ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΝΑΝ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΘΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΒΕΒΗΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η¨ΑΓΙΑ"ΣΟΦΙΑ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!!ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ??ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!!ΒΙΝΤΕΟ



Χριστουγεννιάτικο μήνυμα και «ξενάγηση» από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου Στο μεταξύ, προτάσεις τοποθεσιών θρησκευτικού ενδιαφέροντος κάνει, με το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, χαρακτηρίζοντας το Ισραήλ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: ΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

alt ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ!! Τα Χριστούγεννα εορτάζουμε την γέννηση του Ιησού. Γιατί όμως καθιερώθηκε η 25η Δεκεμβρίου ως ημέρα γέννησης του Χριστού; Τα πρώτα χριστιανικά χρόνια η γέννηση του Χριστού δεν αποτελούσε ιδιαίτερη γιορτή και οι χριστιανοί την γιόρταζαν μαζί με τη βάφτιση στις 6 Ιανουαρίου. Μάλιστα σύμφωνα με την παράδοση πρώτος ο Μέγας Βασίλειος στην Καισάρεια της Καππαδοκίας το έτος 376 μ.Χ εκφώνησε την πρώτη ομιλία για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Νωρίτερα πάντως

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ!!


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!
ΠΡΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΩΜΙΟΥΣ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΣ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Οι Τρεις Μάγοι, αποκαλούμενοι και «Τρεις Βασιλείς» ή «σοφοί», αναφέρονται στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον και στη χριστιανική παράδοση ως τρεις διακεκριμένοι ξένοι που επισκέφθηκαν τον Ιησού Χριστό μετά τη γέννησή του, προσφέροντάς του ως δώρα χρυσόλιβάνι και σμύρνα. Αποτελούν συνήθεις μορφές στα πλαίσια του εορτασμού των Χριστουγέννων και σημαντικό στοιχείο της

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 336μετα ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Image result for Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!
336 γιορτάζονται για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα στη Ρώμη.
376 καθιερώνεται στο ανατολικό τμήμα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζαντινής) ο εορτασμός των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου.
Δεν μας πληροφορεί κανένα γραπτό μνημείο, ποιο μήνα γεννήθηκε ο Γιέσουα. Τα πρώτα Εβραιοχριστιανικά χρόνια οι συνθήκες γέννησης του Ιησού ακόμα δεν ήταν γνωστές σε όλους και δεν χρειάστηκε να ζητήσει κανείς να μάθει κάτι που όλοι αγνοούσαν. Άλλωστε τους πρώτους Χριστιανούς ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ πότε και πώς γεννήθηκε ο Ιησούς αλλά εκείνο που όλους ενδιέφερε ήταν η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ και ο βίαιη επιβολή της Εβραϊκής αίρεσης!! 

ΑΛΤΑΝΗ ΠΕΡΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ:ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ:ΤΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΤΑΝΗ ΠΕΡΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 
 Ο όρος Ελληνικός Διαλογισμός είναι καταχρηστικός, γιατί στην ουσία πραγματοποιούμε δύο νοητικές διαδικασίες, διαλογιζόμαστε και μετά συλλογιζόμαστε. Αυτό φανερώνεται στο όνομα του Θεού Δία: Ο ΖΕΥΣ - ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΩ ΔΙΪ, ΤΟΝ ΔΙΑ, Ω ΖΕΥ. Δηλαδή ξεκινάμε με συναγωγικούς συλλογισμούς (ονομαστική: ζεύξη), συνεχίζουμε με διαιρετικούς συλλογισμούς (γενική, δοτική, αιτιατική: διάσταση) και τελειώνουμε πάλι με συναγωγικούς συλλογισμούς (κλητική: ζεύξη). Ουσιαστικά κάνουμε Ενδοσκόπηση.
________________
Προ καιρού είχα σκοπό να αναφερθώ σε θέμα σχετικά με την αυτοπραγμάτωση. Τι πιο άριστο όμως να ασχοληθεί κανείς με την αυτοπραγμάτωση, μέσω του Ελληνικού Διαλογισμού και των Χρυσών Επών !!!