ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες

Οι χθεσινοί φονιάδες του Ελληνισμού παριστάνουν τους σημερινούς σωτήρες του Ελληνισμού. Αυτοί που έκαψαν το 99% της αρχαίας γραμματείας θριαμβολογούν ότι έσωσαν το 1%…..
Ε. Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες. 1. Οι χριστιανοί έχουν την ανάγκη μας
2. Ο χριστιανισμός δεν είναι θρησκεία
3. Δεν έχουμε καμία σχέση με ομάδες Έψιλον και ουφολόγους
Ε. Τι πρέπει να θυμούνται όλοι οι Έλληνες.
1. Οι χριστιανοί έχουν την ανάγκη μας.
Οι χριστιανοί αδελφοί μας είναι εγκλωβισμένοι στα δίχτυα του ιουδαϊσμού. Πιστεύουν ότι θα αναστηθούν, πιστεύουν ότι τους κυνηγάει κάποιος σατανάς. Χρειάζονται την βοήθειά μας για να απελευθερωθούν από τα δεσμά της ορθοδοξίας. Πρέπει να τους επαναφέρουμε στην φυσιολογική-ελληνική τους κατάσταση. Να τους δείξουμε τον δρόμο των Πατρώων Θεών και να τους απελευθερώσουμε από την παγίδα των ψαράδων απατεώνων της Γαλιλαίας. Πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι πρόβατα, αλλά Έλληνες στην ψυχή και το σώμα.
Ορισμένοι χριστιανοί πιστεύουν ότι κάτι ρακοφορεμένοι άνθρωποι θα τους οδηγήσουν στην σωτηρία. Αυτοί οι μαυροφορεμένοι κύριοι ισχυρίζονται ότι χαρίζουν αιώνια ζωή και κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα όπως στο τσίρκο Medrano με εικόνες μίας Μύριαμ που ματώνει, δακρύζει, βγάζει γάλα, μέλι, και κέτσαπ από τα μάτια της. Και μαζεύονται εκεί ορισμένοι χριστιανοί αδελφοί μας για να προμηθευτούν γάλα, κέτσαπ, δάκρυα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης…
Η χριστιανική αρρώστια είναι αντιστρέψιμος παρά την σοβαρότητα της καταστάσεως ορισμένων ατόμων όπως του κυρίου Γ. Καρατζαφέρη που αποκαλεί τον Έλληνα ΥΠΕΞ προδότη γιατί χορεύει ζεϊμπέκικο με τον Τζεμ. Εάν ρωτήσετε αυτόν τον κύριο γιατί αποκαλεί προδότη τον κύριο Γ. Παπανδρέου θα σας πει: «Μα δεν τον βλέπετε; σε λίγο θα χορεύει τσιφτετέλι». Πράγματι, η κατάστασή του είναι σοβαρή, γιατί μας καλεί μέσω του κόμματός του να υποστηρίξουμε την ορθοδοξία. Οπότε θα ψάλλουμε όλοι μαζί τους ύμνους του Δαυίδ για να μην προδίδουμε την Ελλάδα όπως ο κύριος Γ.Παπανδρέου…

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Αχμέτ Μοαβία ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!!!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Τις τελευταίες μέρες όλο και πιο συχνά ακούγεται η επιτακτική ανάγκη της Επανελλήνισης των Ελλήνων.Τι είναι όμως η Επανελλήνιση??Επανελλήνιση  σημαίνει ξεκαθάρισμα της πάνσεπτης και μακραίωνης Ελληνικής παράδοσης,από τα Εβραιοχριστιανικά χέρια!!Ο Ελληνισμός έχει ιστορία 30.000χρόνων δεν μπορεί να την διαγράψει ο Βυζαντινός κατακτητής των 1.600χρόνων και να απαιτεί σεβασμό στην ιουδαιοχριστιανική παράδοση!!Και ο Έλληνας την δική του τι θα την κάνει, θα την πετάξει στα σκουπίδια??     Ο Ελληνικός πολιτισμός υπήρξε προϊόν  της Ελληνικής θρησκείας και της Ελληνικής  παράδοσης.Αν προσδοκούμε και οραματιζόμαστε έναν νέο Ελληνικό πολιτισμό και μια νέα Ελλάδα μόνο μέσα από την Ελληνική θρησκεία και παράδοση μπορεί αυτός να έρθει!!Αλλιώς θα παραμείνουμε ραγιάδες,υπόδουλοι του ιουδαιοχριστιανικού  ανθελληνικού ιερατείου!!Ο Έλληνας έχει μια ιδιαίτερη στενή σχέση με την πατρίδα του κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε περιόδους κατά τις οποίες η Πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο,ξεχνά την καλοπέραση ,και κάθε προσωπική του έριδα,για την υπεράσπισή της!!Σήμερα η Πατρίδα μας συνέλληνες κινδυνεύει με εξαφάνιση!!

ΕΚΠΟΜΠΗ ΙΧΩΡ ΣΗΜΕΡΑ 9 ΜΕ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Μην χάσετε σήμερα Παρασκευή 9 με 10 το βράδυ την εκπομπή ΙΧΩΡ στο κανάλι HIGHCHANNEL.Επετειακό το θέμα γιά την μεγάλη Ελληνίδα φιλόσοφο και μεγαλομάρτυρα του Ελληνισμού Υπατία, και ταυτόχρονα στο φως όλη η αλήθεια γιά τους δήθεν προστάτες των γραμμάτων και τεχνών.Καταιγιστικές αποκαλύψεις!!

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!


Πάρτε το χαμπάρι ρε παιδιά επιτέλους. Η Ελλάδα ΤΕΛΕΙΩΣΕ..... πρέπει να την μετατρέψουν στο σκουπιδότοπο της Ευρώπης. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε πάνε από 5.000.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Θα απαιτήσουν πράγματα και οι πουλημένοι-προδότες Ελληνάρες θα τους τα δώσουν όλα. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! Δεν βλέπετε τι γίνετε; Αν εγώ ως Έλληνας πολίτης κλέψω την εφορία 1000 Ευρώ, θα πάω φυλακή, αν δεν πληρώσω εισιτήριο στα ΜΜΜ θα φάω πρόστιμο. Αλλά οι προδότες-απατεώνες νεο-Έλληναρες ζουν μία ζωή στη χλίδα με τα κλεμμένα του Ελληνικού λαού και δε μιλάει κανείς. Οι λαθρομετανάστες μπαίνουν στα πλοία, μπουκάρουν στη Νομική, απειλούν όλο το κόσμο και στο τέλος τους δίνουμε και στέγη σε νεοκλασικό κτήριο.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!

Το google earth δείχνει ότι το Καστελόριζο ανήκει στην Τουρκία..Ας το τσεκάρουν εκεί στο ΥΠΕΞ

Γράψαμε στο google earth - ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ - με λατινικούς χαρακτήρες..(kastelorizo)


Και είδαμε με έκπληξη πως εντελώς ξαφνικά έγινε τούρκικο νησί του νότιου Αιγαίου.

Ας κάνει κάποιος εκεί από το ΥΠΕΞ μια αναφορά να το διορθώσουν.

Εκτός κι αν ξέρουν κάτι οι Αμερικάνοι της google,που δεν το ξέρουν ούτε στο αρμόδιο Υπουργείο.

Εξωφρενικό! Βγάλαμε ελληνικά νησιά στο σφυρί!

Δώδεκα από τα ωραιότερα ελληνικά νησάκια στο Αιγαίο, αλλά και κοντά στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο βγαίνουν ήδη στο ...; σφυρί με μεσίτη την εταιρεία Private Islands Inc που έχει έδρα τον Καναδά.

Τα νησάκια που πωλούνται είναι:

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ψέματα η απεργία πείνας... μας δουλεύουν οι λαθρομεταναστέμποροι!! Τα 400 συσσίτια που στέλνει η Εκκλησία ποιος τα τρώει ρε παιδιά;

ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΤΙΡΙΟ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.

Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ!!!




Η αλήθεια για την 25η Μαρτίου 1821

Το μίσος του χριστιανισμού και χριστιανικού  ιερατείου προς την πατρίδα μας δεν έχει όριο θέλοντας να υποβαθμίσουν και να ταυτίσουν την επανάσταση την  όρισαν στις 25 Μαρτίου μαζί με την χριστιανική εορτή του ευαγγελισμού!Τόσο πολύ τους πόνεσε.......


ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Του Αναστάσιου Στάμου
Εκπαιδευτικού
Προέδρου του Κέντρου Ελευσινιακών Μελετών ''Η Δάειρα''
Μέλος του Δ.Σ. της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Η Ιστορία μας είναι γεμάτη από διάσημες προσωπικότητες. Πουθενά στον κόσμο δεν συναντάς τέτοιον πλούτο Ονομάτων ανεξίτηλων στον χρόνο. Περσεύς, Ηρακλής, Θησεύς, Αχιλλεύς, και πάλι Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, Αλέξανδρος, Πύρρος, και πάλι Ρήγας, Κολοκοτρώνης, Μπότσαρης, Καραϊσκάκης… Τα παιδιά μας πρέπει να νιώθουν ευτυχή, διότι μπορούν να έχουν οικείες ιστορικές προγονικές αναφορές, άφθονα πρότυπα προς μίμησιν, αλλά και παραδείγματα προς αποφυγήν, ώστε να πορεύονται ασφαλώς στο μέλλον. Η γνώση της Ιστορίας καθίσταται ειδικά για τους Έλληνες απαραίτητη. Παρά ταύτα ακούγεται ότι στην νέα μεταρρύθμιση του Υπουργείου (μη Εθνικής πλέον) Παιδείας το μάθημα της Ιστορίας υποβαθμίζεται και εξοβελίζεται (μετονομάζεται σε Αρχαιογνωσία και καταργείται η Νεωτέρα Ιστορία).

ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ!ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ «Εκπαίδευση Mουσουλμανοπαίδων» και στην Αλεξανδρούπολη

Κέντρο στήριξης του προγράμματος «Εκπαίδευση Mουσουλμανοπαίδων» στην Αλεξανδρούπολη, προωθεί η υπεύθυνη του προγράμματος Θάλεια Δραγώνα, που επισκέφτηκε χθες τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη. Στόχος είναι, το αμέσως επόμενο διάστημα να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος ώστε το κέντρο που θα δημιουργηθεί να συμβάλλει στην κατάρτιση της ελληνομάθειας των μουσουλμανοπαίδων για την πληρέστερη ένταξή τους στην τοπική κοινωνία. Όπως τονίσθηκε, τα ΚΕΣΠΕΜ παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην ενίσχυση των βασικών εκπαιδευτικών στόχων του προγράμματος, του σεβασμού στη μητρική γλώσσα και ταυτότητα των μαθητών, της αύξησης των ωρών επαφής με την ελληνική γλώσσα, της χρήσης καινοτόμων μεθόδων προσέγγισης της γνώσης και της χρήσης της τεχνολογίας.

ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

Εκτός του ότι πλαστογράφησαν τις υπογραφές των υπολοίπων φοιτητικών παρατάξεων της νομικής οι παράταξη της ΑΡ.ΕΝ του ΣΥΡΙΖΑ,έχουν δασκαλέψει και τους μετανάστες να βγάζουν λόγους στα κανάλια,για την εξωτερική πολιτική της χώρας.Μας είπε λοιπόν κάποιος Αμπντούλ που διορίσθηκε πρόεδρος των απεργών πείνας από το ΦΟΡΟΥΜ μεταναστών των Χανίων,ότι η Ελλάδα πολεμάει πλάι στους Αμερικάνους στην μέση Ανατολή και στην Αφρική τις χώρες των λαθρομεταναστών.
Για αυτό πρέπει να δώσει άδεια παραμονής (λες και την χρειάστηκαν ποτέ) σε όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Εγώ που έχω βρεθεί σε 2 διαφορετικούς πολέμους σε ΙΡΑΚ και ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ με τον ΝΑΤΟΪΚΟ στρατό του Καναδά,δεν έχω δει πουθενά στρατιώτη Έλληνα να πολεμάει στο πλευρό των Αμερικανών.

Η ΤΡΟΦΗ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ



Η ΤΡΟΦΗ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ; ΤΡΩΤΕ ΨΑΡΙ
Τρώτε άφθονο ψάρι – το ιχθυέλαιο βοηθά στην αποφυγή πονοκεφάλων. Το ίδιο κάνει και το τζίντζερ, το οποίο μειώνει τη φλεγμονή και τον πόνο.
ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΥΝΑΧΙ; ΤΡΩΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Να τρώτε πολλά γιαούρτια πριν την εποχή της γύρης. Επίσης, τρώτε κάθε μέρα μέλι από την περιοχή σας (τοπικό).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ; ΠΙΝΕΤΕ ΤΣΑΪ
Αποτρέψτε την εναπόθεση λίπους στα τοιχώματα των αρτηριών με κανονικές δόσεις τσαγιού. (πράγματι, το τσάι καταστέλλει την όρεξη και εμποδίζει το λίπος να εισβάλει… Το πράσινο τσάι είναι άριστο για το ανοσοποιητικό μας σύστημα)!
ΑΫΠΝΙΑ; ΤΡΩΤΕ ΜΕΛΙ
Χρησιμοποιήστε το μέλι ως ηρεμιστικό και καταπραϋντικό.

ΕΞΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ!!!


[aris-poulianos-1.jpg]

Το Συμβούλιο Επικρατείας έκρινε συνταγματικό και νόμιμο το πρωτόκολλο αποβολής της «Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος» και του ιδρυτή της Άρη Πουλιανού από το Σπήλαιο Πετραλώνων και τις γύρω του εγκαταστάσεις, την διαχείριση των οποίων είχε η «Ανθρωπολογική Εταιρεία» από το 1981. Από το 1983 έσερναν τον Άρη Πουλιανό στα δικαστήρια, όταν ο ΕΟΤ είχε καταγγείλει την σύμβαση με την οποία του είχε παραχωρηθεί η διαχείριση του Σπηλαίου.

Πικρό κι αν ακούγεται, είναι όμως εξίσου αληθινό ότι από την Ελληνική Επανάσταση και μετά, το μοναδικό πράγμα που κάνει συστηματικά και με συνέπεια η Ελληνική Πολιτεία είναι να διώκει και να συντρίβει όλους όσους πασχίζουν να προσφέρουν ουσιαστικά και ανιδιοτελώς σε αυτήν. Κυρίως, μάλιστα, στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της επιστήμης. Η περίπτωση του Άρη Πουλιανού δεν αποτελεί εξαίρεση. Μήπως όμως είναι πια η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι;

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΛΛΑ Σ’ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ!!!!!

http://img225.imageshack.us/img225/7914/restorations01.jpg ΠΡΙΝ
META

Πρώτοι σε όλα  οι πρόγονοί μας συνέλληνες πρώτοι στα γράμματα πρώτοι στις τέχνες πρώτοι  και στις επιστήμες!!!Αλλά στην θρησκεία  φίλοι μου ήτανε σκράπες!!!!Οι ανόητοι  πίστευαν στα άψυχα αγάλματα και τα  προσκυνούσαν!! Ήταν τόσο ανόητοι στο θέμα αυτό που πίστευαν ότι θα τους θεραπεύσουν από πάσα νοσον  και οι μεγάλοι ιατροί της τότε εποχής Ασκληπιός και Ιπποκράτης είχαν μείνει χωρίς πελάτες!!!Καλά δεν ήξεραν, δεν ρωταγαν να μάθουν για τον μεγάλο θεό των Εβραίων Γιαχβέ  που είχε λύση όλα τα προβλήματα των  Εβραίων??Δεν άκουσαν για την μεγαλειώδη διαπίστωσή  του ότι η σελήνη είναι αυτόφωτη??Δεν πήγαν να μάθουν από τους Εβραίους ότι με λίγες ανθρωποθυσίες  θα είχαν την εύνοια του Γιαχβέ??Τι περίμεναν ότι με λίγο κρασί που έχυναν στον βωμό του  Θεού Δια θα έλυναν τα προβλήματά τους??Ευτυχώς ο Γιαχβέ έστειλε τον υιό του και το Ελληνικό  έθνος  σώθηκε από την ολική καταστροφή !! Τώρα  όλοι οι Έλληνες χαίρονται τον  θεόπνευστο ιουδαιοχριστιανικο πολιτισμό!!

