ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!

ο εκλεκτός των Γερμανών Δαμασκηνός.
Η εκλογή του ενθουσίασε τόσο τους γερμανόφιλους, ώστε τηλεγράφησαν την επιτυχία τους στον ίδιο τον Χίτλερ (Τσιρώνης, 2010, σ. 422).
Ο Χρύσανθος αποκαταστάθηκε με τα χίλια ζόρια το 1949, λίγο προτού πεθάνει.
Οσο για τον Δαμασκηνό, αυτός υποτίθεται ότι υπήρξε μέγας αντιστασιακός και προστάτης του εβραϊκού στοιχείου.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΠΝΙΖΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΑΡΟ!!ΙΕΡΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!

αγιον όρος
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!!ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!!

To Άγιο Όρος στην Κατοχή Το 1941 η τριπλή κατοχή σκιάζει την Ελλάδα. Ξεκινά μια σειρά δύσκολων ετών, πείνα, εκτελέσεις και καταστροφή για όλο τον ελληνικό λαό. Μέρος της ελληνικής υπαίθρου αποτελεί και η χερσόνησος του Άθω, το γνωστό Άγιο Όρος, όμως εκεί η κατάσταση είναι διαφορετική. Την στιγμή που ο Αδόλφος Χίτλερ κατασφάζει και κατακαίει την Ευρώπη, οι Αγιορείτες μοναχοί, άγιοι πρόγονοι του σημερινού Εφραίμ, αποφασίζουν να πάρουν κι αυτοί, πολιτική θέση στο πλευρό της ναζιστικής Γερμανίας. Ακολουθεί το πρώτο συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αδόλφο Χίτλερ:  "Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941 Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.
Αποτέλεσμα εικόνας για συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αδόλφο Χίτλερ:
Εξοχότατε,
 Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Αθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν' απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα και παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν και κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι και αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς και Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας και διαδόχους τούτων. Το Αγιον Όρος, Εξοχώτατε, συνέστη εις Πανορθόδοξον μοναχικήν πολιτείαν, εις ήν ανέκαθεν διαβιούν εν αγαστή ομονοία μοναχοί ακωλύτως προσερχόμενοι από διάφορα ορθόδοξα Έθνη, κατά τον Θ΄ μ.Χ. αιώνα, πνευματικώς μεν εξαρτωμένων από του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, πολιτικώς δε αυτοδιοικούμενον υπό της Ιεράς Συνάξεως των Αντιπροσώπων των Είκοσιν Ιερών και Κυριάρχων Μονών και

ΞΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ του εθνικισμού στη Βόρεια Μακεδονία
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!!ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ !!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ,ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ !!ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!!

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!ΟΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Ο ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ!!!

[…και η αμαρτωλή κληρονομιά του, που προκαλεί σκάνδαλα μέχρι σήμερα]

Ο Άγιος Ηγούμενος Κρικρής, Επίσκοπος Τραλλέων. Ήτο αθώος
Του Αναγνώστη Λασκαράτου
Μετην ευκαιρία της γιορτήςτου οσίου Χριστόδουλου στις 21 Οκτώβρη, έγραψα το παρακάτω, για να δείξω πως μια, εγγενώς αμαρτωλή, φεουδαρχική Μονή επιβιώνει μέχρι σήμερα βουτηγμένη στα σκάνδαλα, μέσα σε ένα κλίμα κοινωνικής και πολιτικής ανοχής: Η Πάτμος έχει έκταση 34 τετρ. χιλιόμετρα, μήκος 10 μίλια και πλάτος 6, δεν είναι παίξε γέλασε για ατομική ιδιοκτησία ενός ακτήμονα καλόγερου. Στα 1088, ένα κοινό κάθαρμα, ο Αυτοκράτορας και Μεγάλος Ιεροεξεταστής της Ορθοδοξίας Αλέξιος Α΄,  ο άνθρωπος που σε συνεργασία με τον πατριάρχη έκαψε ζωντανό μπροστά στον συναγμένο όχλο των αιμοδιψών Ορθοδόξων μέσα στον Ιππόδρομο  τον γιατρό Βασίλειο, αρχηγό των άκακων «αιρετικών» Χριστιανών Βογόμιλων και κάποιους από τους ακολούθους του, χάρισε το νησί με Χρυσόβουλο σε έναν περιπλανώμενο από τη Βιθυνία στη Μυσία Μικρασιάτη καλόγερο και

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ!!!Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!!



