ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Νόμος στην Πολωνία: ευνουχισμός σε παιδεραστές και βιαστές.

 


 

Νόμος που προβλέπει τον υποχρεωτικό χημικό ευνουχισμό σε παιδεραστές που έχουν καταδικαστεί για βιασμό ή αιμομιξία, τέθηκε σήμερα σε ισχύ στην Πολωνία.

Ο σχετικός νόμος είχε εγκριθεί από το πολωνικό κοινοβούλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με το νέο νόμο, όποιος έχει καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών ή βίασε μέλη της οικογένειάς του, θα υποβάλλεται, από σήμερα, σε αναγκαστική ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία για τη μείωση της σεξουαλικής του ορμής καθώς θα εκτίει το υπόλοιπο της φυλάκισής του.

Η ‘θεραπεία’ θα είναι ενέσιμη και θα εξουδετερώσει τη λειτουργία των όρχεων, ώστε το άτομο να καταστεί ανίκανο σεξουαλικά. Επιπρόσθετα με το νέο νόμο η καταδίκη για βιασμό ανηλίκων από τρία χρόνια αυξήθηκε στα δεκαπέντε. Ο νόμος προβλέπει ποινές φυλάκισης έως και τριών ετών για όσους έχουν καταδικαστεί για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων κάτω.

--
Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε mail από εμάς παρακαλούμε κάντε μας reply αυτό το μήνυμα με την λέξη "Διαγραφή" για θέμα.



Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου