ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 38.000χιλ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΑΛΙΝ!!ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ!!!

Γενοκτονία Ελλήνων της Ρωσίας από τον Στάλιν!!Τι λένε γι' αυτό τα  ανθελληνικά κόμματα της αριστεράς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ?Τι λεει η Εβραιορθόδοξη εκκλησία??Να ζητήσουν από τον Μεσσία τους Πουτιν να αναγνωριστεί η μεγάλη αυτή Γενοκτονία Ελλήνων από τον κομμουνιστή και αλητήριο Στάλιν!! 
alt
Ο Στάλιν εξόντωσε 38.000 Έλληνες
άρθρο του Σταύρου Τζίμα στην εφημερίδα Καθημερινή
Το ζήτημα των διωγμών και της εξόντωσης χιλιάδων Ελλήνων της Σοβιετικής Ενωσης στα φοβερά γκούλαγκ της Σιβηρίας την εποχή του Στάλιν, φωτίζουν μαρτυρίες επιζώντων του μεγάλου -και εν πολλοίς άγνωστου, σε όλες του τις πτυχές- αυτού πογκρόμ, αφηγήσεις συγγενών ανθρώπων που πέθαναν στα κάτεργα και ιστορικών που ερευνούν την υπόθεση, στην «Κ».

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ:ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!! "ΑΡΧΑΙΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ GPS!!



ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ!!ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ"ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ!!
Iστορικός του πανεπιστημίου του Στάνφορντ «φωτίζει» μέσα από το βιβλίο της τη... Silicon Valley των προγόνων μας Ο Τάλως, ο μυθικός φύλακας της Κρήτης, που είχε σώμα από χαλκό, ήταν η πρώτη σύλληψη αυτού που σήμερα χαρακτηρίζουμε ανδροειδές, ενώ τα

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ..."ΑΓΙΑ"ΖΩΝΗ!

[ο ηγούμενος μετέφερε στον Ρώσο ηγέτη την τραγική κατάσταση της Ελλάδας, την αλλαγή της πολιτικής ρότας, ενώ είναι βέβαιο πως τον προετοίμασε για τη σύλληψή του εξηγώντας του πως αυτή θα οφείλεται στα φιλορωσικά του αισθήματα!!!]
ephraim-poutin19may16
B5F D@5<, >AA8O A B>1>9! -«Πατέρα Εφραίμ, η Ρωσία μαζί σας!» φωτο ©rusimperia.tv
Μια από τιςαγαπημένες φράσεις που έχουν χρησι­μοποιήσει άπειρες φορές δημοσίως τόσο ο Βλαντίμιρ Πούτιν όσο και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι πως η «Ελλάδα αποτελεί τον στενότερο ιστορικά στρατηγικό εταίρο της Ρωσίας στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ».

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝ??ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??

Ο Έλλην (το όνομά του σημαίνει "λαμπερός") σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία έζησε στην Θεσσαλία και ήταν ο γενάρχης των Ελλήνων. Ήταν γιος του Δευκαλίωνα (ή σε κάποιες αναφορές του ίδιου του θεού Δία) και της Πύρρας, αδελφός του Αμφικτύονακαι πατέρας του Αιόλου, του Ξούθου, και του Δώρου. Η γυναίκα του, μητέρα όλων των Ελλήνων, ήταν η Νύμφη Ορσηίδα.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ,ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 'Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟΥΣ!!ΞΥΠΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ:ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!

Ουρουγουάη: Μια δεύτερη… Ελλάδα στην άλλη άκρη του κόσμου
Σε μια μικρή χώρα, 3.500.000 εκατομμυρίων κατοίκων, τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι μιλούν άπταιστα τη μητρική τους γλώσσα, αλλά και την ελληνική. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς, γνωρίζουν και Αρχαία Ελληνικά. Δρόμοι και πλατείες έχουν ελληνικά ονόματα και αγάλματα αρχαίων φιλοσόφων κοσμούν τα δημόσια κτίρια της χώρας...
Ουρουγουάη: «Ελβετία της Αμερικής»
Η Ουρουγουάη, έχει χαρακτηριστεί ως η «Ελβετία της Αμερικής». Αν και δεν είναι ένας σοβαρός οικονομικός παράγοντας σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει ξεπεράσει πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής. Χαρακτηρίζεται από ένα ασφαλές τραπεζικό σύστημα και από μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και το Κράτος. Τα ποσοστά φτώχειας και διαφθοράς είναι αρκετά χαμηλά, ενώ η κοινωνική και οικονομική ισότητα μεταξύ των δύο φύλων είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Η Ουρουγουάη ακολουθεί μια πολιτική ουδετερότητας απέναντι στη Βραζιλία και την Αργεντινή, και επικεντρώνεται σε εσωτερικά θέματα πολιτικής. Παράλληλα, έχει προχωρήσει σε κινήσεις ώστε να διαθέσει ένα λιμάνι της στην Παραγουάη και τη Βολιβία, δύο χώρες που δεν έχουν πρόσβαση στη θάλασσα, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ τους.
Ουρουγουάη: Οι Ουρουγουανοί δηλώνουν Ελληνολάτρες.Οι Ρωμιοι Εβραιολάτρες....

ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!"ΘΑΥΜΑ"!!ΔΥΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΪΜΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ 313 ΕΤΩΝ!!ΣΤΑ 3,8εκ. Η ΑΠΑΤΗ!!!

Φωτογραφία: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI


«Θαύμα»: Δύο ιερείς στα Φάρσαλα πήραν μισθούς... 313 ετών -Στα 3,8 εκατ. η απάτη!!Και βέβαια θα την βγάλουν καθαρή!!Οι Ρωμιοι φωνάζουν μονο για τους απατεώνες πολιτικούς ,μούγκα για τους ΠΑΠΑΔΟΚΛΕΦΤΕΣ!!


Ανευ προηγουμένου είναι η υπόθεση που εκτυλίχθηκε στα Φάρσαλα με την εμπλοκή ιερέων και εφοριακών.
Οι ιερείς κατάφεραν μέσα σε επτά χρόνια να τους καταβληθούν χρήματα που αντιστοιχούν σε μισθούς 313 ετών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eleytheria.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΨΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΨΑΛΜΟΣ 41-


ΨΑΛΜΟΣ 46- Ο ΚΥΡΙΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ
Εἰς τὸ τέλος· ὑπὲρ τῶν υἱῶν Κορὲ ψαλμός.
Ψαλ. 46,2          Πάντα τὰ ἔθνη κροτήσατε χεῖρας, ἀλαλάξατε τῷ Θεῷ ἐν φωνῇ ἀγαλλιάσεως.
Ψαλ. 46,2                 Ολα τα έθνη χειροκροτήσατε. Ζητωκραυγάσατε και αλαλάξατε προς δόξαν του Θεού με φωνήν μεγάλης χαράς.
Ψαλ. 46,3          ὅτι Κύριος ὕψιστος, φοβερός, βασιλεὺς μέγας ἐπὶ πᾶσαν τὴν γῆν.
Ψαλ. 46,3                 Διότι ο Κυριος είναι ο Υψιστος Θεός, φοβερός, μέγας βασιλεύς ολοκλήρου της οικουμένης.
Ψαλ. 46,4          ὑπέταξε λαοὺς ἡμῖν καὶ ἔθνη ὑπὸ τοὺς πόδας ἡμῶν·
Ψαλ. 46,4                 Υπεδούλωσεν εις ημάς άλλους λαούς, έθνη ειδωλολατρικά υπέταξε κάτω από τους πόδας μας.
Ψαλ. 46,5          ἐξελέξατο ἡμῖν τὴν κληρονομίαν αὐτοῦ, τὴν καλλονὴν Ἰακώβ, ἣν ἠγάπησεν. (διάψαλμα).
Ψαλ. 46,5                 Εδιάλεξε και έδωκεν εις ημάς ως μόνιμον πατρίδα την ιδικήν του κληρονομίαν, την ωραιοτάτην αυτήν χώραν του ισραηλιτικού λαού, την οποίαν πολύ ηγάπησεν.
Ψαλ. 46,6          ἀνέβη ὁ Θεὸς ἐν ἀλαλαγμῷ, Κύριος ἐν φωνῇ σάλπιγγος.
Ψαλ. 46,6                 Ενίκησεν ο Θεός και ανέβη στον ουρανόν εν μέσω αλαλαγμών. Ανέβη ο Κυριος, ενώ αι σάλπιγγες αντηχούσαν θριαμβευτικά θούρια.
Ψαλ. 46,7          ψάλατε τῷ Θεῷ ἡμῶν, ψάλατε, ψάλατε τῷ βασιλεῖ ἡμῶν, ψάλατε,
Ψαλ. 46,7                 Ψαλατε ύμνους στον Θεόν μας, ψάλατε, ψάλατε με μουσικά όργανα εγκωμιάζοντες τον βασιλέα μας.
Ψαλ. 46,8          ὅτι βασιλεὺς πάσης τῆς γῆς ὁ Θεός, ψάλατε συνετῶς.
Ψαλ. 46,8                 Ψαλατε, διότι ο Θεός μας είναι βασιλεύς όλου του κόσμου. Ψαλατε προς αυτόν με επίγνωσιν του μεγαλείου του.
Ψαλ. 46,9          ἐβασίλευσεν ὁ Θεὸς ἐπὶ τὰ ἔθνη, ὁ Θεὸς κάθηται ἐπὶ θρόνου ἁγίου αὐτοῦ.
Ψαλ. 46,9                 Ο Θεός μας εβασίλευσε και θα βασιλεύση εις όλα τα ειδωλολατρικά έθνη. Ο Θεός κάθεται επάνω στον άγιον, τον υπέρλαμπρον ουράνιον θρόνον του.
Ψαλ. 46,10         ἄρχοντες λαῶν συνήχθησαν μετὰ τοῦ Θεοῦ Ἁβραάμ, ὅτι τοῦ Θεοῦ οἱ κραταιοὶ τῆς γῆς σφόδρα ἐπήρθησαν.
Ψαλ. 46,10               Οι άρχοντες των λαών συνήχθησαν ενώπιον του Θεού του Αβραάμ, διότι του Θεού δούλοι είναι οι κραταιοί αυτοί άρχοντες του κόσμου και δια τούτο πλησίον του Θεού εξυψώθησαν και εδοξάσθησαν πάρα πολύ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΡΑΗΛ ΣΙΩΝ