ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Εδώ μιλάς εσύ!

Εδώ μιλάς εσύ! toksipnitiri@gmail.com

Περιμένουμε τα μηνύματα σας στο toksipnitiri@gmail.com Εδώ μιλάς εσύ! Τα δημοσιεύματα στο toksipnitiri δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.

ΤΟ BLOG ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ!!!

Μεγάλη ημέρα για την Ισλανδία, σύμφωνα με την πρωθυπουργό των σοσιαλδημοκρατών και ομοφυλόφιλη Johanna Sigurdardortir, που ...
... Κέρδισε τη «μεγάλη προσωπική μάχη», αφού υπερψηφίστηκε με μόνο 24 αποχές ο νόμος για τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων.


Πιάστηκε επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε 16χρονο

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη παιδόφιλος να ασελγεί εις βάρος ανηλίκου. Ο 40χρονος δημοσιογράφος και τεχνικός ραδιοφώνου στην Πάτρα κατηγορείται για σωματεμπορία, πορνογραφία ανηλίκων και διακίνηση παιδικού πορνό.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ!!

Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα που διακρίνουν το σύνολο αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα. Τα κυριότερα από τα γνωρίσματα αυτά μπορεί να είναι η φυλή, η γλώσσα, το θρήσκευμα, η κοινή ιστορία και πολιτισμός και η γεωγραφική καταγωγή. Ιστορικά όμως, βασικότερο στοιχείο για την ύπαρξη ενός έθνους είναι η ανάπτυξη της εθνικής του συνείδησης, δηλαδή ο ιδεολογικός παραγκωνισμός των υπόλοιπων στενότερων (π.χ. φατριασμός, τοπικισμός) ή και ευρύτερων (π.χ. φυλετισμός, αυτοκρατορισμός, οικουμενισμός) ομαδοποιήσεων, χάριν του εθνικισμού.ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

TΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ


Αυτοί κυρίες και κύριοι εκπροσωπούν τα συμφέροντα του λαου .....Εγώ πάλι ένα σπίτι αξιώθηκα να πάρω στα 40 μου και αυτό με δάνειο από τράπεζα και τώρα μου το παίρνουν και αυτό γιατί δεν έχω μια ...... Αυτός τι σχέση έχει με εμάς ????


ΣΗΜΕΡΑ 10.30 ΜΟΝΟ ΣΤΟ


www.ksipnistere.blogspot.com

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κυριε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ??

Τελικά έχουμε πετρέλαια ΝΑΙ ή ΟΧΙ κύριε Πρωθυπουργέ;



Νέες αποκαλύψεις για τα πετρέλαια


Και μια άγνωστη ιστορία από πρώην Νομάρχη Θεσπρωτίας για την πίσσα που ... ανάβλυσε στον Τσαμαντά και την μελέτη του ΙΓΜΕ που καταχωνιάστηκε σε κάποιο συρτάρι.

Απειλές κυβέρνησης για την έξοδο από ευρώ

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!! ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

Το πάλαι ποτέ νυχτερινό αλισβερίσι του αγοραίου έρωτα, που παίζεται στους αμαρτωλούς δρόμους γύρω από την πιο «σκοτεινή» πλατεία της χώρας, έχει πλέον «εξελιχθεί» και πολλά από τα ροζ στέκια που κάποτε ανήκαν σε επαγγελματίες πόρνες έχουν περάσει στα χέρια «νοικοκυρών»


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! REALITY ΜΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!!!!!

Reality με ... οίκο ανοχής!!!!Θραύση κάνει στην Πράγα ένα ριάλιτι σε οίκο ανοχής όπου οι πελάτες απολαμβάνουν δωρεάν τις υπηρεσίες των καλλίγραμμων καλλονών και ο υπόλοιπος κόσμος έχει τη δυνατότητα να τις απολαύσει και αυτός έναντι κάποιου μηδαμινού αντίτιμου!

Στο «Big Sister» μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να υπογράψει μία δήλωση σύμφωνα με την οποία επιτρέπει να μαγνητοσκοπηθούν και να προβληθούν μέσω Ίντερνετ οι επιδόσεις του.

Μια Ελληνική Πέτρα στη Μέση Ανατολή

Τυχαίο; Δεν… νομίζω! Η κόρη του Άκη, η offshore και οι πύραυλοι

Αντικείμενο μελέτης για μεσίτες, πεδίο έρευνας για ντετέκτιβ και χώρος ανάλυσης και υπολογισμού για μαθηματικούς, αλλά και φοροτεχνικούς είναι η τεράστια ακίνητη περιουσία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, και της οικογένειάς του, που απλώνεται σαν... χταπόδι στα τέσσερα σημεία του πολεοδομικού ορίζοντα του Λεκανοπεδίου. 

Ένα μεγάλο βήμα για την ανθρώπινη αυτοσυνειδησία!!!

Με οδηγό τα αετώματα των πρώτων Παρθενώνων

Σε κάθε επίσκεψή μου στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης, βλέπω ότι οι ακροατές μου, πέρα από τον θαυμασμό τους για την αναμφισβήτητη καλλιτεχνική και ιστορική αξία των εκθεμάτων, πάντοτε ενδιαφέρονται να κατανοήσουν πως μεταφράζονται όλα αυτά σε όρους ανθρώπινης σκέψης και αυτοσυνειδησίας.


Τα Ελληνικά προϊόντα στην e-λαϊκή αγορά ebloko.gr

http://www.taxydromiki.gr/GlobalImages/ebloko-banner.pngΤο kala-nea.gr προτείνει  το ebloko.gr μια προσπάθεια προβολής όσο το δυνατόν περισσότερων προϊόντων που παράγονται από ελληνικά χέρια, από Έλληνες παραγωγούς και κατασκευαστές.

Δεν είναι ειρηνιστές ούτε προοδευτικοί είναι προδότες!!!

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ!!!

ΕΔΩ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΚΥΦΤΟΙ  ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ

ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

UFO πάνω από το Βατικανό;

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ... Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/ked-b.jpgΗ Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι θύμα μιας πρωτοφανούς "δολοφονικής" επίθεσης. Αυτό, που γίνεται σήμερα εις βάρος της, μόνον με όρους θρίλερ μπορεί να περιγραφεί. Στην κυριολεξία "γρατζουνάει" το "φέρετρο" μέσα στο οποίο την έχουν βάλει "ζωντανή" οι κερδοσκόποι.

Αλλάζουν όλα στο Δημόσιο

Ελληνικό Δημόσιο - Έπεσε ο σερβερΝέο μισθολόγιο με πρόσθετες αμοιβές σύμφωνα με την παραγωγικότητα, μετατάξεις κυρίως στην περιφέρεια και μείωση προσωπικού περιλαμβάνει το κυβερνητικό σχέδιο 

Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!! Η ROSIE ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

H Rosie Jones και οι φιλες της βαζουν φωτιες στα γηπεδα!!! ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ...Η ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!! Η ROSIE ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!

Με καλό καιρό ο αγώνας της Εθνικής μας στο Πόρτ Ελίζαμπεθ

 
 Δείτε τον αγώνα της εθνικής εδώ http://www.eurovisionsports.tv/ χωρίς διακοπές.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΝΕΑΡΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ........ΑΓΕΛΑΔΑ!!!

Ένας 18χρονος στην Ινδονησία, ερωτεύτηκε μια αγελάδα και είπε να..ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Ο νεαρός πιάστηκε πάνω στην..ερωτική πράξη από έναν γείτονα του, ο οποίος και τον ανέφερε στις τοπικές αρχές.

Ο 18χρονος Gusti Ngurah Alit είπε πως εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπε μια αγελάδα, αλλά μια πολύ όμορφη γυναίκα:

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Η Αθήνα μέσα από τα μάτια ενός ξένου επισκέπτη


Πρόσφατα ένας ξένος φίλος μου επισκέφθηκε την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και για τουρισμό. Εντυπωσιάστηκε από τα Μετέωρα, χαλάρωσε στο Πήλειο και ενθουσιάστηκε από την ανάβαση στον Όλυμπο.

Έλληνες και Κρίση

Εχθρός

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmxzF8tKAdc3VvDTEQNKLW-B3Im229MMlTw8Ah4baRWp1oQ0zUqDwrWVCIihGQgFNgmLcwnoJftREA44JKmjpsqVxJW-WQjUSVMtP-XbpvkTRo5cp2sWFJ4w9TupTizwDjVnJCp4rpn7tE/s400/b10602.jpgΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ

Μπορούμε να καταστρέψουμε το σύστημα;
Μπορούμε! Χωρίς απεργίες. Χωρίς βία. Χωρίς τίποτα. Το οικονομικό σύστημα στηρίζεται στην πλεονεξία. Αχόρταγο. Αλύπητο. Εξοντωτικό. Τι μπορεί να αγοράσει κάποιος με δέκα δισεκατομμύρια που δεν μπορεί τα ίδια και περισσότερα να εξασφαλίσει με ένα δισεκατομμύριο;

Στην Ελλάδα του 2010 επιστρέφουν αρρώστιες όπως η λέπρα;


Σπιναλόγκα
Σύμφωνα με την καθηγήτρια Νίκη Τόσκα, 14 ασθενείς έχουν εντοπιστεί σε χωριό του νομού Λασιθίου, τρεις στο Ηράκλειο και τέσσερις στα Χανιά.
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η αποκάλυψη της καθηγήτριας Δερματολογίας του πανεπιστημίου του νησιού,

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Εδώ μιλάς εσύ!

Εδώ μιλάς εσύ! toksipnitiri@gmail.com

Περιμένουμε τα μηνύματα σας στο toksipnitiri@gmail.com Εδώ μιλάς εσύ! Τα δημοσιεύματα στο toksipnitiri δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.

Εθνική Αποκατάσταση

http://www.drasis-kes.org/xronologio2_files/image028.jpgΕθνική Αποκατάσταση τώρα !!! Είμαστε διεφθαρμένοι, είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτό που έγινε. Εμείς τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια. Ήρθε η ώρα να τους εξοστρακίσουμε. Πρέπει να διώξουμε όλους αυτούς που ξέρουν ποιοι κλέψαμε και δε πληρώνουν,

Μήνυμα ενός αγανακτισμένου Έλληνα!!!

Εφ όσον το κράτος θέλει να κλείσει τις επιχειρήσεις των φοροφυγάδων γιατί το ίδιο δεν κάνει με τις Εκκλησίες και τις επιχειρήσεις των Παπάδων!!!

 

Μήνυμα ενός αγανακτισμένου Έλληνα

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!

Γοητευτική σαραντάρα "ψαρεύει" νεαρούς στο διαδίκτυο



Συνεχίζει να ρίχνει τα πλοκάμια της σαραντάρα Αθηναία μέσω του ίντερνετ στην προσπάθειά της να βρει νεαρά αγόρια για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της. Εδώ και αρκετό καιρό
"ψαρεύει" νεαρούς στο ίντερνετ και προσπαθεί να κλείνει μαζί τους ραντεβού σε απόμερα σημεία της πρωτεύουσας για να

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1fu7FOvYhICThklbC1oICHz2yK0XebAYpnT-HlAZLw5aDCEtzLGiqtolwAsYI0dX4hBHEXqgRuWeLgWjet3nKVJEwEXSFIReyaRL3XH6QTm2FSkQoNvZTDN2O7kcqNmhwarqeQVGJI0gl/s400/psychoREX0105_468x461.jpgΟι "καμπάνες" του οικονομικού πολέμου ήδη ήχησαν και εισακούστησαν και απο τον τελευταίο Έλληνα πολίτη. Δυστυχώς επτωχεύσαμεν αλλά φοβούνται να μας το πουν.

Μπύρα υπόσχεται να μεγαλώσει το στήθος σας μέχρι και δύο νούμερα!!

http://www.all4beer.com/a4b/components/com_fireboard/uploaded/images/hot_girls_beer_4.jpgΤο όνομά της Bοhza!! Παράγεται στη Βουλγαρία και είναι η μπίρα που υπόσχεται στις γυναίκες μεγαλύτερο στήθος! Δημιουργήθηκε  σαν ένα προϊόν για την καταπολέμηση προβλημάτων θηλασμού που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες μετά την γέννα!! Στην πράξη όμως, ανακαλύφθηκε ότι το γυναικείο στήθος μεγαλώνει κατά δύο ολόκληρα νούμερα.

Ο μασόνος σύμβουλος της κυβέρνησης



Ο Γιωργάκης Παπανδρέου έχει προσλάβει ώς προσωπικό του σύμβουλο στην Ελλάδα τόν εβραιομασόνο LEIF PAGROTSKY μέλος τού τάγματος των σιονιστών Independent Order of B’nai B’rith.Τόν έφερε ειδικά γι αυτό τόν σκοπό απο τήν Σουηδία μαζί με την εβραιοπαρέατου , λές καί η Ελλάδα δέν μπορούσε να τού προσφέρει καλούς συμβούλους.
Τόν πληρώνει με τά χρήματα τού Ελληνικού λαού ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΑΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ.
Στο βιντεο αυτο ο ιδιος ο LEIF PAGROTSKY παραδεχεται οτι είναι στενός φίλος τού Γιωργάκη Παπανδρεου γιά πολλά χρόνια και ότι οι οικογενειές των έχουν στενές σχέσεις.Ακόμα ότι ο Παπανδρέου τόν κάλεσε στήν Ελλάδα γιά συμβουλο του.Ο LEIF PAGROTSKY μαζι μέ τόν Γ.Παπανδρεου ειναι απο τα βασικά μελη τού μασονικού τάγματος τών σιωνιστων καμπαλιστών Independent Order of B’nai B’rith.Ισλαμικη εφημεριδα τους ξεσκέπασε, υπάρχει φωτογραφία του LEIF PAGROTSKY

ΚΩΣΤΑΣ

ΦΡΙΚΗ!!! ΕΝΑ ΕΠΤΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!

Κρέμασαν 7χρονο αγόρι με την κατηγορία της κατασκοπίας...Κρέμασαν 7χρονο αγόρι με την κατηγορία της κατασκοπίας...









ΕΝΑ ΕΠΤΑΧΡΟΝΟ αγόρι εκτέλεσαν οι Ταλιμπάν στο Νότιο Αφγανιστάν  την κατηγορία ότι ήταν κατάσκοπος της κυβέρνησης.

Σε ποιούς Χρωστάμε ;

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να απευθύνουμε συνεχώς προς τους δημοσιογράφους και τα μεγάλα κανάλια και να απαιτούμε να θέσουν το ερώτημα στους πολιτικούς και να υπάρξουν απαντήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία.

Σουλβατζή για τάφο Μ. Αλεξάνδρου και Πάγκαλος

Η κυρία Σουλβατζή αποκαλύπτει τις πολιτικές παραμέτρους που εμπόδισαν τις ανασκαφές για την εύρεση του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Γνήσιος ο Αλέξανδρος, ίσως και του Λυσίππου

Γνήσιος ο Αλέξανδρος, ίσως και του ΛυσίππουΑυθεντικό και εξαιρετικής σπανιότητας είναι το άγαλμα τύπου «Αλεξάνδρου» που κατασχέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα σε χέρια αρχαιοκάπηλων, σύμφωνα με τη διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης Πολυξένη Αδάμ-Βελένη. Ορίστηκε από το ΚΑΣ επικεφαλής της εκτιμητικής επιτροπής του κατασχεθέντος αρχαίου. Μαζί με τις συναδέλφους της Δέσποινα Ιγνατιάδου και Ρόζα Προσκυνητοπούλου θα αποφανθούν περί της αγοραστικής αξίας του αγάλματος. 

ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!

Γράφει ο Νίκος Μελέτης

57 υπουργοί Εξωτερικών του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης απαιτούν αναγνώριση Τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας
Με συντονισμένες κινήσεις και εκμεταλλευόμενη τη «χαλαρή» στάση της Αθήνας, η Τουρκία επιδιώκει να προσδώσει διεθνή διάσταση στις διεκδικήσεις της στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, ενώ...

Η ΦΙΛΙΑ!!!


Η παιδεια των Ελληνων ειναι σημαντικη γιατι καταφερνει να κανει εναν ανθρωπο πιο..Ανθρωπο!Ο τομεας της φιλιας ειναι ακρως σημαντικος για ολους μας και ειναι ενα θεμα που φυσικα οι Ελληνες το ειχαν αναλυσει απισταμενα και διεξοδικα.Θα ακολουθησουν φυσικα και αλλα θεματα παρεμφερη,οπως αυτο του Ερωτα και του Γαμου,θεσμους και καταστασεις αρρηκτα συνδεδεμενες με την ανθρωπινη υπαρξη και της ενταξη της στο κοινωνικου συνολο.

Χατζάρας: Οι Εβραίοι της Ελλάδος δεν πληρώνουν Φόρο!


τασος

19,6 εκατομμύρια για γόμες και μολύβια!

Δημοσιογράφος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Δημοσιογράφος, ο οποίος εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό και δύο τοπικές εφημερίδες, συνελήφθη στην Πάτρα, κατηγορούμενος για σωματεμπορία και κατοχή - διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω Internet.

ΣΟΚ!!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!

Σκάνδαλο: Δείτε πόσα ξοδεύουν υπουργοί και πρωθυπουργοί για τις μετακινήσεις τους με liar jet





Την ίδια ώρα που τα δημόσια ταμεία είναι κενά και ο κόσμος αναγκάζεται να πληρώνει από το υστέρημά του

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ?? ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΚΑ Μ.Μ.Ε

"Αποφασίστηκε το όνομα των Σκοπίων", σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ.

Η Δύση είναι αποφασισμένη να επιβάλει την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», υποστηρίζει ανταπόκριση από τα Σκόπια στην εφημερίδα της Σερβίας NOVOSTI.


 

Πρόσκληση του Πατριωτικού Μετώπου, για την ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 13 Ιουνίου

Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή:
6979112273

Αθήνα 10 Ιουνίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ BLOGGERS


Αγαπητοί φίλοι bloggers,
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το Πατριωτικό Μέτωπο - Κίνημα Πολιτών, με στόχο την συστράτευση απέναντι στην λαίλαπα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που έχει δρομολογήσει την διάλυση του κοινωνικού μας ιστού και τη μείωση της εθνικής μας αξιοπρέπειας – εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να ενημερώσει για τις προτάσεις και τις δράσεις του, τους Έλληνες Πολίτες.

Όχι στη χορήγηση κρατικής περιουσίας για την κατασκευή ΤΖΑΜΙΟΥ

Τα αποτελέσματα της Ελβετικής λαϊκής ετυμηγορίας αναφορικά με την κατασκευή μιναρέδων σκιαγραφούν ανάγλυφα το χάσμα ανάμεσα στο λαό & τις ηγεσίες & δημιουργούν ενδεχομένως την απαρχή ενός ανανεωτικού κινήματος όχι μόνο στην Ελβετία, αλλά εξίσου στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxkoH69KNaVWrfq7hHZEZ0ieyrVBD6Tup8TQCsNNyLAOnkvGNUgao62o6DczvCk1WfpoXof3SuisKb47z0wI8hcoOp5yMlm-6veqOtl2O88U3y03zWO0uXlCxM0E44rUbvBawGiDgJTELL/s1600/2468827.jpgΕξ άλλου η ιδιότητα του/της Βουλευτού επ’ ουδενί μπορεί να εκληφθεί ως βιοποριστικό επάγγελμα, παρά μόνον ως λειτούργημα. Και ως λειτούργημα πρέπει να αμείβεται με τα ελάχιστα και όχι να συνοδεύεται από παχυλές αμοιβές προς συσσώρευση πλούτου.

Εαν αισθάνεσαι Ελεύθερος Πολίτης, σε καλούμε να υπογράψεις την Ανοικτή Επιστολή...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDPjrCMhxU2kvsWyrpiBoi0cgMCjeHjkSmLBc9ttH9xSqgqbOEGxM42XZYUgEak9TWxjdCyiXrEEBpfXlfXWhhEiE9TIBwgTXGXeDk8SGfAumoxgvMwjlyLC4aw1xCIogl2LltTUH1FseZ/s1600/athens-greece.jpg Εάν αισθάνεσαι Ελεύθερος Πολίτης,

Σε καλούμε να υποστηρίξεις την "ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ" που ακολουθεί:
Επιθυμούμε την δική σου υπογραφή και προώθηση του παρόντος μηνύματος για μια αποτελεσματική συγκέντρωση υπογραφών.

Μια χαμένη επένδυση για το Κατάκολο αξίας εκατομμυριών ευρώ με ευθύνη της κυβέρνησης;

Η εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής αποκάλυψε στοιχεία που διαθέτει για μια χαμένη επένδυση στο Κατάκολο αξίας εκατομμυρίων ευρώ....

Για άλλη μια φορά μάλλον χάσαμε το τρένο σε τούτο τον τόπο!!!

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


ΕΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΑΡΑ" Hellas-Orthodoxy ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!

H αλήθεια πονάει! Ένα απο τα λογοκριμένα σχόλια προς τον δοκισήσοφο ..."ελληναρά" Hellas-Orthodoxy στημένο οπαδό του ΜπενΧιραμ(Σαμαρά)

Το αρχικό σχόλιο:
Ανώνυμος είπε...


Ο Σαμαράς ή Μπενάκη Χωρεμη ή Ζαννα παρεβρέθηκε σε τουλάχιστον μια συνέλευση της λεσχης Bilderberg όταν ήταν υπουργός εξωτερικών το 1992.


GR - Andonis Samaras Former Minister of Foreign Affairs

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!!! ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

ΗΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!Από Hellenic Revenge

Για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας των παράνομων μεταναστών η πρόταση της Διυπουργικής Επιτροπής είναι η δημιουργία Σώματος «ήπιας καταστολής», όπως περιγράφεται, στο ευρύτερο ιστορικό κέντρο σε συνεργασία με αλλοδαπούς ειδικά εκπαιδευμένους.
Οπως εξηγεί στα «ΝΕΑ» παράγων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «στόχος

Eκτιμήσεις-πάσα για το Μουντιάλ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5ChCTEgsNOCBnEYk4VglGDKLl7hfM1_EK0FnsIubds8L0UkFS6lnDonTMLm70PXbTXSgfT4Wt-9vTPGGKwXu38011IRlQyKTqZw9E741r6R3_zBRXVbJj8T5HZ7XQGgqgXbL7R6OKAo0R/s1600-r/bet.jpgΦίλες και Φίλοι καλησπέρα.
Απο αύριο ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, η μεγαλύτερη γιορτή στον πλανήτη.Όλοι εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι ευχόμαστε να απολαύσουμε γκολ και θέαμα.Έχω επιλέξει κάποια Ante Post για τους ομίλους και κάποια σημεία που πιστεύω θα μας πληρώσουν.Κατ' αρχή σ' αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση......


H συνέχεια εδώ


Εδώ μιλάς εσύ!

Εδώ μιλάς εσύ! toksipnitiri@gmail.com

Περιμένουμε τα μηνύματα σας στο toksipnitiri@gmail.com Εδώ μιλάς εσύ! Τα δημοσιεύματα στο toksipnitiri δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.


Nasa: ένα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες ???

 Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ενας «άγγελος» ηλικίας μόλις… 200.000 χρόνων αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι «εγκέφαλοι» της NASA;

Μουντιαλ 2010 προγραμμα αγωνων

http://media2.feed.gr/filesystem/images/20071126/engine/newego_LARGE_t_881_470529_type11104.jpg

Δεν σεβάστηκαν το μέγεθος

Μήνυση σε ελβετική αεροπορική εταιρεία υπέβαλε η Iren Ferrari, το μοντέλο με τα μεγαλύτερα πλαστικά στήθη στη Ρωσία. Υποστηρίζει ότι δεν χωρούσε στη θέση της και τραυματίστηκε, λόγω αναταράξεων κατά τη διάρκεια της πτήσης

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!


ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Ή ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣ


Ο θεός των Ιουδαίων (Γιαχβέ) και ο θεός των Χριστιανών ταυτίζονται πλήρως και όχι «δυνάμει». Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το βασικότερο μέρος της Βίβλου (δηλαδή του ιερού βιβλίου των χριστιανών) είναι η Παλαιά Διαθήκη των Ιουδαίων η οποία αναφέρεται σ' αυτόν τον Θεό κατά μοναδικό τρόπο και περιγράφει την κοινή κοσμογονία των Ιουδαίων και των Χριστιανών.

Πόσο φτωχοί είμαστε;

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ...απο τον ιστορικό Ουέμπστερ Τάρπλεϊ


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ 2 ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ!!


Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάληψη 2 πλοίων στην Κόρινθο !!Επιτέλους ο τουρισμός της πατρίδας πρέπει να μείνει μακριά από τα πολιτικά παιχνίδια των κομμάτων!!

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, μετά την κατάληψη και δεύτερου πλοίου της εταιρίας







Adriatic Lines, στο λιμάνι της Κορίνθου, από συνδικαλιστές της ΠΝΟ.

ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ  ΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 400 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ .ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ,ΠΧ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΟