ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΙΗΣΟΥΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ - Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΙΗΣΟΥΣ - Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΙΗΣΟΥΣ - Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

[… και αν Εσύ θέλεις να μάθεις τι είμαι Εγώ (ο Ιησούς), μαθέ πως με μια λέξη τα πάντα εξαπάτησα, αλλά δεν εξαπατήθηκα ποτέ - Πράξεις του Ιωάννη]

- Μα τι λέτε εκεί κύριε ; !! Η αληθινή ιστορία ; ; !! Θέλετε να μας τρελάνετε ; ; !!
- Ακούστε πρώτα …
- Όχι, δεν ακούω ! Σας ξέρω εσάς - ήρθατε για να βγάλετε το Κύριο ημών Ιησού Χριστό σαν έναν ανθέλλην πυρομανή απατεώνα
- εεε… ΝΑΙ, ΝΑΙ που το ξέρατε ;
- Παπάς είμαι, ξέρω την αληθινή ζωή του, αλλά τι να κάνουμε, εδώ και 2020 έτη από αυτήν την απάτη ζει και βασιλεύει η Εκκλησία !
- εεε… αλλά ξέρετε ότι θα πάτε για αυτό στην κόλαση, έτσι ;
- τι λέτε εκεί, μόνο οι πιστοί οι «πελάτες» μας το πιστεύουν αυτό ! Η κόλαση υπάρχει μόνον στα μυαλά των ανθρώπων που έχουν τύψεις για αυτά που έκαναν, εάν δεν έχεις τύψεις είσαι αναμάρτητος, όπως ο Ιησούς, και έτσι δεν αφήνεις κανέναν να σε πετροβολήσει, αλλά εσύ πετροβολάς τους άλλους όπως απέδειξε ο Ιησούς με την Μοιχαλίδα «ο αναμάρτητος πρώτος βαλέτω λιθον (πέτρα).»
- είστε σίγουρα παπάς ;
-  Ναι, ρε . Μόνο γιατί με πληρώνει το κράτος σαν δημόσιο υπάλληλο κάθε μήνα δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι καλός Ποιμένας σας!
[ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ 10-11 … Εγώ είμαι ο καλός ποιμένας - ο καλός ποιμένας θυσιάζει τη ζωή του χάρη των προβάτων. Ο μισθωτός όμως δεν είναι ποιμένας και δεν του ανήκουν τα πρόβατα. Βλέπει τον λύκο που έρχεται και φεύγει .]
- Μια στιγμή, παπά, γιατί δεν μας λέτε ΕΣΕΙΣ την ιστορία για τον Ιησού ;
Έχετε έναν αστείο και διασκεδαστικό τρόπο να μιλάτε !

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ!!



ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ!!
Στην Κέρκυρα λοιπόν, ο Μητροπολίτης Νεκτάριος μοίρασε τρόφιμα που του έδωσαν, μεταξύ άλλων και οι Μασώνοι Ροταριανοί!!! Διαβάζουμε τη σχετική είδηση στο Ιστολόγιο «Ο Παιδαγωγός» που ορθά αναφέρεται σε αυτήν, καθώς και στον βρώμικο ρόλο των «εκκλησιαστικών πρακτορείων ειδήσεων»:
ΑΙΣΧΟΣ: Ο μητροπολίτης

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ"ΑΡΧΑΙΟΙ"ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21 ΑΛΛΑ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ"!!!

alt
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!

Δηλώσεις του αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου στον Τύπο λίγο πριν τον θάνατό του: «Ήρωές μας δεν είναι οι αρχαίοι ήρωες και φιλόσοφοι ούτε οι αγωνιστές του '21, ήρωές μας είναι οι μάρτυρες και οι άγιοι της Ορθοδοξίας, που πέθαναν για την πίστη τους», εννοώντας βεβαίως αυτούς που πέθαναν για τα συμφέροντα (οικονομικά και εξουσιαστικά) της Ορθοδοξίας και όχι για την Ελλάδα.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ !!Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΑ!!

Κορονοϊός: Μπορεί να επιβιώσει για ώρες στον αέρα, λένε οι επιστήμονες
Κορονοϊός: Μπορεί να επιβιώσει για ώρες στον αέρα, λένε οι επιστήμονες..

Τσιόδρας: «Ο κορωνοϊός δεν... ταξιδεύει στον αέρα» -Ποιος είναι ο τρόπος μετάδοσης..

Ο νέος κορονοϊός μπορεί να επιβιώσει για πολλές ώρες εκτός ανθρώπινου σώματος, σε διάφορες επιφάνειες, ακόμη και στον αέρα, καταγράφει μελέτη που δημοσιεύθηκε χθες Τρίτη.
Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη, με

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΒΟΜΒΑ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΛΛΕ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ!!

Απαράδεκτες εικόνες στην εκκλησία που έψαλλε ο Σωτήρης Τσιόδρας (video)

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΨΑΛΛΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ??

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!
ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ !!Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΨΑΛΛΕΙ!! ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΗΡΩΕΣ!!ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΨΑΛΛΩ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΠΙΤΙ??

ΤΣΙΟΔΡΑΣ 22/1/2020:Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιόδρας μια μορφη γριπης ο κοροναϊός
Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, εμφανίζεται καθησυχαστικός για την ένταση της εξάπλωσης, διατηρώντας βέβαια και σχετικές επιφυλάξεις. Όπως ανέφερε χθες στην ΕΡΤ, με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα υπάρχει ψυχραιμία αλλά και επαγρύπνηση. 
«Το 75% των ασθενών περνούν την νόσο σε ήπια μορφή και μόλις ένα 2% εμφανίζει αυτό το θανατηφόρο αποτέλεσμα ενώ σε ποσοστό της τάξης του 25% υπάρχουν ασθενείς που εμφανίζουν αυτή τη σοβαρή πνευμονία που μοιάζει με την πνευμονία από τον ιό SARS που είχαμε ζήσει πριν από 17 χρόνια».