30 Ιανουαρίου, ημέρα της Παιδείας. Εκδηλώσεις Τιμής στην Υπατία την Φιλόσοφο!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΠΑΤΙΑ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!

   Μεγάλη Εκδήλωση του Ιχωρ για την Μεγαλομάρτυρα του Ελληνισμού Υπατία

Μεγάλη Εκδήλωση του Ιχωρ για την Μεγαλομάρτυρα του Ελληνισμού Υπατία
ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΤΟ ΙΧΩΡ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΥΠΑΤΙΑΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 88 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ,ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΝΝΙΓΟΣ,ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ.
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ,ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ,ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Vodafone έσβησε τις σημαίες της διαφήμισης


·Η ισχύς εν τη ενώσει·

Ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε στα ελληνικά ιστολόγια, μετά την ανθελληνική προπαγάνδα της εταιρίας κινητής VODAFONE παρουσιάζοντας την σημαία της "Ανεξάρτητης Κρήτης" την οποία σημαία και προπαγάνδα προωθούν ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, με την βοήθεια αμφιλεγόμενων και .....
διαβόητων ονομάτων σαν του George Soros, μετά την άμεση προβολή του θέματος από το ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/vodafone.htmlαλλά και πολλών ελληνικών ιστολογίων,


η εταιρία Vodafone έσβησε τις σημαίες πίσω από τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης!
http://www.youtube.com/watch?v=z2LtRdj28e0

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟΛΟΓΗΤΩΝ

*
ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Όπως είναι γνωστό η Εκκλησία και οι άνθρωποί της (απολογητές και θεολόγοι), στην προσπάθειά τους να τονίσουν με κάθε τρόπο το «μεγαλείο» τού Χριστιανισμού και την «υπεροχή» του έναντι του Ελληνισμού, επί του οποίου επιβλήθηκε διά πυρός και σιδήρου, δεν διστάζουν να κατασυκοφαντήσουν, να υποτιμήσουν, ακόμη και να υβρίσουν οτιδήποτε θυμίζει την λάμψη του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Ένα πρόχειρο παράδειγμα από τα πολυάριθμα που υπάρχουν απανταχού στον Εβραιογνωστικοχριστιανισμό, αποτελεί η Κυριακή της Ορθοδοξίας κατά την οποίαν οι κατάρες της Εκκλησίας κατά των Ελλήνων και του ελληνικού πνεύματος δίνουν και παίρνουν. Εναντίον ενός πολιτισμού δηλαδή, με παγκόσμια ακτινοβολία και χάρις στον οποίον είμαστε γνωστοί σήμερα ανά τον κόσμο και νιώθουμε κατά τι υπερήφανοι. Δεν σταματάνε όμως μέχρι τον αρχαίο Ελληνισμό αλλά καταφαλκιδεύουν και τον σημερινό Ελληνισμό που χαροπαλεύει.

Σαρώνεται το ελληνικό λιανεμπόριο. Περνάει στα χέρια αλλοδαπών και πολυεθνικών!

Πάγκοι λιανεμπορίου
Σαρωτικές αλλαγές στο λιανεμπόριο με απελευθέρωση του ωραρίου, των αδειών λειτουργίας των καταστημάτων και των Κυριακών, με ανεμπόδιστη ίδρυση mall (εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά κλπ.) αλλά και με αθρόες αδειοδοτήσεις πλανόδιων πωλητών ακόμη και αλλοδαπών, φέρνει η επόμενη φάση του ανοίγματος των "κλειστών επαγγελμάτων".Ο εμπορικός χάρτης της χώρας ανατρέπεται ελέω της κοινοτικής οδηγίας των υπηρεσιών (Μπολκεστάιν), των επιταγών της τρόικας, του "Καλλικράτη"με απασχόληση στα εμπορικά κέντρα καθώς και με διάθεση αδειών πωλητή είτε στα παζάρια είτε στις λαϊκές αγορές και σε αλλοδαπούς
Το... κατεδάφισμα του σημερινού πλασίου λειτουργίας της αγοράς φέρνει κατά κύριο λόγο η οδηγία Μπολκεστάιν. Συγκεκριμένα, αίρονται οι περιορισμοί στη δημιουργία καταστημάτων μεγάλου μεγέθους και εμπορικών κέντρων, για τα οποία υπάρχουν γεωγραφικά, πληθυσμιακά και νομοθετικά κριτήρια. Αναθεωρείται το καθεστώς αδειοδότησης των λιανεμπορικών επιχειρήσεων το οποία καθοριζόταν από τον πληθυσμό της περιοχής, τις οικονομοτεχνικές, κυκλοφοριακές μελέτες και έρευνες κοινωνικών επιπτώσεων. Δεν θα υπάρχουν εμπόδια στην ίδρυση μικτών πρατηρίων καυσίμων (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο).

Ίμια 2011 - ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ!! ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ!!


ΙΜΙΑ-2011
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς!
Για να δείξουμε, πως υπάρχουν ακόμα εκείνοι που όπως και τη θλιβερή ημέρα του 1996, αντιστέκονται ακόμα στο ξεπούλημα της Πατρίδος. Αντιστεκόμενοι, στο «μέλλον» που επιφυλάσσουν στον Ελληνικό λαό, ενώπιον της ολοκληρωμένης υποβάθμισης του κοινωνικού μας βίου. Εκείνου του αυτοκτονικού «μέλλοντος», που μας σκιάζει απλώνοντας την αύρα του από τα σύνορα, στις γειτονιές, τις οικίες και την ψυχή του Έλληνα.

Κατάληψη Πανεπιστημίων: Όλοι στο κόλπο για να ξεφτυλίσουν τους Έλληνες.

Για μένα το μείζον είναι το γεγονός, πως - όπως αποκάλυψε και ο Χατζηνικολάου - η Ελληνική αστυνομία είχε ενημερωθεί και δεν είχε-έχει κάνει τίποτα.

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, στο link:
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=10297&category_id=86
Διαβάζουμε:

«Οι πρυτανικές αρχές υποστηρίζουν ότι ενημέρωσαν εγκαίρως την αστυνομία προκειμένου να αποτραπεί η κατάληψη και μεταθέτουν οποιαδήποτε ενέργεια στις αρμοδιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αντίθετα το υπουργείο ισχυρίζεται ότι δεν ενημερώθηκε επίσημα από το Πανεπιστήμιο και με βάση το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο για κάθε αστυνομική δράση πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα των πρυτανικών αρχών.»

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ VODAFONE ΥΠΕΡ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ


ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η VODAFONE ΜΕ ΤΟΝ SOROS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ;;;;

Κάποια Λέσχη βρομάει εδώ....
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ Η ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΤΙ
ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ......
ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΩΣ....
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΣ ΚΟΚΚΟΣ ΣΚΟΝΗΣ!!!!
Ανεξάρτητη Κρήτη, Αυτόνομη Κρήτη, Κρητική Πολιτεία, Κρητική σημαία, Ανεξαρτησία της Κρήτης 2012, όροι και λέξεις που θα ακούμε συχνά στα επόμενα 2-3 χρόνια και ένα θέμα που ίσως εξελιχθεί σε ένα από τα σοβαρότερα όλων των εποχών τόσο για την Ελλάδα και τους Κρητικούς, όσο και για εμπλεκόμενους επιχειρηματικούς και πολιτικούς παράγοντες σε διεθνές επίπεδο.

150 άτομα, λαθρομετανάστες μπήκαν στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Πριν από λίγη ώρα τουλάχιστον 150 άτομα, μετανάστες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, μπήκαν στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο της Σχολής, σε ένδειξη συμπαράστασης στα 300 άτομα που βρίσκονται από χθες στο .....
κτήριο της Νομικής.

Σκοπός τους είναι να παραμείνουν όλη τη νύχτα στη Σχολή, ενώ σε λίγο ξεκινά έκτακτη γενική συνέλευση των φοιτητών .

Ξενοδοχείο λαθρομεταναστών η Νομική – Γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους οι «αντιρατσιστές»;

http://xryshaygh.files.wordpress.com/2011/01/ceb1cebbcebbcebfceb4ceb1cf80cebfceaf.jpgΣτη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως οι εν λόγω μετανάστες ούτε πεινασμένοι είναι, ούτε ρακένδυτοι… μια χαρά καλοντυμένοι και καλοταϊσμένοι είναι, γι’ αυτό ας αφήσουν τα παραμύθια οι δήθεν «επαναστάτες» που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυεθνική μπανανία
Όλοι γνωρίζαμε πως τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι άσυλα αναρχικών, κέντρα εμπορίου σκληρών ναρκωτικών και άλλα πολλά, που καμία σχέση δεν έχουν με τον σκοπό για τον οποίο τρώγονται αφειδώς κονδύλια από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Προσφάτως η ΑΣΟΕΕ έγινε βάση των αφρικανών που έχουν στήσει υπαίθρια αγορά παρανόμων προϊόντων επί της Πατησίων και που δε δίστασαν να επιτεθούν σε διερχόμενους αστυνομικούς. Τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ: η Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έγινε ξενοδοχείο για εκατοντάδες λαθρομετανάστες που αιτούνται… «νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις».

ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ

Ο Bill Gates (Video) σε μία κυνική ομολογία παραδέχεται ότι χρησιμοποιούνται εμβόλια για τον έλεγχο του πληθυσμού.



Σε βιντεοσκοπημένη διάλεξη του ο Bill Gates εξηγεί γιατί πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης. Παραδέχεται μάλιστα ότι χρησιμοποιούνται εμβόλια για τον έλεγχο του πληθυσμού στην την προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού της  γης που θα πρέπει να φτάσει το 90% του σημερινού πληθυσμού της ειδικά σε σχέση με τις εκπομπές  CO2 (διοξειδίου του άνθρακα)
 Έχει τρομερό ενδιαφέρον να αντιληφθείτε τον τρόπο σκέψης του.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ "προσπάθεια της νέας τάξης να περιορίσει τον πληθυσμό της Γης".



ImageΔεδομένων των προσφάτων περιπτώσεων θανάτων πτηνών αλλά και ψαριών που –πολλές από αυτές εξακολουθούν να συμβαίνουν- πολλές θεωρίες έχουν αναπτυχθεί από δηλητηριάσεις μέχρι καρδιακές προσβολές λόγω πυροτεχνημάτων μέχρι ακόμη και τη μετατόπιση των μαγνητικών πόλων της Γης.
Μια ακόμη θεωρία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες και προέρχεται από την Colleen Thomas –γνωστή τηλεοπτική φυσιογνωμία στις ΗΠΑ- η οποία κινείται στο ευρύτερο πλαίσιο των θεωριών ακραίας λογικής εξηγεί πως «Ψεκαζόμαστε καθημερινά από αυτά τα μεγάλα αεροσκάφη».
Σύμφωνα με την ίδια το κύριο χημικό που περιλαμβάνεται στους ψεκασμούς είναι το φωσγένιο το οποίο έχει κλαπεί από το Ιράκ και τώρα χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις της CIA μισθώνοντας αεροσκάφη της εταιρείας Evergreen International Aviation Company.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

H Coca Cola στο πάτερ ημών


 

 
Πεθαίνει ο Διευθυντής της Kοκα-Kολα και πάει στον Παράδεισο. Mε το που
φτάνει εκεί, πιάνει τον Aγιο Πέτρο και του λέει:
- Aγιε Πέτρε μου, τι θα έλεγες να σου δώσω μία επιταγούλα για 1
εκατομμύριο δολλάρια και να βάλουμε την Kοκα-Kόλα στο Πάτερ ημών;
- Φύγε από δω αντίχριστε!  του απαντάει ο Aγιος Πέτρος και τον
στέλνει στον Xριστό.
Mιά και δυό, πάει και βρίσκει τον Xριστό, και του λέει:
-Xριστέ μου τι θα έλεγες να σου δώσω μία επιταγούλα για 5 εκατομμύριο
δολλάρια και να βάλουμε την Kοκα-Kόλα στο Πάτερ ημών;

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Tο Βιβλίο «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ» του Προέδρου του «Μακεδνού», Συγγραφέα των Ξεχασμένων Ελλήνων και Ιδρυτικού Μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Δημήτρη Αλεξάνδρου, το οποίο θέτει για πρώτη φορά με σαφή, ρητό και κατανοητό τρόπο το Ζήτημα του Ελληνισμού των Σκοπίων, με ιστορική αναψηλάφηση, παράθεση σημαντικών ντοκουμέντων, μαρτυριών και φωτογραφιών, ανοίγοντας επίσημα το μεγάλο Εθνικό Θέμα του Βορειομακεδονικού Ελληνισμού, ζητώντας από τα Σκόπια την άμεση απόδοση των ίδιων Δικαιωμάτων που απολαμβάνουν και οι Αλβανοί των Σκοπίων, και από την Ελλάδα, την άμεση χορήγηση Ελληνικού Διαβατηρίου, στους 250.000 περίπου Ξεχασμένους Έλληνες των Σκοπίων!



Η συγγραφή του Βιβλίου άρχισε πριν από έναν χρόνο και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ και θα αποτελέσει, μαζί με τη συνολική κινητοποίηση, ενημέρωση και αφύπνιση του Παγκόσμιου Ελληνισμού, των Διεθνών Οργανισμών και της Διεθνούς Κοινής Γνώμης, την αιχμή του δόρατος για την πλήρη ανάσχεση και καθολική ανατροπή του επικίνδυνου και κηδευομένου Σκοπιανικού Παιχνιδιού στα Βαλκάνια, το οποίο θα γίνει πλέον το μοιραίο αυτεπίστροφο (μπούμερανγκ) για τους αμετανόητους σφετεριστές!

Αυτός είναι ο ρόλος του λεγομένου ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Ο Διόνυσος ανακαλύπτει την Αριάδνη, Αδελφοί Le Nain 1635, Μουσείο Beaux-arts d´Orléans
Για τους Έλληνες, ο Διόνυσος δεν ήταν μόνον, ούτε καν κυρίως, ο θεός του κρασιού. Ο Πλούταρχος μας το λέει, και το επιβεβαιώνει με ένα χωρίο του Πινδάρου, και οι λατρευτικοί τίτλοι του θεού το επιβεβαιώνουν επίσης: είναι Δενδρίτης ή Ένδενδρος, η Δύναμη που ενυπάρχει στο δέντρο• είναι Άνθιος, ο φορέας της άνθησης, Κάρπιος, ο φορέας των καρπών, Φλεύς ή Φλέως, η πλησμονή της ζωής. Περιοχή του είναι, όπως λέει ο Πλούταρχος, ολόκληρη η υγρά φύσις—όχι μόνο η ρευστή φωτιά του σταφυλιού, αλλά και ο χυμός που ανεβαίνει στο νέο δέντρο, το αίμα που χτυπάει στις φλέβες του νεαρού ζώου, όλα τα μυστηριώδη και ανεξέλεγκτα ρεύματα, η πλημμυρίδα και η άμπωτη μέσα στη ζωή της φύσης.

Μάγκες οι Ιρλανδοί-προδότες εμείς!





ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !!!


  Ο επισκέπτης των αρχαιολογικών χώρων τής Ελλάδος βρίσκεται αντιμέτωπος  με το μεγαλύτερο θρησκευτικό σκάνδαλο στην παγκόσμια ιστορία!!Σε κάθε αρχαιολογικό χώρο έχουν κτιστεί παράνομα ιουδαιοχριστιανικές  εκκλησίες ώστε να θυμίζουν στους Έλληνες την βυζαντινή κατοχή!! Θα ήθελα να ρωτήσω το ΥΠΕΧΩΔΕ πως  επετράπη στην εκκλησία να κτίσει ναούς σε αρχαιολογικούς χώρους??Υπάρχει νόμος που επιτρέπει στην εκκλησία να κτίζει ναούς όπου αυτή γουστάρει?? Δεν ισχύουν οι νόμοι για την εκκλησία?Αν όχι τότε έχει δίκιο ο Εφραίμ και ο κάθε Εφραίμ να λειτουργεί σαν να είναι η Ελλάδα τσιφλίκι του!!Με το ίδιο σκεπτικό να πάνε να κτίσουν ναούς και άλλες θρησκευτικές αιρέσεις..

