ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!!ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ??ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ?

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Αγάπη για τη Σιών:  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!! 

Ζητάτε την ειρήνη της Ιερουσαλήμ: «Ας ευτυχούν εκείνοι που σε αγαπούν. Ας είναι ειρήνη στα τείχη σου, αφθονία στα παλάτια σου». Ένεκα των αδελφών μου και των πλησίων μου, θα λέω τώρα: «Ειρήνη σε σένα!» Ένεκα του οίκου του Κυρίου του Θεού μας, θα ζητώ το καλό σου (Ψαλμός 122:6-9)

Χριστιανικός Σιωνισμός...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ!!ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ"!!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΗΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ "ΘΕΟΥ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ 

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕΓΑ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΘΩΩΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ "ΙΕΡΕΑ"!!!

Κύπρος: H Εκκλησία αθώωσε παιδεραστή ιερέα

Καταδικάστηκε, φυλακίστηκε για 18 μήνες και όταν επέστρεψε, τοποθετήθηκε σε γυναικείο μοναστήρι και του παραχωρήθηκε δωρεάν σπίτι δίπλα σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο

Κύπριος ιερέας ο οποίος καταδικάστηκε για παιδεραστία και φυλακίστηκε για 18 μήνες, μετά την αποφυλάκιση του, τοποθετήθηκε σε γυναικείο μοναστήρι και του δόθηκε δωρεάν σπίτι δίπλα σε νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ιερέας είχε ασκήσει έφεση στην απόφαση για καταδίκη του και το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου επικύρωσε τη ποινή, εκτιμώντας ότι ορθώς καταδικάστηκε.

Ο ΙΕΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!!

Attica 06-13 Athens 50 View from Philopappos - Acropolis Hill.jpg
Συνηθίζουν οι Ρωμιοι να αποκαλούν ιερό βράχο τον χώρο που είναι χτισμένη η Ακρόπολη!!Αυτό και μόνο αποδεικνύει την πνευματική σύγχυση των Ρωμιών!!Οι Ρωμιοι βρίσκονται σε πνευματική σύγχυση δηλώνουν Έλληνες με πατρίδα το Ισραήλ και με Εβραίο ψευτοθεο !!Δηλώνουν ...Έλληνες με Εβραίους προπάτορες!!Ας μάθουν επιτέλους τι εστι Ακρόπολη !!Η Ακρόπολη δεν είναι μνημείο είναι Ελληνικός Θρησκευτικός ναός.
Η 
Ακρόπολη Αθηνών είναι βραχώδης λόφος ύψους 156 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας και 70 μ. περίπου από το επίπεδο της πόλης της Αθήνας. Η κορυφή του έχει σχήμα τραπεζοειδές μήκους 300 μ. και μέγιστου πλάτους 150 μ. Ο λόφος είναι απρόσιτος απ’ όλες τις πλευρές εκτός της δυτικής, όπου και βρίσκεται η οχυρή είσοδος, η διακοσμημένη με τα λαμπρά 
Προπύλαια..

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ανθελληνισμοσ τησ ορθοδοξιασ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 

"Θεολόγω σου στόματι, Θεολόγε Γρηγόριε, Θεολόγω γλώττη τε εφανέρωσας, τον εν Τριάδι υμνούμενoν, Θεόν ομοούσιον, τον Πατέρα και Υιόν, και το Πνεύμα το Άγιον, και εξήρανας, την μωρίαν των Ελλήνων και το ψεύδος, την αλήθειαν κηρύττων, τοις θεοφθόγγοις σου ρήμασι." (Μικρός Εσπερινός, σελ. 203, διαβάζεται 25 Ιανουρίου.) 

"Εξέστησαν δαίμονες, και Έλληνες οι άθεοι, βλέποντες τας χείρας κεκομμένας, και κρεμαμένας του σώματός σου δεινώς, Δουκός του παντόλμου υβριστού, συ δ' ως χριστομίμητος, τούτον αύθις υγίανας. 
"Εξέστησαν δαίμονες, και Έλληνες οι άθεοι, βλέποντες τας χείρας κεκομμένας, και κρεμαμένας του σώματός σου δεινώς, Δουκός του παντόλμου υβριστού, συ δ' ως χριστομίμητος, τούτον αύθις υγίανας."(Κανόνας, Ωδή ε', σελ. 65) 

"Μανίας, ελληνικής το φρύαγμα, κατεπατήσατε, θεία συνέσει Μάρτυρες Χριστού, και σοφία κοσμούμενοι, ή αντιπείν ουκ, ίσχυσαν, οι ευσεβέσιν αντικείμενοι." 
"Μανίας, ελληνικής το φρύαγμα, κατεπατήσατε, θεία συνέσει Μάρτυρες Χριστού, και σοφία κοσμούμενοι, ή αντιπείν ουκ, ίσχυσαν, οι ευσεβέσιν αντικείμενοι." (Κανόνας, Ωδή α', σελ. 91) 


Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ!!

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!! Έχοντας εξετάσει την πολιτικοφιλοσοφική κατάσταση καθώς και τις θεολογικές απόψεις που επικρατούν στους ηγετικούς κύκλους της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, γύρω στις αρχές της χρονολογίας μας, θα αποτελούσε μέγιστη -και άδικη- παράλειψη να μην αναφερθούμε στην εξίσου σημαντική φιλολογική πλευρά των χριστιανικών μύθων.  Όχι, δεν θα ασχοληθούμε με τις γνωστές και μονότονα επαναλαμβανόμενες αντιφάσεις ανάμεσα στα «θεόπνευστα» κείμενα, ούτε θα μελετήσουμε τα απόκρυφα βιβλία.  Μοναδικός αρωγός μας σ' αυτή την προσπάθεια ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στην Αμερική και ήδη αποσπά διθυραμβικές κριτικές, ακόμα και από τους πλέον σκεπτικιστές σχολιαστές του. Τι προσφέρει αυτό το βιβλίο; Απαντήσεις, κατ' αρχάς, σε διάφορα «σκοτεινά» σημεία του Ευαγγελίου του «Μάρκου» -του πρώτου και σημαντικότερου όπως έχουμε ήδη αναφέρει- που έχουν απασχολήσει για αιώνες του θεολόγους. Ας αναφερθούμε σε μερικά

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥΣ!!

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Επειδή ο πολιτισμός αναμφίβολα αποτελεί βασικό παράγοντα της εξέλιξης του ανθρώπου και επειδή παραγωγός σημαντικού πολιτισμού είναι και η ελληνική αρχαιότητα, έψαξα να βρω την ιδιαίτερη σχέση που συνέδεσε την κρατούσα -σήμερα- στη χώρα μας ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ "θρησκεία" με τον αναφερθέντα πολιτισμό. Η έρευνα αυτή αποτελεί περίληψη περιλήψεων, λόγω της πληθώρας των γεγονότων και τον όγκο των διαθέσιμων στοιχείων. 

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 
324 μ.ν.χ. 
Ο ρωμαίος αυτοκράτορας 


Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΚΟΛΑΣΗ!!!"ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ"ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!!

ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!! Μακάριοι είναι εκείνοι, που πενθούν, γιατί αυτοί θα παρηγορηθούν.!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!
Αποτέλεσμα εικόνας για χοντρος λιγνος

Το γέλιο βγήκε από την κόλαση!!
Έχετε δει εικόνα με χαμογελαστό Ναζωραίο?? 
 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑ!!
Μέρα του γέλιου η χτεσινή, συνέπεσε για μια ακόμα φορά για τους χριστιανούς με τις μέρες της περίσκεψης και της νηστείας. Αυτή η αντίθεση του γέλιου με τη θρησκευτική πίστη συνοδεύει το χριστιανισμό από τη γέννησή του.


Πριν καταδικάσουμε τους φανατικούς μουσουλμάνους που δεν συμμερίζονται το χιούμορ της Δύσης -ειδικά όταν αναφέρεται στον Μωάμεθ- καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά και στα «δικά μας». 

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΔΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ;ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Ο Αβραάμ παντρεύτηκε την αδελφή του, την έστειλε στην πορνεία ,ο Λωτ πηδηξ@ τις κόρες του το ίδιο και ο Νώε ,οι πρόγονοι του Ιησού έκαναν ανθρωποθυσίες και κανιβαλισμούς, κουβέντα και πλήρης σεβασμός από τον Ναζωραίο, εδώ κάποιοι εφιάλτες συνέχεια βρίζουν τους προγόνους μας!! Είναι δυνατόν να αυτοπροσδιορίζονται αυτοί Έλληνες??