμμένο από αθεϊστική άποψη, μπορεί εύκολα να δει αλήθειες σχετικά με τη φάρσα του Χριστιανισμού. Το πρόβλημα είναι ότι οι άθεοι δεν γνωρίζουν τις ψυχικές δυνάμεις και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τους ανθρώπους να πέφτουν για αυτό το ψέμα: Περίπου το 100 πριν. μια μικρή Εβραϊκή αίρεση, που ονομάζεται Εσσαίοι, προήλθε από την περιοχή της Νεκράς Θάλασσας. Αυτή η αίρεση προήγαγε ιδέες αυτοκαταστροφής που ήταν ιδιαίτερα αυτοκτονικές σε όσους αγκάλιαζαν αυτό το θρήσκευμα. Προς τα τέλη του πρώτου αιώνα, αυτή η διδασκαλία εξελίχθηκε στον Χριστιανισμό, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καθαρώς Εβραϊκή λατρεία. Θεωρήθηκε ως ανατρεπτικό και καταστροφικό κίνημα από την κυρίαρχη τάξη των Εβραίων ηγετών και αντιτάχθηκε και διώχθηκε από αυτούς. Ανάμεσα στους διώκτες της χριστιανικής λατρείας ήταν ένας Saul από τον Ταρσό, ένας Εβραίος, ο οποίος αργότερα έγινε ο "Άγιος" Παύλος του Χριστιανισμού.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η εβραϊκή προέλευση του Χριστιανισμού

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!!!ΜΙΑ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!! Αυγή

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΗΣΤΕΣ!!ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ!!


Καταστάσεις μεσαίωνα για αφελείς στο Ηράκλειο: Η γυναίκα που είδε... όραμα και πλούτισε και το "άφθαρτο χέρι" που περιοδεύει στην πόλη! (φωτο)
Σε γειτονιά του Ηρακλείου μια κυρία πριν από χρόνια διακήρυξε ότι είδε "όραμα" την "αγία Μαρίνα" και της υπέδειξε μια εικόνα της. Εκείνη "βρήκε" την εικόνα και με τις συνεισφορές πιστών, έκτισε μια εκκλησία η οποία έχει γίνει οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν και διάφοροι ιερείς, οι οποίοι αφήνουν (με άδεια της αρχιεπισκοπής;) τους ναούς τους, για την παρουσία στους οποίους πληρώνονται από το δημόσιο, και σπεύδουν να λειτουργήσουν στο "μαγαζάκι", προφανώς με το αζημίωτο...
ΑΦΑΝΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

bartholomaios-erntogan
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΚΟΥΪΖ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ?? ΟΥΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ!!  
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΙΗΣΟΥΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ
Ο ΙΩΣΗΦ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ!!!



O δωδεκάχρονος Iησούς στο σπίτι του Πατέρα
41Kαι κάθε χρόνο, κατά τη γιορτή του Πάσχα, οι γονείς του πήγαιναν στην Iερουσαλήμ. 42Όταν, λοιπόν, έγινε δώδεκα χρόνων, ανέβηκαν στα Iεροσόλυμα, όπως το συνήθιζαν στη γιορτή. 43Kι όταν πέρασαν οι μέρες κι επέστρεφαν πίσω, το παιδί, ο Iησούς, παρέμεινε στα Iεροσόλυμα χωρίς να το αντιληφτούν ο Iωσήφ και η μητέρα του. 44Eκείνοι, όμως, νομίζοντας πως βρίσκεται μέσα στην ομάδα των συνοδοιπόρων τους, διάνυσαν μιας ημέρας δρόμο αναζητώντας τον ανάμεσα στους συγγενείς και γνωστούς. 45Kι επειδή δεν τον βρήκαν, γύρισαν πίσω στην Iερουσαλήμ γυρεύοντάς τον. 46Έτσι, ύστερα από τρεις μέρες τον βρήκαν να κάθεται στο ναό ανάμεσα στους δασκάλους και να τους ακούει και να τους υποβάλλει ερωτήσεις. 47Kι όλοι εκείνοι που τον άκουγαν έμεναν κατάπληκτοι με τη σύνεση και τις απαντήσεις του. 48Όταν τον είδαν, λοιπόν, απόρησαν, και του είπε η μητέρα του:

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!


Στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψής του στην Τουρκία, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, κ. Vlado Bu kovski, συνοδευόμενος από δύο ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μακεδονίας, τον Πέτρο, τον Μητροπολίτη Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας διαχειριστής της Πρέσπας και της Πελαγονίας, και ο Α. Τιμόθεος, Μητροπολίτης Δεμπάρ, Κιτσέβο και Πλαστοβίκ, είχαν εγκάρδια συνάντηση με

'ΑΓΙΟΣ'ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ο ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ!!ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!

alt
Γεννήθηκε στη Συρία!!. Υπηρέτησε στο στρατό μίας ιταλικής πόλης-κράτους και τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα πέρασε στην Τουρκία!!
 Οι γονείς του είχαν γεννηθεί στην Καππαδοκία της κεντρικής Τουρκίας και στην Παλαιστίνη.
alt
Ηταν μετανάστης 
Κάτι που επίσης πολύς κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι ο Αθλιος Γεώργιος ήταν μετανάστης, με τη σύγχρονη έννοια του όρου: Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο ψάχνοντας για δουλειά και τελικά πήγε από τη Συρία στη σημερινή Τουρκία!!!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!

Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ!!

ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ??ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ  ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ  ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ!!!

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

BOMBA!!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!!


BOMBA!!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ !!Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ!!!!ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ...ΣΥΚΙΑΣ!!!

ΣΟΛΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΛΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ
Ένα από τα σημεία της άγνοιας και της πλάνης στη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών, είναι η λάθος εικόνα που έστησαν μέσα μας οι δάσκαλοι ότι η υψηλότερη τάχα κορυφή της κλασικής Ελλάδας είναι, ο Περικλής και ο «χρυσός αιώνας» του.
Η εκδοχή αυτή στην αξιολόγηση γενικά της ιστορίας της αρχαίας Ελλάδας έχει γίνει κύρια δέση. Και βέβαια ανταποκρίνεται σε μία μορφή της αλήθειας. Δεν είναι όμως η ουσιαστική της μορφή, που πηγάζει από τη μονιμότητα και χύνεται στη διάρκεια των πραγμάτων και των δράσεων. Δεν είναι δηλαδή η αλήθεια, που προορίζεται να δείχνει το «εσαεί», όπως θά 'λεγε ο Θουκυδίδης.
Η θέση ότι ο αιώνας του Περικλή, 460-430 π.Χ. είναι η κορυφή της κλασικής Ελλάδας εκφράζει την προφάνεια και την επιπολή. Και η αλήθεια της δεν η μπορεί παρά να είναι η προφανής και η επιπόλαιη. Γιατί η αλήθεια που φαίνεται δεν είναι κατά κανόνα και η αλήθεια που είναι. Κι εδώ μιλάμε για την πρώτη. Μιλάμε για την αλήθεια που την υπαγορεύουν τα θεατά και τα δρώμενα. Η αίσθηση του κατευθείαν και η αντίληψη του άμεσου.