Απόβαση στη Λέρο προέβλεπε η Βαριοπούλα

Απόβαση στη Λέρο προέβλεπε η Βαριοπούλα
Μέχρι και επιχείρηση στη Λέρο προέβλεπε το Σχέδιο Βαριοπούλα του τουρκικού στρατού, σύµφωνα µε νέα...
 
έγγραφα που βρέθηκαν στη διοίκηση του Ναυτικού στο Γκιολτσούκ. Στην επιχείρηση θα συµµετείχαν αεροπορικές και χερσαίες δυνάµεις, όπως δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ».

Οι αποκαλύψεις έγιναν από την εφηµερίδα «Μιλιέτ» την Παρασκευή, αλλά χθες η «Γενί Σαφάκ» έδωσε περαιτέρω στοιχεία για την «τεχνητή» κρίση που ετοίµαζε ο τουρκικός στρατός στο Αιγαίο µε στόχο να δηµιουργηθεί το κατάλληλο έδαφος στην Τουρκία ώστε να επιτραπεί η εκδήλωση πραξικοπήµατος ενάντια στην κυβέρνηση Ερντογάν, µερικούς µήνες αφότου ανέλαβε την εξουσία.

Πόσοι είναι τέλος πάντων;

Ξεκινάς το πρωί να πας στη δουλειά, και σε κάθε φανάρι, μα κυριολεκτικά σε κάθε φανάρι, θα υπάρχει κάποιος αναξιοπαθών ρακένδυτος (λαθρο)μετανάστης να προσπαθεί να σου πλύνει το παρμπρίζ με ένα βρώμικο πανί και ένα μπουκάλι θολού νερού. Και μάλιστα είναι και επίμονοι. Σε μερικά δε φανάρια, είναι περισσότεροι του ενός. Αν σταματήσεις σε δέκα φανάρια, στα οκτώ από αυτά θα υπάρχουν οι εν λόγω πλύστες. Η αναλογία είναι μεγάλη.

Πας να κάνεις τη βόλτα σου στο πλακόστρωτο της παραλίας της Θεσσαλονίκης, αυτό που αποτελεί τη βιτρίνα της πόλης, και επί εκατοντάδες μέτρα θα δεις δεκάδες Αφρικανούς με τη πραμάτεια τους απλωμένη σε σεντόνια, πουλώντας ότι μπορεί να φανταστεί ο νους. Από τσάντες Λουί Βιτόν, έως ξυλόγλυπτα των Ζουλού. Το ίδιο και στην οδό (βιτρίνα) Τσιμισκή, το ίδιο και στη πλατεία (βιτρίνα) Αριστοτέλους (χώρια οι πάμπολλοι ζητιάνοι, πολλοί εκ των οποίων.......

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΡΙΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Άγρια γιούχα από δεκάδες πολίτες έφαγε πριν από λίγο ο Θ. Πάγκαλος στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Γκάτσου με την Μαρία Φαραντούρη να ερμηνεύει τα καλύτερα τραγούδια του. Προς... στιγμήν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σάστισε και απέφυγε να δώσει συνέχεια. Όταν όμως συνεχίστηκαν οι αποδοκιμασίες ήρθαν 3 άνδρες της Ασφάλειας του Μεγάρου Μουσικής για να επιβάλλουν την τάξη. Ο Πάγκαλος αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια και οι αγανακτισμένοι πολίτες συνέχιζαν να τον βρίζουν!...

Διακήρυξη των μελών της Ακαδημίας εναντίον κάθε προσπάθειας για την αντικατάσταση του ελληνικού αλφαβήτου από το λατινικό


Greeklish
Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να εκδηλώνεται μία τάση να αντικατασταθεί το ελληνικό αλφάβητο από το λατινικό. Η τάση αυτή γίνεται φανερή κυρίως σε κείμενα παραγόμενα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές - με χρήστες κρατικές υπηρεσίες ακόμη και Α.Ε.Ι. - σε κείμενα προβαλλόμενα από την τηλεόραση αλλά και από σχετικές προτροπές ξένων ραδιοφωνικών σταθμών. Είναι χαρκατηριστικό ότι η προσπάθεια αυτή, η οποία θα καταφέρη καίριο πλήγμα κατά της ελληνικής σκέψης και όλων των πτυχών του ελληνικού πολιτισμού που εκφράζονται με γραπτά κείμενα, αλλά και των γένει ανθρωπιστικών σπουδών, έφτασε μέχρι ν' απασχολήση τον Τύπο και ν' αποτελέση αντικείμενο ερωτήσεων βουλευτών προς τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Η γλώσσα μας η αρχαιότατη αλλά πάντα σύγχρονη και ζώσα, αυτή η γλώσσα που επλούτισε όχι μόνο τη λατινική, αλλά και τις κυριώτερες ευρωπαϊκές γλώσσες, που έχει και οπτικά συνδεθή άρρηκτα με το αλφάβητό της, δεν είναι δυνατό να υποστή μείωση με την κατάργησή του από εμάς τους ίδιους. Είναι αδιανόητο να δεχθούμε ως Έλληνες την μεταμφίεση της γραφής μας με την κατάργηση πολλών γραμμάτων της, που δεν πέρασαν στο λατινικό αλφάβητο, και με την αντικατάστασή τους από άλλα υποτίθεται ηχητικώς παραπλήσια γράμματά του.

Φτιάχνουν έθνος ανιστόρητων - Καταργούν το υποχρεωτικό μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία...




Την έντονη αντίδραση επιφανών ιστορικών και πανεπιστημιακών προκαλεί η πρόθεση του υπουργείου Παιδείας να καταργηθεί το μάθημα της Ιστορίας από τη Β’ και Γ’ Λυκείου και να ενταχθεί μόνο ως μάθημα επιλογής στο Λύκειο θεωρητικής κατεύθυνσης. Σε ανοικτή επιστολή τους προς το υπουργείο Παιδείας, τα μέλη της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας, που ανήκει στη Διεθνή Ένωση Ιστορικών Σπουδών, υποστηρίζουν ότι το εύρος της ελληνικής ιστορίας δεν καλύπτεται από τις τρεις ώρες διδασκαλίας που προβλέπονται για την Α’ Λυκείου και επισημαίνουν ότι η Ιστορία ταλανίζεται όχι μόνο από ανεπαρκείς μεθόδους διδασκαλίας, αλλά και από τις εξετάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, «και αυτό σε μία χώρα, όπου γεννήθηκε η ιστορική επιστήμη», όπως αναφέρουν.

Παιχνιδάκι η «ΕΛΛΑΣ» …. ?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTOm2iFytc4H75swIIHk62-_PcEvAcjU1pSU9VVXn9lRZwybUGMM-bO_N_WZbyJ1w9V5qjuyDxtHHGEutJ1xg-EyqxLkcNH2g2RTfbnCYOaFovsHmy1TcrJnMpJydt8OwzjA5RlBPmLYy6/s1600/1.jpg

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του,
ενώ ο δεύτερος σας....
χρωστάει το 50% του μισθού του. Βάσει ποιας λογικής θα...
 κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Εκκλησίας στον αφελληνισμό της Έλλάδος και ο ρόλος του αρχιεπίσκοπου Χριστοδούλου.

Δύο από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση είναι ο Άγιος Παντελεήμονας και η Πάτρα. Και στις δύο περιπτώσεις η πηγή του προβλήματος είναι η Εκκλησία, και συγκεκριμένα οι δήθεν αγαθοεργίες των ιερέων, που διασκορπούν βέβαια τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyCwfb1PucqEuAGVj2Yo42Mtkoedw7qNNEEABy-FQx_-N7bIV1mUthfq7aeDgYdzORKq4Viyqu6Cya2c74WR7yWppBHpugNa5y4ZffIJVvTP3FYTsAtRUqwAXvNpNx1ASqXfuhyphenhyphen6bSLYP8/s1600/christodoulos_photo3.jpgΗ υποβάθμιση των περιοχων αυτών ξεκίνησε λόγω της πρωτοβουλίας των ιερέων να περιθαλψουν και να σιτίζουν λαθρομετανάστες.
Ένα δείγμα του πως είχαν καταντήσει την πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα οι ενέργειες του π. Προκόπιου στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΚΥΡΙΛΛΟ ΚΑΙ Η ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ!!

Ωραία πρότυπα έχετε εσείς οι χριστιανοί, ανθρώπους που είναι ομοφυλόφιλοι, μασόνοι,υπερασπιστές των λαθρομεταναστών και υπερασπιστές της Αμερικανικής (Ιουδαϊκής) χούντας και τους αποκαλείτε και εθνάρχες!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!



Ουρανομήκεις ιαχές, δοξαστικά ακατάπαυστα, εκδηλώσεις τιμητικές σχεδόν παραληρηματικές, εκδόσεις υψιπετείς ...; για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Κι όμως ήταν αρκετή μια "ιδιωτική" συζήτηση του πατρινού αρχιμανδρίτη Κύριλλου Κωστόπουλου για να μας πει - αποκαλύφθηκε και δεν διαψεύστηκε - ότι ο μακαριστός ήταν απλώς ένας ομοφυλόφιλος, ο οποίος, μάλιστα, χειροτονούσε ομοφυλόφιλους.
Μπροστά σ' αυτή την κατά Κύριλλο εκδοχή, απλώθηκε μια βαθειά σιωπή ...; Κανείς δεν τόλμησε να αντιπαρατεθεί, κανείς δεν ψέλισε το παραμικρό, κανείς - ούτε κληρικός ούτε λαϊκός - δεν βρήκε μια λέξη συμπαθείας για ένα κεκοιμημένο αρχιεπίσκοπο, ο οποίος παραδόθηκε βορά στο απύλωτο στόμα ενός "καθαρού" αρχιμανδρίτη.
"Επίσημα χείλη", είπαν πως θα ξεκαθαρίσουν την υπόθεση. Ένα μήνα μετά δεν έχει κουνηθεί φύλλο.
Το θέμα είναι καθαρά ηθικό. Όχι βέβαια κατά την "ηθική" του Κ.Κ., αλλά κατά την ηθική του Ευαγγελίου. Την πιστεύει κανείς άραγε;

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ-ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!

Τα "οφέλη" για αυτούς που πίνουν Coca Cola ή Pepsi!

Τα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά:
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή)