ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ............ΤΕΛΕΙΩΣΕ......ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!



http://rokakias.blogspot.com/2010/07/23.html

Αδέσμευτος Λόγος : Γ. Δρίτσας - Αυτός που τα έβαλε με τα θηρία

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Γ. ΔΡΙΤΣΑ

Το παρακάτω άρθρο προέρχεται από τον ιστότοπο του STOPCARTEL όπου πολύ παραστατικά αναφέρεται η ιστορία του Γ. Δρίτσα και τον αγώνα του κατά τον αθέμιτο ανταγωνισμό της NESTLE.  Τα σχόλια και τα ερωτήματα που υποβάλλουμε θα τα βρείτε στο τέλος του παρόντος.

«Τον γιούχαραν»και ούτε μπάνιο δεν πρόλαβε να κάνει.......

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι στην παραλία του Μαρμαρίου…

Τον γιούχαραν λουόμενοι…..

Τον προστάτεψε η ασφάλεια του…..

Όπου φύγει φύγει ο Νικήτας…

Έντρομος γύρισε στην βίλα του διευθυντή του Καρατζά!

Υπουργός είχε προσλάβει πόρνη ....για σεξουαλικές υπηρεσίες!!!!!!!!


Χαμός στη Σουηδία με τον υπουργό Εργασίας της Χώρας που
παραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη ότι είχε "προσλάβει" μια πόρνη για να του παρέχει
σεξουαλικές υπηρεσίες
Προκειται για μια 30χρονη σύμφωνα με την εφημερίδα http://www.aftonbladet.se/
H οποία
(φώτο αριστερά)δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα
"Ήμουν ένα κορίτσι αμοιβών" λέει
η Άννα, 30 ετών, Ηρθε σε επαφή με τον Sven Otto LITTORIN online, όπου ήθελε να

Ο βιασμός του νηπιοβαπτισμού!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΣ?

Το 530 μ.Χ. ο Ιουστινιανός έδωσε την χαριστική βολή στον πολιτισμό και στους «αλιτηρίους Έλληνας», όπως τους αποκαλεί ο Κώδικάς του. Η καινοτομία του ήταν η καθιέρωση του θεσμού του «ανάδοχου», που αργότερα μετονομάστηκε σε «νονός». Ο νονός ήταν κυριολεκτικά ένας χριστιανός πράκτορας, που τον όριζε αποκλειστικά και μόνον η Εκκλησία και αφιέρωνε την ζωή του στην παρακολούθηση του βίου του νεοβαπτισθέντος νηπίου. Αν οι γονείς και το νήπιο δεν τελούσαν τα χριστιανικά τους καθήκοντα, το κατέδιδε στην Εκκλησία και τότε το παιδί και οι γονείς θανατώνονταν χωρίς δίκη και δημευόταν η περιουσία τους.

Η τροφή μου το φάρμακό μου, Ιπποκράτης

Η διατροφή είναι η βάση της καλής ζωής



Σε άρθρο του γιατρού Δημήτρη Τσουκαλά (Γεν. Δ/ντης Detox Center) στην ιστοσελίδα του Detox Center διαβάσαμε για τους διατροφικούς τύπους. Έχουμε όλοι παρατηρήσει πως οι ίδιες δίαιτες κάποιους ωφελούν και κάποιους όχι. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΩΘΗΚΕ Η ΘΑΣΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΒΡΙΑ!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!! ΝΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΩΡΓΟ!!

.http://liberopoulos.gr/mynew/data/upimages/Noe700.jpg 
Η Θάσος σώζεται από την ανομβρία ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ



Το 1957 κάτοικοι της Θάσου ήλθαν στην Μονή και παρακαλούσαν να μεταφερθεί η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου στο νησί, διότι είχε χρόνια να βρέξει και η ξηρασία απειλούσε να το ερημώσει. Οι πατέρες αποδέχθηκαν το αίτημα και σε λίγες μέρες αποφάσισαν να ξεκινήσουν για την Θάσο.
Κατά την τάξη της Μονής, όταν η Τιμία Ζώνη αναχωρεί εκτός αυτής, ψάλλεται η ιερά Παράκληση. Από τον ναό με λάβαρα, θυμιάματα, κωδωνοκρουσίες και μεγαλοπρεπή πομπή συνοδεύουν οι πατέρες την Τιμία Ζώνη μέχρι τον αρσανά της Μονής. ΚαθΆ οδόν προς την θάλασσα ψάλλεται ο Παρακλητικός κανόνας.


Μίνι τηλεσκόπιο στο μάτι επαναφέρει την όραση

Ελπίδα έρχεται να δώσει νέα πρωτοποριακή συσκευή στα άτομα που έχουν χάσει την όρασή τους εξαιτίας του εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας. Πρόκειται για την πιο σοβαρή πάθηση που πλήττει την όρασή μας και συνηθέστεροι ασθενείς είναι οι ηλικιωμένοι. Η επαναστατική συσκευή, που λειτουργεί όπως ένα μικροσκοπικό τηλεσκόπιο, πήρε ήδη έγκριση κυκλοφορίας στις ΗΠΑ και αναμένεται να αποκαταστήσει τη βλάβη σε αρκετά άτομα που έχουν χάσει ακόμα και ολοκληρωτικά την όρασή τους.

ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ Κ.Κ.Ε ΣΤΕΛΝΕΙ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ..ΚΟΥΒΑ! ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ?

Στον ...παράδεισο της Κούβας στέλνει η Παπαρήγα διακοπές τους υπερτυχερούς που έκαναν αίτηση στο ΚΚΕ                                                   πηγη  troktiko Σχόλιο Απολλώνιου:Σιγά μην τους έστελνε σε κάποιο νησί της Ελλάδας να βοηθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό!!Εδώ έχει αποκλείσει το λιμάνι του Πειραιά να μην έρχονται οι ξένοι!!Αυτό είναι το ανθελληνικό Κ.Κ.Ε!!

Προγνωστικά για το Σαββατοκύριακο ( 10-11 Ιουλίου)

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.

Σήμερα διεξάγεται ο μικρός τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα καθηλωθούν στις τηλεοράσεις για να απολαύσουν θέαμα.Προσδοκούμε σε ένα δυνατό και θεαματικό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.Για σήμερα έχω ξεχωρίσει κάποια καλά σημεία που πιστεύω έχουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.Πάμε να τα δούμε παρακάτω.

Πώς θα σας φαινόταν αν χωρούσαν οι αποσκευές σας, σε ένα...παλτό;

Το πακετάρισμα αποσκευών, η ταλαιπωρία, το άγχος αν τελικά θα τα παραλάβετε στο αεροδρόμιο είναι μια δυσάρεστη διαδικασία για όλους. Τώρα όμως, υπάρχει ένα παλτό, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πάνω σας όλα τα απαραίτητα προκειμένου να ταξιδέψετε ή να διακινηθείτε.
 Το παλτό αυτό διαθέτει τσέπες για όλα τα γκάτζετ σας, ενώ διαθέτει και Wi-Fi. Άλλες διαφανή θήκες σας επιτρέπουν να χειρίζεστε τις touch συσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να τις βγάλετε από την τσέπη σας.

Νεκροταφεία online!!

  Η μακάβρια μόδα των online νεκροταφείων ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Η ιδέα βασίστηκε στο συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα της έλλειψης τάφων που παρατηρείται σε πολλές περιοχές του κόσμου, αλλά και στην αδυναμία πολλών ανθρώπων να επισκεφτούν τα νεκροταφεία όπου αναπαύονται οι δικοί τους άνθρωποι!

 Ετσι κάποιοι σκέφτηκαν τη λύση του "εν τόπω χλοερώ και διαδικτυακώ" και δημιούργησαν τα on-line νεκροταφεία.

Συγκλονιστική συνομιλία Ελληνα πολίτη με Μυλωνάκη

Νέα πρόκληση του Προξενείου και των πρακτόρων του στον Εχίνο

Απτόητοι ο πρόξενος της Τουρκίας Σαρνίτς, ο ψευτομουφτής Μέτε και τα υπόλοιπα όργανα της Άγκυρας, συνεχίζουν – δίχως καμμία αντίδραση – να περιφρονούν κάθε έννοια νομιμότητας στη Θράκη.
Στις 16 Ιουνίου έγινε στον Εχίνο ακόμη μια εκδήλωση με διοργανωτή τον τουρκομουφτή Αχμέτ Μέτε και με τον Πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς να είναι πα(τ)ρών και επί σκηνής. Για την ακρίβεια διοργανώθηκε ποδοσφαιρικό τουρνουά και…διαγωνισμός απαγγελίας ποίησης. Φυσικά ακούγοντας για ¨ποίηση¨ δεν φαντάζομαι να σκεφτήκατε τίποτε όπως Σεφέρη, Ελύτη, Καβάφη-ή έστω Μεβλανά ή Γιουνούς Εμρέ-αφού είναι γνωστό το τι ενοοεί το τουρκικό ασκέρι με τον όρο αυτόν.

Ετοιμάζουν καλοκαιρινή προβοκάτσια για να ανακληθούν "βασικές ελευθερίες".

http://s.enet.gr/resources/2009-11/anwnymo-7-thumb-large.jpg
Ο δρόμος της εκποίησης είναι μακρύς και απαιτεί την χαλιναγώγηση / χειραγώγηση κάθε μορφής λαϊκής αντίστασης. Το είδαμε περίτρανα στην σφαγή της Μαρφίν όπου τα (ανύπαρκτα) ΜΜ”Ε” ξύπνησαν και στηλίτευσαν τη δολοφονία συνδέοντας την με τις “λαϊκές εκδηλώσεις αντίδρασης”. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία να κάνουν γαργάρα τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών που εάν είχε προβληθεί θα είχε συμπαρασύρει ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. (τα ίδια ΜΜ”Ε” που έβλεπαν με “συμπάθεια” τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους του κορανίου με τους δουλέμπορους ελληναράδες ινστρούχτορες τους.

ΣΟΚ ! ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εφιάλτης στο δρόμο με την ομοφυλοφιλία: Αγώνας επιβίωσης σε μια φυγή από την πραγματικότητα

Στην ευρηματική σειρά ταινιών τρόμου ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ έφηβοι τρομοκρατούνται στα όνειρα τους απο έναν άνδρα με το όνομα Φρέντυ Κρούγκερ (Freddy Krueger) Ο σκηνοθέτης καταφέρνει με έξυπνο τρόπο να συγχύζει το θεατή για το εάν αυτό που παρακολουθεί βρίσκεται στο όνειρο ή στην πραγματική ζωή των πρωταγωνιστών.
Οι πρωταγωνιστές έχουν 2 επιλογές: Είτε θα βιώσουν τον πραγματικό θάνατο στην ονειρική πορεία του εφιάλτη τους είτε θα καταφέρουν να ξυπνήσουν γλιτώνοντας το τομάρι τους στην πραγματικότητα.
Πόσοι άραγε ομοφυλόφιλοι θα καταφέρουν να ξυπνήσουν πριν ρίξουν την τελευταία αυλαία της ζωής τους στον εφιάλτη τους;

Mέσα σε ελάχιστες ώρες ανατράπηκαν κεκτημένα και δικαιώματα δεκαετιών...

Mέσα σε ελάχιστες ώρες ανατράπηκαν κεκτημένα και δικαιώματα δεκαετιών σήμερα στην Βουλή σε ότι αφορά το ασφαλιστικό καθεστώς των Ελλήνων με την ψήφιση στην Βουλή των άρθρων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, παρά την απεργία των στενογράφων (έβαλαν δόκιμους να κρατήσουν τα πρακτικά!). Η ψηφοφορία του ασφαλιστικού στο σύνολο της θα πραγματοποιηθεί άλλη ημέρα. Η διαδικασία κράτησε κάτι περισσότερο από 1,5 ώρα και περιελάμβανε και ονομαστική ψηφοφορία για μια σειρά άρθρων την οποία ζήτησαν Ν.Δ., ΚΚΕ και ΛΑΟΣ. Οι βουλευτές αποφάσισαν να συμπτύξουν τις 14 ονομαστικές ψηφοφορίες σε μια. Μετά από αρκετά λεπτά ασυνεννοησίας η διαδικασία ξεκίνησε στις 18:30.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! 31χρονη ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ....ΟΡΓΑΣΜΟ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!

h3 class="post-title entry-title">Αγγλίδα πέθανε από.. οργασμό!







Μια υγιέστατη 31χρονη αγγλίδα, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της και σύμφωνα με τον γιατρό δεν υπήρχε τίποτα που να μπορεί να εξηγήσει το λόγο. Δίπλα της είχε έναν δονητή και ένα φορητό υπολογιστή


Στη ζωή πολλά μπορούν να συμβούν αλλά το να πεθάνει κανείς από οργασμό είναι αρκετά σπάνιο, αν και πρόκειται για ευτυχές τέλος.

Το καθεστώς της Συναγωγής και του Περιστυλίου επιτίθεται και πάλι στον ελληνόφρονα καθηγητή Δημήτρη Μιχαλόπουλο

Ο απηνής διωγμός του καθηγητή Δημήτρη Μιχαλόπουλου συνεχίζεται.
Μετά την εκδίωξη του από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και την παράνομη ανάθεση της έδρας της Ιστορίας στον εθνομηδενιστή Αντώνη Λιάκο, και την εκδίωξη του στην συνέχεια από την ΣΝΔ, τώρα τον διώχνουν από το Ίδρυμα Ελευθερίου Βενιζέλου, για να σταματήσουν το ερευνητικό του έργο.
Το καθεστώς δεν επιτρέπει την αποκάλυψη της αλήθειας και της πραγματικότητας στον ελληνικό λαό.

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ξαναβγαίνει στις αγορές η Ελλάδα


Στις 13 Ιουλίου, η Ελλάδα θα δημοπρατήσει 1,25 δισ. ευρώ σε έντοκα γραμμάτια 6μηνου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters από τον ΟΔΔΗΧ, δεν θα δημοπρατηθούν γραμμάτια διάρκειας 12 μηνών.

Ημερομηνία διακανονισμού θα είναι η Παρασκευή 16 Ιουλίου, ενώ θα επιτραπεί να συμμετάσχουν μόνο βασικοί διαπραγματευτές. Δεν θα πληρωθεί προμήθεια.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ 1.000.000εκ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΟΤ !!!!

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ «λείπουν» από τα ταμεία του ΕΟΤ για φουλάρια, γραβάτες και άλλα πολυτελή είδη σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ που ολοκληρώθηκε και θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες στον εισαγγελέα.

Όπως αποκλειστικά αποκαλύπτει το star.gr, το πόρισμα της ΕΔΕ καταλογίζει σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ για τον ΕΟΤ την περίοδο 2008-2009. Το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης αναφορικά με τις δαπάνες για προμήθειες κατέδειξε αγορά γραβατών, επώνυμων μαντηλιών, καπέλων, μανικετόκουμπων, καρφιτσών κ.ά. αξίας περίπου 1,5 εκατομμυρίων ευρώ παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες και επιρρίπτει ονομαστικές ευθύνες για το όργιο σπατάλης στον ΕΟΤ κατά την περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Οι φωνές έφτασαν στα αυτιά της Λόπεζ


Σύμφωνα με ανακοίνωση ομογενών που εκπροσωπούν την Ενωμένη Συντονιστική Προσπάθεια για Δικαιοσύνη στην Κύπρο, χθες το βράδυ αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τζένιφερ Λόπεζ η δήλωση της διάσημης τραγουδίστριας σχετικά με την εμφάνισή της στην κατεχόμενη Κύπρο.

Η ανύπαρκτη πόλη Ναζαρέτ

Εικόνα
Η ανύπαρκτη πόλη Ναζαρέτ

ΣΤΟ: http://ccrccr.com/jesus3.pdf ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
Ένα άλλο μυστήριο αποτελεί η πόλη Ναζαρέτ, από την οποία λέγεται ότι καταγόταν ο Ιησούς. Η προσαγόρευση Ναζωραίος για τον Ιησού αναφέρεται στην Καινή Διαθή δώδεκα φορές. Για παράδειγμα, στο Ματθαίος 2,23 αναγράφεται: «και ελθών κατώκησεν εις πόλιν λεγόμενην Ναζαρέτ, όπως πληρωθεί το ρηθέν δια των προφητών, ότι Ναζωραίος κληθήσεται». Επίσης, στο σταυρό που θανατώθηκε υπήρχε η επιγραφή «Ιησούς Ναζωραίος Βασιλεύς των Ιουδαίων» (Ιωάννης 19,19)! Πέρα απ’ αυτό, ως Ναζωραίος αναφέρεται και ο ληξιαρχικός πατέρας του Ιησού, ο Ιωσήφ. Όμως μια πόλη της Παλαιστίνης και συγκεκριμένα της Γαλιλαίας με το όνομα Ναζαρέτ δεν υπήρξε ποτέ πριν και κατά τη διάρκεια της ζωής του Ιησού και παρουσιάζεται για πρώτη φορά μέσα από τα ευαγγέλια. Η πόλη αυτή φαίνεται να «ιδρύθηκε» από τους χριστιανούς θεολόγους.

Φανάρι... για «θεριακλήδες» οδηγούς


Όλοι έχουμε παρατηρήσει, κατά καιρούς, ότι επάνω στους φωτεινούς σηματοδότες υπάρχουν διάφορα αυτοκόλλητα.

Αυτή τη φορά όμως, κάποιος άγνωστος κόλλησε μία διαφάνεια με το φύλλο της ινδικής κάνναβης… Ο συγκεκριμένος σηματοδότης βρίσκεται επί της οδού Κεραμοπούλου, στo κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΥΘΕΩΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ  ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΑΣ ΙΣΩΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ .ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 15% .ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΗΣ.

Σαν πολλά δεν είπες ρε Πάγκαλε ? ? ?

 

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜAΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ! ! ! 

Δείτε με την ευκαιρία το πόθεν έσχες του Πάγκαλου και την σχέση του με την ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΕ.

ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διακριτικός Τίτλος: ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ Α.Ε.
Αριθμός Μ.Α.Ε.: 45557/004/Β/2000/0042
1.

Αδέσμευτος Λόγος : Ολόκληρο το μνημόνιο

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το μνημόνιο, σας παρουσιάζουμε και τις 121 σελίδες. Χρησιμοποιήστε το κουμπάκι fullscreen για να το διαβάσετε σε πλήρη οθόνη, τα βελάκια για να μετακινηθείτε και ESC για να βγείτε από πλήρη οθόνη. Μόνο να κάθεστε, γιατί είμαστε σε κρίσιμη ηλικία. Καλή ανάγνωση!

Φάκελος ΛΕΣΒΙΕΣ - Ουδεμία σχέση η Λέσβος & οι κάτοικοι της με πάσης λογής γύναικα

1 τραγούδι που ακούγεται στην ταινία "Γυναίκες δηλητήριο" http://video.google.com/videoplay?docid=-2808986889794507666 του σκηνοθέτη με αφηγηματικές παρεμβάσεις στο σενάριο & παραγωγού Νίκου Ζερβού σε μια συμπαραγωγή με την KINETON ΑΕ & το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) Greek Film Center http://www.gfc.gr
 
ποτέ δε δισκογραφήθηκε...
Ο πετυχημένος ψυχίατρος Κωνσταντίνος Σεμπέκος (Ηλίας Λογοθέτης) & συγγραφέας του έργου ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ζει την "ιδανική σχέση"

Νόμος στην Πολωνία: ευνουχισμός σε παιδεραστές και βιαστές.

 


 

Νόμος που προβλέπει τον υποχρεωτικό χημικό ευνουχισμό σε παιδεραστές που έχουν καταδικαστεί για βιασμό ή αιμομιξία, τέθηκε σήμερα σε ισχύ στην Πολωνία.

Ο σχετικός νόμος είχε εγκριθεί από το πολωνικό κοινοβούλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με το νέο νόμο, όποιος έχει καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών ή βίασε μέλη της οικογένειάς του, θα υποβάλλεται, από σήμερα, σε αναγκαστική ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία για τη μείωση της σεξουαλικής του ορμής καθώς θα εκτίει το υπόλοιπο της φυλάκισής του.

Ρόμπα μας κάνει η Bild για τα "ροζ" τηλέφωνα, 20 εκ. ευρώ, του Σωτ. Χατζηγάκη...


Από τον Μαρίνο
Πουλάκη



Ρεζίλι γίνεται η χώρα μας για άλλη μια
φορά στο εξωτερικό. Η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα Bild έχει θέμα

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ


ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!ΧΤΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
http://1.bp.blogspot.com/_VjEl1cbiTzc/S6jFeA_eG2I/AAAAAAAABIQ/DYvyefmJ8wg/s320/%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%97+%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D.jpg


Ταξίδι στο παρελθόν, με "μηχανή του χρόνου" το Google Map!

Το πρόγραμμα Historypin, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης We Are What We Do, μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο!
  Ενα ταξίδι στο χθες, από την Google Map, που μας δινει την δυνατότητα να δούμε περιοχές και γειτονιές από το παρελθόν, με περισσότερες από 9.000 εικόνες, από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου.

Αναστάτωση στους κόλπους της εκκλησιάς προκαλεί η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

Θα αποκαλυφθεί ποιοι έχουν διπλές θέσεις στο Δημόσιο

Προβληματισμός επικρατεί στους κόλπους της Εκκλησίας εξαιτίας της απογραφής στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αρχιεπίσκοποι, μητροπολίτες, επίσκοποι, ιεροκήρυκες, διάκονοι και εκκλησιαστικοί υπάλληλοι που μισθοδοτούνται από το Δημόσιο.

 Όπως αναφέρει η Εφημερίδα «Το Βήμα», με τη συγκέντρωση των στοιχειών αναμένεται να φανεί:

«Πάρτε την Ελλάδα στα χέρια σας»

Παρακίνηση από το Γιώργο Παπανδρέου στους νέους

«Χωρίς την ενεργή παρουσία της νέας γενιάς, η Ελλάδα δεν θα αλλάξει», τόνισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή σήμερα, υπογραμμίζοντας ότι υποχρέωση των πολιτικών είναι να παραδώσουν στους νέους μια χώρα απαλλαγμένη από βάρη.

Ανοικτή επιστολή θεολόγων στους Ιεράρχες για την τουρκική υπηκοότητα

Ανοικτή επιστολή θεολόγων στους Ιεράρχες για την τουρκική  υπηκοότηταΕπιφυλακτικοί ως προς το θέμα της παραχώρησης της τουρκικής υπηκοότητας στους Κρήτες Ιεράρχες εμφανίζονται στην ανοιχτή επιστολή τους προς την Εκκλησία της Κρήτης επτά θεολόγοι. Στην ανοιχτή επιστολή που κοινοποιείται και στον Οικουμενικό Πατριάρχη αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Η Τουρκία δεν προσφέρει…ποτέ τίποτα χωρίς σκοπιμότητα – δεν πρέπει λοιπόν να μας προβληματίσει το ότι φαίνεται τόσο «γενναιόδωρη» στην προκείμενη περίπτωση; ΗΤουρκία επίσης δεν έπαψε ΠΟΤΕ να διεκδικεί την Κρήτη, και μάλιστα έντονα.

Διευκολύνσεις αναχρηματοδότησης δανείων

 Αυξήθηκε λόγω της ύφεσης ο αριθμός των δανειοληπτών που δεν μπορούν να αποπληρώσουν στην ώρα τους τις υποχρεώσεις τους
Σημαντική αύξηση των επισφαλειών έχει προκαλέσει η ύφεση που πλήττει την ελληνική οικονομία, με τα δάνεια σε καθυστέρηση να ξεπερνούν πλέον τα 11 δισ. ευρώ. Η μείωση του εισοδημάτων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και η επιδείνωση των συνθηκών στην εγχώρια αγορά εργασίας έχουν οδηγήσει σε υψηλότερα επίπεδα τον αριθμό των νοικοκυριών που δεν μπορούν να αποπληρώσουν στην ώρα τους τις τραπεζικές τους υποχρεώσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εκδόσεις ΕΥΑΝΔΡΟΣ και το ΙΧΩΡ σε νέα διεύθυνσηΤο βιβλιοπωλείο μας ΕΥΑΝΔΡΟΣ και το ΙΧΩΡ θα λειτουργούν πλέον στην νέα μας διεύθυνση παραπλεύρως και σε ελάχιστη απόσταση από την παλιά μας διεύθυνση (έξι μόλις μέτρα) στην οδό Ακαδημίας 88 σε έναν τελείως διαφορετικό και πολύ πιο φιλόξενο και άνετο χώρο εκτάσεως 300 τετραγωνικών μέτρων και σε δύο ορόφους τον 5ο και τον 6ο.

Ακυρώθηκε η διά λιθοβολισμού εκτέλεση 43χρονης Ιρανής

  Η 43χρονη Σακινέχ Μοχαμαντί Αστιανί βρίσκεται στη φυλακή από το 2006

Να ακυρώσουν την προγραμματισμένη εκτέλεση διά λιθοβολισμού της Ιρανής Σακινέχ Μοχαμαντί Αστιανί, αποφάσισαν οι αρχές της χώρες, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό εάν ήραν και τη θανατική καταδίκη.

Η 43χρονη, η υπόθεση της οποίας έχει προκαλέσει τη διεθνή κατακραυγή του Ιράν, κρατείται στη φυλακή από το 2006, καθώς έχει κριθεί ένοχη για μοιχεία.

Πώς να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα

Ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναίκας

Δεν αποτελεί πρόβλημα υγείας κι όμως είναι ικανή να καταστρέψει τη διάθεση του ατόμου που «υποφέρει» από αυτήν. Ακολουθούν μερικές συμβουλές προκειμένου να αποφύγετε την κυτταρίτιδα.

Ψηφίστηκε και επί των άρθρων το Ασφαλιστικό

  Όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου καταψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ


Ψηφίστηκε και επί των άρθρων, χωρίς να υπάρξουν διαφοροποιήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Μία ημέρα πριν, την Τετάρτη, το σ/ν είχε ψηφιστεί και επί της αρχής με 159 υπέρ, 137 κατά και δύο «παρών» (Βασ.Οικονόμου και Γ.Δημαράς).

Ο αβίωτος βίος των φυλακισμένων στα Γιάννενα


Στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά το πρόβλημα με τις φυλακές στο Σταυράκι φαίνεται αδύνατον να λυθεί. Δεν είναι ότι λείπει μόνο η βούληση των κυβερνήσεων. Είναι πως οι λύσεις που απαιτούνται για την αποσυμφόρηση ίσως να ξεπερνάνε τις προθέσεις των κυβερνώντων στην Αθήνα, αλλά και τα Γιάννενα.

Ρωσίδες Νύφες – Η Μεγαλύτερη Παγίδα Στο internet !!!!!!!!

Ρωσίδες αφού γνωρίσουν κάποιον και τον
εγκλωβίσουν συναισθηματικά, ζητούν χρήματα με κάποια πρόφαση και μετά
εξαφανίζονται.
Μπορεί ο δήμαρχος της Ζαχάρως να πορεύτηκε νικηφόρα στην
προεκλογική του εκστρατεία με την υπόσχεση ότι θα φέρει νύφες από τη Ρωσία για
τους μοναχικούς συμπολίτες του, στο Διαδίκτυο, όμως, αν πληκτρολογήσει κανείς
«Ρωσίδες νύφες» σημαίνει αυτόματα συναγερμός....

ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

Η
Playmate της Τσεχίας Jana Ptackova στο Playboy

toksipnitiri Χτύπησε.....Καλημέρα


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Εδώ μιλάς εσύ!

http://hideaway.pblogs.gr/files/65026-finger.jpgΠεριμένουμε τα μηνύματα σας στο toksipnitiri@gmail.com Εδώ μιλάς εσύ! Τα δημοσιεύματα στο toksipnitiri δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger.

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε ..

Το νησί της ανακύκλωσης

Eπιστήμονες σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα πλωτό νησί από τα απορρίμματα του Ειρηνικού ωκεανού (Pics)
Ένα νησί στο μέγεθος της Χαβάη φτιαγμένο εξολοκλήρου από πλαστικά μπουκάλια αποτελεί μέρος ενός πραγματικά απίστευτου περιβαλλοντολογικού οράματος για ένα πιο οικολογικό μέλλον.
Μια ομάδα από Ολλανδούς επιστήμονες το έχουν βάλει σκοπό να δημιουργήσουν το νησί της ανακύκλωσης χρησιμοποιώντας 44 εκατ. κιλά πλαστικά μπουκάλια!

Βαρύ κατηγορώ για το Facebook

Για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μάλιστα ανθρώπων που δεν διατηρούσαν καν λογαριασμό σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης κατηγορείται το Facebook στη Γερμανία. Ο δημοφιλής ιστότοπος κατηγορείται ότι παραβίασε τον γερμανικό νόμο καθώς συνέλεξε και ταξινόμησε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e- mail) ανθρώπων οι οποίοι δεν είχαν ποτέ εγγραφεί στους καταλόγους του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟ PLAYBOY! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!



Προκλητική έκδοση του περιοδικού Playboy της Πορτογαλλίας αφου δημοσιεύονται φωτογραφίες με θέμα επίσκεψη του Χριστού σε οίκο ανοχής!




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