ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΡΑΣΟ-ΦΟΡΟΥ:ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ:ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ!ΒΙΝΤΕΟ

alt
Τρία πράγματα φοβούμαι: τον φθόνο των δαιμόνων‡ την δυσωδία των λογισμών‡ την αποστροφή του προσώπου του Θεού, και το τέταρτο: την αισχύνη της ψυχής μου, κατά την ημέρα της κρίσεως.Φόβος Θεού Ο φόβος του Θεού είναι η ρίζα κάθε καλού έργου. Ούτε ένα λεπτό να μην απομακρύνεται από την καρδιά σας. Σαν το κερί ν' ανάβη και να


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!!!

Solomos portrait 4.jpg
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!!ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ??
Τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος αποτελούν οι δύο πρώτες στροφές του ποιήματος "Ύμνος εις την Ελευθερίαν".
Γράφτηκε το Μάιο του 1823 στη Ζάκυνθο από τον ποιητή Διονύσιο Σολωμό. Ένα χρόνο αργότερα δημοσιεύτηκε στο Μεσολόγγι και τον ίδιο χρόνο ο Φωριέλ το συμπεριέλαβε στη συλλογή των ελληνικών δημοτικών τραγουδιών.
Το 1828, ο Νικόλαος Μάντζαρος, κερκυραίος μουσικός και φίλος του Σολωμού, μελοποίησε το ποίημα, με βάση λαϊκά μοτίβα, για

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!

Η καλόγρια άφησε το μοναστήρι και έγινε πορνοστάρ

Όσο κι αν ο πνευματικός της προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, εκείνη άκουσε την καρδιά της!!Μην στεναχωριέσαι παπά μου απο τον ενα οίκο ανοχής πήγε στον άλλον!!

Μια καλόγρια που πέρασε 8 χρόνια σε μοναστήρι, αποφάσισε να πετάξει το ράσο και να γίνει πορνοστάρ. Όσο κι αν ο πνευματικός της προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, εκείνη αγνόησε τις συμβουλές του κι ακολούθησε την καρδιά της.
Η Yudi Pineda από το Ιτουάνγκο της Κολομβίας απασχολεί το τελευταίο διάστημα τα τοπικά ΜΜΕ λόγω της ακραίας επιλογής της. Χαρακτηρίζει τη νέα της καριέρα «αξιοπρεπή και καλλιτεχνική» και τονίζει πως «δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό που κάνει».

ΑΙΣΧΟΣ!!ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αποφυλακίστηκε και πάει σε μοναστήρι ο πατέρας που είχε κατακρεουργήσει την κόρη του το 2003

Αποφυλακίστηκε και πάει σε μοναστήρι ο πατέρας που είχε κατακρεουργήσει την κόρη του το 2003!!ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!!

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον ο 54χρονος Χρήστος Βουλγαράκης, ο οποίος πριν από 16,5 χρόνια είχε κατακρεουργήσει την 13χρονη κόρη του, Βασούλα, με 17 μαχαιριές στο σπίτι του στην Πελασγία. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας με βούλευμα (αριθμός 75/2018) ανέστειλε την εκτέλεση του υπόλοιπου της ποινής της ισόβιας κάθειρξης (ήτοι 10 ετών), καθώς ο καταδικασμένος έχει επιδείξει καλή διαγωγή, αλλά και 3.344 μέρες εργασίας τις τελευταίες στις Φυλακές Μαλανδρίνου. 16,5 χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα που

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!!!Η "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ!!

Η απάτη με τη «θαυματουργή» πόρτα στην Κρήτη. Εκατοντάδες πιστοί συνέρρεαν στην Αλικαρνασσό για να θεραπευτούν.
Η απάτη με τη «θαυματουργή» πόρτα στην Κρήτη. Εκατοντάδες πιστοί συνέρρεαν στην Αλικαρνασσό για να θεραπευτούν.

Μια πόρτα με τα μάτια της Παναγίας, που δάκρυζαν, δημιούργησε συνωστισμό στους δρόμους της Αλικαρνασσού του Ηρακλείου. Από τις αρχές του Οκτώβρη του 1980 πιστοί από όλη την Ελλάδα κατέφθαναν στην πόλη της Κρήτης για να αντικρίσουν την πόρτα και να θεραπευτούν.

Για μήνες η κρητική πόλη είχε κατακλυστεί από πιστούς που ήλπιζαν σε κάποιο θαύμα, μέχρι που αποκαλύφθηκε η κοροϊδία.
Το σκηνικό στήθηκε στο σπίτι του ζεύγους Καρανικολή στην Αλικαρνασσό της Κρήτης.
Στην πόρτα του σπιτιού τους σχεδίασαν την Παναγία με τρόπο δεξιοτεχνικό.
Είχαν χωρίσει τα μάτια της σε τέσσερα ημισφαίρια, είχαν φτιάξει την κόρη του οφθαλμού της λευκή και όταν κοίταζε κανείς την εικόνα, νόμιζε ότι τα μάτια της κουνιούνταν και δάκρυζαν.
Το θαύμα δεν άργησε να διαδοθεί.
Πιστοί όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας συνέρρεαν για να αντικρίσουν τη

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΕΡΙ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνασ ή χριστιανοσ
ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ:ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ??
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ:ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ???
ΕΛΛΗΝΑΣ:     ΝΑΙ ΤΟ 
427 πριν – 347 πριν!!ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ??
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ: ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ??
ΕΛΛΗΝΑΣ: ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!
ΕΛΛΗΝΑΣ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟ???


Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!O ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ!!!

alt
Οι Βαβυλώνιοι αποκαλούσαν τον Δία Βήλο. Το ύψος αυτού του οικοδομήματος ήταν κάπου 300 πόδια και με τον καιρό μπλέχτηκε γύρω απο αυτό ο Εβραικός μύθος του πύργου της Βαβέλ. Ο ναός χτίστηκε απο την βασίλισσα Σεμιράμι.Τώρα καθώς οι ιστορικοί διαφωνούν για αυτόν τον ναό στο μεταξύ κατέρρευσε απο την πολυκαιρία, είναι αδύνατο να εξακριβώσει κανείς την αλήθεια σχετικά με αυτόν. Συμφωνούν πάντως όλοι, ότι

ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ!!!

ΟΤΑΝ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΦΙΑ ΛΕΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ!!
Ανανίας και Σαπφείρα...  
BIBLE_SOK4
Ανατρέχοντας κανείς στις «Πράξεις των Αποστόλων» (δ΄ 32-37) διαβάζει ότι το πλήθος των πιστευσάντων είχε μία καρδιά και μία ψυχή, και κανείς τους δεν ισχυριζόταν πλέον ότι είχε δικά του υπάρχοντα, αλλά έλεγαν ότι «άπαντα κοινά». Και ενώ αυτό φαίνεται ως κοινοκτημοσύνη, στο επόμενο εδάφιο (δ΄ 34)