ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ!!

 


μισαλλοδοξία κι ανθελληνισμός της Ορθοδοξίας

Επειδή τα πολιτισμικά πρότυπα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση μιας κοινωνίας και αφορά συμπεριφορές καθολικά αποδεχτές, νοοτροπίες, την καθημερινότητα και κατ’επέκταση τις δομές, τους θεσμούς, την οικονομία, θεωρούμε πως ήλθε η ώρα να ασχοληθούμε σοβαρά με την κυρίαρχη κουλτούρα της κοινωνίας μας που εδώ και αιώνες εκπορεύεται και διαμορφώνεται από την ορθοδοξία ως τρόπο ζωής, σκέψης, κοσμοαντίληψης, θρησκείας. Τότε και μόνον τότε θα έχουμε εντοπίσει την γεννησιουργό αιτία της πολιτισμικής μας ταυτότητας που ευθύνεται για τις νοοτροπίες μας και τις συμπεριφορές μας που ουσιαστικά μας αφήνουν υποανάπτυκτους εδώ και αιώνες. Η σημερινή κρίση δεν ήλθε από το πουθενά, ούτε είναι αποτέλεσμα λαθεμένων πολιτικών και μόνον. Η χώρα μας βιώνει την κοινωνική και πολιτισμική καθυστέρηση εδώ και αιώνες – το κυρίαρχο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που δημιουργεί όλες αυτές τις παθογένειες δεν είναι οικονομικό αλλά ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ.

Γι αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην Παιδεία. Στα πλαίσια αυτού του σκεπτικού θα ξεκινήσουμε με τον υπεύθυνο της καθυστέρησης της ελληνικής κοινωνίας.

Ήλθε η ώρα η ανθρωπότητα και οι έλληνες να μάθουν όλη την ιστορική αλήθεια αλλά και να αποκαλυφθεί το αληθινό πρόσωπο μιας θρησκείας που έσπειρε τον τρόμο και βύθισε την ανθρωπότητα στον σκοταδισμό. Η σύγχρονη επιστήμη είναι πλέον σε θέση να αποκαλύψει το πόσο ανόητα είναι όλα αυτά τα δόγματα που υποστηρίζουν πως ο κόσμος δημιουργήθηκε πριν 5 χιλιάδες χρόνια και ο άνθρωπος πριν 3χιλ χρόνια.

Ο Χριστιανισμός όπως και όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες είναι εν γένει μισαλλόδοξες και ρατσιστικές αφού υποστηρίζουν πως κατέχουν την μια και μοναδική αλήθεια ενώ οι υπόλοιποι θεωρούνται άπιστοι άρα και απόβλητοι. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα και του χριστιανισμού, η οποία ευθύνεται για εκατομμύρια εγκλήματα από την στιγμή της επικράτησής του.

Ο χριστιανισμός όχι μόνον δεν διέσωσε τον ελληνικό πολιτισμό αλλά υπήρξε μέγας διώκτης του και κύριος υπεύθυνος για την καταστροφή του

Θα σας παραθέσουμε κάποια εκτεταμένα  αποσπάμσατα από την τετραλογία του σύγχρονου φιλόσοφου Δημήτριου Τ. Βακχηλίου  «ΠΑΝαρχος  ελευθΕΡΩΣ» βιβλίο τρίτο «η θρησκεία της Αγάπης ή μια ιστορία μισαλλοδοξίας και ρατσισμού», τα οποία μας έδωσε την άδεια να δημοσιεύσουμε

….

                   β. περί μισαλλοδοξίας, σκοταδισμού και ρατσισμού