ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

Όταν ο Χριστιανοφασίτας Αμβρόσιος έσπασε με τη μαγκούρα του την τηλεόραση ενός μοναστηριού!!Αυτόν τον ψυχάκια αυτον τον φασίστα τον πληρώνει ο Ελληνικός λαός!!

Τι συνέβη σε τέσσερις καλόγριες που έκαναν το λάθος να αγοράσουν τηλεόραση το 1982.


ποιμαντορική ράβδος, από θρησκευτικό σύμβολο μετατράπηκε σε όργανο δίωξης της 'ακολασίας' καλογραίων. 'Δράστης' ο Αμβρόσιος Λενής, μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. 'Θύματα', καλόγριες στο μοναστήρι της Πεπελενίτσας, καμιά 20αριά χλμ. από το Αίγιο". Έτσι ξεκινάει το ρεπορτάζ του ο Γιάννης Διακογιάννης στα 'ΝΕΑ', στο φύλλο της 17ης Ιουλίου του 1982, απεσταλμένος στο μοναστήρι όπου ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, "κατηγορήθηκε" ότι έσπασε με την "ράβδο" του την τηλεόραση που είχαν μόλις αγοράσει τέσσερις καλόγριες. Ο λόγος; Ότι "μοναχισμός και τηλεόραση δεν συμβιβάζονται", τουλάχιστον με όσα υποστήριξε και η 92χρονη ηγουμένη Σαλώμη.

Η μοναχή Μακαρία περιέγραψε αναλυτικά το 'αμάρτημά' της:
"Κάποιος του τόπε του σεβασμιώτατου ότι υπάρχουν 2 τηλεοράσεις στο μοναστήρι. Έτσι, μια μέρα γύρω στις 8.15 μ.μ. μαζί με τον πρωτοσύγγελο έρχονται εδώ πέρα. Βλέπει ο Αμβρόσιος την τηλεόραση, που τη χρωστάμε ακόμη και μας κόστισε 33.000 δρχ., βάζεις τις φωνές γιατί δεν τον ρωτήσαμε, σηκώνει την πατερίτσα και κάνει θρύψαλα την οθόνη. Πώς δεν μας γκρέμισε το κελί".
Διάβασε αναλυτικά το ρεπορτάζ της εποχής, για να δεις όλο το στόρι με τη σειρά.

Θυμηθήκαμε αυτήν την είδηση με αφορμή τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως τις τελευταίες ημέρες, από τις συμβουλές του Μητροπολίτη Μόρφου για το πώς να μη βγει το παιδί σας γκέι μέχρι την καθιέρωση της 'Ημέρας του Αγέννητου Παιδιού' από την Ιερά Σύνοδο. Ένα ρεπορτάζ από το 1982, μια μικρή υπενθύμιση, ότι ο σκοταδισμός έχει μία πορεία μέσα στον χρόνο, και ότι όπως δεν εμφανίζεται ξαφνικά, έτσι δυστυχώς, δεν εξαφανίζεται και ξαφνικά.

Η ΔΙΑ-ΜΑΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ!!ΑΠΙΩΝΑΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!

Απίωνος: Ο «εχθρός των Εβραίων» και η καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας απο τους Εβραιοχριστιανούς..  «Η diference μεταξύ των Ελλήνων και των Εβραίων ήταν ισχυρότερη στην πόλη της Αλεξάνδρειας κατά την Ελληνιστική και Ρωμαϊκή εποχή, η οποία, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, ήταν η πρωτεύουσα της το γνωστό κόσμο. »altΟι χαμένες γραφές της αρχαίας ελληνικής γραμματείας είναι

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!!

Οι Βασικοί Νόμοι της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας
Η βλακεία είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου.
Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε.
Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε.
Οι ηλίθιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και επιβλαβείς επειδή οι λογικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να συλλάβουν και να κατανοήσουν την παράλογη, απρόκλητη κι αναίτια συμπεριφορά. Το βαρύ φορτίο των συμφορών και των αθλιοτήτων που πρέπει να υποφέρουν τα ανθρώπινα όντα, είτε σαν άτομα, είτε σαν μέλη μιας οργανωμένης κοινωνίας, είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα του εντελώς απίθανου – και θα τολμούσα να πω βλακώδους – τρόπου με τον οποίο οργανώθηκε η ζωή από τις απαρχές της.
Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!



Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Αποσπάσματα από τους Χριστιανούς μπράβους του Χίτλερ και των Ναζι
compiled by Jim Walker καταρτίζονται από τον Jim Walker!!  
  ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ!!Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!Ο ΑΥΣΡΙΑΚΟΣ ΠΡΙΜΑΤΟΣ BERTRAM ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ ΣΤΟ 'ΑΓΙΟ" ΟΡΟΣ) ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!
The following provides a few quotes from Hitler's henchmen and Nazi sympathizers and how Christianity molded and influenced their beliefs. Ο ακόλουθος παρέχει μερικά αποσπάσματα από τους μπράβους του Χίτλερ και τη ναζιστική συμπαθούντες και το πώς ο Χριστιανισμός φορμαρισμένο και επηρέασε τις πεποιθήσεις τους. Most of Hitler's henchmen, along with the vast majority of German citizens, were brought up Christian, and thought themselves as such. Οι περισσότεροι από τους μπράβους του Χίτλερ, μαζί με τη συντριπτική πλειονότητα των Γερμανών πολιτών, είχαν ανατραφεί

ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΧΙΤΛΕΡ!!ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙ..




ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ!!ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΡΙΖΕΣ!!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον Χίτλερ να προβάρει το λόγο του. Φωτογραφία: Heinrich Hoffman   Στη μεσοπολεμική Γερμανία για να ζήσεις και να προκόψεις έπρεπε να μην είσαι σίγουρα  τρία πράγματα: κομμουνιστής, εβραίος, και gay.
Ο διαβόητος καγκελάριος με το μικρό μουστάκι είχε αναγάγει τις εμμονές του σε νόμους του κράτους θέλοντας να προασπίσει την καθαρότητα της Άριας φυλής. Η μανία του να γεμίσει την Γερμανία με ψηλούς ξανθούς γαλανομάτηδες με μπράτσα και υψηλό δείκτη νοημοσύνης προϋπέθετε την καθαρότητα του γερμανικού αίματος.   Ο Χίτλερ έλυσε το

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!ΕΞΑΛΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ!!ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ !!ΜΕΙΩΣΗ 60% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΗΣΤΩΝ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Κρίση και στο παγκάρι της εκκλησίας: Πιστοί ρίχνουν κουμπιά αντί για κέρματα- Μείωση 60% στα έσοδα
Δραματική μείωση στα έσοδα των εκκλησιών παρατηρείται τα χρόνια της κρίσης, σύμφωνα με τον  Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδας.
Βρίσκουμε ακόμα και κουμπιά δηλώνει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΗΣΤΩΝ Ρωμιοσύνης,  παπαΓεώργιος Βαμβακίδης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον Ελεύθερο Τύπο η μείωση στα έσοδα της Εκκλησίας από το 2011 παρουσιάζει μια

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ν.Δ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!¨"ΙΕΡΕΣ" ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΕ ΑΘΛΙΟ ΟΡΟΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Το άνοιγμα Άδωνι στις «ιερές επενδύσεις»
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ν.Δ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!
Συνάντηση με τον Ιερομόναχο Νικόδημο Λαυριώτη και αντιπροσωπεία από την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Πρόκειται για την πρώτη στην ιεραρχία των αγιορείτικων μονών και τη μεγαλύτερη σε έκταση. Στη συνάντηση παρέστη και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης.
Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη μετά την ευλογία που έλαβαν ξεκίνησαν «μία συνεργασία, διότι ασφαλώς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατόπιν και των εντολών του κυρίου Πρωθυπουργού, δεν θα μπορούσε να αδιαφορεί για το μεγαλύτερο σύμβολο της

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ :ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ "ΙΕΡΗ" ΜΠΙΖΝΑ ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ!!

Παπανικολάου: Οι Παπαροκάδες ήταν καθαρή μπίζνα!!Τι δεν καταλαβαίνεις τα ίδια έκανε και ο Ιησούς με την συμμορία του στο παραμύθι της καινής διαφρίκης!!

Τι αποκαλύπτει ο πρώην μοναχός και τραγουδιστής των Παπαροκάδων


Αποκαλύψεις σχετικά με τους Παπαροκάδες έκανε ο Γιάννης Παπανικολάου, ο βασικός τραγουδιστής των «Ελεύθερων», δηλαδή του συγκροτήματος των Παπαροκάδων, καθώς όπως λέει το συγκρότημα είχε καταλήξει να γίνει καθαρή «μπίζνα».
Ο Παπανικολάου πέταξε

Ο ΒΛΑΣΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βλάσης Ρασσιάς για το αξιακό σύστημα του Ελληνισμού στον ναό του Δία στην Κύπρο (βίντεο)
Ο συγγραφέας, οικονομολόγος και γραμματέας του ΥΣΕΕ (Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών), Βλάσης Ρασσιάς, έδωσε μια ομιλία στους Έλληνες Εθνικούς της Κύπρου στο αμφιθέατρο του σύγχρονου εθνικού ελληνικού ναού του Δία στα Λύμπια της Κύπρου.
Ο Βλάσης Ρασσιάς μίλησε για τον Ελληνισμό ως μια κοσμοαντίληψη και αξιακό σύστημα που αποτελεί τη μοναδική λύση στα αδιέξοδα της σύγχρονης ανθρωπότητας.
Οι Έλληνες Εθνικοί που ξεπερνούν τους 500.000 πολίτες σε Ελλάδα και Κύπρο δεν αποτελούν ακόμα αναγνωρισμένη θρησκεία, παρά το γεγονός ότι είναι η πατροπαράδοτη

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Όρκος των Αθηναίων Εφήβων
Ο Όρκος των Αθηναίων Εφήβων ή ο της Αγραύλου εφήβων όρκος ή ο των Εφήβων όρκος ήταν ο όρκος που έδιναν οι Αθηναίοι έφηβοι κατά την ενηλικίωσή του, όταν έπαιρναν τα όπλα.
Οι Αθηναίοι, όταν γίνονταν 18 ετών έπρεπε να υπηρετήσουν στρατιώτες για δύο χρόνια. Σε επίσημη τελετή, παρουσιάζονταν στην εκκλησία του δήμου στην Πνύκα, αναγράφονταν στους καταλόγους των πολιτών (ληξιαρχικόν γραμματείον) και τους χορηγούνταν ένα δόρυ και μια ασπίδα.
Η τελετή αυτή συχνά συνδυάζονταν με θεατρικές εκδηλώσεις. Κατόπιν, ένοπλοι ανέβαιναν στην Ακρόπολη και κρατώντας ασπίδα έδιναν στο ιερό της Αγραύλου τον όρκο των Αθηναίων εφήβων. Ο όρκος διασώζεται από τον ρήτορα Λυκούργο και αναφέρεται από τον Δημοσθένη και τον Αριστοτέλη. Λέγεται μάλιστα πως ο όρκος γράφτηκε από τον ίδιο το Σόλωνα, νομοθέτη των Αθηναίων.
Στον όρκο διακρίνουμε πρωτίστως την προσήλωση στον παραστάτη, κρίσιμο σημείο στον τρόπο διεξαγωγής της μάχης εκείνων των εποχών, τον σεβασμό στα ιερά, στην πατρίδα και τους νόμους. Εν κατακλείδι αναφέρονται ως μάρτυρες θεοί, που προσδίδουν επισημότητα και κύρος στις ένορκες διαβεβαιώσεις των εφήβων.
Κρατώντας τα όπλα που του εμπιστευόταν η Πατρίδα, ο Αθηναίος έφηβος μπροστά στο ναό της Αγραύλου έδινε τον όρκο :


ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ  ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΥΠΑ  ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ!!

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΦΗΒΩΝ...
Οὐ καταισχυνῶ τά ὄπλα,
Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅπλα τὰ ἱερὰ, οὐδ’ ἐγκαταλείψω τὸν παραστάτην[1] ὅτῳ ἂν στοιχήσω· ἀμυνῶ δὲ καὶ ὑπὲρ ἱερῶν καὶ ὁσίων καὶ μόνος καὶ μετὰ πολλῶν. καὶ τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάσσω παραδώσω, πλείω δὲ καὶ ἀρείω ὅσης ἂν παραδέξωμαι. καὶ εὐηκοήσω τῶν ἀεὶ κραινόντων ἐμφρόνως καὶ τοῖς θεσμοῖς τοῖς ἰδρυμένοις πείσομαι καὶ οὕστινας ἂν ἄλλους τὸ πλῆθος ἰδρύσηται ὁμοφρόνως·καὶ ἂν τις ἀναιρῇ τοὺς

ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ!!

Αυτοκράτωρ Μέγας Ιουλιανός για την "ειδωλολατρία" και την αληθή των Θεών Θεραπεία!

alt
«Όταν αντικρίζουμε τα των Θεών αγάλματα, ας μην τα νομίζουμε ως λίθους ή ξύλα, αλλά ούτε να θεωρούμε ότι είναι οι ίδιοι οι Θεοί. Και τις βασιλικές εικόνες (δηλ. τις εικόνες των Βασιλέων) δεν τις λέμε ξύλα ή λίθο ή χαλκό, ούτε, βέβαια, και βασιλείς, αλλά εικόνες των Βασιλέων. Όποιος, λοιπόν, αγαπά τον Βασιλέα (φιλοβασιλεύς), ορά με ευχαρίστηση την του Βασιλέως εικόνα, όπως και όποιος αγαπά το παιδί του

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!Η "ΠΑΝΑΓΙΑ" ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΗΤΑΝ ΓΟΡΓΟΝΑ!!ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κι όμως υπάρχει εικόνα της Παναγίας ως…γοργόνας!
Η σχιζοφρένεια προσβάλλει όλο τον εγκέφαλο

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!
Η Εβραιοχριστιανισμός  αποτελεί μια συστημική διαταραχή σε όλο το σύστημα επικοινωνιών του εγκεφάλου, καθώς προκαλεί γενικευμένες διαταραχές στις «καλωδιώσεις» του εγκεφάλου και όχι μόνο σε μια-δυo περιοχές.
Αυτό είναι το πόρισμα μιας νέας διεθνούς επιστημονικής έρευνας, της μεγαλύτερης που έχει γίνει μέχρι σήμερα πάνω στη φαιά ουσία του εγκεφάλου, με τη βοήθεια της τεχνολογίας των «μεγάλων δεδομένων».