Ελληνική Νομαρχία για κλήρο και εκκλησία:
 Οι Συνεργοί της Τυραννίας..

Ο Ανώνυμος στην Ελληνική Νομαρχία αναφέρεται στον κλήρο και την εκκλησία στο τέταρτο βιβλίο του με τίτλο  «Οι Συνεργοί της Τυραννίας». Δε διστάζει, όταν αναφέρεται περί τυραννίας,  «…μία ανεξάρτητος και απολελυμένη αρχή ενός προς τους άλλους», να μην συμπεριλάβει απλά τους Οθωμανούς αλλά και την εκκλησία, λέγοντας «…δια μέσου της θρησκείας και των νόμων, εκτελούσι τα όσα η κακία τους τούς διδάσκει..».
Είναι φανερό ότι την εποχή εκείνη ο πληθυσμός του ελλαδικού χώρου δεν διακρίνει την εκκλησία σαν φορέα απελευθέρωσης αλλά αντίθετα σαν το «χέρι» του σουλτάνου στο ρωμαίικο πληθυσμό. Και συνεχίζει να αναφέρεται στη «…μιαρά Σύνοδο της Κωνσταντινουπόλεως…» λέγοντας ότι «Εσύ, τους πτωχούς δεν καταδέχεσι ούτε καν να τους ιδής, ουχί δε να τους βοηθήσεις. Η λύσσα σου διά τα χρήματα είναι απερίγραπτος», περιγράφοντας πλήρως το θεσμικό της ρόλο στη διατήρηση της κυριαρχίας των Οθωμανών στη βαλκανική χερσόνησο.
Σε καμιά περίπτωση αναφορά δεν

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κ. ΚΑΙΣΑΡΗ!!ΣΥΡΙΖΑ:ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΘΕΟΙ ,ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ "ΑΓΙΟ" ΦΩΣ!!

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ !!

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΚΛΟΣ ΑΙΣΧΥΛΟΣ:Ο ΖΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΕΥΣ
Ότι και αν γράψουμε εδώ προέρχεται από τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ τον μέγιστο των ανθρώπων τουλάχιστον του νέου πολιτισμού(5250 χρονιά πριν-έως σήμερα). Και δεν έχομε πάρα να ξεκινήσουμε με τον ανώτερο κόσμο των ΕΝΝΟΙΩΝ τον απαρατήρητο τον αιώνιο τον αληθινό. Εδώ που μόνο με ορθή ηθική λογική και προπαίδεια μπορούμε μόνο να προσεγγίσουμε όσο καλύτερα γίνεται (Ο Πλάτων ισχυρίζεται ότι με ορθή λογική και προπαίδεια από τα παρατηρήσιμα μπορούμε να προσεγγίσουμε τα απαρατήρητα με ακρίβεια) οι έννοιες είναι μοναδικές σαν αριθμούς χωρίς


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΥΠΟΥΡΓΟ" ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ!!!ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ!!

"Στείλτε τον Παναγιώτη Ραφαήλ για θεραπεία στις ΗΠΑ"
Χαστούκι για τον υπουργό Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ αποτελεί η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία αναφέρεται στο θέμα της μετάβασης του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ που πάσχει από σπάνιο νόσημα στο εξωτερικό για θεραπεία.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει πως ο ΕΟΠΥΥ διαχειρίζεται χρήματα των Ελλήνων πολιτών και επομένως θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για να μεταφερθεί το παιδί στο εξωτερικό για θεραπεία. Υπογραμμίζει, μάλιστα, πως σε πολλές περιπτώσεις ο ΕΟΠΥΥ έχει εγκρίνει θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό παρά την αρνητική εισήγηση του Ανωτάτου Υγειονομικού Συμβουλίου. Η ΠΟΕΔΗΝ δηλώνει

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο !!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!!ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ!!ΒΙΝΤΕΟ


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ!!