ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ορθόδοξος Μητροπολίτης από ΗΠΑ έγινε Τούρκος υπήκοος

Ορθόδοξος Μητροπολίτης από ΗΠΑ έγινε Τούρκος υπήκοοςΟ Μητροπολίτης Δαρδανελίων Νικήτας (Λούλιας), που γεννήθηκε στην Πενσυλβάνια, μεγάλωσε στο Τάρπον Σπρινγκς Φλόριδας και διατέλεσε 10 χρόνια μητροπολίτης ΧονγκΚογκ είναι ο μόνος μέχρι στιγμής ιεράρχης εξ Αμερικής που έλαβε την τουρκική υπηκοότητα.

Ο κ. Κρις Σπύρου για την τουρκοποίηση του Μητροπολίτη Δαρδανελίων κ. Νικήτα
Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενορίας της Αγίας Σοφίας κ. Κρις Σπύρου, πληροφορηθείς την τουρκοποίηση του Μητροπολίτη Δαρδανελίων κ. Νικήτα, δήλωσε στο «Καλάμι», 3 Ιουνίου '10:



«Θέλω να πληροφορήσω τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Νικήτα ότι ο Αθηναγόρας ονομάζονταν Αριστοκλής Σπύρου. Ως Απόδημος και ως Σπύρου, από την ίδια την οικογενειακή ροή με τον αείμνηστο πατριάρχη, αισθάνομαι ντροπή και αγανάκτηση για τον Αθηναγόρα που τον υποχρέωσαν να γίνει Τούρκος υπήκοος για να αναλάβει το Πατριαρχείο πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να αλλάξει την Οθωμανική κατοχή της Ορθοδοξίας.
Δυστυχώς πέθανε και ο Αριστοκλής Σπύρου «Αθηναγόρας», βλέποντας την τελική εξόντωση της ορθοδοξίας και του ελληνισμού, από την Πόλη και την Ανατολή.
Τώρα, θυσιάζουμε την ελληνικότητά μας έξω από την Πόλη στο βωμό της τουρκοποίησης της έδρας της ορθοδοξίας. Αίσχος σας. Και, όπως λένε στο «χωριό» σας, shame on you! Να σας χαίρονται οι αφέντες σας».

Να σας «χαιρόμαστε» σεβασμιότατε!... Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Νικήτα (Λούλια).

Να σας χαιρόμαστε σεβασμιότατε Μητροπολίτη Δαρδανελίων κ. Νικήτα, που γίνατε Τούρκος υπήκοος και, κυρίως, να σας χαίρονται οι γονείς των μαθητών και φοιτητών του «Αθηναγορείου» Ορθόδοξου Θεολογικού Ινστιτούτου (Μπέρκλεϊ , Καλιφόρνια) το οποίο διευθύνετε. Σίγουρα έχουν εξασφαλίσει για τα βλαστάρια τους «ντοκτορά» στο μάθημα της Οθωμανικής Προπαγάνδας.
Κάνατε «σεφτέ» (έτσι δεν λέτε στην Τουρκία;) κ. Νικήτα, πρώτος και, ελπίζουμε, μόνος μεταξύ των Ιεραρχών μας στην Αμερική, στην επαίσχυντη για Έλληνα (και δη εν αποδημία ευρισκόμενο) Ιεράρχη απόκτηση της τουρκικής υπηκοότητας. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αθανασίου Διάκου και του Παπαφλέσσα, αν τους έχετε, βέβαια, ακουστά.
Εντύπωση προξενεί, ωστόσο, η «αφοπλιστική» σας δήλωση πως «αν είναι για να ενισχύσουμε το Πατριαρχείο θα κάνω τα πάντα». Και την ψυχή στον διάβολο, αν χρειαστεί, Δέσποτα; Κύριε Ελέησον!
Και η συνείδησή σας; Έστω και το «μικρό» κομμάτι της που αφορά την ομολογία σας: «από μία άποψη ναι»; Σας σώζει την ψυχή, νομίζετε, η παιδιάστικη «καταφυγή» στην υπηκοότητα του Πατριάρχη; Αυτός, τουλάχιστον, δεν είπε ποτέ ότι είναι ή ότι νιώθει Έλληνας! Τούρκος δηλώνει και, μάλιστα, «υπερήφανος» για την πατρίδα του την Τουρκία, και, καθ' α τον αφορά προσωπικώς, καλά κάνει.
Εσάς, όμως, κατ΄ οικονομίαν πλέον σεβασμιότατε, δεν ενοχλεί την θρησκευτική σας συνείδηση (και τη συνείδηση όσων ιεραρχών υποκύψουν τελικά στην ανίερη όσο και ανιστόρητη πατριαρχική μεθόδευση) ότι έτσι γίνεσθε άμεσα συνεργός στην ολοκλήρωση του «ολοκαυτώματος της Ορθοδοξίας» που ξεκίνησαν οι Οθωμανοί Τούρκοι το 1832 και με πλήρες σχέδιο το συνεχίζουνε αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα; Μέχρι και την ολοκληρωτική υποταγή και εξαφάνιση της Ορθοδοξίας στο μέλλον κάτω από την μπότα των Οθωμανών, με την τουρκοποίηση των Ορθοδόξων Ιεραρχών.
Βγάλατε τα ελληνικά από τις Εκκλησιές μας. Βγάλατε τα ελληνικά από τα σχολειά μας. Τώρα υποχρεώνετε τα παιδιά μας να έχουν πνευματικούς «ηγήτορες» εθελοντές ραγιάδες!
Μην προχωρήσετε στο ανοσιούργημα, σεβασμιότατε. Αφήστε τον Πατριάρχη να έχει όποια υπηκοότητα του επιβάλλουν, αφού εκείνος δεν έχει, δυστυχώς, το ψυχικό και θρησκευτικό σθένος να αγωνισθεί για τα αυτονόητα. Το κάτω της γραφής, φθάνει ένας τσέτης. Γιατί να αποκτήσουμε στρατιές τσέτηδων;

(Αθηναίος, 4 Ιουνίου '10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου