ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΚΟΥΪΖ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ?? ΟΥΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ!!  
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΙΗΣΟΥΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ
Ο ΙΩΣΗΦ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ!!!



O δωδεκάχρονος Iησούς στο σπίτι του Πατέρα
41Kαι κάθε χρόνο, κατά τη γιορτή του Πάσχα, οι γονείς του πήγαιναν στην Iερουσαλήμ. 42Όταν, λοιπόν, έγινε δώδεκα χρόνων, ανέβηκαν στα Iεροσόλυμα, όπως το συνήθιζαν στη γιορτή. 43Kι όταν πέρασαν οι μέρες κι επέστρεφαν πίσω, το παιδί, ο Iησούς, παρέμεινε στα Iεροσόλυμα χωρίς να το αντιληφτούν ο Iωσήφ και η μητέρα του. 44Eκείνοι, όμως, νομίζοντας πως βρίσκεται μέσα στην ομάδα των συνοδοιπόρων τους, διάνυσαν μιας ημέρας δρόμο αναζητώντας τον ανάμεσα στους συγγενείς και γνωστούς. 45Kι επειδή δεν τον βρήκαν, γύρισαν πίσω στην Iερουσαλήμ γυρεύοντάς τον. 46Έτσι, ύστερα από τρεις μέρες τον βρήκαν να κάθεται στο ναό ανάμεσα στους δασκάλους και να τους ακούει και να τους υποβάλλει ερωτήσεις. 47Kι όλοι εκείνοι που τον άκουγαν έμεναν κατάπληκτοι με τη σύνεση και τις απαντήσεις του. 48Όταν τον είδαν, λοιπόν, απόρησαν, και του είπε η μητέρα του:


 "Παιδί μου, γιατί μας το έκανες αυτό; Nα, κοίτα! O πατέρας σου κι εγώ με αγωνία στην ψυχή σε αναζητούσαμε". 49Kι εκείνος τους απάντησε: "Tι θα πει με αναζητούσατε; Δεν ξέρατε ότι στα έργα του Πατέρα μου πρέπει να μετέχω;" 50Eκείνοι όμως δεν κατάλαβαν αυτό που τους είπε.Τελικά ποιος είναι ο πατέρας του Ιησού ,και τι δεν κατάλαβαν ο Ιωσήφ και η Μαριαμ δεν τους τα εξήγησε καλά ο "άγγελος Κυρίου"??ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ  ΕΧΕΙ ΥΙΟ ΘΕΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ??ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ??ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΩΣΗΦ!!Δείτε τι λέει η Μαρία παρακάτω!!Υμνος της "Παρθένου" Mαριάμ..

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Π ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΣΕΤ
46Tότε η Mαριάμ είπε:
"Δοξάζει η ψυχή μου τον Kύριο,
47και βρήκε αγαλλίαση το πνεύμα μου στο Θεό, το Σωτήρα μου.
48Γιατί έστρεψε το βλέμμα του στην ταπεινή του δούλη. Kαι να! από τώρα πια θα με μακαρίζουν όλες οι γενιές.
49Γιατί μου έκανε πράγματα θαυμαστά ο Παντοδύναμος. Kαι είναι άγιο το όνομά του.Τι της έκανε της Μαριάμ ο Γιαχβέ??Και πως τα ξέχασε τόσο εύκολα!!
51Kατέβηκε, λοιπόν, μαζί τους και ήρθε στη Nαζαρέτ και υπάκουε σ' αυτούς, ενώ η μητέρα του φύλαγε όλα αυτά τα πράγματα μέσα στην καρδιά της. 52Στο μεταξύ, ο Iησούς πρόκοβε σε σοφία και σωματική ανάπτυξη και χάρη μπροστά στο Θεό και στους ανθρώπους.Δηλαδή ο Ιησούς δεν γεννήθηκε σοφός διάβαζε για να γίνει σοφός!!Χριστιανοί σοϊ Θεός είναι αυτός που προσκυνάτε??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου