ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Εφιάλτης στο δρόμο με την ομοφυλοφιλία: Αγώνας επιβίωσης σε μια φυγή από την πραγματικότητα

Στην ευρηματική σειρά ταινιών τρόμου ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ έφηβοι τρομοκρατούνται στα όνειρα τους απο έναν άνδρα με το όνομα Φρέντυ Κρούγκερ (Freddy Krueger) Ο σκηνοθέτης καταφέρνει με έξυπνο τρόπο να συγχύζει το θεατή για το εάν αυτό που παρακολουθεί βρίσκεται στο όνειρο ή στην πραγματική ζωή των πρωταγωνιστών.
Οι πρωταγωνιστές έχουν 2 επιλογές: Είτε θα βιώσουν τον πραγματικό θάνατο στην ονειρική πορεία του εφιάλτη τους είτε θα καταφέρουν να ξυπνήσουν γλιτώνοντας το τομάρι τους στην πραγματικότητα.
Πόσοι άραγε ομοφυλόφιλοι θα καταφέρουν να ξυπνήσουν πριν ρίξουν την τελευταία αυλαία της ζωής τους στον εφιάλτη τους;
http://youtube.com/user/MegaErik1997
 

 
"με 1 πολιτισμικό υπόβαθρο δραματικά ευρύτερων σεξουαλικών ελευθεριών από εκείνες συνήθως που απολαμβάνουν οι ετεροφυλόφιλοι συνομήλικοι του...ο αστός ομοφυλόφιλος άνδρας είναι υπό ορισμένες προϋποθέσεις ένας φυλακισμένος των ιδίων του ελευθεριών" Robert Weiss, Κοινωνικός Λειτουργός - Master of Social Work (MSW) College of Arts & Sciences (CAS) Συγγραφέας του
Cruise Control: Understanding Sex Addiction in Gay Men = Έλεγχος του Ανώνυμου Σεξ: Κατανοώντας το Σεξουαλικό Εθισμό στους Ομοφυλόφιλους Άνδρες
http://robertweissmsw.com
 

Sex Addicts Informational Video
 
from Robert Weiss
 
on Vimeo
 
.
Εφιάλτης No 1: Τα λιμανάκια των... στεναγμών!
Στη «γέφυρα» που σχηματίζεται κάτω από τη διάβαση για τους πεζούς και η οποία κατασκευάστηκε για να περνούν οι λουόμενοι με ασφάλεια τη λεωφόρο Ποσειδώνος ώστε να πάνε στο β’ λιμανάκι της Βουλιαγμένης μεταφέρθηκε γι’ αυτό το καλοκαίρι η πιάτσα «ψωνίσματος» μεταξύ gay ανδρών και προσωρινών ερωτικών συντρόφων τους.

Το γεγονός ίσως να μην προβλημάτιζε, εάν δεν υπήρχε σε μικρή απόσταση -λιγότερο από εκατό μέτρα- το λιμανάκι όπου συγκεντρώνεται και ο περισσότερος κόσμος και εάν δεν επιβεβαιώνονταν οι εκφρασμένες από πέρσι ανησυχίες κατοίκων και λουομένων για την τάση επέκτασης των ορίων του τόπου συνάντησης των ομοφυλόφιλων ανδρών προς αυτό.

Στο β’ λιμανάκι, όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια, τα καλοκαίρια συγκεντρώνονται άτομα διαφόρων ηλικιών - κυρίως νεαρόκοσμος. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές -εάν και σπάνιες- που εκεί πάνε ακόμα και οικογένειες με παιδιά. Τρεις κυρίως είναι οι λόγοι που συγκεντρώνονται οι λουόμενοι: Ο ένας είναι γιατί εκεί υπάρχει η στάση του λεωφορείου. Ο άλλος είναι ο μύθος του «πηγαδιού του διαβόλου» με τους ήδη πέντε νεκρούς δύτες και, τέλος, η καντίνα που υπάρχει στα βράχια του και δίνει την ευκαιρία στους λουόμενους να συνδυάσουν με το θαλάσσιο μπάνιο τους στιγμές ξεκούρασης με καφέ, μπίρα και οικονομικό πρόχειρο γεύμα.

Είκοσι ένα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας ήταν, εξάλλου, μέχρι πρόσφατα ό,τι καλύτερο για αρκετούς επαγγελματίες το να κάνουν ένα μπάνιο στα καθαρά νερά του (εκεί γίνεται μέρος από την αποφόρτιση του υδροφόρου ορίζοντα του λεκανοπεδίου και παράλληλα υπάρχει συνεχής ανανέωση των υδάτων από τα έντονα ρεύματα) και να επιστρέψουν το σούρουπο στα σπίτια τους.
Όλα αυτά όμως φαίνεται να ανατράπηκαν πλήρως στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, με την αυθαίρετη μεταφορά από τους -κυρίως αλλοδαπούς- άνδρες της πιάτσας του «ψωνίσματος» κάτω από τη «γέφυρα» της υπόγειας διάβασης. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια το «νταραβέρι» γινόταν κυρίως στο πάρκινγκ στο γ’ λιμανάκι της περιοχής, το οποίο εξελίχτηκε σταδιακά σε gay στέκι, με αρκετούς άνδρες να αναζητούν εκεί τους ερωτικούς τους συντρόφους.
Το θέμα είχε αναδειχθεί πέρσι τον Αύγουστο από την «Espresso» και στο ρεπορτάζ σημειώνονταν οι ανησυχίες κατοίκων, επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και λουομένων για την τυχόν επέκταση των δραστηριοτήτων των «ζιγκολό» πέρα από το γ’ λιμανάκι. Κάτι δυστυχώς που επαληθεύτηκε από την καταγγελία αναγνώστριας της εφημερίδας, η οποία μας οδήγησε σε νεότερη καταγραφή της κατάστασης.

«Λόγω των πολλών οχημάτων κοντά στη στάση, το περασμένο Σάββατο σταθμεύσαμε με το αγόρι μου για πρώτη φορά στο πάρκινγκ δίπλα από την υπόγεια διάβαση και ξεκινήσαμε να περάσουμε από αυτή στην αντίθετη από την καντίνα πλευρά.
Παγώσαμε όταν είδαμε δύο άτομα “επί τω έργω” και ακόμα τέσσερα να κόβουν βόλτες στην άκρη του τούνελ και να ψάχνουν πελάτες. Και όλα αυτά 5.30 - 6.00 το απόγευμα. Κάναμε μεταβολή και αποχωρήσαμε έντρομοι. Φοβηθήκαμε μήπως μας επιτεθεί κανείς απλά και μόνο για να μας τρομοκρατήσει και να μην καλούσαμε την αστυνομία. Κάτι που πέτυχαν. Όμως, δεν μ’ αρέσει να φοβάμαι και γι’ αυτό σας τηλεφώνησα», μας είπε η αναγνώστρια.
Έτσι βρεθήκαμε κάτω από τη «γέφυρα», όπου δεκάδες χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, άδεια μπουκάλια νερού, σκουπίδια και περιττώματα επιβεβαίωναν τα λεγόμενά της. Η πεποίθησή της ότι εκεί γινόταν «παιχνίδι» μας επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και γυναίκα που ήταν στην καντίνα. «Γίνεται χαμός κάθε απόγευμα και ιδίως τα Σαββατοκύριακα», μας είπε. «Εκεί πάνω κάνουν όργια, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Κάποια στιγμή κάποιος από αυτούς πήγε να γδυθεί απέναντι και όταν του φωνάξαμε από την καντίνα, έφυγε. Από τότε δεν κατεβαίνει κανείς προς το λιμανάκι και περιορίζονται στη “γέφυρα”. Πιστεύω το ότι υπάρχει εδώ η καντίνα τούς απομάκρυνε. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι παραπάνω. Η πιάτσα είναι εκεί. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να έρθουν και στο λιμανάκι και κανένας, δυστυχώς, από τους δήθεν αρμοδίους δεν έχει κάνει τίποτα για να τους περιορίσει».

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ

http://espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=0&artID=1056291
 

Εφιάλτης No 2: Το κύκλωμα, οι τουαλέτες και το Δασούδι

Δε με ενοχλεί η ομοφυλοφιλία μου. Δε με αποτρέπει από το να κάνω κάτι που θέλω. Δε με σταματά από το να έχω τους (ετερόφυλους) φίλους μου. Δε με εμποδίζει από το να ονειρεύομαι για το μέλλον.
Με ενοχλεί το κίνημα, το δίκτυο, το κύκλωμα.
Δεν μπορώ να δηλώσω gay.
Ο gay:
* έχει γούστο (εγώ δεν ασχολούμαι)
* ντύνεται ωραία (εγώ δεν ξέρω)
* συνδυάζει χρώματα (εγώ δεν αναγνωρίζω πέραν από τα καμιά 10αριά βασικά)
* …

Μου αρέσουν οι άντρες. Αυτό είναι όλο. Δεν αλλάζει κάτι άλλο. Δεν θέλω να αλλάξει κάτι άλλο. Αλλά οι προσδοκίες με ενοχλούν.
Το κύκλωμα με ενοχλεί.
Από την άλλη, η κυπριακή ομοφυλοφιλική σκηνή τα πάει χάλια. Οι αγώνες γίνονται στην Ευρώπη και όσα κέρδη μας στείλει αυτή, τόσα θα πάρουμε.
Οι ομοφυλόφιλοι της Κύπρου έχουν εξελιχθεί σε ψυχικά ασθενείς προσωπικότητες. Οι δυνατοί αντέχουν, το πολεμούν. Οι λιγότερο δυνατοί ορίζουν την πιάτσα.
Το σεξ έχει μετατοπιστεί από το μαλακό ερωτικό κρεβάτι, στις κρύες τουαλέτες της τάφρου Ντ' Αβίλα της Λευκωσίας http://cyprusevents.net/el/venues/davila-moat
 
στα βρώμικα χόρτα στο Δασούδι της Λεμεσού http://trivago.gr/λεμεσσός-71877/παραλία/παραλία-δασούδι-1333773
 
και στα μεθυσμένα σοκάκια της Αγίας Νάπας http://agianapa.org.cy
 

Δε θέλω να ζήσω έτσι. Δε θα ζήσω έτσι.
Το μυαλό μου είναι μπερδεμένο… Δεν ξέρω τι θέλω. Όχι, ψέματα, ξέρω τι θέλω. Δεν ξέρω τι θα κάνω…
___________
Το πιο πάνω κείμενο το έγραψα πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο. Δεν ξέρω γιατί το δημοσιεύω τώρα… Ίσως για να μην έχω άλλα προσχέδια στον φάκελο με τα άρθρα μου.
Όμως, εν τω μεταξύ, έμαθα ότι είναι εντάξει να μην καλύπτεις τα κριτήρια, τις προκαταλήψεις, τα standards. Έμαθα ότι υπάρχουν κι' άλλοι (η αλήθεια είναι ότι το ήξερα, απλά μέχρι τώρα το έζησα κιόλας)
Και, επίσης, έμαθα, ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, το lgbt κίνημα στην Κύπρο οργανώνεται, ετοιμάζεται να συσταθεί επίσημα από άτομα με κότσια, μεράκι, θέληση, γνώσεις και εμπειρίες…
http://fovos.wordpress.com/2010/03/28/the_network
 


http://youtube.com/watch?v=3jEcjRCCidI
 

http://afroink.com
 

http://youtube.com/user/GayPrideChannel
 

Εφιάλτης No 3: Άντρο εγκληματικότητας & τροφίμων ψυχιατρείου σε δημόσια θέα
Ζάππειο - Εθνικός Κήπος: Τώρα που ανακαινίζεται το Πεδίον Άρεως, έχει μεταφερθεί εκεί η μάζα των ομοφυλοφίλων του Δήμου Αθηναίων μαζί με τη συνακόλουθη αλλοδαπή ως επί το πλείστον εγκληματικότητα & παράνομη πορνεία χωρίς άδεια & συνακόλουθο τακτικό έλεγχο αφροδίσιων νοσημάτων. Προκαλούνται, όσοι αντέχουν να προμηθευτούν 1 πακέτο τσιγάρα & να κάνουν μια βόλτα κατά τις 11 το βράδυ, κατά προτίμηση Παρασκευή & Σάββατο & καλό θα ήταν όχι μόνοι. Θα έλθουν αντιμέτωποι με σκηνικά, που τα έχουν παρακολουθήσει να εκτυλίσσονται σε ψυχιατρικές κλινικές, την ώρα ανάπαυσης, όταν όλοι οι τρόφιμοι μαζεύονται στον κήπο ή στο εντευκτήριο & ο καθείς ακολουθεί το πρόγραμμα του αναλόγως της ψυχασθένειας του. Στον Εθνικό Κήπο, θα παρακολουθήσετε άντρες να ξεκουμπώνουν τα παντελόνια περιμένοντας άλλους να προσέλθουν, ομαδικά όργια να λαμβάνουν χώρα σε διάφορα σημεία του πάρκου & να μαζεύονται τριγύρω διάφοροι άλλοι παρακολουθώντας το θέαμα & καπνίζοντας ή αναλαμβάνοντας δράση με τη σειρά τους ή ακόμη διασκεδάζοντας αυνανιζόμενοι. Σε άλλα σημεία, γίνονται κλοπές, ενώ αλλού συμμορίες προς εκτόνωση χτυπούν ομαδικά σε ομάδες άνω των 10 ατόμων όποιο θύμα συναντήσουν στέλνοντας το στο νοσοκομείο υπό την ανοχή & συνενοχή τόσο των θαμώνων όσο & της Αστυνομίας, που κόβει βόλτες τριγύρω μα ποτέ μέσα στον Κήπο. Τη λύση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε δημόσιους χώρους τη δίνει στο ανωτέρω βίντεο η Αστυνομία του Λος Άντζελες (LAPD) Los Angeles Police Department με τη δράση κρυφών αστυνομικών με πολιτικά μεταξύ των ομοφυλοφίλων ως η μόνη λύση τόσο για την προστασία τους όσο & για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου