ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ-ΙΕΧΩΒΑ!!





Σχολια του Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝ ΓΚΟΥΣΤΑΒ ΝΤΡΟΫΖΕΝ

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 332, ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΊΑΩΝ

Σελ. 293

ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟ  ΤΩΝ ΡΩΜΙΟΕΒΡΑΙΩΝ??ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ!!
Κατά παραδόσεις ιουδαϊκές, μετά τήν άλωση της Γάζας ό Αλέξανδρος εκστρατεύει στις χώρες τών Ιουδαίων και τών Σαμαρειτών. Κοντά στά Ιεροσόλυμα, λέει, βγαίνουν νά τον προϋπαντήσουν ό αρχιερέας με τους άλλους του ιερατείου και πολύ λαό, γιορταστικά ντυμένοι όλοι, χαιρετίζοντας τον σάν τον προβλεπόμενο άπό τά ιερά τους βιβλία, πώς θα κατάλυση τήν περσικήν αρχή. Κι αυτός έδειξε, λένε, καλοσύνη σ' όλους, τους άφησε τους νόμους τους, ατέλεια κάθ' έβδομο χρόνο, κ' έκανε στο ναό του Ίεχωβά, καταπώς τον ορμήνεψε ό αρχιερέας, πανηγυρική θυσία κι άλλα τέτοια.


ΓΙΑΧΒΕ,ΙΗΣΟΥΣ,ΜΑΡΙΑΜ,ΑΒΡΑΑΜ,ΜΩΥΣΗΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γενεαλογικό Βιβλίο του Ιησού Χριστού
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΦΡΙΚΗ!!
1Γενεαλογικό Bιβλίο του Iησού  απόγονου του Δαβίδ, απόγονου του Aβραάμ:
2 O Aβραάμ απέκτησε τον Iσαάκ, ο Iσαάκ απέκτησε τον Iακώβ, ο Iακώβ απέκτησε τον Iούδα και τους αδελφούς του, 3ο Iούδας απέκτησε το Φαρές και το Zαρά από τη Θάμαρ, ο Φαρές απέκτησε τον Eσρώμ, ο Eσρώμ απέκτησε τον Aράμ, 4ο Aράμ απέκτησε τον Aμιναδάβ, ο Aμιναδάβ απέκτησε το Nαασών, ο Nαασών απέκτησε το Σαλμών, 5ο Σαλμών απέκτησε το Bοόζ από τη Pαχάβ, ο Bοόζ απέκτησε τον Ωβήδ από τη Pουθ, ο Ωβήδ απέκτησε τον Iεσσαί, 6ο Iεσσαί απέκτησε το Δαβίδ, το βασιλιά.
O Δαβίδ, 

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΑΔΑ!!Η ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα δημητριακά και το ψωμί των αρχαίων Ελλήνων
Τα δημητριακά και το ψωμί των αρχαίων Ελλήνων ..
Τα δημητριακά αποτελούσαν την κύρια βάση της διατροφής για τους "αρχαίους" Ελληνες. Το κριθάρι και το σιτάρι ήταν δύο από τα κύρια γεωργικά προϊόντα της Αρχαίας Ελλάδας και προσπαθούσαν να τα αξιοποιήσουν όσο καλύτερα μπορούσαν. Οι Αθηναίοι βέβαια δεν το είχαν σε αφθονία κι έτσι αναγκάζονταν να το εισάγουν από άλλα μέρη.  Το αλεύρι από κριθάρι, ζυμωμένο σε γαλέτες ήταν το πιο συνηθισμένο καθημερινό ψωμί και ονομαζόταν μάζα. Στη ζύμη του ψωμιού έβαζαν διάφορα καρυκεύματα, όπως μάραθο, δυόσμο και μέντα ακόμη, για να πάρει το ψωμί μια διαφορετική νοστιμάδα. Και φυσικά, έβαζαν το απαραίτητο

ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΡΩΜΙΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!


ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΚΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΥΡΩΤΙΝΙ!!

Φωτογραφία του Απολλώνιος Σταθάτος.

ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ::Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!



ΠΛΑΤΩΝ, ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ

ΠΛ Πρωτ 320c–324d


Ήταν κάποτε μια εποχή, που υπήρχαν θεοί, αλλά δεν υπήρχαν ζώα καμιάς ράτσας πάνω στη γη. Και όταν ήρθε η ώρα που όρισε και γι αυτά η μοίρα να 'ρθουν στον κόσμο, τα πλάθουν οι θεοί μέσα στη γη από ένα μείγμα που έκαναν από χώμα και φωτιά και απ' ό,τι μπορεί να ενωθεί με χώμα και φωτιά. Λοιπόν, την ώρα που ήταν να τ' ανεβάσουν στο φως του ήλιου, έδωσαν εντολή στον Προμηθέα και τον Επιμηθέα να τα φροντίσουν και να τους μοιράσουν αξιοσύνες, τέτοιες που να ταιριάζουν στο καθένα τους. Τότε ο Επιμηθέας ζητά από τον Προμηθέα τη χάρη, μόνος του να κάμει τη μοιρασιά: «Κάνω εγώ τη μοιρασιά, του είπε, κι εσύ έρχεσαι μετά και κάνεις επιθεώρηση». Μ' αυτά τον πείθει, και κάνει αυτός τη μοιρασιά. Αρχίζει λοιπόν αυτός τη μοιρασιά, και σε μερικά έδινε δύναμη, όχι όμως και γρηγοράδα, ενώ τα πιο αδύνατα τα εφοδίαζε με γρηγοράδα· σ' άλλα έδινε όπλα, για όσα όμως άφηνε χωρίς αρματωσιά σοφιζόταν κάποια άλλη ικανότητα, για να κρατιούνται στη ζωή. Δηλαδή αυτά που τα έκλεισε μέσα σε

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1545, ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΤΟ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ…!!!ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΡΩΜΙΑ??

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!
Οι γυναίκες μέσα στον χριστιανισμό είναι κατώτερες από το νόμο και τη φύση, υποκείμενες σε μία κατάσταση μόνιμης τιμωρίας για το προπατορικό αμάρτημα και ακάθαρτες. Δεν εισέρχονται στο «άγιο βήμα» των εκκλησιών, δεν φορούν ιερά άμφια, δεν αγγίζουν ιερά αντικείμενα και δεν λαμβάνουν κοινωνία ενώ αιμορραγούν. Επιπλέον οφείλουν να καλύπτουν τα κεφάλια τους για να δηλώνουν έτσι ότι είναι υπόδουλες στους άντρες τους, αλλά και γιατί δεν αποτελούν αυθύπαρκτα όντα. Το σωστό κατά τον Παύλο για έναν άνδρα είναι να μην αγγίξει ποτέ του γυναίκα! Συμβιβάζεται όμως με την κατώτερη ηθικά λύση της μονογαμίας, για να αντιμετωπίσει την… πορνεία. Επίσης συμβουλεύει τις χήρες να μείνουν όπως αυτός, δηλαδή άγαμες. Για την αντιμετώπιση όμως της ερωτικής επιθυμίας, κάνει την παραχώρηση να επιτρέψει και σε αυτές το γάμο. Ο γάμος δηλαδή παρουσιάζεται ως «αναγκαίο κακό» για την αποτροπή της αχαλίνωτης σεξουαλικότητας, ενώ για «προγαμιαίες σχέσεις» ούτε λόγος… Αν όλοι είχαν την ίδια άποψη (ευτυχώς για μας δεν την είχαν), τότε μάλλον το ανθρώπινο είδος θα είχε εξαφανιστεί! Ο ΙΖ’ κανόνας της τοπικής συνόδου της Γάγγρας (+340) που δεν έχει καταργηθεί έως σήμερα, απαγορεύει στις γυναίκες να κουρεύουν τα… μαλλιά τους. Μερικά χρόνια αργότερα ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος (ο επονομαζόμενος "Μέγας") διέταξε με νομοθεσία να εκδιώκονται από την εκκλησία οι γυναίκες που έχουν κοντά μαλλιά, ενώ αν κάποιοι αρχιερείς τύχει και τις δεχθούν, να καθαιρούνται. Αλλά και οι επονομαζόμενοι "Πατέρες της εκκλησίας" δεν είχαν καλύτερη γνώμη για τις γυναίκες.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!!
Κατά τον Ιανουάριον του 1806 έφθασεν εις την Πελοπόννησον σουλτανικόν φερμάνι, διατάσσον τους μουσουλμάνους και τους χριστιανούς να καταδιώξουν συντόνως και να εξολοθρεύσουν τους Κολοκοτρωναίους και τους λοιπούς κλέφταις της χερσονήσου. Συγχρόνως δε και ο Πατριάρχης, υπείκων εις αύστηράν διαταγήν της Πύλης, εξέδωκε συνοδικήν εγκύκλιον κατ' αυτών. Μαθών ταύτα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, συνήθροισε τους κλέφταις της Πελοποννήσου, περί τους 150 εν όλω, και συνεβούλευσε να καταφύγουν εις Ζάκυνθον και να καταταχθούν εις τον στρατόν των κατεχόντων τότε την Επτάνησον Ρώσων. Αλλ' αυτοί δεν εδέχθησαν, προτιμώντες ν' αποθάνουν εις την πατρίδα των. Εις αδελφός του Κολοκοτρώνη μάλιστα είπε τότε "θέλω να με φαν τα όρνια του τόπου μου". Ουδέ την άλλην συμβουλήν του Κολοκοτρώνη ηκολούθησαν, να κρυφθούν όπως ημπορούν τους μήνας του χειμώνος, χωριζόμενοι εις μικρά αποσπάσματα και την άνοιξιν να εξακολουθήσουν τον πρότερον βίον.

ΑΙΣΧΟΣ!!ΜΕΓΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΗΣ!!!ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Σύμης η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σύμης με την οποία το κτίριο του Ναυτικού Μουσείου στην κεντρική πλατεία του Γιαλού παραχωρήθηκε στη Μητρόπολη Σύμης για 49 χρόνια με ΕΤΗΣΙΟ μίσθωμα 100 ευρώ για την κάλυψη των στεγαστικών και διοικητικών αναγκών αυτής. Η απόφαση ήλθε μετά από αίτημα της Μητρόπολης Σύμης που μεταξύ άλλων αναφέρει « ἡ νεοσύστατος Ἱ. Μητρόπολις Σύμης στερεῖται ἀνάλογου τοῦ κύρους τοῦ θεσμοῦ αὐτῆς ὡς Μητροπόλεως, κεντρικοῦ οἰκοδομήματος στεγάσεώς της». 


ΔΕΝ ΕΙΧΕ "ΑΓΙΟ" ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΓΙΑΧΒΕ??"ΓΙΑΤΡΟΣ" ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ!!!!



Όλοι ήξεραν την ιδιαίτερη σχέση που είχε με το Θεό και τη θρησκεία ο γιατρός (ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ!!)Γιώργος Καραντινός, που πήγε στο "Άγιο" Όρος για να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε τάξει, μετά την απώλεια της μητέρας του πριν από λίγες μέρες. Δυστυχώς, αυτό θα ήταν και το τελευταίο του ταξίδι στο "Άγιο¨" Όρος, αφού καθώς περπατούσε στα κακοτράχαλα μονοπάτια παραπάτησε και έπεσε σε χαράδρα. Πατέρας τριών

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΗ ΘΩΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΝΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ!!




Αλλο ενα θυμα του Ναζωραιου!!

Λέγεται Νεκτάριος Γεωργίου και δηλώνει ιερομόναχος. Στις πιάτσες και στις λαϊκές γειτονιές της Σαλαμίνας τον ξέρουν διαφορετικά: ως τον «μάγο» του νησιού. Εχει δικό του μοναστήρι: τον λευκό πύργο επί της οδού Αγίου Νεκταρίου 2. Ο δρόμος έχει το όνομά του, αφού δικό του είναι και το οίκημα. Αυτή τη λογική ακολουθία έχει η ζωή για τον πατέρα Νεκτάριο.

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΟΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ!!ΖΕΥ,ΣΩΤΗΡ,ΝΙΚΗ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΑ ΜΕ ΑΕΤΟ

Οι ιερές  λέξεις δεν είναι παρά εκφραστικά σύμβολα των πραγμάτων του αόρατου κόσμου, αρκετά ανάλογες με τις Πλατωνικές ιδέες.

Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ, ΔΡΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ..

Αποτέλεσμα εικόνας για Η πρωτομαγιά έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα
Η πρωτομαγιά έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα...και καμία σχέση με κομματόσκυλα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η πρωτομαγιά έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα
Ο Μάιος, σύμφωνα με την παράδοση, πήρε το όνομά του από τη ρωμαϊκή θεότητα 
Maia (Μάγια), η οποία ονομάστηκε έτσι από την ελληνική λέξη Μαία που σημαίνει τροφός
 και μητέρα.
Η Μάγια ταυτίστηκε με την Ατλαντίδα νύμφη Μαία, τη μητέρα του Ερμή 
στον οποίο αφιερώθηκε ο μήνας Μάιος.

Ο Μάιος είναι ο 5ος μήνας του χρόνου, ο οποίος αντιστοιχεί στον αρχαίο 

μήνα Θαργηλίωνα που γιορταζόταν με τα περίφημα Ανθεοφόρια. 
Ήταν αφιερωμένος στη θεά της γεωργίας Δήμητρα και την κόρη της 
Περσεφόνη, που τον μήνα αυτόν βγαίνει από τον Άδη κι έρχεται στη γη.
 Γιορτές γίνονταν και στην αρχαία Ρώμη που τις έλεγαν "ροσύλλια" ..

ΑΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ(ΓΙΑΧΒΕ)ΑΙΝΕΙΤΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!ΑΥΤΟ ΨΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ??Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΨΑΛΜΟΣ 148

Αινείτε τον Κύριο στον ουρανό και στη γη
1Αλληλούια! Αινείτε τον Κύριο (ΓΙΑΧΒΕ)!!!
Αινείτε τον Κύριο απ’ τους ουρανούς,
αινείτε τον στα ύψη!
2Αυτόν αινείτε
όλοι του οι άγγελοι,
αινείτε τον όλες του οι ουράνιες δυνάμεις!

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΟΥΦΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΥΦΟ!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ!!ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!
xrostssd

Πρωτοπαπάς στον Θέμα 104,6: Είχα γνωρίσει τον Άγιο Πορφύριο - Δεν είμαι ψεκασμένος..Καλα σε πιστέψαμε τώρα!!

«Είχε φτιάξει μόνος του ραδιοφωνάκι - Έχω γνωρίσει και τον Παϊσιο», ανέφερε ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ ΡΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ??ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΡΕ??ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΙ' ΑΥΤΟΝ!!

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ!!ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ!!ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΝΟΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ!!
Αποτέλεσμα εικόνας για σφακιανακησ σε φουρνιωτη

Αποτέλεσμα εικόνας για σφακιανακησ σε φουρνιωτη
ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΣΑΟΥΛ (ΠΑΥΛΟΣ): Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Ιησούς ανώτερος από το Μωυσή

O Iησούς ανώτερος από το Mωυσή
   1Γι' αυτό, άγιοι αδελφοί, εσείς που συμπεριλαμβάνεστε στους αποδέκτες της ουράνιας πρόσκλησης, μάθετε καλά ποιος είναι ο απεσταλμένος του Θεού και αρχιερέας τον οποίο ομολογούμε. O Iησούς Xριστός, δηλαδή, 2που στάθηκε πιστός σ' αυτόν που τον έκανε αρχιερέα, όπως ήταν για παράδειγμα και ο Mωυσής σε όλο τον οίκο του Θεού. 3O Iησούς, όμως, έχει αξιωθεί περισσότερη δόξα από το Mωυσή, καθότι ο κατασκευαστής ενός σπιτιού είναι άξιος περισσότερης τιμής απ' ό,τι το σπίτι. 4Γιατί, φυσικά, κάθε σπίτι κατασκευάζεται από κάποιον, και αυτός που κατασκεύασε τα πάντα είναι ο Θεός. 5Kι ο Mωυσής, βέβαια, υπήρξε πιστός σε ολόκληρο τον οίκο του Θεού σαν υπηρέτης του, για να μαρτυρήσει εκείνα που θα έλεγε ο Θεός. 6O Xριστός, όμως, ως Γιος που είναι,

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΗΤΕΡΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΑΜ!!!

Αρχείο:Penelope-Homer-Odyssey-Project Gutenberg eText.jpg
Η Πηνελόπη, γνωστή ηρωίδα από την Οδύσσεια του Ομήρου, ήταν κόρη του βασιλιά των Αμυκλών Ικάριου και της Περίβοιας. Το όνομά της είναι ακόμη και σήμερα σύμβολο της πιστής και αφοσιωμένης συζύγου.
Παντρεύτηκε το μυθικό βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα και για το γάμο της υπάρχουν δυο εκδοχές. Σύμφωνα με την πρώτη, ο Ικάριος είχε προκηρύξει αγώνα δρόμου, ο Οδυσσέας νίκησε τους αντίζηλούς του και πήρε την Πηνελόπη. Κατ' άλλους, ο Οδυσσέας παντρεύτηκε την Πηνελόπη χάρη στον Τυνδάρεω, που έπεισε τον αδερφό του να του τη

ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΗΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΝΑ Ο"ΚΥΡΙΟΣ"

21 Επεσκέφθη δε ο Κύριος την Ανναν· και συνέλαβε και εγέννησε τρείς υιούς και δύο θυγατέρας· το δε παιδίον ο Σαμουήλ μεγάλωνε ενώπιον του Κυρίου. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΟΥΗΛ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΝΩ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΓΗ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!ΠΑΡΑΝΟΙΑ!! 
ΣΑΜΟΥΗΛ Α' ΚΕΦ. Β ΣΤΙΧ.21..ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ  ΔΕ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑΝ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΕ  ΚΑΙ ΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ!!!!!!!!!