ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Δημοσιογράφος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Δημοσιογράφος, ο οποίος εργάζεται σε ραδιοφωνικό σταθμό και δύο τοπικές εφημερίδες, συνελήφθη στην Πάτρα, κατηγορούμενος για σωματεμπορία και κατοχή - διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω Internet.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για τον 40χρονο Χρήστο Παρούση, ο οποίος είχε αναρτήσει στο Facebook γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων, αναφέροντας ότι, εκτός από τα παιδιά, προσφέρονται υπηρεσίες και μασάζ... Μάλιστα, ο 40χρονος είχε αναρτήσει το κινητό του τηλέφωνο στο εν λόγω προφίλ, παροτρύνοντας ανηλίκους και ενηλίκους να συνευρεθούν με τα παιδιά.




«Μου αρέσουν τα ταξίδια. Παρέες, φιλίες… Φιλοξενώ και φιλοξενούμε. Χόμπι μου το σινεμά. Βόλτες. Ποτάκι. Καφεδάκι. Βόλτα με μηχανές. Κάνω καλό μασαζάκι… Ελάτε να γνωριστούμε. Πάντα φιλικός και στη διάθεσή σας…». Aυτό αναγράφει, μεταξύ άλλων στο προφίλ του στο Facebook.


Όσο για τα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητά του; «Φιλικός, φιλόξενος, άνετος. Για κουλ καταστάσεις. Έλα στην Πάτρα να με γνωρίσεις καλύτερα... Μου αρέσουν παρέες. Φιλίες. Χαβαλές. Διασκέδαση... ταξίδια. Καλό σεξ... Τα υπόλοιπα από κοντά...».


Και σε άλλο σημείο, αναγράφει το κινητό του τηλέφωνο για όσους θέλουν φιλοξενία και... μασάζ, από τον ίδιο και έναν ακόμη φίλο του.


Ο 
κατηγορούμενος για σωματεμπορία και διακίνηση υλικού παιδικής 
πορνογραφίας
Ο κατηγορούμενος για σωματεμπορία και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας
Χθες, παρουσία εισαγγελέα, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκαναν έρευνα στο σπίτι του κατηγορουμένου, αλλά και σε διαμέρισμα ενός 16χρονου μαθητή Λυκείου, ο οποίος κατάγεται από χωριό της Πάτρας, αλλά έμενε σε κατοικία που του νοίκιαζαν οι γονείς του στην Πάτρα, προκειμένου να παρακολουθεί τα μαθήματα στο σχολείο. Στο σπίτι του ανηλίκου, όπου «φιλοξενείται» και ο 40χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα laptop, δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, έξι ψηφιακοί δίσκοι DVD, ένα σπαθί και ένα ξιφίδιο.
Ανάμεσα στο υλικό που εντόπισαν οι αστυνομικοί ήταν και γυμνές φωτογραφίες του 16χρονου. Τα στοιχεία θα αποσταλούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ψηφιακή εξέταση.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου